rencsi
engem is érdekel mi volt az uh-n, úgyhogy hajrá, várjuk a sztorit
Ma próbáltam kicsit koncentrállni a babára/babákra, eddig is próbáltam, de ma felkelés után kicsit több időm volt, szóval "elbeszélgettem" vele/velük, hogy kapaszkodjanak rendesen és jövő héten mutassák meg magukat a maminak meg a papinak, mert már nagyon várjuk őket. Kicsit fura, mert nem tudom, hogy többeszszámot használjak-e?
julcsi
nagyon ügyes voltál, gyere a jó hirrel, mit mondtak a picikről
agnyes
hogy vagy drága? minden rendben veled?
Küldhetnél jövő hétre nekem valami jó kis kabala képet, pénteken megyek uh-ra, a múltkori zebrád is nagyon bejött a teszt előtti este, úgyhogy csütörtökig várom a képet
előre is köszike
bodza
tegnap hiányoltalak, pont elkerültük egymást itt a fórumon.
Mi a helyzet? Mentek valahova ezen a szép napon?
Jaj én is úgy várom már, hogy tudjak menni babát sétáltatni, játszóterezni, stb
Melania
gondolkoztam rajtad este és nekem is az jutott eszembe amit albi mondott, lehetne kérni segitséget alapitványoktól, nézz utánna, ők tényleg ezért vannak, biztos megtalálod a módját, hogy tudnak segiteni
csomee
neked most nem irok kisszivem, úgysem olvasod, majd holnap este jelentkezz, ha újra itt vagy. Jól tettétek, hogy elutaztatok , én is gondoltam rá, hogy le lehetne menni balcsira, nagoyn sok program van ezen a hétvégén, de én inkább itthon maradok, pihenek egyenlőre.
Egyébként olyan jó érzés ez, hogy úgy néz ki most sikerült és megérte erősnek lenni és kitartani, de közben meg olyan nehéz is, szivem szerint minden nap tesztelnék, hogy megygőződjem róla, hogy minden rendben, de a párom lebeszélt róla, azt mondta szerinte nem szükséges, úgyis megyek nem sokára uh-ra,és ott úgyi slátjuk majd , úgyhogy még 5 kell aludni
Szerintetek?
Nagyon -nagyon sok kérdés felvetődik bennem. Például igy az első alkalommal hány mm-nek kell lennie a petezsáknak és a doki, ha kérek ad róla fotót? Csak azért kérdezem, mert már tervezgetem, hogy mondom el a szüleimnek és akkor már szeretném megmutatni nekik az unokájukat is
Vagy szerintetek hülyeség ennyire belemenni még a témába?
... de olyan jó beleélni magam
A másik, azon gondolkoztam, hogy én biztos , hogy apánknál fogok szűlni , és nyilván a "szűlés -pénz" az más kategória, de most hogy összejött a bébi, akkor illene neki meghálálni, nem? És , ha igen akkor, hogy ? Mennyit illik adni szerintetek?
Bocsi, hogyha valakinek ez túl személyes kérdés, de az ember nyilván szeretné kifejezni azt a mérhetetlen hálát amit ilyenkor érzünk, ha megfogant a gyermekünk.
Ja még egy dolgot nem értek,-nem akarok orvos lenni, de szoktam ilyeneken gondolkozni,-hogyegy pete ugye sokkal kisebb, mint egy embrió, akkor, hogy lehet, hogy azt mégsem látta például csomee-nál az elején az uh-n,-mármint a petezsákot, "sima" vizsgáltanál, meg mindig méri a petéket. vagy ez hülye kérdés?