Na megjöttem a fodrásztól, 3 év után ismét barna vagyok

jó nagy változás, de tetszik. A párom véleményére leszek nagyon kíváncsi...a csajszi nagyon aranyos volt, tud az állapotomról, ezért az ajtóhoz (ami végig nyitva volt) legközelebb eső asztalhoz ült velem, pedig az nem az övé, csak a kolléganő éppen nem volt bent. Kicsit csúszott az előző vendéggel, úgyhogy addig átmentem a szembenlévő zöldségesbe és vettem egy csomó gyümit. Hazafelé elkezdett esni, de nem volt vészes, viszont ahogy becsuktam magam mögött a bejárati ajtót már szakadt.
Pici - én krumplipürével még nem próbáltam kombinálni a dolgot, de az a helyzet, h nagyon jól hangzik, úgyhogy lehet, h pillanatokon belül konyvasztok is

sajtot már ettem ma
Afra - minden elismerésem a fogorvoshoz! Én magamat ismerve addig fogom halogatni, ameddig lehet...

Jacko-n nagyon meglepődtem, én jópár számát szerettem...ma már többször meghallgattam a Thrillert és a Billie Jean-t, azok a kedvencek.
Brigi - dejó nektek, h mentek 4D-re! Mi a 20. hét környékén gondoltunk rá, az még odébb van. 4D-vel már talán meg tudják mondani a nemét a 15. hét körül, szóval sztem van rá esély.
Icu - sajnálom h ilyen rosszul vagy, de biztos vége lesz...nekem volt kb. két hét, amit szinte végighánytam, most már csak reggel és késődélután/este jön rám az émelygés, ez sztem mindenképp haladás.
Sajnálom az előző babácskát...
Twist - de örülök, h benéztél hozzánk! Bizony, már 12 hetes leszel! Az elején meg írtad h szeretnél már 8 vagy 12 hetes kismama lenni, hogy elröppent az idő, nem?

hétfőn az UH után mindenképp írj majd, drukkolunk
Engem a rémálmok még nem találtak be. Csak idő kérdése?