Szép Estét mindenkinek!
Jelentem megvolt a futás! Jól esett az esőben!

És ha végeztem az írással sárgadinnyét fogok enni! Úgy imádom, és a zöldségesnél délután megkívántam, hát vettem magamnak egy 1,5 kg-os darabot! Nagyon jó illata van, ide érzem, pedig a konyhában van a dinnye! Már csorog a nyálam is!
Csomee!
Gratulálok! Szerencsét hoztam! Nem hiába!

Vigyázz magadra! Ölelés és sok-sok puszika!
Chilike!
Neked is külön gratula a HCG eredményhez! Mondtam én hogy minden rendben lesz!
Melánia!
Tényleg elgondolkodtam rajta, hogy indulok valami futóversenyen. A szomszédok már hiányolják, ha pár perccel később indulok! De annyira jól esik! Remélem meg is lesz az eredménye, és pár hét múlva én is tesztelhetek egy zebrát. De ehhez segítségemre lesz Tigrincs és Bodzi kabalája is! Kiskutyával mi a helyzet? Sikerült Gazdit találni neki, vagy még mindig nálatok Táborozik???
Tigrincs!
A kabalád a legjobb helyen van! Az ágyunk mellett - vagyis a fejünknél - van egy lámpa, ott van Mikeytól kapott kabala is, hát a tiéd is oda került! Bodié is ott lesz! Kitüntetett helyen, és azt hiszem a legjobb helyen! Tenci mondta, hogy mentek Németországba! Jó utat kívánok Nektek, és remélem azért majd néha-néha feljössz hozzánk, és azért néha eszedbe jutunk és szorítasz Nekünk - Értünk!

Puszi a lányoknak! Vigyázzatok Magatokra!
Bodzi!
Ma mondtam apukámnak, hogy ha megyünk Eszti nézőbe akkor a mamájának - vagyis Neked - viszünk majd halat, mert folyton azt mondod, hogy úgy ennél, amikor én írom! Hát azt mondta, hogy vigyünk, és egészségedre! Nagyon szeretjük a halat, főleg úgy hogy Apukám fogja őket! Nagy halász az öreg, már a dédfaterja is halász volt! Szóval a halat borítékolhatod!
Julcsi!
Holnap tali! Igyekszem majd, bár tömegközlivel kell mennem, mert ErcsiApu nem tud elvinni!

Picit szomorú voltam miatta, de megértem, dolgoznia kell, mert akkor nem nagyon lesz miből finanszírozni a gyerkőcöt!
Kitty!
Neked is csak azt tudom mondani, mint Julcsinak, hogy holnap tali. Végre Téged is megismerlek! Hidd el, neked is szerencsét hozok majd! Most már nekem is találni kéne valakit aki nekem is szerencsét hoz most!
Legyen szép estétek! Holnap jövök a hírekkel!
Puszi: Kata