A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

szia rózsa11

A nyomtatóknál érdemes előbb azt megnézni, hogy a patron mennyibe kerül majd hozzá, mert mi is úgy jártunk, hogy vettünk egy nyomtatót 30ezerért és a 2 patron volt bele 20ezer.úgyhogy inkább eladtuk.
Vendég

Sziasztok,

tegnap éjszaka nézegettem a neten az összeférhetetlenségről szóló dolgokat...hát meg kell mondjam,hogy nagyon elkeseredtem...nekem ez az inszem tuti nem sikerült...nem is érzek semmit,meg amiket ínak erről a dologról az sem nyugtatott meg :(
kiss angyal

Sziasztok!

Sajt!
Remélem hamarosan tényleg véget ér a felújítás, aminek a végeredménye biztos fantasztikus lesz. Utána írány a baba projekt.

Kiss angyal!
Add meg magadnak az esélyt. Még csütörtökig minden lehetséges.

Sajnos Nekem nincsennek túl jó híreim. :(
Kezdem az elején és elmesélem röviden a történetemet: van egy tündéri endokrinológusom, akivel megbeszéltük, hogy folyamatosan figyelni fog engem. Kedden voltam Nála először vérvételen igaz, akkor csak progeszteront néztünk, ami csúcs szuper lett, mondta, hogy most biztos lesz baba. Mondta, hogy menjek vissza pénteken és akkor nézünk egy Hcg-t is, mert már ilyenkor el kell indulnia neki. Hát sajnos nem így történt :( :cry: . Ha Hcg-m a béka feneke alatt van, és azt nem érti, hogy akkor miért nem jött még meg a mesim. Mivel a progeszteron szintem ma is magas volt, így meg már végképp nem érti, hogy mi lehet a dolog hátterében, mert ha nincs ott semmi, akkor nem lehetne ilyen jó a progeszteronom. Igaz modta, hogy hétfőig várjunk még és csináljunk egy kontrolt, de már nem látom értelmét, deeeee a gyógyikat nem hagyom abba. Sajnos most nagyon szomorú vagyok, de a drága párom is aki velem együtt sírt a mai eredmény miatt.
Bocsi, ha untattalak Titeket, de így egy kicsit megkönnyebültem.

Puszi
Ildi

gyoreneildi

Szia Ildi!

Dehogy untatsz minket!!!
Igazad van, ne hagyd abba a gyógyikat, amíg nem voltál a dokinál!
Nagyon sajnálom ha szomorú vagy, de addig még ne add fel, amíg nincs meg a végeredmény.
havri1

Ildi: nem untatsz...ez a fórum pont erről szól, hogy örömöket és bánatokat osztanak meg egymással az emberek!!!!nem szabad feladni!!!!a hétfői eredmény után majd meglátjuk..de,akkor sem lehet elkeseredni ....nagyon...ezt hidd el úgy írom Neked,hogy legbelül már a következő inszemre készülök!!!..holnaptól priviket írok neked,hogy öntsem beléd a lelket!!!!!!!!!!!!!!!!Hidd el,hogy mindenkinek sikerülni fog,ha nem is egyből,de egyszer megkapjuk azt amire vágyunk!!!!
kiss angyal

Sztyopane:merre csavizol?
kiss angyal

Sziasztok!
A biztatás ellenére sem alakultak jól a dolgok, bár nekünk soha semmi sem megy egyszerűen.
Hiába vártam, nem jött meg. Pénteken telefonáltam, hátha vmi jóval kecsegtetnek, de semmi. Ráadásul még a páromnak is mennie kell újta,mert lejár az eredmény érvényessége. Legalább ezt megtudtuk, hogy ilyen is van. Én meg várhatok,várhatok tovább.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
emeske

Sziasztok!

Jelentkezem ismét :lol:

Ildi: ahogy kiss angyal is írta pont azért vagyunk itt, hogy megbeszéljünk mindent. Itt legalább kiadod magadból , de hétfőig még ne add fel!!! Szorítok nagyon és küldöm a +++++++++++++++ energiákat. Vigyázz nagyon magadra és fel a fejjel!!!!

Emeske : nálad lemaradtam :oops: Hol tartotok?

Vicky: meg ne próbálj lelépni innen, neked itt (is) a helyed. Olvastam hogy integetett a babóca, szuper lehetett!!! Kép van már? Nem akarod feltenni?

Kiss angyal: veletek mizújs, érzel már valamit?
Kaktiról tudtok valamit? Meddig nyaral?

Nekem még nem akar megjönni :cry: Pedig már kezdeném a 2. inszemet. Ilyenkor azért imádkozik az ember, hogy megjöjjön inszem után meg ,hogy ne :D
Nálunk szakad az eső. Jó hétvégét mindenkinek

Kép
sztyopane

Sziasztok Lányok!Nem rég jöttem ide hozzátok ugy volt hogy inszemet kezdjük majd 3 évig próbálkoztunk sikertelenűl és lásd ide kerültem hozzátok és ma egy erős + teszteltem 10 nap után!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan hihetetlen!!!!!!Fel sem fogtam még!!!!! :lol: :lol: Kép

Judit

Kép

Kép
jucccy

Ugy 10 nap hogy annyit késett :lol:

Judit

Kép

Kép
jucccy

Sziasztok!!!!!!!!!

Jucccy: hát ez fantasztikus!!!!!!!!!!! :D :D :D ...nagyon-nagy gratula!!!!!most lett volna az első inszemed????

Ildi: nyisd ki az ablakot!!!küldöm az +++++++++++++++++++energiát!!!!!!!!!!!!

Sztyopane: most már légyszíves kérjél gyógyszert,hogy mensi-manókat leszámold és kezdhesd az inszemet!!!!én semmit nem érzek :(

Vicky,Kakti,Tigriske nem lelépni!!!!belőletek merítünk erőt!!!!!! :lol:

Sajt: nics fotó,hogy mennyit haladt a lakhandi felújítása???
kiss angyal

Aha most kezdtük volna az elsőt! :)
Annyira felfoghatatlan hogy 3 évig nem sikerült és most csodás modon igen de hogy hogy azt nem tudom?! :lol:
Egyszerűen nem értem de nem is nagyon érdekel annyira boldog vagyok apa még el is sirta magát!!!! :lol:

Judit

Kép

Kép
jucccy

Jucccy: Megsajnált a lurkó :D nem akarta, hogy az Anyukája ennyi mindenen csináljon végig, mikor Ő így is be tud költözni a pocakba :D ...biztos csináltak neked petevezeték átjárhatóságit,és azután, legalábbis nekem, nagyon sok ismerősőm teherbe is esett :D :D :D ...nagyon örülök, hogy ilyen szerencsés vagy :D :D :D
kiss angyal

sztyopane:
Ott tartunk, hogy volt 2 inszemink a Sote I.-en, aztán átjöttünk a Jánosba. Júni 5.-én volt a 3. (itt az első). Teljesen más mint az előző alkalmakkor, minden más volt. Természetesen + értelemben, bíztam is nagyon, de nem tartott sokáig. 22-én kellett visszamennem biostrip-re, negativ lett, de már előtte két napja szórakozott, hogy megjön-nem jön. Skriba drnő keddre tippelte, hogy rendesen megjön és akkor a 2. naptól szurkálhattam volna újra, de csak nem jött. És hát most várhatok a következőre, közben telefonon kiderült, hogy lassan lejár a párom vizsg.eredménye, szóval mennie kell megint. éán meg csak várjak, ebbe őrülök bele.

:cry:
emeske

Csak várni, várni. Ti legalább tudjátok miről beszélek. Aki nem jár/t ilyen cipőben, annak fogalma sincs erről.

Kép
emeske

Emeske:de már megjött???
kiss angyal

Nem, már semmit sem csinál.
A doktornő mondta, hogy csináljak azért egy tesztet, -lett, de hát mi is lett volna.?
emeske

Én csak "maszatolásnak" nevezném azt, ami volt.
Kép
emeske

Emeske:akkor kérdezd meg a doktornőt hétőn,hogy mi legyen,mert azért erre van valami gyógyszer,hogy megjöjjön...
kiss angyal

Sziasztok!

Emeske: sajnálom, hányadik napon vagy most? de hétfőn szerintem is beszélj a dokinővel, kérdezd meg. És nem feladni, nem szabad!!!!

Csajok apának a vizsgálatát mennyi idő múlva kell ellenőrizni?

Kiss angyal: szerdán mindenféle képpen beszélek a dokival addig várok. Majd az lesz a jel, hogy zebracsíkos lesz a teszted :D :D :D
Csinálsz BMC előtt tesztet vagy megvárod a 6-át?

jucccy: gratulálok, ez tök jó :D

Kép
sztyopane

sztyopane!
3havonta kell ellenörizttetni!!Nekünk is azért maradt ki ebben a hónapban!

Kép
rózsa11

Köszi rózsa, akkor inkább felhívom őket mert szerintem nekünk se fogják megcsinálni mivel apának március közepén nézték :(

Kép
sztyopane

Pénteken beszélem vele, ő mondta, hogy csináljak tesztet és ennyi. Várjuk meg a következőt, 2. 3. vagy 4. napon menjek a szokásos UH-ra és majd akkor folytatjuk. Közben 1.-jére kapott a párom időpontot sperma vizsgálatra, ha már addig úgyis lejár az előző.

http://videa.hu/videok/nagyvilag/rendor ... xWQRx6V84J
emeske

na ez nem tudom hogy került ide, bocsi
emeske

Igazából nem feladásról van szó, csak annyira rossz, hogy rajtunk kivül álló okok kavarnak be. Na jó...ne mpanaszkodom, lehetne sokkal rosszabb is

Kép
emeske

rózsa: Hogy érted, hogy egy időben kell az utrot használni? Mivel? Inszem után ha pozitív a teszt, akkor a 12. hétig kell szedni. Ha negatív, akkor a teszt után kell abbahagyni.

kiss angyal: Nem igazán értem ezt az összeférhetetlenséget. Ha nem lehetsz az inszemtől terhes, akkor nem ezt csinálta volna a doki. Szerintem van rá esély, bár annyira nem értek hozzá.

gyoreneildi: Sajnálom, de majd sikerülni fog.

sztyopane: Tényleg nagyon sajnálom, hogy még nem fényképeztem le a legutóbbi uh-t, de ez a hazajövetel most olyan zűrös volt a kolléganőm esküvője miatt. Az uh képen egyébként csak egy kisebb paca látszik a keze helyén, de folyamatában jobban látszott.

jucccy: Gratulálok. Ezek szerint szerencsét hozunk. Remélem ez a többieknél is beválik. Még beférsz a 2010 februári babavárók közé a várandós fórumon. Nekem is van egy kollégám, akik vizsgálatokra mentek a Forgácsba és akkor kezdték volna a kivizsgálásokat, mikor megjön. Nem jött meg és az eredménye már 1 éves. :)

Most hétvégén itthon vagyunk a szülőknél. Voltunk a kolléganőm esküvőjén is, nagyon szép volt. Bejelentettük itthon a babát és mindenki nagyon oda meg vissza volt. Most már remélem nem lesz tényleg semmi baja.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Muzsi!

Ahova én járok ott vaskeretes ágy van,de létezik fából is.Egy jáde köves görgő van beleépítve,ami halad végig a gerincoszlopodon és úgy maszíroz.Helyre rakja a csigolyákat,méregtelenít,felfrissíti a vérkeringést,hogy soha ne "öreg"vér legyen az erekbe.Jó az izületi problémákra,stresszoldó ( ami nálam jó mert az elmúlt öt év sikertelen próbálkozás elég labilissá tett idegileg ) alvás javító.

Jucccy!

Gratulálok!Én is az újak közé tartozom,remélem nekem is szerencsét hoz ez a topik.
Vagyis javítom magam,hozzon szerencsét mindenkinek! :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!
Vicky!
Ugy kétdeztem hogy mindig egy idöben kell használni?Pl:Reggel 6 délben meg este 18kor.nekem hüvelyi volt most milesz nem tudom.Ugyan azokat a szurikat kapjuk mint az elsönél?Akor nagy a boldogság a családba most márb a szülök is ovni fognak ahogy birnak mindig mondani fogják nagyon vigyáz magatokra!!!
juccy:
Gratulálok a pozi teszthez!!!!
Emeske!
Ne keseredjél el menni kell tovább!A párod eredménye 2nap allat meg lesz nekünk meg lett!
Sajt,Csézjang,Kakti.Ti hogy vagytok?
Nekünk nagyon jól sikerült a házassági évfordulonk el mentünk Szegedre be vásárolni aztán este el mentünk vacsorázni és egy picit becsiptem.Nálunk már megint esik az esö már nagyon elegem van belöle nem birjuk a füvet levágni. Kép

Kép
rózsa11

JUCCCY GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://videotar.mtv.hu

/Videok/2009/02/25/11/Zarora_2009_februar_24_Vendeg_Konc_Janos.aspx

NÉZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rafiimola

Még az a szerencse, hogy neki hamar megvan az eredménye. Bár a helyzeten ez most nem sokat változtat.

Kép :cry:
emeske

Sziasztok!

a babaprojekt előtt állók ide topikból jövök hozzátok...

mi 4 év után most jutottunk el oda, hogy a BMK-ban nekifussunk a lombiknak...

kicsit kavarognak a dolgok a fejemben, és szeretném, ha tudnátok segíteni hogy kitisztuljon a kép :)

júli 22-től adom a szurikat
aug 5-re megyek vér, vizelet, uh-ra
aug 18-19 punkcio
...stb...

most itt tartunk :)
ez már hatalmas előrelépés nekünk, és nagyon bizakodóak vagyunk.

tudna valaki gyakorlati tanácsokat adni nekünk a stimulációval kapcsolatban?

köszi előre is!

Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Megjöttem!

Kipakolok, beteszek egy mosást, kicsit kifújom magamat, aztán teszek fel képeket is nektek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rózsa: Én nem ugyanakkkor használtam, de próbáltam hasonló elosztásban. Nekem csak a 4. inszemnél próbálkozott más szurival, de aztán újra merionalt kaptam. Már megkaptam a jótanácsokat és persze már neveken is gondolkoztak. Mert persze hogy ők fogják kiválasztani. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Na, nagyjából végig olvastam az egy hetet! Nem írtam fel semmit, ami olvasás közben eszembe jutott, majd igyekszem néhány dolgot említeni.

Mindenek előtt: üdv az újaknak (bocsi, hogy nem név szerint)!
És még valami kezdetnek: Sztyopáné: köszönöm a jókívánságot, meg hogy eszedbe jutottam! :lol:

Azzal kezdem, hogy hétfőn reggel Szűcsdokinál ültem, és vártam... és vártam... és vártam. Szóltam nekik előre, hogy azért nem ülnék ott túl sopkáig, mert indulnánk nyaralni, de mondta az asszisztens, hogy ilyenkor be szokták hívni a biológust is, ezért kell várnom. Körülöttem már mindenki végzett, de aztán mégis behívtak. Biológus nem jött (gondolom, dolga volt, engem meg nem akartak várakoztatni), de megkuksiztuk az aprónépet! Képet is kaptam Róla! Komoly 4 mm-es volt a drágám! És már valami szívdobogásfélét is sejteni lehetett. :D Azt mondta Szűcsdoki, hogy két hét múlva (vagyis 7-8-án) menjek megint UH-ra, és ha akkor mindent rendben talál, mehetek is Isten hírével a saját orvosomhoz terhesgondozásra. :) Ezzel a tudattal mentünk nyaralni. Eleinte vacak időnk volt, de szerdától már javult, csütörtöktől meg már starndoltunk minden nap.
És képzeljétek, az én drága férjem olyan meglepetést szervezett nekem, hogy csak na! Kedden késődélutánra kért időpontot nekünk a csomagban foglalt masszázsra, ami isteni volt, persze nekem csak a vállamat, a nyakamat, meg a hátamat a lapockámtól felfelé masszírozták. Szóltam a fickónak hogy lejjebb nem mehet, mert ott már lakik valaki! :lol: Szóval masszázs után ballagtunk fel a szobánkba, ahová benyitva a következő kép tárult elém:
Kép
A szülinapi meglepetésem! Az egész vacsoránkat a szobában szolgálták fel, és a végére jött a desszert:
Kép
Hát totál meghatódtam!
Ilyen szép szülinapi meglepetést még sosem kaptam! :)
A kislurkónk a hasamban meg csak még szebbé tette a dolgot. Igaz, így Apa egyedül nyakalta be a pezsgőt, de nem vette nagyon zokon. El is tartott pár napig. :lol:

Ami a kérdéseket illeti (amik eszembe jutnak):

Böbe!
Ha a János kh. patikájában váltod ki a szurikat, ott automatikusan kérdezik is, hogy van-e tűd hozzá, és ott azt is meg tudod venni.

Valaki kérdezte, mennyit kell várni a kivizsgálásokra. Muzsi. Talán Te voltál:
Nos, mi január 9-én telefonáltunk, és február elejére kaptunk időpöttyöt. Áprilisban volt az első inszem, májusban a második, ami sikerült. Szóval, ha minden OK, akkor hamar elkezdődhet a munka érdemi része.

És még valami:
A vizsgálatok, amiket megcsinálnak:
Apa: vérvétel (HIV, Hepatitis-szűrés + vércsoportmeghatározás - akkor is, ha tudjátok), spermavizsgálat (asszem 2x - ha baci van, akkor lehet többször is).
Anya: vérvétel a ciklus 3., 20., 24. napján (hormonszint, HIV, Hepatitis-szűrés + vércsoportmeghat.), a 20. vagy 24-en terheléses cukorral kiegészítve (IR), ha ezt az orvos indokoltnak látja (pl. asszem PCO-gyanú esetén is), nőgyógyászati vizsgálat (hüvelyi UH), rákszűrés, petevezeték-átjárhatósági vizsgálat. Asszem ennyi. Remélem, nem hagytam ki semmi lényegeset. Ha van korábbi vizsgálati eredményed (egy éven belüli), azt vidd magaddal. Nekünk is elfogadták így a HSG-met, és Apának az egyik spermavizsgálatot.

Bocsi, ha bő lére eresztettem! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt mindenkinek!

Szia Kakti: Szuper lehetett a meglepetés, apa kitett magáért rendesen :D

Vicky: ti hogy vagytok ,pocaklakó?

Remélem rókakoma elkerül titeket!

Kiss angyal????? Merre vagy? Táppénzre elmentél vagy dolgozol? Hogy vagytok?

Kép
sztyopane

Sziasztok!!!

Kakti: nagyon szép meglepi...Apa kitett magáért :D ...Boldog szülinapot!!!! :D Szerintem neked ez lett életed legszebb napja :D

Ildi: mi van veled??? Írjál!!!

Sztyopane:Tegnap befoglalta a gépet a párom...Táppénzen vagyok nem dolgozok...még mindig semmit nem érzek,azon kívül, hogy fája a cicim,de az nekem mindig fáj a menzi előtt...nem pisilek többet, nem fáj a pocakom, szóval szerintem semmi extra nem történik velem...És Te, van változás???

Vicky: most hétvégén volt a nagy bejelentés?! gondolom, hogy mindenki jobban tud és érez mindent mint Te :D mikor kell menned u.h.-ra???
kiss angyal

Sziasztok!

Hát a mai eredményem sem mutatott pozitivitást, szóval ez Nekünk nem sikerült. Hiába a sok laptető, ez nekem nem hozott szerencsét. Na mindegy felállunk, megrázzuk egy kicsit magunkat és folytatjuk majd, de előbb kell egy kis pénz. De hátha összejön spontán is, most arra gyúrunk, csak várjuk a mesit, mert még nem jött meg.

Kis Angyal!
Köszönöm az érdeklődést. Sajnos nekünk nem sikerült, de Nektek bizi sikerül. Nagyon szorítok Nektek. Csütörtökön mész?

Kakti!
Apa nagyon ki tett magáért. Nagyon szép szülinapi ajándékot kaptál Tőle.
Vigyázz nagyon magatokra!

gyoreneildi

Ildi: jövőhéten hétfőn megyek...most csütörtökön kéne megjönnie :oops: ...
Most akkor pihiztetnek???mikor lehetne kezdeni a másikat???mennyi pénz kell hozzá???
kiss angyal

Ildi: sajnálom nagyon, hogy nem sikerült,de a hozzáállásod az nagyon tetszik..."Na mindegy felállunk, megrázzuk egy kicsit magunkat és folytatjuk majd"..
kiss angyal

Kiss Angyal!

Nagyon drukkolok Nektek!
Most pihizünk egy kicsit, bár lehetne menni a következő mesikor, ha lenne most hirtelen 100.000 Ft-unk, de sajnos nincs, pedig mind a kettőnknek két állása van, de sajnos a válság viszi a pluszt amit keresünk.
Majd meglátjuk, mikor megyünk, lehet hogy még idén belevágunk a következőbe, majd kicsit jobban spórolunk, addig pedig spontánkodunk.

Puszi
Ildi

gyoreneildi

Ildi:jól van,spontánkodjatok!!!!de nem eltünni!!!!!!!!!
kiss angyal

Jól vagyunk, pocaklakó dolgozik, mert a reggeli hányingerek és a pisilési inger elég erős tud lenni. Hányás még szerencsére nem volt. És persze állandóan aludnék és az egyetlen ehető táplálék a gyümölcsleves. Az otthoniak mind örültek, csak megpróbáltak az olasz útról lebeszélni, ami persze nem megy. Anyósék meg már a neveken gondolkoznak. Ha-ha-ha :)

Kiss angyal: A budaiba már nem megyünk vissza, a saját dokimhoz a jövő hétre akarok bejelentkezni, ő majd biztosan megnéz.

Gyoreneildi: Sajnálom, majd a következő. Hajrá spontán baba.

Sajnos a sógornőmnél megint leállították a lombikot, mert cisztát találtak nála. Csak aug. végén mehetnek vissza. Olyan szomorú volt, már benne volt egy csomó szuri a long protokol miatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! Annyira jó kicsit vissza olvasni és látni sikereket.
Sokat jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm

Kép
emeske

Sziasztok!

Kakti, Apa nagyon kitett magáért!:)

Képzeljétek, én 3 napig sírtam...utána annyira sikerült kijönnöm a depiből, hogy elfelejtettem beadni az első szurit, csak másnap reggel jutott eszembe....jajjj....:)

Mindenkinek sok sikert, remélem ez a hónap is hoz egy kis babaesőt!!!!!
lugi

Sziasztok!

Ildi: Sajnálom, hogy nem sikerült, egy kis pihi és reméljük már nem is kell vissza menned a BMC-be! :lol: :lol: :lol:

Kiss angyal: Jobban izgulok érted mint magamért izgultam :D :oops: :D .

Nálam annyi, hogy apának letelt a 3hónap és ismételni kell a vizsgálatát de csak 2hét múlva tud menni vizsgálatra így ez a hónap kiesik és mivel az augusztust alapból kiakartuk hagyni, így most várom a szeptembert :cry: :cry: :cry:

Képzeljétek, a sógornőm terhes, ahogy ő mondja 3hónap szenvedés után sikerült nekik. Azóta ha találkozunk mindig a fejemhez vágja ,hogy ő terhes én meg még nem. Nem tudom mit csináljak vele, legszívesebben a fejéhez vágnám, de a férjemre való tekintettel nem akarom, meg hát terhes...

Bocs ha hosszúra sikeredtem, de jó volt magamból kiírni.

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Nálunk kb. ennyi hely van a lakásban:
Kép
:lol: :lol: :lol: Na jó, egy picit több! Képeket csak a végeredményről teszek fel. :P :lol:

Zsu:
Szerdán drukkolok neked! Laparos műtéted volt?

Vicky:
Csak növögessen szépen a Picurkád, olyan hamar elrepül a 9 hónap, meglátod! Húú de klassz lehetett látni rokonék arcát, amikor megtudták a jó hírt! :D Szóval már a neveken agyalnak? Majd felébrednek. :wink:

Lukácsné:
Köszi az együttérzést. Felőlem egyszerre is mehet a felújítás és a babagyártás. :wink:
Pco "D" ??? Miért van "A", "B" és "C" is? :roll: Valaki nagyon okos tud erről v.mit?
Szurkolok a dominánsodnak! :D

Kiss Angyal:
Ne szomorkodj az összeférhetetlenség miatt, az inszem ezt kiküszöböli, ez már nem ok, h. ne sikeráljon. Érezni meg nem kell semmit, sokaknak nem volt különleges tünet még az elején. Pláne, h. telenyomtak minket hormonokkal és ezeknek is ezerféle mellékhatása lehet (hányinger, mellefeszülés, stb...). Ne bonyolítsd hát a napjaidat a tünetek keresésével, tudod, csak pozitívan! :)

Győriné Ildi:
Ez már akkor tuti? Kép Ó de sajnálom...
Fel a fejjel, egyszer tuti sikerülni fog! Mussz neki és kész!

Emeske:
Eljön majd a ti időtök is, sajnos a várakozással kicsit össze kell barizni, különben behülyülsz... Mi is régóta várunk hol emiatt, hol más miatt, de nem szabad elkeseredni. Majd töltjük beléd a pozitívságot és minden jobb lesz, hidd el. :)

Eszter:
Isten hozott! Mielőbbi babásodást kívánok! Lombikos kérdésekben nem vagyok otthon, de majd az "illetékes elvtársnők" biztosan szívesen segítenek :)

Kakti:
Micsoda romantika, ez igen!

Lugi:
Veletek mizujs?

Tigriske??? Sting???
KPN ?????????????????? Meghalt Jacko... :cry: , ti is annyira siratjátok, h. nem jöttök felénk csacsogni?

Juccy:
TE HUNCUT-huncutka csajszi!!! :D Sunyiba nyomod itt a csíkost?! :D Eszem megáll, nagyon mega-giga gratula!!! :lol:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopáné:
Jó fej sógornőd van, mondhatom... Azért én csak megmondanám neki finoman, h. szerinte ez jól esik-e neked, h. emlékeztet arra, te nem vagy babás? Mindamellet, h. te biztos örülsz az ő sikerének, csak egy kis tapintatot szívesen vennél tőle ebben a témában. Ha kedvel téged, akkor nem okoz fájdalmat ilyen blőd beszólásokkal. Erre már nemhiszem, h. azt mondaná, h. nem szeret :wink:
Ezt a kedveskedést egyébként mások jelenlétében teszi, vagy 4szemközt?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok lánykák, megvagyok ám én is, de hétvégén Sopronban voltunk, előtte meg akkora rohanásban, hogy nem volt időm írni.

üdv az újaknak!

én honap megyek UH-ra, 10. napja lesz a merionalnak. meglássuk, a vak is azt mondta :wink:

sajt, tarts ki, gondolj a végeredményre, legalábbis próbáld elképzelni :lol:

lugikám én is bőgtem egy fél napot, de most eléggé nem foglalkozom ezzel a 3. inszemmel, csak szúrjuk, mert megszoktuk :roll:
de legalább nem vagyok negatív, csak közömbös :D
kpn

Szia Sajt@

Látni már a felújítás végét? :lol: :lol: :lol:
Mutattalak embernek az iwiw-en azt mondta ,hogy őrült csaj lehetsz, jó értelembe :lol: :lol: :lol: És olvasva a szövegedet tényleg az vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A héten megy valaki BMC-be?

Kép
sztyopane

Sajt@:
először azt hittem, hogy én fogom föl rosszul a dolgokat, de mikor már a barátnőm is hallotta akkor esett le hogy nem. Tök olyan mintha felse fogná, hogy ezzel megbánt. Tipikus szőke csaj (ő az akiről írják a vicceket).

Azért is megmutatom, hogy nekem is lesz, még ebbe az évbe
:lol: Meg mindenkinek aki itt van a fórumon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: