Uzsuzs: szerintem telefonálj a Dokinak! (Ha péntekig kibírod, akkor Dévisznek, ha nem, akkor pedig Ironnak.) Mivel a stimut megszakítottátok, én arra gondolnék, hogy ciszta lett, bár írtad, hogy nem a petefészkekben érzed a fájdalmat. Ez nem jelent semmit, mert a kismedence beidegződése olyan bonyolult, hogy gyakran van kisugárzó fájdalom, tehát egyáltalán nem biztos, hogy a fájdalom helyén kell keresni a problémát. Az, hogy emésztési gondok is vannak, mindenképpen érdekes...

Szerintem egy UH mindenképpen jó lenne. Azt is el tudom képzelni, hogy a fájdalom, illetve az ezzel kapcsolatos félelmek "mentek rá" az emésztésedre, ezért is jó lenne tisztázni, hogy a petefészkek, illetve a méh környékén minden rendben van-e.
Moncsi: drukkolunk ezerrel!
Julcsi! Jó döntés volt, de ha véletlenül szerdára marad mondjuk 3, a maradék lefagyasztását mindenképpen kérjétek! Arra, hogy miért 2-3 napos embriókat fagyasztanak le szívesebben, csak egy magyarázatot tudnék elképzelni: a továbbtenyésztés során nagyobb arányú a veszteség, mint amekkora a nyereség a terhességi sikerrátánál. Felengedett blasztónál kb. 30-35 %-kal nagyobb a sikerráta, mint 3 napos embriók esetében, de ha a továbbtenyésztésnél ennél nagyobb a lemorzsolódás, akkor van értelme korábban fagyasztani.
Csomee! Neked is megy a drukk péntekre.
Nálunk kb. másfél hét múlva derül ki, hogy van-e értelme a következő ciklusban belevágni. Ha igen, akkor még Dévisznél lesz a beállítás és Ironnál a műtétek.