A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

LAPTETŐ!!!!

Kép

KépKép
ercsikati

Szia Kitti! Kép

szurikáta
szurikáta56

Ercsikati!
Sok szerencsét!
Akkor Te nem kapsz virtuális szurit.

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta:Köszi!Nagyon szupi! :lol:
Kata:Laptető,bizony!Ugy hogy készülhetel következő indulásra!
kitti4

Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de lehetetlen! Hihetetlenül pletykás népség vagytok!

Legeslegeslegelőször:GRATULÁLOK a pozitív tesztekhez!
Aztán: köszönöm a kedves rámgondolást és megemlékezést. Hiányoztatok ám, nyavalyások nagyon!

Rólam: Kb az ET+6-tól ET+12 ig görcsölgettem. Az elején csak óvatosan, aztán néha elég erős mensi görcsök is voltak már. Mintha tegnap, meg ma már kicsit jobb volna, sőt ma már biztosan jobb. Drága kis Bodzikám írta, hogy nyugiba' legyek, mert ezek jó görcsök, de én kicsit erősnek találtam ahhoz, hogy így legyen... Bocsi Bodzaszívem! Legyen úgy, hogy én tévedek!!!
Holnap reggel merészelek csak tesztelni....Az eredményről tudósítok.

Recept: nálam is tévedett már Apánk! Néha bizony benézi, melyik a támogatott és melyik nem. Most már mindegyik receptet lecsekkoltam, mielőtt a gyogyitárba mentem volna, és inkább rákérdeztem, ha nem jelölte a támogatást.

Lakás: visszaléptek a vevők.Komolytalan társaság volt!

Most mozdultam ki két hete először (még egy rövidet autóztam is) , de megyek még pár napra vissza Anyóskámhoz, hadd kényeztessen a drága!

Mindenkit puszilok ezerrel! Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Megjött az eredmény:
ET+15: 29,29
ET+19: 72,48
ET+22: 156,7
Úgyhogy reménykedhetek! :lol:

Chilikének ennél sokkal jobb lesz, de én ennek is nagyon örülök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Moncsiga: Nagyon nagyon drukkolok, hogy holnap te is olyan szép tesztet hozzál nekünk, mint Chilike. (Persze ez úgysem lesz másképp) A görcsölgetés tényleg jó. Kittivel olyan görcsöm volt az egyik reggel, hogy teljesen biztos voltam benne, hogy itt van vége a dolognak! És erre tessék! Nem feladni! Csak pozitívan!

Majd visszaolvasok és reagálok!

Chilike??????

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, gratulálok, na ugye megmondtam. Próbálj megnyugodni és reménykedj nyugodtan, mert minden rendben van. :wink:

Chili, várunk téged is. Nekem is mindig éjszaka görcsölt az elején, nagyon megijedtem, de ez normális.

Bodzikám, én is nagyon örülötem, hogy beszéltünk és várom, hogy csörögj. Puszi

Moncsiga, mennek a drukkok, várunk holnap a pozitív teszttel.

Kép
gmelcsi1

Csomee: Drakulálok, hétfőre ez már közelíteni fogja a 400-at. 8)
Ha holnap, az UH-n még nem lesz eredmény, akkor se keseredj el! A jövő hét elején/közepén már mindenképpen látni kell a petezsákot. Drukkolunk, hogy a lehető legjobb helyen találják meg a kis "lopakodót". :D

Moncsi! Üdv. újra a fedélzeten! 8) Sajnálom, hogy a lakással kapcsolatban ez történt, de ha minden a terv(eink) szerint alakul, akkor ennél sokkal nagyobb örömök elé néztek. Szorítunk a holnapi teszthez!
U.i.: A macska rúgjon meg, hát nem eltiltottunk a korai autókázástól?!? :o

Rózsafa: Bodzinak igaza van, nyugodtan hívd fel Déviszt! Mivel a beülti után sokan görcsölgetnek, a Doki reakciója jó eséllyel meg fog nyugtatni. Idegeskedni általában sosem jó, most meg pláne nem az, főleg akkor, ha ráadásul még felesleges is. 8)
szimba

Köszönöm a sok reakciót babaszám ügyben, én már hajlok a 3 felé, de férjecskét nem tudom mennyire lehet majd meggyőzni.

Bodzim!
Köszi az sms-t :) Nem pont azt a könyvet vettem meg, Most hatalma helyett Vonzás hatalma, de nem baj, jó lesz ez is. Amúgy is inkább mindenféle regényeket fogok olvasni, bevásároltam a boltban, jó kis történelmi meg Agatha Christie-ket :)

És édes Bodzikám... nem akarok nyavalyogni, és még véletlenül sem szeretnék neked kellemetlenséget okozni, de nem-e lehetne-e :) hogy nekem is elküldd a kabalámat? Ha lehetne valahogyan.... olyan nagyon nagyon szükségem lenne rá!

Moncsi,
Üdv újra itt, és egyúttal nyomás vissza pihenni :) sajnos nem tudom, a görcsök mit jelenthetnek, de mivel Comeenak is volt, és baba lett belőle, ezért talán pont hogy jót... drukkolok, hogy így legyen. A holnapi teszt pedig igenis legyen pozitív!!!

Melcsi,
Szuper, hogy nem fogsz dolgozni mostantól! Jön is majd a meleg gondolom, jobban is fog esni a pihenés...

Kata,
Én is várom, hogy találkozzunk, na jó bevallom egy kicsit önző vagyok mert azt is nagyon várom benne, hogy szerencsét hozz! :)

Rózsafa,
Drukkolok neked, ezek szerint hasonló helyzetben vagy, mint Moncsi... jót kell jelentenie a hasfájásnak!

És Comeee,
Gratula, szerintem már nem kell feltételes módban örülnöd, ha 3 nap alatt több mint kétszeresére nőtt az érték, az szuper, nem? Méhenkívülinél, ha jól tudom, nem nő ilyen ütemben?
De szuper, Kittitesó úton :)
vjulcsi

Lányok, úgy látom sikerszériában vagytok/vagyunk, én semmiképp nem szeretném ezt megtörni :)
vjulcsi

Moncsiga:Holnapra drukk,várjuk a jó híreket!A lakás vásárlókat sajnálom de majd jön másik vevő és most a baba a legfontosabb!Pihiz!

Csomee:Hurrá!Végre hogy reménykedel!Én személyszerint fiut érzek nálatok!

Ma már nem jövök drukkoljatok holnapra!
Szép álmokat!
kitti4

na itt vagyok, csak csavarogtam egyet a drágámmal, elmentünk ebédelni, megünnepeltük a jó hirt!!!!!!!
A HCG-m 319 JUHÉJ!!!! :lol:
Ez már jónak tűnik nekem, szerintetek?
Ma vagyok ET-14.nap.
na jövök még később csak most jöttem, haza átöltözök ilyesmi és jövök visszaolvasni.
addig kérem a kommenteket. :wink:
nagyon boldog voltam, még kicsit el is pityerdetem a jó hirre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chilike1

Csomee!

Persze, hogy reménykedhetsz! Aztán nemsokára meg is mutatja magát a manócska! Most még kicsit szégyenlős! :)

Chilike!

Nagyon szép eredmény! Gratulálok!

Julcsi!

Drukkolok nagyon, hogy folytatódjon a babaözön!
agnyes

julcsi
menni fog az, meg tudod győzni julcsiaput, csak hajrá... :wink:
a végén meg amikor jön a baba, hogy fog örülni neki, hogy hagyta magát meggyőzni, sose fogja megtudni , hogy abból a +1 petikéből jött-e össze vagy sem. :wink:

kitti
mi a helyzet hol tartasz? mikor lesz a punkció?
csomee
na , jaj, de örülök, jó lesz ez, lehet, hogy kicsit később tapadt meg de kit érdekel az a lényeg, hogy már kapaszkodik, a hcg szépen emelkedik, megmutatja magát előbb-utóbb :wink:
lehet, ha nem mész az első vv-re nem is aggódtál volna ennyit, mi? :lol:
Mit szólsz a én eredményemhez? Ez már jó , ugye? :lol:

moncsi
szte nem baj, hogy kimozdultál kicsit, én is ma "csavarogtam" egyet a vérvételre meg ebédelni voltunk, meg közértbe. Persze csak lightosan, de akkkor is jól esett. Gyere holnap a pozitiv tesztel.

Bodza, rencsi, és a többek, ja és agnyes kommenteket várom a hcg-vel kapcsolatban, ki mit szól hozzá?
..remélem egyöntetűen mindenki jónak fogja találni :wink: , babás mamások leirhatnák nekik mennyi volt a hcg az első vérvételnél :lol:
chilike1

Helló fiúk,lányok.

Jöttem ismét a szuper hírekre!! :lol:
csomee:mondtam én mondtam. :lol: :lol: :lol:
Drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Chilike:szuper!!!Én is pityeregnék örömömben. :lol:

Kata:köszi a külön puszit te kis maratoni futólány. :lol: Látom már mindenkit megismersz itt menet közben. :lol:
Te szurizod magad????

moncsi:ragi,drukk meg minden!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Úgy izgulok holnapra!!!

Kitti:ne kenődj el!!! Én is a punkcióra szavazok.Egyszer már én is jártam így majdnem még anno.De aztán.......Nem mesélem tovább. :oops:
Fel a fejjel és POZITÍVAN!!!
Vjulcsi:hú írtad pedig de elfelejtettem.HOLNAP lesz punkciód???Nagyon szoritok!!

Kiskutyinak tegnap meglett a gazdija.Csak kiszökött.Nem baj egy napig szerethettem.

Kép
Kép
melánia

Drága drága Szurikáta!
Nagyon is szükségem van szerencseszurira, sőt igazira is. Már írtam is Neked privit. Petikénk sem lenne, ha nem Te adod be a szurikat!

Chili!
Szerintem ketten vannak!!!! Ha három naposan kaptad őket vissza.

Csomee!
Ez a növekedés nagyon jó, mint a tankönyvekben.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Moncsiga!
Holnap várunk nagyon!

Kitti, Vjulcsi! Drukk a szép érett petikékért!

Rozsafa!
Neked is olyan szép HCG eredményt, mint Chilié!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Csomme: Nagyon szép! :D Örülök! :D

Chilike: Jó is ilyen helyzetben sírdogálni! :lol: Pihenj!

Julcsi: Drukkolok...és majd mesélj....

Moncsi: Nagyon örültünk, hogy itt vagy, drukkolunk ezerrel.

Pihengetőben vagyok... :wink:
emerenc

albi

igen három naposan kaptam vissza 3 db kicsikét :lol:
miből gondolod, hogy ketten vannak, magas ez a szám vagy miért?
én is örülnék, ha ketten lennének. :lol:
Olyan jó érzés csajok el sem tudom mondani, ezelőtt soha nem jutottam még el idáig,még a pozitiv tesztig sem.
Valahogy úgy érzem, hogy a legnehezebb részén már túl vagyok, bizom benne, hgy innentől már folyamatosan csak örülhetek és élvezhetem a babásodás minden percét.
Mostmár erre várom a drukkokat :wink:

Arra gondoltam köv . hét közepe felé kedd-szerdán csinálok még tesztet, vagy szerintetek már nem kell csak amikor megyek pénteken a dokihoz, azelőtt? Vérvételre menjek még?
Mit gondoltok?

Julcsi
Most olvasom, hogy holnap lesz a nagy nap? Ó akkor szoritok.
Gyere majd a részletekkel délután.
csomee, bodza,-merre vagytok?
chilike1

Szép Estét mindenkinek!

Jelentem megvolt a futás! Jól esett az esőben! :) És ha végeztem az írással sárgadinnyét fogok enni! Úgy imádom, és a zöldségesnél délután megkívántam, hát vettem magamnak egy 1,5 kg-os darabot! Nagyon jó illata van, ide érzem, pedig a konyhában van a dinnye! Már csorog a nyálam is! :)

Csomee!
Gratulálok! Szerencsét hoztam! Nem hiába! :) Vigyázz magadra! Ölelés és sok-sok puszika!

Chilike!
Neked is külön gratula a HCG eredményhez! Mondtam én hogy minden rendben lesz!

Melánia!
Tényleg elgondolkodtam rajta, hogy indulok valami futóversenyen. A szomszédok már hiányolják, ha pár perccel később indulok! De annyira jól esik! Remélem meg is lesz az eredménye, és pár hét múlva én is tesztelhetek egy zebrát. De ehhez segítségemre lesz Tigrincs és Bodzi kabalája is! Kiskutyával mi a helyzet? Sikerült Gazdit találni neki, vagy még mindig nálatok Táborozik???

Tigrincs!
A kabalád a legjobb helyen van! Az ágyunk mellett - vagyis a fejünknél - van egy lámpa, ott van Mikeytól kapott kabala is, hát a tiéd is oda került! Bodié is ott lesz! Kitüntetett helyen, és azt hiszem a legjobb helyen! Tenci mondta, hogy mentek Németországba! Jó utat kívánok Nektek, és remélem azért majd néha-néha feljössz hozzánk, és azért néha eszedbe jutunk és szorítasz Nekünk - Értünk! :) Puszi a lányoknak! Vigyázzatok Magatokra!

Bodzi!
Ma mondtam apukámnak, hogy ha megyünk Eszti nézőbe akkor a mamájának - vagyis Neked - viszünk majd halat, mert folyton azt mondod, hogy úgy ennél, amikor én írom! Hát azt mondta, hogy vigyünk, és egészségedre! Nagyon szeretjük a halat, főleg úgy hogy Apukám fogja őket! Nagy halász az öreg, már a dédfaterja is halász volt! Szóval a halat borítékolhatod! :)

Julcsi!
Holnap tali! Igyekszem majd, bár tömegközlivel kell mennem, mert ErcsiApu nem tud elvinni! :( Picit szomorú voltam miatta, de megértem, dolgoznia kell, mert akkor nem nagyon lesz miből finanszírozni a gyerkőcöt! :)

Kitty!
Neked is csak azt tudom mondani, mint Julcsinak, hogy holnap tali. Végre Téged is megismerlek! Hidd el, neked is szerencsét hozok majd! Most már nekem is találni kéne valakit aki nekem is szerencsét hoz most! :)

Legyen szép estétek! Holnap jövök a hírekkel!

Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Szép estét lányok,

Chilike,
Gratula! Én nem értek ehhez, de jó magasnak tűnik! :)

Én most eszem a 'bőséges vacsorát', megkönnyebbülés, hogy ezután egy ideig nem ehetek :)

Drukkoljatok a holnapi punkcióhoz Kittinek és nekem is kérlek, Rencsinek és/vagy Bodzikának küldök majd sms-t, hogy hány szívecskénk lett.
Nem igérem, hogy holnap este jövök, de hétvégén mindenképp!

Puszi nektek, jók legyetek!
vjulcsi

Szurikáta,
Kérhetnék én is egy szerencse szurit???
Nagyon köszönöm! :)
vjulcsi

Albi!
E-mailre válaszoltam.
Szerencseszuri megy!!!! Kép

szurikáta
szurikáta56

Julcsi!
Neked is küldöm a szerencseszurit. Kép

szurikáta
szurikáta56

sziasztok! :D

Chilike+ Csomee nagyon gratulálok nektek! Csak így tovább! Ügyik vagytok!

Drukk akinek kell holnapra!! :D

Képzeljétek!
Ma az osztályra kik érkeztek?(szemészet)
3-as iker kislányok!! :D Mindenki odament gyönyörködni bennük! Az a nagy babakocsi nem mindennapi látvány volt(külföldről hozták,nálunk ilyet nem kapni) Nagyon édesek voltak! Az egyikük sokkal nagyobb mint a többi,kis husi :D nem kérdeztem mennyi idősek,de kb 6 hónaposak lehettek(vagy több?)
És nem egypetéjűek! És persze lombikosak :D
Hajrá lányok!
Remélem ez nekem is szerencsét hoz majd! :D :D :D :D :D
ritu75

Kedves Szurikáta!
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat, meg a szerencseszurit is.

Kedves Bodza!
Jót nevettünk kicsi Esztid puszi technikáján.
Csomee! Kittikéd hogy puszil?

Köszönöm a drukkokat Vjulcsi, Ercsikati, Kitti, Ági, Gmelcsi, Modrooka.

Gmelcsi és Rencsi kismamik!
Pihenjetek sokat, pihentessétek a lábikótokat, és néha osszátok meg velünk, minek örültök éppen.

Kép
albi2000

Annyit írtatok, hogy alig győzöm visszaolvasni!

Ági: Remélem jól vagytok és minden rendben nálatok! Kár, hogy mostanában nem találkozunk, de ez a hülye időjárás és egyéb más dolgok miatt kevesebbet megyünk felétek. Majd valamikor biztos összefutunk megint.
Moncsiga: Holnapra drukkok mennek!
Bodza: Nekem édes mindegy, hogy fiú vagy lány, csak mutassa már meg magát, hogy egyáltalán jó helyen van és minden rendben vele.
Szimba: Köszi, remélem igazad lesz és jövő héten már látunk majd valamit. (Szerintem a holnapi uh-n még nem leszünk okosabbak.)
Vjulcsi: Először is egy nagy kalappal holnapra a leszíváshoz. Elméletileg lehet hogy találkozunk, mert mi is megyünk fél 10-re Kittivel. Persze az is lehet, hogy már aludni fogsz, mire én odaérek. Szorítok! :lol:
Kitti: Neked is mennek a drukkok úgy, mint Vjulcsinak!
Chilike: Óriási gratula. Ez gyönyörű eredmény. Ezzel a babával minden rendben lesz, meglátod! :lol: A tesztek miatt mentem el, mert egyáltalán nem úgy erősödött, mint Kittinél és ez volt gyanús. De nem is alaptalanul voltam nyugtalan! Én is azt hittem, hogy a pozitív tesztig eljutni a legnehezebb, utána pedig csak a terhesség örömeit élvezem. Hát nálam ez nem így volt. Mindig aggódtam valamin: legyen szívhang, növekedjen, genetikailag rendben legyen, mozogjon,…stb.stb. De majd magad is megtapasztalod! :D
Agnyes: Én is szeretném, ha már mutogatná magát!
Ercsikati: Tényleg szerencsét hoztál, nagyon köszönöm neked!
Melánia, Albi,Ritu: Nektek is nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Albi, még csak puszit dob, de azt is úgy, hogy beszívja a szája szélét és cuppog. Nagyon vicces! :lol:
Ti is tesóprojekben vagytok? Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

jó reggelt mindenkinek
na úgy látom ma én vagyok az első, ja igen tudom, "midnenkinek" randija van apánkkal. :lol:
Na várok mindenkit a jó hirekkel.
Csomee-
köszönöm a biztatást, idáig mindig úgyvolt minden, mint ahogy mondtad, én is bizom benne, hogy minden rendben lesz a babámmal, és persze tudom, hogy még most jön az a rész, hogy "szét aggódom" magam, minden vizsgálat előtt, szerintem ez természetes, főleg, ha az ember ennyit küzdőtt már azért, hogy jöjjön a pici.
Remélem ma már előbújik a picurka és megmutatja magát, de ha nem akkor se aggódj, mert jövő héten már biztos látszódni fog, csak ugye nagyon nehéz kivárni... :roll:
Párod mit gondol egyébként?

albi
na úgy látom megfeledkeztél rólam az este pedig epekedve vártam válaszod, miből gondolod, hogy ketten vannak?

kitti, julcsi
drukkolok nektek a mai napra, mielőbb gyertek mesélni

ritu75
köszike :lol:

esetleg, ha olvassák olyan kismamik akiknek ikreik lettek, leirhatnák nekik mennyi volt a hcg-jük anno.
chilike1

Sziasztok,
köszönöm a tanácsot, már lélekben készültem, hogy hívom Apánkat, és akkor abbamaradt a szúrás, fájdalom. Úgy számolom, a beülti után 7 nappal vagyok, lehet, hogy ilyenkor tapad meg, és azt érzem? Vagy hülyeségeket beszélek?
Még egy kérdés: ti a transzer után mennyi húst esztek? Nekem ugyanúgy fél kg-o mondott Apánk, de ez lehetetlenség. Ti be tudjátok tartani?
És köszi a válaszokat!!!!
rozsafa

rozsafa
én úgy tudom, hogy a beülti utáni 3 -tól a 10.-ig napig van a megtapadás ideje, kicsit ellentmondásos is, mert például azt szokták javasolni, hogy az első 3 napon legyen az ágynyugalom, utánna lehet tenni-venni, persze nagyon óvatosan!!!
Szóval ezt igazán én sem értem, hogy van, de nekem is kb. a beülti utáni héten múlt el a fájdalom és most is fáj éjszakánként a hasam, de rencsi azt mondta neki is pont ugyanigy volt amikor már babásodott :wink: , szóval ne aggódj ez normális szerintem.

Hús: Elég sok húst kell enni, én az első napokban, csirkét, kacsát ilyesmiket ettem és s csajok itt a fórumon nagyon leszúrtak, hogy az nem elég csak a vörös hús a jó, sertés, marha., stb-úgyhogy azóta azt eszem és növeltem is a mennyiségét.
Tegnap például cigánypecsenyét csináltam ettem legalább 3 szelet húst, igaz ezek kisebbek voltak, mert a comb összement sütés közben , szóval kb tenyérnyi nagyságúak , délután kb 5-6 körül ettem még egy nagy szelet sertéshúst, ráolvasztva gombás, füstöltsajtos ragut, de ezek mellé köretet már nem nagyon tudok enni, úgyhogy általában savanyúval eszem. estére már csak egy kis szendvicset ettem, tarjával-habár a lányok azt mondják a felvágottak nem jók.
Ma lapockából csinálok valami finomságot.
Szóval a húsit nagyon kell nyomatni, szállitja a hormonokat és nálam is meg lett az eredménye :wink: :lol:
van ez az oldal a www.ehd.org-nézd meg, ha akarod nagyon érdekesen le van irva minden, fent van egy ablak ott lehet kiválasztani a nyelvet, magyarra is.

moncsi
hol vagy már a teszttel? :roll:
chilike1

Moncsi!
Várunk nagyon! :)

Csomee!
Aranyosan puszil kicsi Kittid. :)
Köszönöm drága Csomee a ránkgondolást, nálunk is az egész család gondol Rátok!

Chili!
Valahol olvastam egy számítást, amit már le is írtam korábban, de ne vedd készpénznek, bár nálam bejött. Ha a punkciót számolod 0. napnak akkor a 14. napon 50 és 100 közötti béta hcg 1 babát jelöl. Ez az érték másfélnaponta duplázódik. Ha ennél az értéknél több van, akkor nem egy baba van, hanem több, az arányokból lehet tudni, mennyi.

Kép
albi2000

albi

köszi a választ
akkor én eddig rosszul számoltam, mert a punkciót vettem az első napnak, szóval akkor igy még jobban hangzik :lol:
jaj, de jó remélem igy van minden ahogy mondod :wink:
chilike1

Jó reggelt és szép napot Topiklakócskák!

Rozsafa! Jól gondolod, a 6.napot mondja Kálmán, ha jól emlékeszem.

Julcsi, Kitti, Csome! Rajtatok a topik szeme!+++++++++++++++

Nagyonjóhíremvannekem: Moncsink csíkoskodik!!!!! :D :D
Légyszi' iszonyatosan drukkoljatok, hogy minden rendben menjen, még csak halkan mer örülni! Szorítsunk!!!!!!!!!!!! Jaj, de jóóóó!!!!

Chilike! Szuper a HCG!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.26 09:32-kor.

Kép
bodza2005

Ezt 1órája írtam, csak közben beszéltünk a Csigusszal, így most küldtem el.

Kép
bodza2005

Juj, Bodzim, nagyon szorítok. Ítjatok, hogy mi van. +++++++++++

Kép
gmelcsi1

melcsi
te hogy látod a hcg-m?
319-az jó , mi?
Neked mennyi vot? -ha esetleg emlékszel irhatnád az infókat :wink:
moncsi
hajrá, hajrá
bodza
na hát azért vártam volna valami kis dicséretet a hcg-m miatt :lol:
tegnap is úgy vártam, hogy irj :roll:
chilike1

bodza
jaj már megint benéztem :shock: , most látom, hogy jött a dicsértem, jól--van, jól-.van , köszike
kérdeztem melcsitől is, de a tiéd is szeretném tudni, neked csináltak annak idején? -mármint hcg vv?
chilike1

sziasztok,

Bodzus,
mindig beelőzöl..... :D

én is beszéltem Moncsikával,drukkoljatok neki még,mert nagyon izgul, hogy a csík ott maradjon.
Julcsinak meg írtam, de szerintem még nem ébredt fel.....

chili,
nem felejtettelek el tegnap előtt, bementem a szobába és végigmentem chili....julcsi....moncsi...csomee. Mindenkire koncentráltam. A férjecske kivolt, mert kb 1 óra múlva jöttem ki és nem értette,hogy mit kontrolozok ilyen sokáig.... :wink: aztán persze elmondtam neki, hogy sokan vagytok :D
biztos jó a hcg szint, nekem nem volt ilyen vizsgálatom.

Kitti,
nagyon drukkolok, gyere, ahogy haza értél!!!!!

Albi,
ti most hol tartotok a tesó projektben, már szurizod magad?

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Chilike nekem nem néztek HCG-t, de a teszt már a 14-16 nap környékén kimutatta elég erőssen a terhességet.

Rozsafa mikor terhes lettem kialakult nálam a túlstimu, és apánk napi 4 liter vizet, és több mint fél kiló huit írt elő kb két hétig lelkesen nyomattam is, mert én amúgy is húszabáló vagyok, de aztán olyan undorom lett, hogy kb a 4. hónaptól szinte alig bírtam egy szelet husit is lenyomni.
Annó a csajok le is csesztek, mert én tatárbifszteket kí vántam, mert úgy meg tudtam enni a husit. De szerencsére nem lett baj.

Csomee igen jó lenne talizni megint. Képzeld tegnap előtt a Niki a Sétányon teljesen egyedül sétált végig. Bár sokszor pajkoskodott, mert elszaladt előllem, és mikor követtem kacagva rohant el. :-)
Egyébként szombaton lehet, hogy megyünk ki a Köszi elé! Ha gondolod küldök majd üzit, ha tényleg megyünk.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági,

és te hogy vagy? hogy bírod a 3-felé szaladgálást.....? le va kalappal előtted!

Kép
rencsi79

Barbi,

írjál ha megjöttél, szerintem sem fogunk talcsizni :cry:

Kép
rencsi79

Reni!

Köszi elég jól bírom. Bár mavalahogy nagyon türelmetlen vagyok. De szerencsére a lakás biztonságossá van téve. Már amennyire lehet, mert Viktor két napja rájött,hogy fel tud mászni a kanapéra, és onnan a halakhoz, és pancsol a vizükbe. De egyébként elszaladgálnak ők egész nap a lakásban. Úgyhogy azért lehet bírni, csak szervezés kérdése az egész, meg hát én nem is vagyok egy olyan türelmetlen, könnyen feladó valaki. Így könnyű!

Ági28

Chili, nekem sem vol vérvételem, de amiket olvastam eddig, azok szerint nagyon ez az eredmény, nyugodj meg és élvezd, hogy sikerült, mert biztos minden rendben van.

Anyukák, én is aggódom, mert tegnap délelőtt óta, nem nagyon éreztem a babát, normális ez ilyenkor, tiszta para vagyok. Írnátok valamit?.

Ági, nagyon drágák lehetnek, hogy már így trappolnak egyedül, majd tehetnél fel képet róluk.

Kép
gmelcsi1

Lányok!

ez egy hihetetlenül jó széria. Most már kicsit irigykedem, hogy nem vágtam bele most májusban én is a folytatásba.
Csomee, Chilike, Moncsigusz gratulálok Nektek!!!
És egy órája hívott egy barátnőm, hogy a nővérének sikerült az 5. lombikja!! Képzeljétek most nem tartott be semmi előírást még bulizni is volt. Nagyon örülök neki is.

Julcsi, Kata, Kitti ez jó jel! Nem lehet megszakítani a siker szériát!!
Hoppá Albi te is vagy stimu alatt, ugye?

Rencsi,
valamit nagyon tudsz!!!
Lehet, hogy én is konzultálnék veled, ha nem baj :)

Ági,
én azt nem értem, hogy amíg nem a saját lábukon járnak/jártak, hogy tudtál velük mozogni egyedül???
nem semmi!!!
miciona

Micikém,
persze, szívesen segítek, csak itt az a legfontosabb, hogy 100%osan hinni kell az agyad az akaratod "erejében"
Most nagyon izgulok Julcsiért, mert beszéltem Katával és lehet, hogy Julcsinak is fagyasztás lesz a túlstimu veszély miatt...... :cry: Még mindig nem írt vissza :cry: :cry: :cry:

Kép
rencsi79

ági28
Igen én is csináltam már tesztet az Et-13. napon , pozitiv lett, de még jobban meg akartam győződni ezért mentem el tegnap a 14.-ik napon vérvételre, ami Hál Istennek elég magas lett.
Kicsit mesélhetnél magadról, ha van időd, neked , hogy volt, hogy jöttek össze a babák, stb :wink:
Nem vagyok képben veled kapcsolatban, még "új" vagyok itt a fórumon, meg amúgy is olyan jó ilyen sikersztorikat hallani :lol:

rencsi
köszönöm, hogy gondoltál rám, meg is lett az erdménye :lol: , köszi, hogy hozzájárultál a magas hcg-hez :lol:
én is csak "önszántamból" mentem el vérvételre, hogy egy kicsit megnyugodjak, hogy tuti legyen a teszt eredménye :wink:
persze most bagyon örülök és nagyon bizom benne, hogy minden oké lesz a köv. heti uh-n, de azért izgulok is :roll: :P
chilike1

Rencsikém! Bocsi'!!!! :lol: :lol:

Chilike! Olvasd el a történetet, abban leírtam. :wink:

Katásocska! A Zapukád egy drágaság! Köszönöm előre is! :D

Kép
bodza2005

Csajok majd mesélek, ha ismét lesz időm, de most ébredeznek a lurkók, és jön az ebéd. Úgyhogy most lépek.

sziasztok!

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: