Szép Napot Mindenkinek!
Jelentem megjöttem Apánktól! Jó kedve volt, és nekem is miután kijöttem tőle! Olyan optimizmust pumpál belém, hogy csak na! Van a bal oldalon egy 19-es és egy közel 19-es tüsző, a jobb oldalon egy 11-es és egy 12-es, de mondta ezekkel nem kell foglalkozni! Monta, hogy 3 hét múlva Vass dokinál jelentkezzem egy pozitív teszttel, mert addigra ő már nem lesz!

Ha véletlenül megjönne, akkor meg hívjam és kezdjük az inszemet! Kötelező szex ma, holnap és holnapután!

Édes volt, mondta, hogy szorít és kaptam két puszit. Azt mondta mindegy gyereknek egyet-egyet. Aztán gondolkodtam, hogy akkor én nem is kaptam!
Bodzi!
A kabala még nem érkezett meg, bár még a postás nem járt nálunk, de amint megkapom ígérem írok egyből!

A kép aláírások pedig teljesen igazak, és csak az őszintét írom oda mindig!

Örülök, hogy Eszti bírja a meleget, bár gondolom mindent elkövettek, hogy nem érezze annyira! Nálunk a kutyáknál megy a mobil-klíma, mi pedig pusztulunk a meleg szobában! Bár én annyira nem is bírom a klímát, már a melóhelyen is megfáztam tőle! Köhögök, meg fújom az orrom! Apánk egyből azt kérdezte, hogy hol fáztam meg, mire mondtam, hogy Algéria!

Jó! De ugye nem lázasodott be? Hangzott a következő kérdés! Édes volt. Mondtam, dehogy! Ez nálam nyáron megszokott!

Szóval várom a kabalát! Esztinek a szokásos cuppanós.!
Rencsi!
Mondjuk ilyen cseréért én is lenyírnám a füvet! Csak nálunk nem kell, vagyis a lakók szokták, mi ritkán, mert ritkán is vagyunk itthon! Szóval a társasházban nem sűrűn kell, legalább is nekünk! Örülök, hogy sikerült lassan, de biztosan lenyírnod! Azért nagyon vigyázz magatokra! Rókák vannak még? Vagy már eltávoztak??
Chilike!
Szorítok mára neked, de készülj fel, hogy sokan lesznek, és sokat kell várni valószínűleg, mert már Apánk mondta Ágikának, hogy ez is egy "kemény nap lesz"! Szóval ebből gondolom! De neked nagyon-nagyon szorítok, és majd gyere, hogy mi volt nála!
Albi!
Azt hiszem, jól "látod" a dolgokat!

Sajnos tényleg egyre szomorúbb vagyok - néha jelzem -

A hitemet nem veszítem el, mert akkor biztos, hogy nem fog sikerülni, ezért mindig optimista vagyok. Tudom, hogy előbb utóbb sikerül majd, csak kérdés, hogy mikor és hogy én meddig bírom még!

De tudod kitartó vagyok, és rettentően optimista!

Muszáj, hogy az legyek, különben már ebbe a 3. ovu-ba sem vágtunk volna bele! Minden rendben van, érzem, és tudom is, csak nem tudom, miért nem jön már a baba! De majd most!

Sajnálom, hogy nem taliztunk ma, de velem sajnos már nem is fogsz, legalább is mostanában, mert nekem már hétfőn nem kell mennem! Hiszen most 3 napig kötelező szex van! Aztán remélem pozitív teszttel tudok menni Vass dokihoz!
Melánia!
Kitartást! Én is csak ezt tudom mondani! Melóhely dolog megoldódott? Vagy még mindig semmi? Szorítok, hogy helyre álljatok anyagilag, meg lelkileg, hogy kezdhessetek 3 hónap múlva. Ahová persze kísérlek benneteket!

És úgy már tuti lesz a szerencse!
Uzsuzs!
Mától kell akciózni

3 napig! Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz! Ez már a 3. Ovu-m, és ez után ha nem jön össze, akkor inszem lesz! Ma kaptam két szerencse puszit Apánktól remélem ez Tigrincs és Bodzi kabalája összességében meghozzák majd nekem is a szerencsét!

Neked szorítok, hogy minden jóra forduljon!
Puszi Mindenkinek! Jövök még! - ÚÚÚÚÚÚ Mennyit írtam!

-