A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptetőőőőőő!!! Miért is kell ennek örülni? :shock:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Chilikém, megnéztem a tesztet, kétely nem fér hozzá, csak az a kérdés hányan vannak odabent! :D :wink:

Kép
rencsi79

én nem tudom megnézni :cry:
Chilike! Ide nem tudnád idebiggyeszteni?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jaj , de boldog vagyok rencsikém, hogy ezt mondod :lol: :lol:
Egyébként igazad volt, tényleg jó, hogy megcsináltam, egy picit menyugodtam, tudod teljesen megnyugodni nem lehet a 9 hónapig, csomee szerint még azután se :lol: , de azért kicsit jobb ma igy, mint tegnap , hogy nem voltam magabiztos :D
Remélem minden rendben lesz veled, szerintem ez csak átmeneti állapot a hizás, azért vigyázz magadra.
Egyébként többet eszel, mint ezelőtt vagy ugyanattól kaptad fel ezt a pici kilót
chilike1

Moncsi,
persze, hogy van, bármikor hívj fel és segítek, bár én önhatalmúan rád is koncentrálok mindig!:) De persze a saját koncentrálást ez nem helyettesíti, annak van igazán ereje.

Zsu,
korpa tabletta napi 3X1 az tuti megold minden gondot és sok folyadék...

Kép
rencsi79

moncsiga
dehogynem megtudod nézni
ahova fent be szoktad irni, hogy babanet oda ird be, hogy www.gmail.com, úgyanúgy, mintha bármilyen oldalra fel akarsz menni
jobb oldalon lesz egy fehér kis ablak oda a felhasználónévhez ird be, hogy babanet09@gmail.com
alá a jelszó babanet2009
beérkező levelekben megtalálod
nézd meg :wink:
chilike1

Valahogy talán látszik. Ezek a pénteki tesztjeim. Csak a telefonom elég gyengusz képet csinál... Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

iker
ja ilyen ez a fórum, először csak olvasgatod, aztán zavar, hogy nem tudsz hozzászólni :lol: , aztán már csak egy lépés választ el, hogy "függő" légy. :lol: :lol:
Főleg majd, ha otthon leszel legközelebb a babásodásod alatt, lesz mivel elütni az időt :wink:
Én nagyon szeretem ezt a fórumot, nagyon jó a csapat, szuper, hogy mindenki tud valakinek segiteni, tanácsot adni, stb. Szerintem nagyon jó ötlet volt kitalálni :wink:
chilike1

moncsiga
szuper!!!
nézd meg az enyémet is :wink:
én nem tudom ide feltenni, mert mindig azt irja ki, hogy túl nagy a mérete-nem telefonnal csinálom, mert a telómnak nincs kéznél a kábelja, amivel fel tudom rakni a gépre, -szóval ezért küldöm inkább a gmailre.
chilike1

chilikém,
én is ebben a percben küldtem el Moncsinak priviben ugyanazt amit írtál..... :D
kb 3x annyit eszem, szóval nem meglepő a hízás, az a fura, hogy rám tör az éhség és ha nem eszem egy percen belül,akkor már futnom kell a wc-be......így most egész nap eszem..... :cry: most is :oops: :oops: :oops: úgy főztem kaját, hogy 2 napra elég legyen sőt még Domiapunak is jusson, de már nincs belőle.... :oops: :oops: már megettem...

Babások!!!
Nálatok is így volt???????

Kép
rencsi79

Megtaláltam! Akkora balfék vagyok! Mikor nekem is van gmail-om... :lol: Akkor ez most egy közös postaláda? Én utólagos engedelmetekkel lenyúltam a könyveket is. KÖSZÖNÖM!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,
gyönyörűek a zebrák!!!! nem kell itt mitől izgulni, minimum egy baba a pocakban. Anyósod tud valamit, nagyon ügyin gondoskodott rólad!

Kép
rencsi79

Chilike! Egy képszerkesztővel kicsinyíteni kell a képet max 600x600-ra, akkor engedi fölrakni.
Ja,a lényeg: nagyon szépen erősödött a csíkod!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Uzsuzs: szerintem telefonálj a Dokinak! (Ha péntekig kibírod, akkor Dévisznek, ha nem, akkor pedig Ironnak.) Mivel a stimut megszakítottátok, én arra gondolnék, hogy ciszta lett, bár írtad, hogy nem a petefészkekben érzed a fájdalmat. Ez nem jelent semmit, mert a kismedence beidegződése olyan bonyolult, hogy gyakran van kisugárzó fájdalom, tehát egyáltalán nem biztos, hogy a fájdalom helyén kell keresni a problémát. Az, hogy emésztési gondok is vannak, mindenképpen érdekes... :roll: Szerintem egy UH mindenképpen jó lenne. Azt is el tudom képzelni, hogy a fájdalom, illetve az ezzel kapcsolatos félelmek "mentek rá" az emésztésedre, ezért is jó lenne tisztázni, hogy a petefészkek, illetve a méh környékén minden rendben van-e.

Moncsi: drukkolunk ezerrel! 8)

Julcsi! Jó döntés volt, de ha véletlenül szerdára marad mondjuk 3, a maradék lefagyasztását mindenképpen kérjétek! Arra, hogy miért 2-3 napos embriókat fagyasztanak le szívesebben, csak egy magyarázatot tudnék elképzelni: a továbbtenyésztés során nagyobb arányú a veszteség, mint amekkora a nyereség a terhességi sikerrátánál. Felengedett blasztónál kb. 30-35 %-kal nagyobb a sikerráta, mint 3 napos embriók esetében, de ha a továbbtenyésztésnél ennél nagyobb a lemorzsolódás, akkor van értelme korábban fagyasztani.

Csomee! Neked is megy a drukk péntekre. 8)

Nálunk kb. másfél hét múlva derül ki, hogy van-e értelme a következő ciklusban belevágni. Ha igen, akkor még Dévisznél lesz a beállítás és Ironnál a műtétek.
szimba

A kék végű teszt a gyenguszabb, na az mára sokat izmosodott!
A másiknál a nagy ablakban van a tesztcsík, az már pénteken is elég acélos volt. Vasárnapra is maradt olyan erős.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hellóóó Szimbadoki! Megszakérthetnél egy kicsit engem is! :lol: a drukkot köszi! Sajnálom, hogy nem kezdtetek! kívánom, hogy jöjjön el a Ti időtök hamarosan!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

rencsi
olyan cuki vagy, ahogy leirtad ezt :lol: :lol:
szerintem egyél , ha jól esik, és inkább a konyhában töltsd a napodat, mint a wc-ben :lol:
Majd, ha elmúllik ez a korszak akkor újra annyit eszel amennyit kell és kompenzálod ezt a mostani részt :wink:
szegény Domiapu :roll: :P

moncsiga
örülök, hogy sikerült,-pedig én vagyok a szőke :lol: :lol: :lol:
na láttad a tesztem?
A könyvek nagyon jók én az egyiket már kiolvastam.
Múlt héten fájt a hasam szinte minden éjjel, mostmár kevésbé, csak ritkán, pl: ha pisilnem kell, akkor , a cicim nagyon érzékeny reggelente, nem fáj, csak olyan nagyon telt-párom örömére :lol: , nem mintha idáig gondom lett volna a méretével, de mindegy :D
Meg sokszor szédelgek, ja és mindig melegem van-nem tudom ezek közül melyik a Kismami tünet, de én annak veszem :wink: :lol:
chilike1

Szimba család,

nagyon drukkolok, hogy 1,5 múlva végre kezdhessetek!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Szimba!
Most már nekünk is össze kéne futni, hogy egy kis szerencse adagot adjak Szimbánénak! :) :lol: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,
nagyon szupi ez a kép, pláne ha majd a saját gyerkőcceiddel fényképezkedtek majd. Láttam az iwiwre is raktál fel tök jókat! :D

Kép
rencsi79

Chilike! Szépek bizony a tesztjeid, és hatalmas a változás az első és a 2. között!

Érdekes, nekem épp reggelre enyhül a cicidurr. A múltkor jól be is paráztam, hogy elmúlt...egész délelőtt nyomogattam, hogy érzem-e még. Többet tapiztam magam, mint egy sztritíztáncos.:))
Éjjel nekem is szokott még ritkán fájdogálni, meg nyomja bizony a tele hólyag (bocsi) és minden "egyéb" mozgolódás is ott lent.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

ja, Katám sajnálom, hogy neked a legutóbb nem sikerült! Hol is tartasz most?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsiga
én nagyon bizom benne, hogy pénteken látni fogja Dévai a kis csöppségeket :lol: , ösztökélem is őket, hogy mutassák meg magukat pénteken a maminak meg a papinak meg persze a doki bának, mert már nagyon kiváncsiak vagyunk :wink:

Szimbáék
Drukk a kezdéshez :wink:

Megy mostanában Dévai szabira?
nem is tudtam...
A mostani uh után hányadik héten kell menni a következő uh-ra? Ha nincs apánk, akkor gondolom Vass doki megcsinálja a következő uh-t, nem?
Moncsi
Te maradsz Dévainál, vagy visszamész a nőgyógyászodhoz?
Én maradok nála :wink:
chilike1

Moncsi, gyönyörű a teszted, tuti minden rendben van.+++++ :wink:

Rencsi nálam ugyanez volt, ha nem ettem, akkor hányingerem lett, ezért is szaladt rám annyi kiló. Próbálom tartani a diétát, hát remélem nem hízok mire megyek Apánkhoz. Nekem is baj a gerincemmel, tehát nekem se lenne szerencsés sokat hízni.
De legálabb már tudsz kajálni, és ráadásul neked van mit visszahízni, úgyhogy egyél bátran.
Na ha voltatok az Istenhegyin, akkor szerintem a 18. heti genetikait is ott csináltassátok. Mi az AFP-t is ott csináltattuk egy négyes tesztettel.

Kép
gmelcsi1

moncsi
az első tesztem múlt hét szerdán csináltam, az ET-12.nap. vérvételen másnap voltam, már akkor magas volt a hcg-m a mai teszt azt hiszem az ET-18.nap, élőben szinte teljesen egyforma a kontroll csik meg a másik, de a múltkori teszt picit világosabb szóval tényleg erősődött.Gondolom a hcg-m azóta is szépen duplázódik :lol:
Nem tudom neked volt-e már pozitiv teszted , de én majd kiugrom a bőrömből mindig amikor meglátom, amikor a vérvételes nőci meg azt mondta, hogy kismami vagyok, háát, azt el sem tudom mondani azt az érzést :lol:
...hát még pénteken milyen jó lesz... :wink:
chilike1

Köszi Melcsi! Remélem, igazad van, főleg így, hogy mára még erősebb lett. (csak azt nem képeztem le)

Marci-baba jól van?

Jaj, csajok!!! A múltkor, mikor az Édesdrága Bodzacsillag felhívott hallottam Esztit! Micsoda hangja van a Kisasszonynak, úgy sikítozott, hogy Anyája rá figyeljen és ne idegen tyúkokkal trécseljen, hogy csoda! Nagyon édes volt!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melcsikém,
és most hogy diétázol mit eszel vagy mit nem? Te nem voltál benne a táblában? MErt most nem látak, vagy csak képzelődöm....

Kép
rencsi79

Milyen tábla? Hol láthatom? Hogy ti mennyire aktívak voltatok, amíg nem voltam.
Szerintem jövő héten haza cuccolok...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi,

ahol a tesztet megnézted, ott felül van egy dokumenetumok fül ott van

Kép
rencsi79

Chilike! Soha nem volt még pozitív tesztem. Nézegetem is állandóan őket. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mgtaláltam! Ki szerkeszti? Vagy mindenki magát dokumentálja bele?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

na jól eltűnt mindenki, ebédidő van? :roll: :wink:
Na most én is megyek, kicsit olvasgatok, jövök még délután :wink:
chilike1

Látom, nyoma veszett mindenkinek... Csak nem a 14 órai Utro??? :lol: :lol:

Én is megyek. Jók legyetek, vigyázzatok nagyon magatokra!

Mindenkinek nagy drukkok! Julcsikám, neked is a Szuperbabákhoz!
Chilike, pénteken találkozunk...

Puszi Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Egy hír az Index-ről:
(Nem tudom, hogy igaz-e, de nagyon remélem... 8) )

Somodyt faképnél hagyták az orvosai

Nem egyeztetett saját intézetének orvosaival Somody Imre, amikor javaslatot tett a mesterséges megtermékenyítések állami támogatásának csökkentésére. A javaslat akkora botrányt kavart a szakmában, hogy a Ciris orvosai felmondtak.

Leállt a munka a Ciris Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézetben, miután Somody Imre tulajdonában lévő mesterséges megtermékenyítésre szakosodott vállalkozás két orvos vezetője bejelentette, hogy július 3-tól nem kívánnak részt venni az intézet tevékenységében.

A Ciris két irányítója, Vereczkey Attila orvosigazgató és Kósa Zsolt szülész-nőgyógyász főorvos a szakmai szervezetekhez írt levelükben jelentették be a szakítást, és azt többek között Somody Imre májusban kiszivárgott finanszírozásmódosítási javaslatával indokolták.

Somody Imre azt indítványozta [1] az egészségügyi miniszternek, hogy csökkentsék az államilag finanszírozott mesterséges megtermékenyítési próbálkozások számát. A Pharmavit egykori tulajdonosa szerint a mostani öt lehetőség helyett csupán kettőt kellene támogatnia az egészségpénztárnak. Az állam ezen felül egyetlen újabb, szüléssel végződő beavatkozást téríthetne utólag, a többi próbálkozást saját zsebből kellene fizetniük a meddő pároknak.

A javaslat nagy felháborodást keltett a mesterséges megtermékenyítésre várók között, és gyorsan elítélte a szakorvosok szervezete is. Különösen rossz fényt vetett az üzletember javaslatára, hogy az új rendszer a saját üzleti vállalkozásának kedvezett volna. Somody a Ciris 2008-as indulásakor vállalta, hogy kizárólag piaci alapú beavtkozásokra specializálja magát, és intézetében nem végeznek OEP által támogatott megtermékenyítéseket. A botrány miatt Somody orvosai elhatárolódtak [2] a saját tulajdonosuk javaslatától, majd az egészségügyi miniszter is elutasította a javaslatot.

Vereckey Attila megerősítette, hogy Kósa Zsolttal együtt kiléptek a Ciristől, de a szerződésébe foglalt nyilatkozati tilalom miatt további részleteket nem mondott az ügyről.

Úgy tudjuk, hogy a hivatalos indoklás szerint az orvosok a lemondás okai között említették azt is, hogy Somody olyan változtatásokat vezetett be az intézetben, amelyek „közvetlenül érintették, és kedvezőtlenül befolyásolták a szakmai munkát, a betegellátás minőségét, a szakmai vezetés által eddig kialakított ellátási struktúrát”.
szimba

iker:köszi a jó hírt!!! És gyere közénk sűrűn!!! :lol:
Csajok:tök jó hogy így felébredt ez a fórum.Volt idő mikor alig volt itt valaki.

moncsi:az jár a fejembe,hogy talán én is hoztam neked egy iciri-piciri szerencsét. :oops: Igaz nem beszéltünk de hátha.Boldog vagy igaz??? SZORITOK TOVÁBBRA IS!!!

szimbáék:1,5hét és ti is kezdeni fogtok és kész!!! :lol:

csomee:???????
Albi:????

Kép
Kép
melánia

Rencsi!
Örülök, hogy tetszenek a képek! Ezek most vasárnap készültek mert feljött a két kis ördög megköszönteni ErcsiAput! Így sikerült olyan képet készítenie a tesómnak amin 4-en vagyunk! Úgy szeretjük őket! Most már majd megfűzzük Mikey-t hogy aludjon nálunk 1x. Már tervbe van az állatkert is valamelyik 7végén, ha nem lesz túl meleg, csak kár hogy még Beni kicsi hozzá! Nem baj, őt majd akkor visszük, amikor a sajátunkat. Remélem jövő ősszel már vihetjük őket! :)

Moncsi!
Most újra stimu! A 3. ovu. ind. Kíváncsi leszek mi lesz! Most két szép tüszőm van, vagyis Vass doki ennyit látott! Szép nagyok, 14 és 10-es. Nekem egy is elég lenne, csak legyen belőle VALAKI! :) Neked még 1x gratula és vigyázz magadra! A haza cuccolásnál meg ne nagyon emelgess, hagyd a nehéz dolgokat MoncsiApura! :)

Melikém!
Hogy vagy Drága? Mikor dől el, hogy kezdtek-e vagy se nem????

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba!
Én is olvastam, és hallottam is már erről. Én is remélem, hogy igaz! Ha úgy lenne ahogy ez az idióta megálmodta akkor nagyon nagy botrány lenne, az tuti! :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Lszi segítsetek!!!! állandóan megszívom a könyvelőkkel és kellene sos egy új.....Zuglóban lakom és nem túl nagy a munka velem (EV vagyok) mert már nincs bevételem.....
Tudtok valakit????
Előre is köszi!!!

Kép
rencsi79

rencsi
iker -könyvelő, pont ma irta :wink:
Ma szerintem mát lelépett, mert, ha jól tudom a melóhelyéről fórumozott :P , holnap megy Vass dokihoz, de utánna biztos jön fel ide a fórumra, mesélni mi volt.
Hátha ő tud segiteni, ha "elkapom" szólok neki, hogy irjon neked. :wink:

moncsiga
nem tudom olvasod-e még a fórumot, de mindegy is pénteken találkozunk-már kismamiként :lol: -addig is vigyázz magatokra, csáó
chilike1

Moncsiga, Chilike! Gratulálok! :D
kislibus

chilikém,
igen, azt én is olvastam, csak ha jól láttam ő Diósdon lakik....én nem vezetek és ilyen távolságot nem tudok bevállalni busszal:cry:
nagyon ari vagy, hogy gondoltál rám!!!! :D most beszéltem 1-gyel csütörtökön találkozom vele aztán majd kiderül. Eddig csak olyanokhoz volt szerencsém, aki nem értettek a könyveléshez :cry: Az egyik pl. tavaly előtt úgy adta be a könyvelésemet, hogy a kiadásaimat elfelejtette feltüntetni, így elég durva lett a nyereségem, erre az Apeh az összes számlámon lévő pénzt inkasszálta.....gondolhatod, azt hittem megüt a guta :cry:

Kép
rencsi79

rencsi
Igen tudom, hogy messze lakik, de azt gondoltam hátha bent dolgozik valahol a közeledben. Na mindegy, az a lényeg, hogy már találtál, reméljük ő már jó lesz :wink: , tényleg elég hülye lehetett az előző én inkább őt ütöttem volna meg :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy? Éhezel még? :lol: Domiapu kapott vacsit? :D

csomee
Merre vagy, el vagy tűnve, egész nap vártalak... :P

kislibus
Köszi a gratulációt. "Mert megérdemlem" :lol: :lol: :lol:
kitti, julcsi
Merre vagytok?
ágnyes
Na elhatároztad magad drága? Mikor veszed fel a telefont, időpont miatt? :wink: nem akarlak sűrgetni csak kérdezem? :wink:

Hú akkor jó sokan leszünk pénteken, ercsikati úgy látom akkor jössz te is?
chilike1

Moncsi!

Nagyon szép csíkok! Gratulálok!

Chilike!

A piros zebra megint szerencsét hozott!

Ma felhívtam az intézetet, de lehet, hogy túl késő volt már (1/4 4) és nem vették fel. Vagy rossz számot hívtam???, :oops:

Valaki elküldené priviben a számokat.

Köszi
agnyes

agnyes
küldtem a számot priviben :wink:
De lehet, hogy te is ugyanezt tudod, csak mivel most nincs a Dévai korábban leléptek :lol:
Holnap is próbáld meg újra :wink:
chilike1

Chilikém,
tudom, hogy csak jót akartál, lehet, hogy itt dolgozik Pesten. Hát nem éhezem, mert termelek rendesen, le se merem írni miket ettem ma :oops: Domiapunak nem maradt semmi, így hozott magának (meg nekem) gyrost. Bár addigra én vacsiztam, azért lecsúszott...
többiek merre vagytok?

Kép
rencsi79

Reni!

Ne aggódj, másokkal is előfordul. Az unokahúgom is babát vár. Az elején egész nap evett. Volt olyan, hogy délután 1-től 7-ig folyamatosan. :lol: Aztán a 20. hét körül szép lassan normalizálódott a helyzet.
agnyes

Meli, Rencsi!
Vagyok, olvaslak is Benneteket rendületlenül. Szerdán és pénteken is megyek, remélem látlak Néhányotokat. Petiről megismerhettek :)

A tesztek gyönyörűek, Moncsi és Chili!

Kitti?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok!

Chilike a Fostimon is injekcio,olyan kiszerelés mint a Merional.Abból 2 a M.-ból 1-et kell adnom- egyenlőre
És lombikom lesz - a 3.!

Moncsiga gratulálok a kétcsíkoshoz!
Remélem ez a sikerszéria kitart még egy darabig! :wink:
Pont mikor tegnap ott voltunk az intézetben ,akkor lapozták a számlálót a pult fölött! :lol: Mennyi sikeres program!
ritu75

rencsi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -de cuki vagy.
albi
köszönjük, nekünk is tetszik :lol:
Na akkor tényleg sokan leszünk pénteken, főleg, ha egyidőben megyünk :wink:
ritu
Nem ismerem az injekciót, de biztos jó lesz :wink: , tudod 3 a magyar igazság, én most a ráadást csináltam :lol:
( 4.-en voltam most és nagyon úgy néz ki, hogy babásodom :lol: , lehet, hogy többel is :wink: ) szóval hajrá!
Ja készülj, ha jössz pénteken, mert reményeim szerint akkor is lapozni fogják a táblát, szerintem minimum kettővel, ha csomee-t még nem tették a táblára, akkor hárommal( én, csomee, moncsi) :lol:
Szóval továbbra is szurkoljatok nekünk! :wink:
chilike1

Moncsi: Annyira szupi, hogy sikerült! Gyönyörűek a teszteid!!!

Lányok: Köszi a segítséget! Sajna, jobban nem vagyk ,de kipróbálom ,amit ajánlottatok.

Szimba: Igazából péntek és hétfő között kell valamikor megjönnie, akkor mindenképp telefonálnom kell és utána uh. Addig várok. Pénteknél előbb Apánk sincs úgyse, a Vass dokinak meg, gondolom, annyi betege lett, hogy azt sem tudja hol áll a feje.

Julcsi, Kitt: Mizujs?

Zsu
uzsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: