A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok!

Kittinek: 15!!!!
Julcsinak: 12!!! szívecskéje van :D :D :D

Most azon kell drukkolnunk, hogy hétfőn mind a ketten visszakaphassák!!!!
Julcsinak azt mondta Apánk, hogy hétfőn derül ki, hogy mi lesz....

Kép
rencsi79

Juhééééééééééééééééééééééé! Ez szuper!!!!!!!!!!!! :D :D
Drukkolunk naggggyon!!! ++++++++++++

Én is megyek, mert Eszti is ébredezik. :D Ő már a szopi utáni bealvásból.

Jó étvágyat a Manóknak Ágica!!!

Cuppantás Mindenkinek!!!!!!

Kép
bodza2005

Gmelcsi!
Nyugi nyugi!!! Szerintem mire leírom ezt már érzed megint a Te kis Marcikádat. Frontérzékenyek rettenetesen a picik, szerintem most alszik, amíg ilyen idő van. Nekünk is volt ilyen, még fonendoszkópot vagy sztetoszkópot is vettünk, amivel semmire nem mentünk. Mi baja is lehetne édes kicsi fiadnak!!!
De a védőnő meghallgatja a szívhangot, ha akarod a kis készülékével, szerintem akármelyik amelyik éppen bent van.

Moncsi!!!!! DRága Bodzám!!!! Úgy de úgy örülök!!!!!!!Éreztem. :D :D :D

Rencsi, Miciona!
Én is elindultam a fagyibabáinkért. Szerda óta szúrom magam.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kittikém, Julcsikám! EZek gyönyörű számok!!!! Pihenjetek, a petikék pedig szépen termékenyüljenek meg és osztódjanak, ahogy kell!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Most hívott egy Barátnőm, aki Julcsi-Kittivel van most bent Apánknál (punkción) és nagyon kis virgoncak voltak mindannyian!!! :lol:
Mindenkinek ilyen szépséges a tenyértitka!!! :D :D
Megadrukk mind3 napokon belül kisMamivá válónak!++++++++++++++

és a már babásoknak

Csigusznak!+++++++++++
Csomenak!++++++++++
Chilikének!++++++++++

Kép
bodza2005

Albikának külön drukkok a fagyikákért!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Albi,
és ilyenkor milyen szurikat kapsz? leírod, hogy mi fog történni,mert nem nagyon tudom, hogy ilyenkor ez hogy zajlik....Hány fagyibabád van?

Kép
rencsi79

bodza
jaj olvastam ám már a sztoridat, de olyan kis szétszórt vagyok mostanában :roll: :lol: , tudod irtam is, hogy megkönnyeztem

albi
te mikor mész a fagyibabákért?
Jövő héten úgy tudom pár napig nem lesz apánk.,
kittinek, julcsinak
Óriási gratula :lol: , meg persze bodza barátnőjének is :lol:
melcsi
én nem vagyok szakértő ebben a témában, de szerintem is van ilyen, hogy néha nem érezni a babát, múltkor olvastam valahol. ne aggódj, biztos minden oké :wink:
csomee
hol vagy már , úgy várlak :roll:
chilike1

Sziasztok!

Moncsiga!...csak halkan.....GRATULA!:-)))

Remélem, marad a sikerszéria!!!!....punkciós majdnem kismamák....:-))))hajrá!!!!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

ziasztok.

Én mindig tudom hogy mikor kell jönni. :lol:
moncsi:+++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:
CHILIKE?CSOMEE: :lol: :lol: :lol: drukk,ragi meg minden jó amit kívánhatok.
Kitti,vjulcsi:hú,ti aztán tudtok. :lol: :lol: :lol: SZORITOK!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Megjöttünk Apánktól. Az uh-on látott egy 3 mm-es petezsáknak tűnő valamit méhen belül. Azt mondta, hogy ez még bármi lehet, így a papíromra se írta rá. Csütörtökön még el kell mennem vv-re és pénteken vissza kell mennem hozzá uh-ra. Azt mondta, hogy akkor már kell látunk valami biztosat is.

Kittinek, Vjulcsinak gratula és drukkolok!
Moncsigának is hatalmas gratula a dupla csíkhoz!
Még csak nagyjából olvastam vissza, de később megteszem, ha lesz időm.

Majd még jövök, de most mennem kell!
Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
jaj , de örülök neked :lol:
tök szupi
rendben lesz minden, majd meglátod :wink:
nem mondta, hogy pihenjél, vagy valamit ? mit tudsz tenni még az ügy érdekében?
habár szerintem csak légy optimista, köv. héten meg rájössz majd, hogy kár volt aggódni :lol:
chilike1

Sziasztok!
Én is gyors bekukk! :)

Reggel taliztam Julcsival és Kittivel is. Miután én végeztem Apánknál még egy kicsit beszélgettem velük, és Julcsi kapott két szerencse puszit is! Úgy látom megtette a hatását! :oops: :oops: Kittinek sajnos nem volt időm, mert addigra behívták a kórterembe! :( Remélem mindkettőjüknek szerencsét hoztam Most! Nálam minden rendben, de hát ilyenkor mindig is így szokott!
Jobb oldalon: 4 db 5-ös, 4 db 6-os,
Bal oldalon:2 db 5-ös és 1 db 6-os

Úgy tűnik ez a hónap megint a Jobb oldalé lesz! :)

Moncsiga!
Természetesen Gratulálok, és ugye tudod, hogy részem van benne ISMÉT! :)

Csomee!
Ne aggódj! Minden rendben lesz! Nagyon élni akar a baba, úgyhogy semmi gond nem lesz! Szorítok még mindig Neked! :)

Bodzi!
Azt hiszem Apukámtól örököltem, a jó szívemet! :) Természetesen a halat viszem majd! És remélem már Esztinek is adsz belőle! Bár azért nem akarok olyan sokára menni! :)

Chilike!
Sajnos én nem értek ezekhez a HCG értékekhez, hiszen nekem még egy pozitív tesztem sem volt még :( de az a szép szám, nagyon jól hangzik! :) :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: Azért szorítok még neked is persze! :)

Rencsi!
Jó volt beszélgetni veled megint egy kicsit! Úgy hallottam a hangodon, hogy nagyon vidám és élettel teli vagy! Ilyennek is kell lenned! Ja! És köszönöm a Jó híreket! :)

Azt hiszem most már csak Szimbáékkal szeretnék összefutni, hogy Nekik is szerencsét hozzak! Szimba család? Mit szóltok az ötletemhez?

Jövök még! Szép Napot!

Kép

KépKép
ercsikati

na végre van már egy kis nyüzsgés itt a fórumon, nem tudtam rájönni, hogy csavargotok ezen az esős napon :lol:
ercsikati
köszi, hogy szoritasz, számitok is rád a továbbiakban is :wink: , most azért kéne szoritani, hogy a jövő heti uh-n minden rendben legyen és már látszódjon a picike/picikék, oké :lol: előre is köszi :D
elég szépen termelsz úgy látom, akár 11 bébit is összehozhattok ebben a hónapban :lol: :lol: :lol:

ma csupa jó hir volt :wink:
utánna olvastam ennek a hcg témának és tényleg elég jó ez az eredmény, úgyhogy kicsit örülök, azért csak kicsit, mert a jövő heti uh-ra tartogatom a nagyon örülököt :lol:

melania
köszi neked is a drukkokat.
mi újség veled, hogy vagy? :lol:

moncsi mikor tesztel legközelebb, tudja valaki?
chilike1

Chilike!
Természetesen megy a drukk! :):):):) ++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Ági!

Puszi a lurkóknak, és persze neked is, hiszen HOLNAP LESZ A SZÜLETÉSNAPOD!!!!!

Happy Birthday To You! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Olyan jó titeket olvasni! Ez remek,hogy sikerülnek a dolgok mostanság.Remélem kitart még egy darabig a szerencse!!!

Nagy nagy gratula mindenkinek (többször is elolvasom a történéseket,de még mindig nem vagyok képben igazán, bocsánat :oops: )
Drukkolok a lányoknak -Kittinek ,VJulcsinak! a sejtikék osztódjanak szépen,és hétfőn visszakaphassák! :D
Én mensiváróban vagyok és kezdek.Lesz valaki aki most indul?
ritu75

Chilike:én megvagyok.Szarul de büszkén.Mi abbahagyjuk a lombikot.Ezek a mai fejlemények. :cry:
Nem bírjuk megcsinálni,minden anyagi dolog közbeszól.Minden ellene van.És én most mint a bili füle:elvagyok keseredve. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

De jó így jönni, hogy ennyi jó hír várja az embert! Ez erőt ad nekem is! Nem is keveset!

Moncsi: Hallkan én is gratulálok!!! Vigyázz magadra!

Julcsi, Kitti: Ügyesek voltatok! Szuper, hogy ennyi petikétek lett!

Chilike: Nagyon szupi a hcg eredményed! Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy többet vannak odabent. Úgy legyen!!!!!!!!!

Csomee: Örülök, hogy úgy néz ki ott a kistesó a pocakodban!!! Tuti minden rendben lesz!

Én ezen a 7en nagyon hülyén éreztem/ érzem magam! Fáj a pocakom, fáj amikor pisilek (bocs :oops: ) és nagyon fájnak a mellbimbóim. A barátnőm azt mondta, a mellbimbó fájás a tüszőrepedést is jelentheti? Szerintetek?

Többiek: Nálatok is ilyen mocsok idő van? Már nagyon útálom!!!!! Ma kb. 3szor álltam neki meggyet szedni, de 10 perc után mindig abba kellett hagyni, mert elkezdett szakadni az eső. Mikor lesz már vége????????????? Itt a nyári szünet, a nyár meg sehol!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Meli szia! Ez nem jó hír,úgy sajnálom! Biztos alaposan átgondoltátok,és nincs más megoldás?!Munkahelyet ha találsz, utánna esetleg folytatjátok? Úú nagyon nehéz lehet most neked ,gondolom tele voltál reménnyel,hogy sikerülhet ,erre megállj az egésznek. Azok a fránya anyagiak!
((((((((((Meli))))))))))
ritu75

Itt a jó hírek után nem akarok senkit az problémáimmal fárasztani.
Ritu:az ész érvek azt mondják hogy ne tovább.Másik fórumon leírtam részletesen.Egyébként én mondtam ezt ki ma. :cry:

Kép
Kép
melánia

Olvastam,írtam oda is!
ritu75

ritu:én is írtam.

Kép
Kép
melánia

melania
nagyon sajnálom, hogy igy alakult nálatok :cry: , de én abban hiszek, hogy mindennek meg van az oka és az ideje. Ha a Jó Istven vagy a sors-attól függ , ki miben hisz-úgy hozza ki most a lépéseket, hogy nem tudsz menni a lombikra, akkor ne is menj, mert úgy a jó. Hidd el, tudom nagyon rossze ezt igy elfogadni, de képzeld én is úgy voltam, hogy 3 lombikot végigcsináltunk, egymás után, alig hagytam szünetet, mindig csak sietni akartam, hogy gyerünk-gyerünk megy az időm és már nagyon szeretnék babát és amikor elkezdtük volna a negyedik lombikot egyszerűen úgy jött ki a lépés, hogy nem tudtam menni, pedig már ott tartottunk, hogy megcsináltattam az összes vizsgálatot, hogy minden friss legyen és amikor már a gyógyszereket irta volna fel a doki akkor mondtam le. Nagyon rossz volt, de ment tovább az élet, dolgoztam, elutaztunk stb, közben észre se vettem és eltelt több, mint 1 év, most mentek rákszűrésre és gondoltam ááá úgyis pont most fog megjönni, akkor gyerünk vágjunk bele, meglátjuk mi lesz. Tök laza voltam, teljesen jó lelkiállapotban és olyan gyorsan történt az egész, hogy szinte időm se volt felkészülni-máskor mindig volt időm gondolkodni és igy útólag azt látom, hogy tiszta stressz voltam mire eljött a beülti, már görcsösen akartam és ez nem volt jó- most láthatod , milyen jó, hogy igy álltam hozzá, tök jó tesztet csináltam és a hcg-m is nagyon jó, persze most én is izgulok, alig várom a jövő heti uh-t, és kattog az agyam, hogy minden rendben legyen, de próbálok optimista lenni és ugye ez legyen a legnagyobb bajom, hogy várnom kell egy hetet, hogy lássam a picikémet.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy tudom , hogy nagyon nehéz döntést hoztál, de jól csináltad igy :wink:
A következő tuti összejön :lol:

uzsuzs
remélem úgy lesz!!!! :lol: :lol: , de ha csak szingli a drágám azt se bánom :lol:

ritu
olvasgass csak minden nap szorgosan minket, szerintem erőt ad :wink:
azt sajna nem tudom kezd-e most valaki, néha én is bekeveredek annyian vagyunk, :roll: :lol: , de ez tök szupi sztem , mert mindenki talál magának sorstársat. Az is aki most kezdi, aki punkción van, akinek már volt beülti, stb, szóval mindenki tudja cserélni a tapasztalatokat :D

ági
BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK -én is neked!
albi, rencsi, bodza merre vagytok? 8)
chilike1

melyik másik fórumról van szó???? :roll: :shock: 8)
chilike1

Sziasztok Lányok!

Nem bírom ki, hogy ne jöjjek :) De ezután aludni fogok, és majd este nézem meg megint a fórumot.

Comee,
Ha már méhen belül látott valamit, az szuper! :) Jövő héten már sokkal nagyobb lesz!

Moncsi,
Halkan, de nagy örömmel gratulálok! Szuperjó!

Lányok,
Szóval 12 szép érett petikét sikerült leszívni, Gyöngyike szerint olyan szép egyformák voltak, mint 12 tojás... A baj viszont, hogy az összradiol értékem a szerdai vérvétel alapján 3700 körül van, illetve Apánk szerint nagyon sok a 12 tüsző. Ő nem igazán ajánlja, hogy visszakapjak hétfőn akár egyet is, de mondta, hogy ha vissza akarok mindenképp kapni, akkor is max egyet. Nekem kicsit úgy tűnt, hogy ugyan biztonságosabbnak látná, ha egyáltalán nem kapnék vissza, de azért egyet simán engedélyez nekem, mert végig úgy beszélt, hogy majd a 3 hétben mit kell csinálni. Én nagyon szeretnék kettőt visszakérni, még ezt sem adtam fel teljesen, de majd Vass dokival ezt megbeszéljük.
Mindenesetre, ha csak egyet kérhetek vissza, azt megpróbálom D+-al, és a többit pedig lefagyasztjuk.

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a sok drukkot, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat segített! Rencsinek külön köszi a sok aggódást, törődést, agykontrollt! :) Puszi!
vjulcsi

csomee:NEHARAGUDJ de el is felejtettem neked írni.Szerintem ott lesz a kis kukis.Örülök hogy látott már ott a doki valakit. :lol:

Chilike:köszi a véleményedet.Tudod nekem volt már szünetem.Szegeden 3lombik után volt 1év szünet.Aztán doki váltás.Újra 3lombik majd Intézet váltás és lombik Dévainál.

Kép
Kép
melánia

melania
jaj, drága nem azt akartam ám mondani, hogy várnod kell 1 évet, csak azért irtam le a sztorim, hátha kicsit feldoblak vele :wink: és amikor összejön az a fránya pénz a következőre akkor te is nyugodtabb leszel. Gondolj bele ezt nem lehet úgy csinálni, hogy közben meg gondolkozol, hogy ki tudod -e fizetni a köv. adag gyógyszet vagy ilyesmi.
Nem te mesélted, hogy párszor nem is ültették vissza? Már akkor is kérdeztem, hogy azt nem számolja a tb-csak ami beültetéssel végződik, nem?
Ne keseredj el, gyűjtsétek a pénzt és amikor meglesz, jön majd a bébikéd is, hidd el. :D
chilike1

chilike igen olvaslak,a régebbi hsz-at is,sok infót innen gyűjtök össze,amivel aztán nem kell zaklatnom a dokit,ill. nem tök hülyén ülök vele szemben.
És igen feldobja az embert,ha a másik sikeréről olvas,vagy csak arról mit tesz az ügy érdekében,én is már alig várom hogy szúrhassam magam :wink: :lol:

Meli írtam neked
ritu75

Sziasztok,

Voltunk Apánknál, minden rendben volt, de vagy 3 órát ültünk mire sorra kerültünk..... :cry:

Melikém,
most ne foglalkozz a lombikkal, ha enyhül a válság munkahely, anyagi körülmények is rendeződni fognak, akkor ha úgy érzitek, akkor majd neki tudtok kezdeni újból. Már a legjobb helyen vagy az előző babó/babók elindultak, a következő már ott fog maradni 9 hónapig.

jó éjt!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Kitti, Vjulcsi nagyon örülök, hogy ennyi szivecskétek lett. Ebből aztán biztosan baba lesz! :D
Gmelcsi: Én is úgy éreztem Kittit még ilyenkor, hogy egyik nap egész sokszor aztán 2 napig szinte semmi. De azt mondták, hogy ez normális. Később meg olyan, mintha soha nem aludna a baba. Egyfolytában érezni fogod! Úgyhogy nyugi! :D
Chilikém: nem mondott semmit, csak azt, hogy meglátjuk jövő hét pénteken, hogy mi van. Amíg nincs baj, nem kell másképp élnem, mint eddig. Mennek tovább a gyógyszerek és a progri szuri.
Ercsikati: Elég sok tüszőcskéd van, ebből bizony ikrek lesznek!
Bodza: Moncsiga tesztjét hol lehet megnézni?
Melánia: Sajnálom, hogy egyenlőre így álla helyzet, de még bármi előfordulhat. Nem tudom a pontos okokat, de tudod mint szoktak mondani: „Soha ne mondd, hogy soha!” Ha nem az idei év, akkor a következő biztosan a tiétek lesz. Kérlek, ne add fel!
Szimba család????
Kitti:??? Biztos pihengetsz!

Köszi a drukkokat!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsi: Örülök, hogy minden rendben volt. Olyan sokan voltak, hogy ennyit kellett várni?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee:
igen rengetegen voltak, nagyon lassan kerültünk sorra, bár én még 2 óránál kevesebb nem igen vártam.....(persze nem a reggeli uh-nál) na de mindegy, megéri várni :D
Két pár feladta a várakozást, ami furi volt...

Megy az agyalás a névvel, most nekem a Dominik tetszik nagyon, de még nem végleges....Te mikor tudtad, hogy Kitti lesz?

Kép
rencsi79

Már akkor tudtuk hogy Kitti lesz a lányunk neve, mikor még tervbe se volt véve, csak beszélgettünk, hogy mi lenne ha...és mondtam, hogy KITTI, az uram azt mondta rendben. És így lett ez a neve. :)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Julcsi, Kitti! Bekerülhetnétek a Guiness- rekordok könyvébe ennyi petikével! Jaj de jó lenne, ha szépen megtermékenyülnének és vissza is kaphatnátok őket!

Melánia! Sajnálom, hogy nem tudod folytatni a lombikot, de lehet, hogy tényleg így van jól.
Másrészről bejártatok minden lehetőséget? Biztos, hogy most mindenképp szünetelni kell?

Rencsi!
Dominik nekem tetszik. :wink:

Cosmee: Egyenlőre petezsáknyi gratula. :)
kislibus

Csomee!
Ez igazi csoda!!! Nem lehet, hogy Ti a lombik után huncutkodtatok? És ez a baba nem egy késői lombik, hanem egy spontán baba? :wink:

Melánia!
Próbáljatok meg mindent amit lehet, mert lehet, hogy nem marad meg sokáig az 5 támogatott lehetőség. Épp ideje, hogy segítséget kérj alapítványoktól. Azért vannak. És a recept dolognak is utánajárnék, talán a patikában először, hogyha hozol egy jó receptet visszaadják -e a különbözetet.

Rencsi!
Mit csinált a pici fiatok UH alatt? FIcánka volt, vagy aludt éppen?
Nekem most csak napi 1 Merional van, Vass doki azt mondta, ez most olyan lesz mint egy "lightos" inszemináció. Sejtéseim vannak, hogy is fog folytatódni, de leírom, majd, ha már tudom pontosan. 3 fagyibabánk van, és nagy hitünk, hogy lesz Petikének testvérkéje. :)

Bodza!
Köszönöm :)

Kép
albi2000

Na csak gyorsan bekukkanok és milyen jó hírekre jövök!
Szinte minden napra jut egy pozitív teszt!!! :lol: :lol: :lol:
Moncsiga! Nagyon halkan gratulálok! Csak így tovább!

Kitti, Julcsi!
Nagyon ügyesen növesztgettétek a petikéket.
Drukkolok, hogy minden jól menjen a továbbiakban!

Albi!

Azt olvastam, hogy a fagyis beültetés kb 20000 Ft-ba kerül. Tényleg így van?
agnyes

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mert elutazunk! Vasárnap este jövünk haza, amint tudok jövök! Addig is drukkolok mindenkinek!

Szép hétvégét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó utat Csome! Vigyázz a Pocilakódra!!! :D

Szépséges 7végét kívánok Mindenkinek!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bodzikám, hogy vagytok?
köszönöm szépen a nagyon sok drukkot és minden mást is , amit értem tettél :P

Beussal mi van? Neki is 12 petikéje lett, de ő ugye visszakaphat 3-at? Neki alacsony volt az összradiol száma, szóval remélem....

Rencsi,
Mesélj kicsit részletesebben, mi volt az UH-n? Mit csinált a pici fiad? Ha esetleg amiatt nem mesélsz, mert aggódsz, hogy ez valakinek rosszul eshet, ne tedd, szerintem mindannyian várjuk, hogy többet tudjunk!

Lányok,
Mindjárt telefonálni kell! Drukkoljatok!

Azért én még úgy reménykedem benne, hogy kettőt is visszakaphatunk...Hátha addig a petefészkeim egy kicsit rendbeszedik magukat :)

Szép hétvégét!
vjulcsi

Julcsi!

Drukkolok!!!!
agnyes

Sziasztok!

Julcsi,
eldőlt a 2- vagy 3 kérdés. Igyál sokat és próbálj meg rengeteg husit magadba tömni, hogy hétfőn kaphass 2 bogyókát vissza.
azt tudod ugye, hogy az enyhe tulstimu még jó is lehet??
Nagyon szorítok!!

Moncsi,
neked is szorítok, hogy a zebrák megmaradjanak, erősődjenek!!
Remélem a lakás kérdés is rendeződni fog a béby érkezéséig.
pihenj sokat.

Rencsi,
ha nem gond akkor majd konzultálnék veled, mielőtt elkezdeném a stimut agykontroll ügyben.

Melánia,
nehéz bármit mondani. Szerintem még nagyon fiatal vagy, és biztos vagyok benne .hogy lesz saját kisbabád. Látod most is elindult valami. Igaza van Albinak, hogy azért vannak az Alapítványok, hogy segítsenek.De , ha úgy érzed , hogy akkor vagy biztonságban, ha van munkád és csak akkor kezdenél bele újabb kezelésbe, akkor sincs semi veszve, van még időd bőven. Remélem jövőre enyhül a válság és egy sokkal sikeresebb évünk lesz, és neked is mielőbb lesz munkád és teljesülhetnek a vágyaid is.

Albi,
most nagy már nálatok is az izgalom, gondolom! Remélem mind3 fagyibabát fel tudják ébreszteni. Azért gondolom nem bánod, hogy elmarad a punctio okozta izgalom.

Kitti, Csomee, Chilike , Kata vigyázzatok ti is magatokra!

mi is elutazunk egy hétre , de gondolok rátok!
Csak pozitív híreket szeretnék olvasni :)))
miciona

rencsi
engem is érdekel mi volt az uh-n, úgyhogy hajrá, várjuk a sztorit :wink:
Ma próbáltam kicsit koncentrállni a babára/babákra, eddig is próbáltam, de ma felkelés után kicsit több időm volt, szóval "elbeszélgettem" vele/velük, hogy kapaszkodjanak rendesen és jövő héten mutassák meg magukat a maminak meg a papinak, mert már nagyon várjuk őket. Kicsit fura, mert nem tudom, hogy többeszszámot használjak-e? :lol:

julcsi
nagyon ügyes voltál, gyere a jó hirrel, mit mondtak a picikről :D

agnyes
hogy vagy drága? minden rendben veled?
Küldhetnél jövő hétre nekem valami jó kis kabala képet, pénteken megyek uh-ra, a múltkori zebrád is nagyon bejött a teszt előtti este, úgyhogy csütörtökig várom a képet :wink: :lol:
előre is köszike :P

bodza
tegnap hiányoltalak, pont elkerültük egymást itt a fórumon.
Mi a helyzet? Mentek valahova ezen a szép napon?
Jaj én is úgy várom már, hogy tudjak menni babát sétáltatni, játszóterezni, stb :D

Melania
gondolkoztam rajtad este és nekem is az jutott eszembe amit albi mondott, lehetne kérni segitséget alapitványoktól, nézz utánna, ők tényleg ezért vannak, biztos megtalálod a módját, hogy tudnak segiteni :wink:

csomee
neked most nem irok kisszivem, úgysem olvasod, majd holnap este jelentkezz, ha újra itt vagy. Jól tettétek, hogy elutaztatok , én is gondoltam rá, hogy le lehetne menni balcsira, nagoyn sok program van ezen a hétvégén, de én inkább itthon maradok, pihenek egyenlőre.

Egyébként olyan jó érzés ez, hogy úgy néz ki most sikerült és megérte erősnek lenni és kitartani, de közben meg olyan nehéz is, szivem szerint minden nap tesztelnék, hogy megygőződjem róla, hogy minden rendben, de a párom lebeszélt róla, azt mondta szerinte nem szükséges, úgyis megyek nem sokára uh-ra,és ott úgyi slátjuk majd , úgyhogy még 5 kell aludni :wink:
Szerintetek?
Nagyon -nagyon sok kérdés felvetődik bennem. Például igy az első alkalommal hány mm-nek kell lennie a petezsáknak és a doki, ha kérek ad róla fotót? Csak azért kérdezem, mert már tervezgetem, hogy mondom el a szüleimnek és akkor már szeretném megmutatni nekik az unokájukat is :lol:
Vagy szerintetek hülyeség ennyire belemenni még a témába?
... de olyan jó beleélni magam :D
A másik, azon gondolkoztam, hogy én biztos , hogy apánknál fogok szűlni , és nyilván a "szűlés -pénz" az más kategória, de most hogy összejött a bébi, akkor illene neki meghálálni, nem? És , ha igen akkor, hogy ? Mennyit illik adni szerintetek?
Bocsi, hogyha valakinek ez túl személyes kérdés, de az ember nyilván szeretné kifejezni azt a mérhetetlen hálát amit ilyenkor érzünk, ha megfogant a gyermekünk.
Ja még egy dolgot nem értek,-nem akarok orvos lenni, de szoktam ilyeneken gondolkozni,-hogyegy pete ugye sokkal kisebb, mint egy embrió, akkor, hogy lehet, hogy azt mégsem látta például csomee-nál az elején az uh-n,-mármint a petezsákot, "sima" vizsgáltanál, meg mindig méri a petéket. vagy ez hülye kérdés? :roll:
chilike1

Chilike!

Hát ezen a képen ne fog múlni! :lol: Már keresem is! :lol:

Julcsi!

Már nagyon izgulok!!!!! A randiguru biztos jól végezte a dolgát!
agnyes

Kép Szerencseképecske az UH-hoz!
agnyes

Chilike,
én sem vagyok orvos, tehát csak elképzelésem van miért nem látszik az embrio.
A petét nem az a méhben létják, mert ha már ott van, akkor annyi a punkcionak is. A petevezető egy cső, átlátható. A méh egy lepényes, szövet, vastag 14-18 mm-es lepénnel ott szépen el lehet bújni. szóval nem az embrio mérete a kicsi, hanem a méh másabb mint a petefészek , vagy petevezető. Persze ez csak az én okoskodésom :shock:

A pénz: szerintem ha nála szülsz az más kategória azt biztos megmondják pü-ben a lányok akik nála szültek.
magáért a lombikért fizettél, konzultáció, az oep kifizette Apánk munkáját.
Én úgy gondolom, hogy én a te helyedben (bárcsak már), valami ajándékkal kedveskednék. Pl. mivel én egy 5 csillagos szállodában dolgozom adnék neki egy vasárnapi lunch-re vouchert. Ezen már gondolkoztam azért tudok írni konkrét dolgot :)))

Nekem ez a szülőkenk elmondás biztos később lesz. Mivel ET 13. napon volt már pozitív tesztem és egyből felhívtam anyukámat és mégsem lett semmi én már babonás vagyok.
miciona

jaj agnyes, de cuki vagy, nagyon köszönöm :lol: :wink: :wink: :lol:
mától kezdve minden nap megnézem :lol: :lol: :lol:
chilike1

miciona
én se mondtam még el a szüleimnek, pont ezért, mert meg szeretném várni vele az uh-t, szóval utánna gondoltam, hogy elmondom nekik, érted, nem most :wink:
Igazad lehet , tényleg eszembe se jutott, hogy az egyik a petevezeték a másik meg a méh :lol:
Én is pont ugyanerre gondoltam az ajándék tekintetében, majdnem pont ugyanerre, hogy adnék neki egy vouchert valami wellness szállodába, szegénykém remélem azért lesz ideje elmenni :lol:
te hol tartasz most , nem is tudom hirtelen?
ja egyébként köszi a választ. :lol:

Én azért vagyok ennyire bezsongva most, mert még soha nem volt ennyire pozitiv tesztem, illetve egszer csinálták ezt a hcg-t amikor valami 7,5 körül volt szóval a mostani 319-es hcg-m amit a 14. napon csináltattam, csúcs szupernek tünik, úgyhogy remélem a legjobbakat. persze szivem szerint minden nap mennék vérvételre, de hát azt azért mégse lehet :roll: :lol:
chilike1

Chilike,
na ná , hogy fel vagy dobva!!!
meg is érdemled ennyi várakozás után, hogy örülj!!
Biztos a béby is érzi, hogy milyen boldogan várják őt/őket.
Igen ilyenkor az a nehéz, hogy ennyi várakozás után ne akarjunk minden nap megbizonyosodni róla , hogy ott van az a baba.

Én most önkéntes pihenőt tartok a nyári szünet végéig és aztán szeretnénk a 2. lombikot elkezdeni.
miciona

Sziasztok,

leírok majd mindent megígérem, csak történt tegnap este valami, ami sokkolt, (nincs semmi baj a babával) és még ki kell hevernem....
Holnap reggel leszek gép közelben, akkor majd jövök és mesélek.

sok puszi!

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: