A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csomee!
Köszönöm a választ, mert tudod én már ilyenre is gondoltam, hogy hátha ez lehet a bibi! Csak akkor az a gáz, hogy még pár inszemet végig kell csinálnom ahhoz, hogy ha tényleg ez a gáz, akkor kiderüljön! :( Mondjuk én reménykedem, hogy ha ez az ovu. ind. nem sikerül akkor az első inszem igen! Szóval azért a pozitív hozzáállás még mindig megvan! Ha most nem jött össze, ne szomorkodj! Kitti gyönyörű kislány, és kárpótol mindenért. Élvezzétek a nyarat, és készülj fel a következőre, ami már minden bizonnyal sikeres lesz! Szorítok Nektek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Chilike!
Nem feledkeztem meg rólad, írtam a múltkor is, de mivel nem válaszoltál, ezért gondoltam minek írjak, hogy nem fogadod az írásomat?! Egyébként mennek a drukkok! És nem lesz baj! Nyugi!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati: nem hinném, hogy ez lenne a gond, csak még nem jött el az a megfelelő pillanat, mikor a pici beköltözik. De majd most! Tudod, a pozitív hozzáállás már fél siker! :lol:
Nem szomorkodom, hiszen tudom és érzem, hogy lesz még nekünk picibabánk! Igaz, apa egyenlőre hallani sem akar arról, hogy mégegyszer menjünk, de majd az idő megpuhítja. Szerintem nem bírná elviselni, ha mégegyszer ugyanezen kellene keresztül mennünk. (Kétszer egymás után elég volt!)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kati: Ahogy Csomee is írta, valóban van olyan, hogy nem sikerül leszívni a tüszőkből a petesejtet, de ez jellemzően lombikos probléma. Ilyenkor általában nem arról van szó, hogy nincs bennük petesejt, hanem arról, hogy azok nem érnek meg teljesen, így nem "másznak le" a tüsző faláról, vagy (ritkábban) csak az időzítéssel van gond. Nálunk is volt ilyen, ezért a következő alkalommal már több Ovitrelle-t kellett szúrni, ezzel meg is oldódott a probléma. Mivel nálad kevés a kintről bevitt hormon, ezért Ovitrelle-re sincs szükség, ráadásul Cetrotide-ot sem kapsz, ezért én emiatt nem aggódnék a helyedben. Az időzítés is csak lombiknál fontos, mert van egy "időablak", amikor a petesejt már "lemászott" a tüsző faláról, de a tüsző még egyben van, ekkor kell leszívni. Az említett probléma jellemzően akkor van, ha valamiért egy kicsit korábban kerül sor a leszívásra. Remélem, megnyugtattalak... :D
szimba

Szimba!
Köszönöm a nyugtató mondatokat. Azt hiszem megnyugodtam! Jó lenne már a hónap végén egy zebrát tesztelni! :) Jó tudni, hogy van köztünk egy Szimba doktor! :)

Kép

KépKép
ercsikati

ercsikati
ne haragudj, én úgy emlékszem mindig válaszoltam :roll: , ha mégsem akkor bocsi, tudod most úgy el vagyok foglalva magammal/magunkkal, lehet néha kicsit szétszórt voltam-ez csak az izgalom miatt van-bocsi :lol:
Egyébként nálad nem hiszem, hogy lehet ilyen probléma , hogy nincs a tűszőben pete, inkább ott fordulhat elő, ahol nagyon sok a tűsző például a stimunál és akkor egy-kettőbe nem érik meg a pete, de úgy tudom még ott is van esély, hogy tovább tudják érlelni.-úgyhogy tuti befutó vagy igy is -úgy is csak idő kérdése :wink:
chilike1

Chilike!
Semmi baj! Természetes, hogy most a babával, és magaddal vagy elfoglalva! És mi sem természetesebb, mint hogy nagy kalappal kívánjak holnapra! Szorítok, hogy minden rendben legyen! De miért is ne lenne rendben?! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Chilikém, hát hogy feledkezhetnék med rólad :wink: :D Nagyon várom holnap az smst!!!!

Katám, lenyírtam a füvet, de hatott amit mondtál, 10 percenként pihentem :D ja és Domiapu annyira örült, hogy nem neki kell, mondta hogy cserébe kivasal helyettem mindent :D nekem nagyon jó üzlet volt :lol: :lol:

Julcsi írt, jól van, picit fájdolgál a pocakja és pihenget.

puszika

Kép
rencsi79

Csomee!
Holnapig várjunk még. Én is érzem, hogy Nektek lesz kisbabátok még...

Moncsi, Chili!
Azt a percet, amikor meglátjátok a kis foltocská/ka/t a monitoron sosem fogjátok elfelejteni :)

Rencsi, Melcsi! Pihenjetek sokat, lábakat polcoljátok föl ebben a melegben.

Melánia!
Örülök, hogy újból mentek majd.

Kitti!
De jó, hogy jöttél! Pihenj csak, a fagyis beültetéses stimunál biztos nem lesz hiperstimu veszély, sokkal nyugodtabb az egész...

Bodza!
Csak olvassuk kicsi Esztidről az írásaidat, és írnám, hogy ámulunk és bámulunk, de valamiért egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy ilyen kis ügyes, okos, csupa szeretet babátok van. :wink: Inkább meghatódunk, mert ismerjük azt az érzést, amiről írsz. Én is azt kívánom, hogy éljük át itt mindannyian! :)

Ercsikati!
Mostanában olyan szomorúnak tűnsz nekem. Megjön az a kisbaba, remélem hamarosan. Ne veszítsd el a hited, ill. ha el is veszíted, akkor is csak rövid időre!!!
Nem megyek pénteken, nem találkozunk. Talán hétfőn...

Szimba!
Szombaton vérvétel lesz, annak az eredménye (hétfői telefon után) dönti el, hogy hétfőn lesz -e az ébresztő, vagy hétfőn újra vérvétel és szerdán ET. Drukkolok Nektek!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Csomee: Hát nem is tudom mit mondjak :( ! Annyira sajnálom! De az tényleg tök szupi, hogy előre nézel :D ! Majd a következő tuti sikerül!!

Chilike: Nagyon szorítok holnapra!!!!!!!!!!! Tuti minden rendben lesz! Aztán írj, ahogy tudsz!

Moncsi: Neked is megy a drukk!!!!! Jelentkezz majd!

Kati: Hol tartotok? Mikor kell majd"akciózni" :D ?

Kitti, Julcsi: Pihengessetek most nagyon sokat, most az a legfontosabb!

Rencsi: Ügyi vagy, hogy lenyírtad a füvet!

Én sajna nem vagyok jobban, sőt, ma úgy éreztem rosszabb. Az a sejtésem, hogy most már benne van a mensi is a dologban, azért volt ma olyan rossz. Szóval szerintem hétfőn hívhatom Apánkat. DE 1 valamit eldöntöttem, ha meg tudja csinálni Apánk a pocim rendberakását laparral, akkor nem ellenkezek, csinálja. Komolyan mondom, az utóbbi pár hónapban nem volt szinte olyan nap, amikor ne fájt volna a hasam. Már nem nagyon bírom! Igaz, a család nagyon ellenzi a műtét. A férjem nagyon félt, hogy nehogy kivegyenek megint valamit, de azt ő is látja, hogy ez így nem mehet sokáig. Sokszor szabályosan fetrengek a fájdalomtól!

Puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

uzsuzs
szegénykém!
Kipróbáltad a "zabkorpás -tejbegrizt"-az emésztést elég jól helyre hozza és igyál sok folydékot.
Nem gondoltál rá, hogy esetleg valami "lelki "okból fáj a hasad? Szóval, hogy valami kihat, igy? Lehet, hogy a műtét előtt érdemes lenne valami természetes gyógymódot kipróbálni, nem?
Szerintem rencsike is tud segiteni, esetleg a relaxálásban :wink:
Jövök mindenképp holnap a fórumra( a jó hirrel :wink: )

albi
Igen, ebben biztos vagyok, már én is nagyon várom :lol:

ercsikati
Ja-ja, fő az optimizmus :wink: szerintem is minden rendben van odabent , és holnap meg is mutatja magát a kicsike, hogy a mami meg a papi meg a doki is megnyugodjon. :P :lol:

rencsikém
Számithatsz rám :wink: , az ebéded előtt hozom a jó hirt :lol: , csak, hogy megjöjjön az étvágyad újra :wink:
ügyi vagy, kis kertész 8) én is inkább fűvet nyirnék, mint vasalnék :o

julcsi
csak pihengess, nézd a tévét, egyél-igyál, élvezd a kezdődő babásodást. :D

kitti
drukk a reggeli szurihoz-menni fog :D

csomee
reggel igyekszem, lehet összefutunk. :wink:
ha mégsem gyere mielőbb , hogy mi van?

Csajok köszi a drukkokat, holnap jövök a hirrel, hogy hányan vannak odabent :lol: :lol:
Akiket most nem sorolok fel azokat is puszilom mindenkinek azt kivánom amire vágyik,szoritsatok :lol: :lol:
jó éjt
bodzi, melcsi, ....és a többiek-holnap részletesen mesélek
chilike1

Chilike!

Nem felejtettem ám el! :lol:

Kép

És a másik:

Kép
agnyes

Csome! Szerintem Kittinek talán jobb most így, h csak Rá figyeltek és később mid3an boldogok lesztek majd egy kisTesókával bővülve. Szívből kívánom!!!!

Chilike! Írtam privit! Drukkkkk!!!!++++++++

Julcsika, Moncsika! ++++++++++++

Kittikém! Mindjárt itt a TI időtök!!!+++++

Albika! Édes vagy!!!!!!!!!

Kiskatásom! Kabala feladva! :D
Végül nem mentünk vasárnap és én csak ma jutottam el sétizés után Férjecskével+ Esztinkkel egy postaládához. Remélem, 400Ft bélyeg elég rá... Ne nevess majd, mert van karácsonyi, húsvéti és még másik bélyeg is rajta. Ez külön megerősíti a sikert! :wink: Szóval stipi-stopi, kinevezem magam a kabaládnak most már hivatalosan is. :lol:

Kép
bodza2005

MelcsiMucim! ;-) Küldtem ám a fotókat! Megkaptad? 4D-t is, mindent, h lásd, milyen képeket készítenek a 4Dgenesisben.

Rencsike! Neked is átküldöm, jó?
+ küldök hasznos szopi és társai infókat, egyebeket, rendben?

Agnes! pusssssssz

Zsuzs! Jaj, szegénykém!!!!!!!!!!! Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!!++++++

Kép
bodza2005

Húsevőink! Ritu és Chili!
http://recept.missilis.hu/husetelek.html
http://recept1x1.hu/index.php?Itemid=49 ... =com_sobi2
http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&kateg=3
http://www.serpenyo.hu/bongeszes/husetelek/30
http://www.szegedlive.hu/receptek/husetelek_3.php
http://www.tundus.hu/taxonomy_vtn/voc/3

Halevőm!
Eszti teljesen jól bírja a meleget, köszi (mi kevésbé)! :D Kacag, beszélget, játszik, könyveket lapozgat és kóstolgat, rázza a csörgőket kitartóan, pl. Moncsiét :D , fordulgat ezerrel, próbálja hason is megszerezni, megközelíteni a játékait és huncut, boldog, kiegyensúlyozott Babyka. :D A bőre is gyönyörű, nincs melegkiütése (eddig legalábbis). Ma kapta az egyik oltást, most jó sokáig nem lesz újabb, szerencsére. Hála Istennek, egyiktől sem lázasodott be.
Köszöni a cuppanósodat!!! Ő is küld Neked belőle!!!! ;-) Annyira cukika vagy a képaláírással!!! Köszcsi!!!

Chilike!
Nem tudom, honnan vetted, de a temperamentum igaz. :lol: :lol:
"Kissé olaszos". :roll: :lol:

Kép
bodza2005

Szimbadoki és Szimbalány!
Rátok is gondolok ám!+++++++++++
Sok a meló vagy kicsit sütkéreztek a nagy menet előtt :wink: ?
Szimbalány gyere már elő!!! :D

Kép
bodza2005

Sziasztok,

azt szeretném kérdezni, ha a beültetés után két héttel, azaz ma csináltam egy tesztet, ami negatív lett, az már egy megbízható eredmény? Nem bírtam kivárni a jövő pénteket.
rozsafa

Rozsafa! Nem megbízható, szerintem a 21.napi Uh a döntő.
Drukkolunk, hogy jó nagyot tévedjen a teszt!!! :wink:

SZORÍTUNK a mai napra a Csajoknak++++++++++++++
Gyertek majd a jó hírekkel!!!!!!

Kép
bodza2005

Köszi, Bodza,
olyan keserves ez az egész, már a második, ami nem sikerül (ha most ez sem). Valamiért mindig csak egy babócát kapok vissza. Persze, nem adom fel. :)
rozsafa

Kedves kis Rózsafa! Ne félj, lesz egy cuki kisBabád hamarosan! Szorítok, h most legyen, de legeslegkésőbb a 3. alkalommal ott fog csücsülni a pocidban. Több lány is írt már ide, akiknek 1 babócából lett az 1 Babócza! :wink:

Erről jut eszembe, hogy a mi Babocank már milyen rég nem írt ide... :( :( Pedig már nyár van és tuti, nem tanít a mi kis pernahajderünk. Hahóóóóóó!!! 8) :roll:

Kép
bodza2005

Csajocskák! Este tudok majd csak jönni, de ez nem jelenti, h ne drukkolnék ezerrel meg még annál is jobban!!!!
Legyen ez egy szép és sikeres nap nálunk a topikban!!!!

Jucika és Férjecskéje! Hogy vagytok?????????????

Kép
bodza2005

Sziasztok.

Én is várom a kismamikat és gondolok rájuk nagyon!!!! :lol:
rozsafa:esetleg egy vérvétel???
bodzi:édi lehet Eszti.Én is küldhetek neki egy pusszantást. :lol:
uzsuzs:volt már laparod????? Ha nem kérdezz bátran,segítek ha tudok.Nekem volt már.Épp tegnap este nézegettük a helyét.A bikini vonal alatt már alig látszik.A köldökömnél megvan.Az nem is fog eltünni. :cry:

Kép
Kép
melánia

Ja,egyébként csajok.Várom a mensit de egyenlőre semmi jele.Nem gondoltam volna hogy lombikos hónap után ilyen soká jön meg.Pedig a hasam már 2hete görcsöl néha eggyet. :oops:

Kép
Kép
melánia

Még mielött kitalálnátok nem vagyok kismami.SAJNOS.Egy hete csináltam egy negatív tesztet. :cry:

Kép
Kép
melánia

Kata:DRUKKJAIM MENNEK NEKED IS.És ilyenre ne is gondolj hogy nincs petesejt a tüszőidben.Hiszen apánk is mindig megdicsér hogy milyen szép egyformák. :lol:

Kép
Kép
melánia

Bozda, köszi a vigasztalást, nagyon elkeseredtem...
Melánia, Te a transzfer után menyivel csináltad a tesztet?
Igen, jövő héten elmegyek vérvételre, vagy előtte Apánkhoz?
Jól olvasom, hogy Vass Doki helyettesíti?
Biztos vitorlázik:)
rozsafa

Rozsafa!
Én már csak a vérvételben bízok, bár nekem az otthoni tesztek sajnos mindig az igazat mutatták. De azt hiszem Szimbáék írták, hogy nekik nem működött az otthoni teszt. De a döntő valóban az UH. Tényleg keserves így, hogy az ember nem tudja, meddig tart még a várakozás. Hány stimu kell még a babá(k)ig? De amikor kezedben tartod a babád erre már nem is fogsz emlékezni....
Ha akarod leírom, hol lehet vért vetetni és bétahcg-t méretni, beutaló nélkül.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi,megtennéd ?Előre is köszi!
rozsafa

Sziasztok Csajok,

Bodzim, megkaptam a képeket, írtam is neked sms-t, de tegnap óta nem ment át. Annyira tündéri szép kis család vagytok. És Te Bodzi, milyen szép csajszi vagy. :D
Eszti babára pedig szavakat sem találok.

Katám azért vettem le az adataimat, mert mindig megírja valaki, hogy lehet oda felmenni és mi a jelszó, ezért bárki megnézheti, amit csak mondjuk nektek szánnék.
Egyébként gyere gyorsan a jó hírekkel, mi újság a tüszőkkel.

Chili, Moncsi, kezem csuriban, gyertek Ti is a jó hírekkel. +++++

Albi, nálatok mizu, ne haragudj, hogy nem vagyok képben, de annyit írtok, szerencsére. Mikortól mehet a drukk+++++

Kép
gmelcsi1

Szép Napot Mindenkinek!

Jelentem megjöttem Apánktól! Jó kedve volt, és nekem is miután kijöttem tőle! Olyan optimizmust pumpál belém, hogy csak na! Van a bal oldalon egy 19-es és egy közel 19-es tüsző, a jobb oldalon egy 11-es és egy 12-es, de mondta ezekkel nem kell foglalkozni! Monta, hogy 3 hét múlva Vass dokinál jelentkezzem egy pozitív teszttel, mert addigra ő már nem lesz! :( Ha véletlenül megjönne, akkor meg hívjam és kezdjük az inszemet! Kötelező szex ma, holnap és holnapután! :) :oops: :oops: Édes volt, mondta, hogy szorít és kaptam két puszit. Azt mondta mindegy gyereknek egyet-egyet. Aztán gondolkodtam, hogy akkor én nem is kaptam! :) :cry: :lol:

Bodzi!
A kabala még nem érkezett meg, bár még a postás nem járt nálunk, de amint megkapom ígérem írok egyből! :) A kép aláírások pedig teljesen igazak, és csak az őszintét írom oda mindig! :) Örülök, hogy Eszti bírja a meleget, bár gondolom mindent elkövettek, hogy nem érezze annyira! Nálunk a kutyáknál megy a mobil-klíma, mi pedig pusztulunk a meleg szobában! Bár én annyira nem is bírom a klímát, már a melóhelyen is megfáztam tőle! Köhögök, meg fújom az orrom! Apánk egyből azt kérdezte, hogy hol fáztam meg, mire mondtam, hogy Algéria! :) Jó! De ugye nem lázasodott be? Hangzott a következő kérdés! Édes volt. Mondtam, dehogy! Ez nálam nyáron megszokott! :) Szóval várom a kabalát! Esztinek a szokásos cuppanós.! :)

Rencsi!
Mondjuk ilyen cseréért én is lenyírnám a füvet! Csak nálunk nem kell, vagyis a lakók szokták, mi ritkán, mert ritkán is vagyunk itthon! Szóval a társasházban nem sűrűn kell, legalább is nekünk! Örülök, hogy sikerült lassan, de biztosan lenyírnod! Azért nagyon vigyázz magatokra! Rókák vannak még? Vagy már eltávoztak??

Chilike!
Szorítok mára neked, de készülj fel, hogy sokan lesznek, és sokat kell várni valószínűleg, mert már Apánk mondta Ágikának, hogy ez is egy "kemény nap lesz"! Szóval ebből gondolom! De neked nagyon-nagyon szorítok, és majd gyere, hogy mi volt nála!

Albi!
Azt hiszem, jól "látod" a dolgokat! :( Sajnos tényleg egyre szomorúbb vagyok - néha jelzem - :( A hitemet nem veszítem el, mert akkor biztos, hogy nem fog sikerülni, ezért mindig optimista vagyok. Tudom, hogy előbb utóbb sikerül majd, csak kérdés, hogy mikor és hogy én meddig bírom még! :) De tudod kitartó vagyok, és rettentően optimista! :) Muszáj, hogy az legyek, különben már ebbe a 3. ovu-ba sem vágtunk volna bele! Minden rendben van, érzem, és tudom is, csak nem tudom, miért nem jön már a baba! De majd most! :) Sajnálom, hogy nem taliztunk ma, de velem sajnos már nem is fogsz, legalább is mostanában, mert nekem már hétfőn nem kell mennem! Hiszen most 3 napig kötelező szex van! Aztán remélem pozitív teszttel tudok menni Vass dokihoz! :)

Melánia!
Kitartást! Én is csak ezt tudom mondani! Melóhely dolog megoldódott? Vagy még mindig semmi? Szorítok, hogy helyre álljatok anyagilag, meg lelkileg, hogy kezdhessetek 3 hónap múlva. Ahová persze kísérlek benneteket! :) És úgy már tuti lesz a szerencse! :)

Uzsuzs!
Mától kell akciózni :) 3 napig! Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz! Ez már a 3. Ovu-m, és ez után ha nem jön össze, akkor inszem lesz! Ma kaptam két szerencse puszit Apánktól remélem ez Tigrincs és Bodzi kabalája összességében meghozzák majd nekem is a szerencsét! :) Neked szorítok, hogy minden jóra forduljon!

Puszi Mindenkinek! Jövök még! - ÚÚÚÚÚÚ Mennyit írtam! :) -

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati!
Jó Téged olvasni! Drukk az elkövetkezendő hárm nap eredményéhez :wink:

Melcsi!
Hétfőtől vagy szerdától kérném a drukkokat, és köszönöm is. :)

Bodza!
Sok sok puszi Nektek!

Rozsafa!
Beutaló nélküli ßHcg mérés:
Érdemes odatelefonlni az aktuális árakért, hány óráig lhet odamenni stb.

Nyírő Gyula Kórház 1135 Bp. Lehel utca 59. Tel: 451-2606
Kb. 2.5 óra alatt van kész az eredmény, megvárható. Ára kb: 2000 Ft.
http://www.nygyk.hu/index.php?link=oszt ... &sub=labor

János kórház 1125 Bp. Diós Árok 1-3. Tel: 4584568
Az eredményért délután lehet visszamenni. Ára kb: 2000 Ft
http://www.janoskorhaz.hu/content4.html

Bálint Analitika 1116 Bp. Fehérvári 144. Tel: 2053044
Az eredményt délután e-mailen elküldik. Ára kb.: 1800 Ft (Mellesleg AFP vizsgálatot is végeznek, aznap délutáni eredménnyel a szokásos 2 hét várakozás helyett)
http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm

Megosztom Veletek rossz tapasztalatomat a gazdagréti patikával kapcsolatban:
kb. 6600 ft-os Choragon szabadáras terméket több mint 10000 Ft-ért adták. Ne vegyetek ott semmit, ami nem tb támogatott azaz fixáras. :(

Kép
albi2000

Köszi, Albi, a listát!
rozsafa

Chilike!
Szorítok, hogy minden Rendben legyen Apánknál! Gyere majd a hírekkel! :) +++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Katám, kitartás! Eddig mindenkinek szerencsét hoztál, hát, csak a poén kedvéért adj magadnak a tükörbe egy cuppanóst...hátha....:-)))

Mosolygós napot mindenkinek!:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Chilikénél ketten vannak a pocakban!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Moncsiról még nem tudok semmit.

Kép
rencsi79

Rencsi!
Ez szuper hír! De honnét tudod?

Chilike!
Ugye mondtam, hogy ikrek????? Gratulálok! Megmondtam, hogy minden rendben lesz ugye???? Ügyes vagy! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Modrooka!
Hát azért a tükörbe nem pusziszkodom, inkább bízom Apánk két puszijában! :)

Csajszikák!
Most már nem szabad megszakítani ezt a szép sorozatot! Mindenki zebra tesztel jöjjön a következő teszteléskor! Beleértve magamat is! :):):D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

KAtám,

chilike küldött sms-t!!! tényleg folytatni kell ezt a csodás sorozatot!!!!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Hoztam Nektek valamit a nyaralásból: Kép iker babák
miciona

szia Micike,

milyen volt?MErre voltatok? Nagyon jó ez a kép!!!

Kép
rencsi79

Miciona!
Köszönjük a Gólyát! Remélem nem lesz olyan smucig, mint amit láttam a múlt hónapban! :) Milyen volt a nyaralás? Merre jártatok? Elkerültek benneteket a viharok? Várunk több képet is, nemcsak a gólyákról! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
nem tudtam még visszaolvasni a hetet, de úgy éreztem mintha, kicsit el fogyott volna az önbizalmad. Gondolj arra, hogy ovuval kezdtél , és előtted van még egy csomó lehetőség. Biztos, hogy hamarosan babázni fogsz.

Csomee,
nem látom pontosan mi történt. Ha jól látom még nem biztos , hogy nincs baba. Mindenesetre én drukkolok még!

Julcsi,
Veled mi újság? Gép közelben vagy?

Moncsika,
nagyon szuper a pozitív tesztek. Akkor nálad anyós is jó kabala.

Rencsi,
megnéztem a feltöltött Híradót. Semmi nem látszik. Az igaz, hogy cserébe előre hozhatott volna .

Chilike,
akkor az ikergólyák neked jöttek. Tied a kép :)))))

Melánia,
nagyon örülök, hogy találtál megoldást és folytatod tovább a kezeléseket.
Majd írok pü-t, ha lesz időm.
miciona

Moncsikánál is minden rendben, egy baba a pocakban!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
rencsi79

Miciona!
Az iker gólyákat nem odaadni egy embernek! :) Mindenkinek hoztad! :):):):):):D:D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Micikém,

én is megnyugodtam, amikor leadták és láttam, hogy kivágták a "gázos" jeleneteket :D :D Mesélj egy kicsit az útról!!!

Kép
rencsi79

A Tisza tónál voltunk. Egy csepp eső sem esett. Végig napsütés, közben anyuék mondták, hogy itthon (Bp.) sokat volt borús idő.
Na most is elkezdett szakadni.
Velünk volt férjem lánya is, igazából róla szólt ez a hét.
3 nagy pocakos kismama is volt a hotelban. Olyan lazán ültek a forró medencékben is. Egyből eszembe jutott , hogy ők nem vártak ennyit a babára, ha ennyire nem félnek.
miciona

Küldök még Nektek egy tündér fátyolt. Kép TÜNDÉR
miciona

Mi is azt terveztük, hogy aug elején odamegyünk, mert állítólag gyönyörű. Megírod priviben, hogy hol szálltatok meg, milyen programokat lehet ott csinálni stb.?

Pont most olvastam egy másik fórumon, hogy egy csajszi bement a medencébe és szegénynek sikerült összszedni valami fertőzést, ami megindította a szülést (6 hónapos volt), és nem maradt életben a baba. Nekem mondjuk eszembe sem jutott volna bemenni még a sima medencébe sem, de hogy meleg vízbe......durva!!!!!Igazad van, ők biztos nem küzdöttek a babákért.....

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok jönni, mert Kittizek. Megvolt az uh. Nincs baba és már eltűnőben vannak a sárgatestek is. Egyébként minden rendben majd, valamikor folytatjuk.

Majd jövök még ha Kitti lefeküdt.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Annyira sajnálom! :(:(:(:(:(:( :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: