A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Heydie, bocs, de én tényleg röhögtem :lol: :lol: :lol:
nekem még mindig az a bajom, hogy olyan vagyok, mint másnaposan: igazából semmit sem kívánok :wink:

Fikuszka: tényleg jó nagy osztályunk volt, hasonló általános iskolában, és utóbbi névsorát még ma is el tudom mondani!!!

Kép
szerencsemák

Itthon vagyok mert a házidoki nem enged vissza
a bajcsyban a laborban dolgozom biológusként és mindenki fél hogy összeszedek valamit
ami persze nem alaptalan mert tavaly pl. hónapokon keresztül + rubeola tesztem volt, ami álpozitív volt valójában, de nem derült ki mi okozta :?
meg az is lehet, hogy hetente szúratnám magam
ez laborbetegség

Nekem amúgy semmi bajom sem a kajával, sem a szagokkal,
nem eszek többet, sőt inkább még ugy szoktak szólni hogy nem ettem eleget, szóval nem változott semmi,
már a pizza sem kell :lol:

viszont állandóan szomjas vagyok

Móni
KépKép
reunion

Mint másnaposan :lol: amúgy a gyümölcsön (meg a sajtomon :D) kívül sokmindent én sem kívánok, és ezen szoktam kicsit aggódni is...de majd az UH után megnyugszom hétfőn, az talán kitart keddig, és szerdától parázok megint :D
Inni én is bármennyit tudnék, naponta megiszok másfél liter ásványvizet meg másfél liter gyümölcslevet, mostanában a grapefruit a menő.

Reunion - hát akkor jobb is, ha nem dolgozol...sztem :oops:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Szerintem is inkább vigyázz a babócákra, otthon nem érheti őket semmi baj.
Én eddig alig ittam, de mióta várandós lettem én is folyton iszom. Ez azért van, mert valahol azt olvastam, hogy a kismamák vérmennyisége akár a tíz literrel is több lehet az eredeti mennyiségnél.
Én még éjjel is egy poharat készítek magam mellé, hogy mikor felébredek legyen miből innom.

Nóra

Kép
fikuszka

Hékás: Miért tuti hogy nem január 13.-án jön a baba? Kicsit megijedtem.

Heydie: Születtem:1984. 05. 03.
Lakhely: Budapest
Első pozitív teszt:2009. 05. 20.
Kórház: Bajcsy
Baba: Pocaklakó
Szülés: 2010. 01. 13.
Baba legyél:Egészséges
Tesó: Nincs
Remélem jó lesz így :D :D Köszi hogy köztetek lehetek!!!!Egyébként én is 11 hetes és 4 napos terhes vagyok!

Afra.h: Köszönöm a köszöntést,aranyos vagy!

:) :)

Jóéjt mindenkinek!!!

Icu
Kép
Kép
icu03

Jó reggelt Lányok!

Icu - köszi az adatokat, beírtalak a tábliba :)

Én olyan álmos vagyok...megint felkeltem arra, h a párom készülődik. Eddig kint ültem a teraszon a kávémmal, csak aztán ez nagyon hidegnek bizonyult, úgyhogy bejöttem inkább bnetelni 8) 10-re megyek a fodrászhoz.

Szép napot!

Kép
heydie

Icu!

Szerintem azért irta Brigi hogy nem 13-án szülsz mert ahhoz képest a juli 7.-e későinek tűnik 12 hetes UH-ra

VAgy nem Brigi?

Egyébként én is juli 6-10 között megyek és én 1 héttel későbbre vagyok kiirva

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Én ma kivételesen korán keltem és már el is olvastam a kisregényt amit tegnap délután óta írtatok. :D

Üdv az újaknak, szép a létszám már valóban!

Tegnap végül sikerült még délután a Brendonban vennem egy rövidnacit és egy szoknyát. Valóban nem volt olcsó, de ez van. Most sürgős volt.

Köszi az aggódást és a jókívánságokat. Igyekszem kímélni magam továbbra is ahogy lehet. nem fogok nagyon kirándulgatni csak a rövid túrákat vállalom be. Nem emelek, pihenek sokat ígérem! :wink:

Egyébként én egy hetilapnál dolgoztam a hirdetés részlegen.

Most pedig egy időre búcsúzok, ha hazajöttünk jövök újra! Addig is vigyázzatok magatokra és a babácskákra!

J.

Kép

Kép
somaanya

Afra, 1000 köszönet a vitaminszigetes linkért, működött a magnéziumos pezsgőtabletta. Gyomorsav nem zavart már többet este.
Icu, már régebb volt szó arról, hogy a kismamák általában nem akkor szülnek, mikorra ki vannak írva, hanem vagy előtte, vagy utána :). Szerintem erre értette Brigi.
Csak semmi ijedelem, tessék POZITÍVan gondolkodni.
(Nekem nincs 12. UH, hanem 14.ik van, remélem a doki jól számolta)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Ja, én meg azon gondolkodtam, h Icu - hh te is 11+5 vagy, ha te 13.-ra, én meg 10.-re vagyok kiírva? Mondjuk lehet, h itt vmi borzasztó egyszerű dologról van szó, sose voltam a számok mestere... :roll:

Somaa - tökjó, h tudtál venni rövidgatyót és szoknyát! Jó utat nektek, vigyázz magadra! Várunk vissza :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heydie 2009.06.26 07:43-kor.

Kép
heydie

Somaanya!

Érezd jól magad, pihenj sokat, élvezd a jó levegőt és vigyázz a medvékkel :lol:

Móni
KépKép
reunion

Jó reggelt!

Somaanya, jó utat, és vigyázzatok magatokra!

Icu, nem kell megijedni. Én azért írtam, mert egy baba az esetek talán 0,01 %-ában születik akkor, amikorra anyuka ki van írva. Pár nappal előbb vagy később szokott jönni :wink: Az én fiam pl 4 nappal jött korábban, de ahol a 2. és 3. baba jön, azok is el tudnák szerintem mondani, hogy egyikük sem szült azon a napon, amikorra kiírták.

Reunion, köszi a választ, megnyugtattál. Én is így gondoltam :lol: :lol: És igaza van a dokidnak, hogy nem enged dolgozni.

Nekem az ivászattal kapcsolatban van egy kis gondom. Mindig elfelejtek inni :oops: Baromi szomjas vagyok, de nem jut el a tudatomig, hogy innom kellene. Jó hülye vagyok, mi? A grapefruit nálam is nagy nyerő, és én még rákattantam a bodza-szörpre mellette. Felváltva iszom ezeket.

Olyan pocsék éjszakánk volt :cry: Azt hiszem, ma többet fogok itt csücsülni, mert az energiám nulla. :cry: az éjszakai nagyúr persze még fekszik az ágyában :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

NEkem minden éjszaka sz..r éjféltől 4-ig bóbiskolok, 4-5 ig fennt vagyok, akkor aztán elmegy az uram és akkor ugy alszom el hogy akár fel is robbanthatnák a házat kb 8-ig

ez a gép meg csattog csörög asszem újraindítom

Móni
KépKép
reunion

Engem sem zavarna, ha reggel alhatnék ameddig akarok. De az apróság bizony felkel, így nekem is kell. Ráadásul apának holnap csapatépítő tréningre kell mennie :twisted: Megint nem alhatok :twisted: De megpróbálok lassan észheztérni :? El akartam menni sétálni délelőtt, de folyton szemerkél az eső :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Reunion: én is ilyen pocsék alvó vagyok, egész éjjel hánykolódom, forgolódom, közben kimegyek 1-2X pisilni, majd a párom elmegy 6-kor dolgozni, onnantól jönne a mélyálom. Sajnos fél 7-kor nekem is kelnem kéne. Nos, ez ma fél 8-ra sikerült is.

Az ivás nekem eddig sem ment, és most sem megy. Próbálom magam kényszeríteni, főleg, mikor otthon voltam, de mindig elfelejtem, és nehezen megy le a torkomon.

Klári

Kép
claracroft

Szép napot mindenkinek!!
Somaanya!
Jó nyaralást, és vigyázz magadra, meg a picurkára!!
Én ma reggel kezdtem dolizni. De olyan lassan megy az idő. Jó volt otthon ez a 10 nap. :D

Kép

Kép
henya75

Pisilni én is felkelek éjjel, többször is. Az elalvással alapból nekem nincs gondom, már 8-kor be tudnék feküdni az ágyba...de mondjuk amikor megyek ki pisilni, úgy ahogy ez egyre később van, egyre nehezebben alszom vissza, pedig álmos vagyok.

Kép
heydie

Na, megvannak az időpontok. 07.06-án megyek EKG-ra, és 07.15-én 4D UH-ra

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt mindenkinek!

Én nagyon tudnék aludni, ha lenne rá lehetőségem. Mondjuk világ életemben minimum 10-12 óra alvás kellett ahhoz, hogy normálisan kipihenjem magam, és hiába bíztattak a barátnőim, hogy a korral majd csökken ez az idő, nálam nem jött be. Most próbálom elérni a 8-9 órákat, van, amikor sikerül...

A pisilés nálam is központi dolog, szerencsére a párom már megszokta hogy esténként akár 5-10 percenként is ki kell mennem néha :wink:

A nehezebb helyzet az, amikor dolgozom. Max 1.5 órát bírok ki pisilés nélkül, ha iszom, még kevesebbet. Ha tárgyalni megyek, akkor előtte és utána is megcélzom a budit, de általában 1 óra után már alig várom, hogy véget érjen a megbeszélés, mert már nagyon szenvedek :shock: Ebből a szempontból jobb lesz, amikor már látszódni fog a pocakom, mert akkor nem lesz ciki tárgyalás közben kimenni a mosdóra :D

Kép
szerencsemák

Sziasztok,

nagyon aktívak vagytok esténként, én akkor családozok a xar munka után, úgyhogy csak munkaidőben "érek rá" netezni :wink: :lol:

Icu, üdv a csapatban, tényleg tök jó hogy ilyen sokan vagyunk.

Asszem én már írtam Hékás hogy logisztikai területen dolgozom, projektmanagerként.. de a családban van jópár orvos :)

heydie, olvasztott sajt ketchuppal... elmondom mi volt a tegnapi vacsim: krumplipürére olvasztottam sajtot, és ketchuppal meglocsoltam :lol: nagyon jól esett :)

én is nagy ivós vagyok :) éjszaka amúgy is kelek 2-3 szor simán elfogy fél liter vizecske
ha nem iszom reggelre összeragad a szám..
idén asszem kétszer aludtam eddig át az éjszakát.. úgyhogy ez a veszély nem gyakran fenyeget...

én 40+3 an szültem, pontosabban akkor választottak minket szét

nálunk minden vérvételre a védőnő küld ha jól emlékszem.. nekem is rá kell szánnom magam végre hogy elmenjek hozzá Mondjuk anyósom meleltt dolgozik, és általában elküldte csak a papírokat, nem kellett berohangálnom értük, de azért legalább 1-2 szer oda kéne dugni az arcom.. már csak illendőségből is.. szerintem a belgyógyászati vizsgálatra simán elég a házidoki.. nagy wasistdast nem csinálnak amúgy sem belőle, EKG ra meg úgyis elküldenek valahova
pici76

férjecském két napja megfőzte első házi cseresznye lekvárunkat :) ma azt reggeliztem.. hmmmm nagyon nyami volt
pici76

Sziasztok, jó reggelt!

Hááát ma nagy fába vágom a fejszémet..elmegyek fogorvoshoz :shock: :? mit ne mondjak, nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim között, h valaki a számban turkáljon.

Olvastátok a híreket? Azért nem semmi, 2 híresség is közel 1 napon halt meg! :o Nyugodjanak békében!

Nilszi! Igazán nincs mit...gugli volt a barátom, ő találta :oops: Örülök, h elmúlt a panaszod.

Heydie! Ez a sajt-ketchup dolog egész jól hangzik :)

Somaanya! Kellemes kikapcsolódást nektek!
Hékás! :( Sajnálom a rossz éjszakát...talán délután, vagy amikor a Kicsi alszik, te is le tudsz picit dőlni, nem?

No, megyek még szótárazok egy kicsit (csakhogy tudjam, mit fognak nekem mondani), aztán nekivágok...

Sziasztok!

afra.h

Cseresznye-lekvár??? Húúú, azt hiszem, kalácsot kell vennem vacsorára :lol: Olaszból hoztam cseresznyelekvárt, még egy pici van belőle. Aztán nyitom a szederlekvárt, azt a nagymamám csinálta. Ennék is ilyeneket :lol:

Szcsm, az lesz tök jó, ha már jó nagyokat rugdos a pici. És a megbeszéléseken mindenki azon fog röhögni :lol: Neked meg közben szétszakad az oldalad :?

Végülis belgyógyászatra megyek vizsgálatra. Merthogy a klinikán bejelentkeztem EKG-ra, az meg úgyis csak belgyógyász-vizsgálat után van, szóval egyúttal letudom.

Szerintetek ha 15+2n megyek 4D-re, akkor meg tudják mondani már a nemét? Nem kaptam a 16. hétre, csak a következőre lett volna, de akkor meg elutazunk.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Megnéztem a mango-s gatyát, és nagyon tetszik. Asszem én is csatlakozom a klubhoz, és veszek magamnak egyet, ha még kapható

Abban tudtok segíteni, hogy mekkorát is kellene? Mert idővel gondolom a combom is fog vastagodni. (megjegyzem ez a mangós gatya nekem teljesen mezeinek tűni,, nem speciálisan terhes nőkre szabottnak. jól látom?)

Egyáltalán milyen a méretezése a kismama gatyóknak?? Ugyanaz, mint amit most hordok? Amit most veszek, abba beleférek majd 3 hónap múlva is?

nagyon hülyeségeket kérdezek? :oops:

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Szcsm, ha szerencsés vagy, nem megy szét a csípőd. A combod a terhességtől nem vastagszik meg, oda csak zsír mehet fel. A méretezése ugyanaz, mint a sima ruháknak. A méretet ki tudod úgy választani, hogy a saját méretedet felpróbálod. Ha feszül csípőtájékon, akkor vegyél eggyel nagyobbat. Én ugyanakkorát vettem, mint amekkorát most hordok.

Ez a gatya annyiban másabb, mint a normál gatya, hogy a dereka nem gombos/patentos/cippzáras, hanem egy rugalmas, széles gumipánt van rajta, ami a pocakoddal együtt fog nőni. (ergo a következő babánál nem lesz hordható :twisted: ) És most még visszahajtva hordod a pántot, később meg majd felhajtod a pocakra. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és igen, beleférsz majd 3 hónap múlva is, nyugi!

Brigi

Kép

Kép
hékás

köszi! 8)

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Aztán jó sokat írtatok, nem győztem olvasni :D Gratula a jó eredményekhez, csak így tovább mindenkinek!!! :lol:
Clara_üdv köztünk, ugyanannál a dokinál fogunk szülni :lol: :lol: :lol: Én eddig nagyon meg vagyok vele elégedve! Nekem a kombi tesztet a magánrendelésén csinálták! :shock:
Nem tudom mi van velem, lehet hogy a rossz idő is teszi de tiszta depis kedvem vam már megint! Nincs semmihez kedvem, nem tudom magam elfoglalni :( Hogy fogom kibírni szülésig itthon??? :? Remélem javul a helyzet, mert már kezd saját magamból is elegem lenni!
A biciklizés tényleg ennyire veszélyes? Dehát a hasamat nem nyomom vele, vagy a zötykölődés miatt nem ajánlott? :shock:

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Mindenki ennyire friss? Én még nemrég kászálódtam ki az ágyból :oops: Nagyon nehéz ez az ébredés!Aztán meg a reggeli hányás,egész napos émelygés....vége lesz ennek???

Mindenkinek köszönöm szépen a megnyugtató választ! Csak azért ijedtem meg mert kicsit aggódósabb vagyok a többi kismamánál. Nekem sajna már volt egy terhességem ahol fejlődési rendellenesség miatt el kellett vetetni a babát :cry: :cry: Ezt nagyon nehezen dolgoztam fel, és most nagyon féltem a kicsit.
Biztos lesznek még fura kérdéseim, előre is bocsi emiatt!!! :oops:

Heyidie:
Elszámoltam magam :oops: :oops: Én még egy héttel le vagyok maradva tőled, sajnos. Ugyanis orvosválasztás előtt voltam egy másik dokinál is, aki egy héttel többnek állapította meg a terhességet.És már több időpontot is mondtak és összekevertem.Bocsi :roll:
De akkor a vonalzóm miért mutat többet mint amennyi vagyok??Hm..Nem értem.

Afra:
Én a jövőhéten megyek fogorvoshoz, de még nagyon rá kell készülnöm, mert félek is és utálom is. :?

Icu

Icu
Kép
Kép
icu03

nekem azt mondták a balesetveszélyes volta miatt nem ajánlják
esés..
pici76

De én még sosem estem el bicajjal, vagy ilyenkor más a helyzet? :?

Kép
Kép
bogaracska

Én már túl vagyok a fogászaton, nekem könnyebb dolgom volt, mivel én ott dolgoztam, ezért nem félek tőle, és a szagát is szeretem :D :shock:

Kép
Kép
bogaracska

háát nem tudom Bogaracska, talán a pocak mérettől is függ, ha nagyobb, gondolom az egyensúlyérzék is megváltozik..

plussz nekem jöttek már nekem bicóval amikor én is tekertem és akkorát estem mint az ólajtó..

én nem mertem biciklizni terhesen és a mostanival sem merek,
de ez csak az én véleményem.. majd a többiek is kommentálják :)

Zsófival nem lett egy rossz fogam sem :) pontosabban nem lett több.. mint amennyi eddig is volt.. így is mondjuk alig van olyan fogam ami nics tömve.. :cry:
pici76

Fogászat: szintén túl vagyok rajta, bár én nem félek tőle. Nagyon jó fogorvosom van, szerencsére. De mindenkit bátorítani tudok, h ne hanyagolja, annál rosszabb később. Terhesség alatt azért romlanak jobban a fogak, mert a száj PH értéke csökken, savasabb lesz, mint általában. De állítólag ezen is sokat tud segíteni a gyakori fogmosás.

Bicikli: mielőtt megtudtam volna, hogy állapotos vagyok, tehát a 8-adik hétig (7 hetes + pár napos) minden nap bicikliztem, merthogy azzal jártam munkába + imádom. Na de azóta még egyszersem. Gyalog járok, 25 perc séta reggel és ugyanannyi délután.
Szerintem a forgalomtól függ, h ki merjen tekerni. Nekem írtó veszélyes zónán kellene végigmenni, ezért nem kockáztatok most, hogy már ketten lettünk . :)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Sziasztok!
Biciklizni szerintem is az esés miatt nem szabad. De példul a spinninget javasolják (szerintem az is terheli a hasizmot, de az okosok ezt írják). Az egész várandósság alatti sportolásban az a lényeg állítólag, hogy a vérnyomás ne menjen bizonyos érték felé (akinek van polar órája, az szerencsés).
Mindnekinek szép napot (nálunk esik, úgyhogy minimum ennél szebbet)!
M.

macianyu

Bogaracska: Igen, nekem is szimpi a doki, én mondjuk Budapesten még csak nála voltam, először 2007-ben rákszűrésen.

Engem az elején, mikor megmondtam neki, hogy a párommal babát szeretnénk, de előtte szeretnék kivizsgálásokra menni, ő mondta, hogy menjek családtervező központba (OGYEI), ami egyszeri 12000 Ft. Ott csinálták a vérvételeim, oda jártam hozzá, voltam nála 2X, már itt megspóroltam a 12000-t, kaptam ingyen Elevitet, és a kombinált teszt is ott lesz, szintén ingyen (UH a magzatdiagnosztikai kp.-ban). Ugyanott van, ahol eddig a magánrendelője volt, a Bolgárkerék u. 3-ban.

Bicikli: nem lényeg, hogy eddig nem estél, ha pont ezután fogsz esni. Esély van rá :) Én is nagyon szeretnék járni valami tornára, vagy úszni, bár én a fertőzéstől félek az uszodában.

Klári

Kép
claracroft

A biciklihez nem nagyon tudok hozzászólni, de Klárinak igaza van az esés esélyével kapcsolatban. Tény, hogy a kismamák olyan kétbalkezesek lesznek, hogy hihetetlen :lol:

Icu, ne aggódj, ha fura kérdésed van, arra is válaszolunk. Mindenki aggódik szerintem a piciért. Nagyon sajnálom az előző babádat, így duplán érthető az aggódásod. De úgysem lesz semmi baj :wink:

Bogaracska, tuti az idő, mert ma én is depis vagyok. És hogy hogy fogod elfoglalni magad? Szépen elkezded majd a bevásárló listát készíteni, kinézni a babakocsit, kiságyat, járod majd a bababoltokat, meg ilyenek :wink: Vagy belekezdesz valami tuti kis sorozatba :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok! Heydie, nagyon aranyos volt tőled, hogy írtál nekem az inszemis topicra!!:)) Kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok. Főleg a SOTE-s topicra és az inszemisre szoktam járni, illetve még a lakhely szerintibe. Itt olyan sokan vagyunk, hogy nem nagyon ismerek még mindenkit. De a régieket igen:)

Szóval, pár napja picit szúrkál a hasam, ilyenkor nekem fájni szokott, amikor a mensi ideje van. Holnap leszek 12 hetes, juhéj! Alig vártam. Csak ez a hasfájás kellemetlen, remélem, hogy elmúlik. És kell majd csökkentenem az utrógestánt, amit már egyszer próbáltam, de vérzés lett belőle, tehát nagyon vigyáznom kell majd.
Hétfőn megyek genetikai UH-ra, drukkoljatok a kis tarkóredőért, vagy ne is legyen!!:)
Vendég

nem a pulzusszámot kell kordában tartani a terhesség alatti sportolásnál?

hm, Zsófival én is azért dolgoztam még a 8.hónapban is, merthogy otthon unatkoztam volna.. nabezzeg most:-) mit nem adnék érte ha otthon heverészhetnék :)
pici76

Én ha depis nem is, de kicsit feszültebb vagyok a kelleténél.

Mondjuk ezt kihasználva harcos amazonként jól össze is rúgtam a port az egyik londoni kollegámmal némi bevételért, remélem, hogy megkapjuk. A negyedév vége nálunk mindig erről szól! :roll:

Természetesen legszívesebben hazamennék, de azt hiszem ezt 4kor meg is fogom tenni!

Este jönnek haverok, férjem gulyáslevest főz, aztán 9re megyek boldogult fiatalkorom egyik kedvenc együttesének a koncertjére (most éledtek fel 10 év elteltével!!!), úgyhogy hosszú lesz a mai nap, szombaton szerintem nagyrészt pihenni fogok :lol: :lol:

ja, meg valamikor el kellene csattogni egy Mangoba. El ne felejtsem! :wink:

Kép
szerencsemák

Nilszi, a fogorvoshoz én hétfőn megyek. Lehet fogat tömetni injekcióval, vagy koronát cseréltetni a terhesség alatt? Mert érzéstelenítés nélkül nem bírnám ki.

Hékás, szerintem akkor már meg tudják mondani a baba nemét.

Tényleg, mikor fogjuk érezni, hogy rugdos?

Nektek csináltattak cukorterhelést a 12. héten? Nem korai ez még? Nekem szerdán kell majd mennem.
Vendég

Pici, igazad van, én is uncsizom otthon. Havonta kb. 1 hetet vagyok otthon, de csak fekszem, tévézek és kajálok. Igazából nem tudom annyira jól eltölteni az időt. Sok pénzem nincs, így nem tudok vásárolgatni menni, nézelődni. Pedig azzal jól telik az idő. A szellemi kihívás pedig azért kell, ami a munkahelyen van.
Vendég

ja akartam mesélni nektek, mekkora baromságot álmodtam ma..
ZSófi biciklizett egy háztömb körül, és mondtam neki ő induljon balra én meg jobbra és a túloldalon találkozunk , és elindultam, de hiába értem körbe nem találkoztunk össze
körbe körbe rohangáltam, majd megőrültem hol lehet, erre hívott egy barátunk hogy mióta tud a gyerke egyedül buszozni, mert felszállt a 20-as buszra és ők szedték le róla, ott van náluk épen és egészségesen..
majd beleőrültem a félelembe álmomba hogy elveszett, és teljesen meg voltam rökönyödve hogy kerülhet fel egy ekkrora gyerek a buszra..

jó nagy baromság.. kb 5 éve nem ültem buszon.. nem tudom miért álmodok ilyen hülyeségeket, de sajnos gyakran előfordul.. sokszor van rémálmom..
pici76

Pici, nekem is rémálmaim vannak mostanában, írtam is a blogomban. De nekem durvábbak, gyilkosos, megutál a férjem stb. És minden álmom végén nem tudok megmenekülni, és tiszta sírósan ébredek. Ma volt az első éjjel, amikor nem álmodtam semmit és végre nyugodtan tudtam ébredni. Ez a hormonok játéka.
Vendég

Twist, de jó, hogy jöttél! Olvasgatni szoktalak, de ott nem tudok kommentelni :cry: Ezek szerint megtaláltátok a neveket? :lol: Cukorterhelés nekünk később lesz, talán a 16. héten :? Én a mocorgást Marcival 16 hetesen éreztem. Akkorra írja a könyvem is, hogy érezhetem. Júli második felétől várható, ha jól kalkuláltam. Én úgy várom, hogy megmozduljon, mert akkor már nem fogok parázni, hgoy vajon van-e még szívhang :oops:

Szcsm, milyen koncertre mész? És ugye nem szabadtéri? Mert akkor van esély a megázásra :twisted: Mindenesetre jó szórakozást estére!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ahogy olvastam Twist rémálmait, eszembe jutott, hogy nekem egy volt Marcival. Arra nem emlékszem, mi volt, csak arra, hogy hatalmasat üvöltöttem, arra riadtunk fel mindketten. És olyan szívdobogásom volt, hogy azt hittem, lefordulok a székből. Remélem engem elkerülnek most majd...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Twist de jó hog yírtál, bár a blogodat olvasgatom :)
Én Zsófit egyszer éreztem a 16. héten amikor kávét ittam megrugott :) Rendszeresen a 18-19. héttől éreztem. Attól is függ kinek milyen erős a hasfala

Nekem asszem később csinálták a terheléses cukrot, talán a 16. hét környékén, pontosabban később csináltam.. én magmanak :wink:
zsemle és kefír volt, nem kellett cukros lötyit innom, és én csináltam otthon magamnak házi vércukor mérővel, amit előtte karácsonykor nyertünk a bálba tombolán, a védőnő meg beírta :)

Szcsm, jó szórakozást estére!
pici76

Hékás, úúúú, én is állandóan parázom! Már akartam venni Dopplert, hogy hallgassam a szívverését a babának. Csak a párom lebeszélt róla, hogy fölösleges. De így is mindig félek.
Már majdnem megnyugodtam, volt egy jó hetem, de egy hét után mindig újra félni kezdek. A mellem sem feszül mindig és a hasam is hol kisebb, hol terebélyesebb....
Bár tegnap volt róka megint, az megnyugtatott.
A blogomban nem merem a kommenteket engedélyezni, mert félek, hogy valami gonosz ember otrombaságokat írna és az rosszul esne. Volt már holnapom régen és sok unatkozó ember mindig fikázta és bántott, végül meg kellett szüntetni a honlapomat. Félek, hogy nem csak a kedves aranyos kismami társaim írnának...
nyuszi vagyok:)
Vendég

Hékás, na akkor ismered te is ezeket a rémálmokat, utálom őket!

Pici, szóval a 16. hét? Az már mindjárt ittvan. Remélem, hogy érezhetem végre, nagyon várom!

Puszi, megyek, vége a munkaidőnek, irány ki az esőbe és irány haza
Vendég

Na megjöttem a fodrásztól, 3 év után ismét barna vagyok :D jó nagy változás, de tetszik. A párom véleményére leszek nagyon kíváncsi...a csajszi nagyon aranyos volt, tud az állapotomról, ezért az ajtóhoz (ami végig nyitva volt) legközelebb eső asztalhoz ült velem, pedig az nem az övé, csak a kolléganő éppen nem volt bent. Kicsit csúszott az előző vendéggel, úgyhogy addig átmentem a szembenlévő zöldségesbe és vettem egy csomó gyümit. Hazafelé elkezdett esni, de nem volt vészes, viszont ahogy becsuktam magam mögött a bejárati ajtót már szakadt.

Pici - én krumplipürével még nem próbáltam kombinálni a dolgot, de az a helyzet, h nagyon jól hangzik, úgyhogy lehet, h pillanatokon belül konyvasztok is :D sajtot már ettem ma :D

Afra - minden elismerésem a fogorvoshoz! Én magamat ismerve addig fogom halogatni, ameddig lehet... :roll: Jacko-n nagyon meglepődtem, én jópár számát szerettem...ma már többször meghallgattam a Thrillert és a Billie Jean-t, azok a kedvencek.

Brigi - dejó nektek, h mentek 4D-re! Mi a 20. hét környékén gondoltunk rá, az még odébb van. 4D-vel már talán meg tudják mondani a nemét a 15. hét körül, szóval sztem van rá esély.

Icu - sajnálom h ilyen rosszul vagy, de biztos vége lesz...nekem volt kb. két hét, amit szinte végighánytam, most már csak reggel és késődélután/este jön rám az émelygés, ez sztem mindenképp haladás.
Sajnálom az előző babácskát...

Twist - de örülök, h benéztél hozzánk! Bizony, már 12 hetes leszel! Az elején meg írtad h szeretnél már 8 vagy 12 hetes kismama lenni, hogy elröppent az idő, nem? :D hétfőn az UH után mindenképp írj majd, drukkolunk ;)

Engem a rémálmok még nem találtak be. Csak idő kérdése?

Kép
heydie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: