A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote="boo"][ írta:boosize=75]Bond
a furulyát nem tom hogy írtam el a múltkor :oops: :oops: :oops:
extra ciki[/size]

Úgy, ahogy most a padkát... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond! Te Császárral szülted Manót? Nagyon egy cipőben járunk :wink: Neked miért volt császár? Most milyen szülésre készülsz?

Ancsurti! De örülök Anyudnak!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

anitja! :)

Normálra készülünk most is, ahogy anno. (Idáig legalábbis mindig úgy nyilatkozott a doki, hogy nincs akadálya :roll: )
Azért volt császár, mert:
-a kiírás napján nem tetszett nekik a CTG-m és bent fogtak,
-a későbbiek már jók voltak ugyan, de Manó semmi jelét nem adta, hogy ki akarna jönni,
-max. 1 hetet adtak pluszban,
-az 5. napon megint nem tetszett nekik a CTG amit csináltam...
-...de a szülőszobán már minden okés volt,
-a kütyü szerint voltak összehúzódásaim, de én nem éreztem őket,
-a dokim még pont bent volt, de még aznap éjjel elutazott volna, hogy aztán csak az utolsó, 7. nap reggelén jöjjön vissza
:arrow: azt javasolták, hogy haladjunk akkor. Én meg bíztam benne és azt mondtam, hogy: jó. Ennyi mindössze. 8)

Kép
Kép
200907?

Na basszus szepen itt valaszolgatam mindenre,mindenkinek...erre elszallt....mert most volt kedvem,es nem tudok aludni....ezt meg nem ismetlem... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kivagyok!Utalom ezt az elszallosdit de nagyon!
Jol van,megyek akkor aludni :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
ancsurti

Csajok!

Írt Gabi1 sms-t 6:24-kor, hogy szülőszobán van, két ujjnyira nyitva, úgyhogy mehetnek a drukkok Nekik!!! Ma ismét baba lesz, de jó!! :D :D :D

f.nikici

Sziasztok :)

Niki beelőztél :lol: :lol: .Épp ezt akartam én is írni :)

Kép

Kép
lidike

Nnnna , megint reggel van. Megint sz@rul aludtam, pedig 10-kor azért kapcsoltam ki a tévét ( Apa már aludt ) , mert tök kómás lettem. Erre kikapcsolom és naná, hogy nem tudtam elaludni.Nagyon sokáig nem, viszont 68* megfordultam, ami igencsak nagy és megerőltető feladat és kb. 6* pisiltem. Mármint , hogy kimentem pisilni. :D :D :D :D Aztán végre reggel lett, mert örülök , hogy nem "kell" tovább feküdnöm. Jól van na , tényleg hisztis vagyok már. :oops: :oops: :oops:

Reggel a Drágám kivitte a szemetet és elindult VOLNA dolgozni, ha nem tűnik el a céges kocsi kulcsa.Emlékeztem, hogy láttam a mikrón, úgyhogy magához vette és kivitte. Szerintetek hol volt ??? Hát miután visszajött a lakásba és feltúrt mindent, megállapítást nyert, hogy a kukában landolt a kulcs a szeméttel együtt. Na ettől teljesen elgurult a gyógyszere, de kiment , kukázott egy jó nagyot ( nálunk olyan nagy szürke vaskuka van ) ééééééés megtalálta. Én meg közben az ablakból néztem , ahogy az én Kedvesem guberál. Hát nem volt szép látvány. De végül is siker ittasan mutatta fel a kulcsot. Mostmár látom a kukázás értelmét. :roll: :roll: :roll:

Hát persze, hogy nem tudtunk tegnap elmenni sétálni, ugyanis ahogy Apa hazajött elment zuhanyozni, addig én kiraktam neki a kaját és együtt ettünk. Azután egyből elkezdtem volna öltözni, hogy hurráhurrá megyünk , de elkezdett szakadni az eső. Hát egy "kicsit" kiakadtam.Na sebaj , majd ma.

Nyuszi :

Nagyon jó és szép a babasarok !!!!!!!!!!

Boo :

Hát tényleg voltak bosszantó dolgok a tegnapi napban, de azért jó is volt : Anyukád , vásárlás, ... :D :D :D

Na most már reggeliznem kéne, megyek kitalálok valamit.

Kép
ikoka7

Gabi :

Dejódejóóóóóóó!!!!! Megy a drukk !

Kép
ikoka7

s akkor most visszaolvastam :lol:

nyuszi: nagyon szép lett a babaszoba, nekem nagyon tetszik!!! :D

krissy: egyszer voltam Szolnokon nst-n, azóta 3x Bp-n, de inkább felmegyek Bp-re, és ugyan azon okokból, amire tudom, hogy gondolsz.... :roll: Amúgy hogy vagytok???

o.heni: mikor jutottál be nst-re?? Nem láttalak Titeket, igaz nem is nagyon figyeltelek. :oops: :D Én 8 előtt mentem be kicsivel, és kb. 9:15kor jöttem ki, akkor végeztünk mindennel. Szombaton kell majd befeküdnöm, hacsak addig be nem indul a szülés. :D

boo: gratula az új ruciknak, én is úgy vásárolnék, de most már csak szülés után, pedig nagyon nehéz megállni, mikor meglátok egy-egy nagyoncukiotthagyhatatlan darabot :lol: :lol:
Remélem ma már jobb napod van/lesz!! :wink: de elhiszem, hogy nem könnyű Teapa nélkül...a felni meg valóban nem ér annyit, még ha bánt is, gondolj a manódra, hogy nem érdemli meg, hogy emiatt stresszeld Magad, én mindig erre próbálok gondolni, ha vmi fel akarna idegesíteni! :wink: :D
Szerintem olyankor egy alkatrész beszorul a bordád alá, amikor ezt érzed, csak mert én akkor szoktam ilyesmit érezni! :roll:

f.nikici

Lidike: lassú voltál. :lol: :lol: :lol:

ikoka: nem lehetett semmi ez a reggeli kukás story. Így leírva jót mosolyogtam rajta, na de ha velem történik, már nem tartottam volna ilyen viccesnek. :twisted: de a lényeg, hogy meglett :D Ilyen nálunk is sűrűn van a kulcsokkal, hogy eltűnik... :roll:
Nem tudom felétek milyen idő van, de itt esett, és még most is csepereg azt hiszem. :roll: De azért drukk, hogy összejöjjön a mai séta! :wink:

f.nikici

Gabi! akkor Hajrá-hajrááááááááááááá!!!

Ancsurti, fúúú én már hányszor jártam így, ilyenkor még ahhoz sincs kedvem, hogy leírjam, hogy elszállt amit írtam... :(

Bond! és neked mit mond a hegedre a doki? Manó hányadik hétre érkezett végül? 41? (én erre írtam, hogy Nolka már megszületett, mert Ő a 38 hét +4 napra vették ki a pocakból (elfolyt a magzatvíz, fájás nem igazán volt, farfekvéses volt, és nagy baba - nem is engedtek vajúdni, már az utolsó UH-on egyértelmű volt számunkra, hogy csaszi lesz)

Ikoka! Kukázás :shock: :lol: ügyes, hogy megtalálta a kulcsot a Férjed!
Sajnálom a nehéz éjszakát, én most annyira fáradt voltam, hogy minden fájdalommal együtt aludtam :?
A térdem például totál kipurcant Nolka cipelésétől - szörnyű volt a tegnapi nap, de talán túl vagyunk rajta...kopkopkop

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Micsoda információ áramoltatás ez??????????? Fél óra is eltelik, mire gabi1 SMS-t feldobjátok????????????????? Hát hol van itt az on-line kapcsolat, kérem szépen???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A drukkok csak úgy áradnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

ikoka7! :)

Ma már nem divat, de rége nagy sláger volt a fütyülős kulcstartó. Az kéne nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anitja! :)

Manó végül 40+5-re született. 3340 gr-mal, 56 centivel, 35-ös buksival és 9/10-es Apgarral. Szóval kijöhett volna, de nem akart. :roll:
A hegre eddig annyit mondott a doki, hogy már nem szokták nézni a vastagságát, mert több, ettől fontosabb tényező is van, ami indokolhatja vagy megtorpedózhatja, hogy milyen szülés legyen. (Azzal együtt rákérdek a mostani ultrahangnál. :twisted: )

Kép
Kép
200907?

most a hegekről jut eszembe. nekem 2006ban volt műtétem, 4 külső vágásom van, és egy belső. a külsők varrva is voltak, belső nem. de szoktam érezni, hogy az alsó két sebemnél sokszor iszonyatosan szúr, és a felső de nem külsőnél is. (szóval értitek :lol: ). Ezt eddig még nem mondtam a dokinak, de ez nem is számít, igaz?? hisz már 3 éve volt.

Bond: nem telt el egy óra, csak egy fél óra :lol: :lol:

f.nikici

Bond: ja fél órát írtál, bocsi már ismét a kismamaagyammal olvastam :oops: :lol: :lol: na meg persze a rossz szememmel :lol: :lol:

f.nikici

f.nikici! :)

Abból még nem lesz baj, ha szólsz a dokinak, pláne ha a SOTE-n vagy! (Tudjátok, ez a mániám... :roll: :oops: :oops: :oops: Én is meg akarom majd kérdezni, hogy mitől fáj a "bőröm")

Szerinted, én hány órát írtam...? :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

FOLYAMATOSAN ments Word-be ar irományod, közvetlenül küldés előtt is!!! Van, hogy ha túl sokáig írod, akkor menet közben kiléptet, de ezt nem veszed észre, csak amikor küldenéd az üzit. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond :

Fütyülős kulcstartó :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D

Anitja :

Aludtáááál ??? Ezt meg hogy merészeled ??? És a szolidaritás ???

Nikici :

Azért bízom benne, hogy szép idő lesz , bár eddig itt sem erre utalnak a dolgok. :cry: :cry: :cry:

Nem tudom ki volt már a minap ,aki előállt a nutellával, de jelentem én nem vagyok kívánós mégis eddig bírtam. Sőt már boltban is voltam , vettem is és ettem is reggelire.Pedig már vagy 8 éve nem ettem , de ezt most feltétlenül kellett, mert annyira de annyira akartam :roll: :roll: :roll: :roll: És nagyon finom volt, ittam hozzá 2 nagy bögre tejcsit, úgyhogy most boldog vagyok, viszont a pocakom mindjárt szétdurran.

Kép
ikoka7

Léptem ultrahangra, elvileg itthon kell lennem legkésőbb 1/2 11-re, majd akkor jelentkezem. 8)

Kép
Kép
200907?

ancsurti: vagy ha ide beírod amit akartál jelöld ki és katt a másolásra, és ha el is veszik a gép agyában benne marad, és akkor csak ismét bemásolod :wink: én is így szoktam magam bebiztosítani mindig ha sokat írok :lol:

ikoka: nekem apa reggel hozott kakaós csigát, és csokipudingos péksütit is, én ezeket reggeliztem, és hasonlatos érzés van a gyomromban, majd szét szakad :lol: :lol: de én is úgy kívántam :roll:

f.nikici

Gabi, hatalmas drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy, gratulálok Petra babához, nagyon szépséges a kis hölgy! :lol: Neked mihamarabbi felépülést és sok-sok tejecskét kívánok!

Voltam tegnap dokinál, így az első NST letudva, Bend most egész produkálós kedvében volt. Minden okés, a csaszi időpontja:július 9-e. Akkora kéretik egy kevés drukk. Persze dottore mondta, ha Bende ki akarna addig potyogni, ő nem áll az útjába.

kispiskóta

Sziasztok!

De jó újabb baba a láthatáron!Hajrááá Gabi1! :P :P :P

Nyuszi nagyon menő a babasarok!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szép reggelt!

Gabinak mennek a drukkok ezerrel!!!
valahogy sejtettem,hogy ma is leszlegalább egy baba,mert tegnap
nálunk is eléggé necces volt a dolog.akkora fájásaim voltak,hogy
alig bírtam létezni,de szerencsére eléggé rendszertelenül egyenlőre
és éjszakára el is múlt...
amikor hazaértem a melóból és levittem a kutyát,akkor jött rám.
alig bírtam hazavonszolni magam a kutyasétáltatásból...
aztán még jött kettő fájás kb fél óra alatt és utána legalább
egy óráig semmi,majd ismét két fájás és egy óra múlva már
csak egy gynege fájás.
szóval a tegnapi front számunkra is eléggé durvácska volt...

Boo!
sajnálom a napodat...nem semmi...mi pont akkor voltunk már lent
este a kutyuval,amikor elkezdett dörögni és esni.szóval mi megúsztuk
éppnehogy...
shoppingoláshoz gratulálok és irigykedem,mert én már le lettem állítva...

Nyuszi!
Lili szobája nagyon jó lett...nekünk is a másik lehetőség a micimackó
és társai lettek volna...

és akkor a mai tábla egyenlőre Gabival:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

kispiskóta: Megy a drukk Nektek is, ez csak természetes!! :wink: :D

jimbone: én személy szerint nagyon, már nagyon nem bánnám, ha végre Dorkili kintről kommunikálna velünk, és hozhatnánk haza!! Már nagyon babázhatnékom van! :D :D Sokszor csak nézem a kiságyát, és el sem hiszem, hogy hamarosan megszületik!:D

csibe: én is le lettem állítva a babacuccok vásárlásával. :roll: :lol: :lol: :lol:
Nálad is jönnek a fájások?? Csak nem Te leszel a következő??? :D :D

f.nikici

Nikici!
hát le lettem sajna állítva...
azért ennyire nem szeretnék senkit sem beelőzni.még jó lenne,ha
megvárná a jövőhetet,hogy kiderüljön az uhun,hogy megfordult-e.
utána már jöhet bármikor...de tegnap eléggé beparáztam,hogy
nem vár tovább...én is sokat vagyok a ygerekszobába és álmodozom,
hogy de jó lesz ha majd végre már itthon lehetünk az új kis jövevénnyel,
akit már annyira várunk...

Kép
Kép
csibe83

csibe: teljesen meg tudom érteni!! mi is ugyan így vagyunk vele :D :D meg szerintem mindenki :D
Nekem a dokim már a 36 héttől kérdezgeti, hogy vannak-e jósló fájásaim, mert azok már lehetnének, azok amik lentebb hozzák a picit, stb...nem szokott csuklani Kiara??? abból simán meg lehet állapítani, hogy hogyan fekszik :wink: Vagyis én be tudom lőni.

f.nikici

Aludtam egyet és mikor felébredtem , azt érzem , hogy úgy leizzadtam, hogy az csak na :shock: :shock: :shock: , pedig nem is vagyok izzadós és 80 fok sincs.

Én gyerekem úúúúgy nyomja a szeméremcsontomat, hogy lehet mindjééárt el is töri :roll: :roll: :roll: . Vagy az nem megy olyan könnyen ? Jaaaj !!! Hogy fog kiférni ott egy bébi ??? Akarom, várom és közben marhára félek. Ez normális ?

Persze megint unatkozom, de remélem, hogy tényleg hamarabb tud végezni ma az én Drágám.

Kép
ikoka7

Jaj de jó, megy a drukk Gabinak!!! :lol: :lol: :lol: /nincs még meg az a baba?/

Kép
agi125r

nikici!
szokott csuklani és abból én úgy gondoltam,hogy fejjel lefelé van,
de múltkor meg úgy éreztem,mintha kersztbe lenne,ezért már
nem tudom hogy lehet.elbizonytalanodtam...
majd az uhun tutira megmondják...

Kép
Kép
csibe83

Ikoka:Sajnálom h ma sincs jobb kedved!
Rám is rám tör néha minden,főleg h sokszor már pár méter után úgy érzem végem van..Tegnap NST után alig bírtam kikelni az ágyból,a doki meg a szülésznő meg csak bután néztek..Legtöbbször apa segít nadrágba bújni mert a bal lábam nagyon nehezen emelem.
A tegnapi NST eredmény sem segített,már nagyon szeretném ha kibújna,aggaszt ez a gyors szívritmus.
Sajna tényleg azon múlik minden h a babák mikor akarnak kibújni,mi akár a fejünk tetejére is állhatunk! :lol:
Remélem még pár nap és elfelejthetjük a kínlódásokat! :P

tímea83
Ajka

Tímea :

Ne aggódj a szívritmuson, köztünk , felnőttek közt is különböző , a babáknál miért lenne másképp. Lehet csak felhúzta magát, hogy nincs nyitva még a " kijárati ajtó " és utál már összehajtogatva lenni. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Én a dokinak vagy a szülésznőnek lazán tartom a kezem , hogy húzzanak fel, segítsenek. Tök természetes nekik.

Kép
ikoka7

Hát, drágáim, ha a tegnap esti, illetve ma reggeli termést visszaolvasná vki, tuti megjegyezné, hogy aztakurv@dehülyehisztispicsákezek :oops: :lol: :lol: :lol: ! És ehhez bizony én is szépen hozzájárulok, ezért merek ilyneket írni 8) :D :D !
Ezzel persze nincs is semmi baj, hiszen pont azért vagyunk egymásnak, hogy ilyesmit is meg lehessen beszélni, és ez így a vége felé már-már "kötelező", szóval tessék csak panaszkodni :wink: :D :D ! Csak annak, aki ezt nem éli át, tényleg idiótáknak tűnhetünk :roll: .

Bnőm pl. mikor annak idején panaszkodtam, hogy fújdeocsmányulvagyokmindjártösszehányommagam.... tudott érdekes fejeket vágni olyan neszevazzegteakartad-stílusban, erre most hogy ő is terhes, piszok sz@rul van csórikám, és még pironkodva mondta is, hogy ő nem gondolta volna, amíg a saját bőrén nem tapasztalta, hogy ez tényleg ilyen sz@r :? !

Na, és akkor ennek fényében:
fúúúj de moslék éjszakám volt :evil: ! De nem is részletezem....
A féléjszakám arról szól, hogy csatározom a kisfiammal a helyért :? ! Hát milyen anya vagyok én?!?!?! :evil: :lol: :lol: :lol:

Gabi...júúúj, de izgi :wink: ! Már tuti baba van, olvasok is tovább :D !

Jimbione!

látom, már mindenki finiselős hangulatban van
Csak tudnám én mire fel?!?! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe!

Na te csak várd meg szépen azt a jövő hetet :wink: !!! A meló szó kiejtéséért pedig testületi verést érdemelnél :evil: , de az állapotod miatt ez alól felmentelek :wink: ! Ellenben, ha nem pihensz többet,pocak ide vagy ode, én megtalállak :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Nadenade.......még mindig nincs Nóribaba?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock:
Mostmárasztán nyomjaaaaad :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja lehet besokallt szegény! :lol: :lol: :lol:
Nagyon nyomta ki magát,át is kellett máshová tenni a vizsgálófejeket,mert mintha csak lökte volna le magáról!
A magas vérnyomásomra meg tesóm mondta h az lehet a közelgő szülés jele is..hát nem tudom.
Szerintem csak az időjárás.Asztmás vagyok,és tegnap mire felmásztam a kórház dombra be is fulladtam,uh használtam a sprayt,pedig mostanában nem kellett uh akár ez is lehetett az oka.

tímea83
Ajka

Dodi:

Szerintem Nóri baba már megvan, csak Boo nincs itt, hogy tudósítson. Ejnye-bejnye.

Kép
ikoka7

Sziasztok.
nikici:
én kecskemétre járok már át,a dokim ott van,meg ott szülök,és nem is enged át már a szolnoki korházba.Nem akarom igazán részletezni a korhátat,de nagyon rám ilyesztettek ott.

Lányok:
A Domi mult héten volt már 3,5 kilo,ugyhogy nem pici,én 10 kilot hiztam,és hétfön kell befeküdnöm,és kedden müt a doki kecskeméten,mert ugyanis még mindig farral vagyunk.Persze ha addig be nem indul,mert vannak joslo fájásaim rendesen.
krissy3

Tímea :

jaj szegény Te még hegyet is kell másznod ? :shock: :shock: :shock: Nincs valaki , aki fel tudna vinni ( na nem a hátán gondoltam ), vagy oda nem lehet kocsival felmenni ?

Kép
ikoka7

Ikoka:Az már a kórház belterületén van,uh csak sürgős esetben engednek be kocsival.Azt hittem mire felérek beindul vmi.. :roll: :lol: :lol: De nem..csak ziláltam.

Szerintem is megszülethetett már Nóri,remélem mielőbb lesz fénykép is!

Olyan dög vagyok neki kéne állnom főzni,de csak passogok.
Ráadásul az egyik halunk halódik,én úgy sajnálom őket,pedig már marha öreg szegény.Na meg a párom:őt nagyon megviseli ha valamelyik elpusztul.Na majd később megmutizom az akváriumunkat,de most elvonszolom magam főzni. :roll:

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Bocsi, hogy így bepofátlankodok. Én a Gabi barátnője vagyok. De még nincs baba náluk, mert még üzenetet nem kaptam tőle.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Gabiról még nincs hír, még nem írt reggel óta, de már én is türelmetlenül várom :D

ikoka szerintem teljesen normális gondolatok, nekem is megfordul már a fejemben hogy fog kiférni Dorka a "kis" 4 kilójával vagy többel :lol: :lol: bennem is van félelem, izgalom, mindenféle. de közben meg már nagyon várom, hogy babázzak, furcsa kettős érzés ez :D várom a szülést, és fosok, ki érti ezt?! :D

csibe: én is sokszor máshol érzem :roll: mikor mész uh-ra? elintézte végül a dokid?

timi: ne aggódj a szívritmus miatt, minden rendben van/lesz Veletek! :wink: Az én vérnyomim is felment hétfőn 160/100-ra :shock: tegnap a klinikán 131/72 volt, de igaz ott tiszta ideg is voltam :roll:

dodi: szerintem is normális ez a "nyűglődés" és csak az tudja aki már járt ennyi-mennyi hétben, és a szülés előtti időkben :lol: :lol: :roll:

krissy: szerintem is menekül innen az akinek esze van nálunk nem látták a kicsinél a cystát, amikor ott volt...de már én is hallottam, hogy jó pár emberrel mi történt itt mostanában, és én sem szívesen részletezem, de közeli ismerősökről van szó. Akkor megy a drukk Nektek!! :wink: Domi baba sem kicsi, na a mi lánykánk sem...tuti 4 kg fölött lesz. Mivel ijesztettek meg??De ne is foglalkozz Velük

:wink:

f.nikici

Sziasztok!
Én is várom épp a védőnénit (3. látogatása a terhességem alatt).
Már hétfőre ígérkezett, oszt aszonta mégis inkább ma jönne (10 és 12 között: na, van még negyed órája, hogy beessen :twisted: )

Nyuszi: tetszik a babasarkotok. Nagyon jó a helykihasználása, és valóban "jó lesz későbbre is".

O.Heni: nincs más módja kipróbálni az új fürdetőt, csak a spárga?
Azért vigyázhatnál jobban is!

Bond: csak ennnnnnnyi?
(szégyenlem, de eszembe se jutott, hogy rákeressek :oops: )

Boo: fel a fejjel. Mindenkinek lehet sz@r(os) napja :D :D :D - mint nekem kedden.
A kocsival meg ne törődj, örülj a sok szép kisrucinak (amikről a fotókat várjuk)

Amúgy meg nem megmondtam, hogy megy felétek az eső????? :lol:
(most épp süt a nap, ma ezt küldöm)

Ikoka: gubernátor :D

Gabi1: már bizti túl vagy rajt. De azért drukkolok!

Rólunk: viszonylag türhető éjszakánk volt. Ezúttal lábam nem görcsölt, 1 egész fájást észleltem magamon hajnali 1-kor. Pisilni 4-szer voltam.
Nóci 1/2 6-kor keltett, hogy elaludtunk, alig lehetett visszatuszkolni még az ágyba, ugyanis ma van az ovis kirándulás.
Kőszegre mentek. :?
Az előbb beszéltem a Kati nénivel (a felvigyázós szomszéd nénink kísérte el Nócit, mert anyuka nem mer 38 hetes terhesen kirándulni menni - óvónéni nem értette miért :roll: ), mondja, hogy mindenhol áll még most is a sár, meg egy csomó utca le van zárva....
(aki nem tudná: tegnap 1 órakor elúszott Kőszeg)

Asszem ha elmegy a védőnénink, húnyok egyet, mert még a lábam is alig bírom emelni.

Kép
Kép]
hendegabi

Sztem már tuti megvan Nóribaba, csak nyilván nem az az első dolguk köldökzsinór-elvágás után, hogy ugorjanak a mobilok után :roll: :wink: :wink: ! Még egy-két óra gyönyörködés, bejönnek a gyerekek...stb.stb. Vlsz. nekem sem az sms-küldés lenne az első dolgom :oops: :lol: :lol: :lol: !

De most már azért várjuk nagyooon...... :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

hendegabi: és így is elmentek oda kirándulni??? :shock: :shock: :shock: de minek, mit tudnak ott így csinálni? :roll: óvónéni még nem volt kismama?! :twisted: :lol:

f.nikici

Sziasztok.

Mindenekelőtt szonibabának és katynak hatalmas gratula :D :D :D Sok kitartást, erőt, mindenekelőtt egészséget és szeretetet kívánok nekik :D

Másodsorban: benneteket képtelenség visszaolvasni... :roll:

Ami velünk történt:

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a drukkokat, úgy látszik megtette a hatását :lol: Mindkét bogárkám nagyon jó étvággyal bír, bepuszilják az adagjukat sitty-sutty és szerencsére súlyban is beindultak. Csak emlékeztetésképp: Zsombor 1850 g-mal született, a "mélypont" 1710 volt. Tegnapi mérés szerint 2210 g, hízásban :lol: :lol: :lol: Zsófi 2000 g-mal született, a "mélypont" 1900 g volt. Tegnapi eredmény szerint 2370 g, hízásban :lol: :lol: :lol: Úgy néz ki, hogy már csak holnapig kell kihúzni a gyógyszeres kezelést, a kontroll vizsgálat mindkettejüknél negatív lett, és jövő hét elején.... Ezt inkább nem is írom, majd ha már megtörtént... :wink:

Sajnos a sejtés beigazolódott, a baci, amit "bekaptak" anyatejjel jutott a szervezetbe és okozott vastagbél gyulladást. Ritka, de sajnos előfordul. A rossz hír, hogy tej nem nagyon, mondhatni, hogy apadóban. Igazából meg sem történt az igazi belövellés... Védőnőn keresztül próbálunk keríteni megbízható "tejtestvért", ha nem megy, marad a táp. Szerencsére az előtejet, amiben oly sok fontos immunanyag van, megkaphatták, az is sokat számít. Anya immár 1 hónapja kórházban, azóta a "kispapa" fórumozik Veletek...

Egy tegnapi történetet megosztok Veletek: történt ugyanis, hogy a 15 órás etetés után lefektettük a Törpöket... Zsombi nem igazán (egyáltalán nem) akart aludni, így őt kézbe vettem "szórakoztatás" céljából, hátha a karomon (mint máskor is) elalszik. Nem így történt, nagyon tetszett neki a foglalkoztatás, így fürkészett mindent. Aztán csak nem akart aludni, így az ágyon lévő szopipárnát magam köré tekertem, hanyatt feküdtem és Zsombort a mellkasomra fektettem. Megtette a hatását, rövid időn belül mélyalvási-fázis :D

Aztán egyszer csak a Hercegnőm elkezdett bömbölni az ágyikóban, Anya viszont éppen étkezni készült, úgyhogy gondoltam én leszek a felmentősereg... Mondtam Anyának, hogy tegye a másik karomhoz Zsófit. Mindkettejüket körbeöleltem, hason feküdtek egymás és apa testközelében, mondanom sem kell a Királylány is rövid nézelődés után mélyalvási-fázisba került úgy, hogy rátette a kezét Zsombi kezére. Tökéletes volt a harmónia, és borzasztó nyugtatóan hatottunk egymásra. A következő etetésnél úgy kellett Őket ébresztgetni. Azt hiszem, ezt otthon is fogom alkalmazni (persze mondtam Anyának, ehhez rendszeresen kellene járnom a edzőterembe, nem csak hébe-hóba, mert hamar nőnek, aztán nem fognak egyszerre ketten elférni) :D

Persze az éjszakai etetés után Anya gondban volt, mert Zsófinak annyira megtetszett a dolog, hogy máshogy nem is volt hajlandó aludni. Reggel a nővér mondta, hogy na tessék, apa elrontotta a babákat. Lehet, de ennyi kínlódás után nagyon szükségük van a szeretgetésre, és nem fogjuk hagyni itthon sem, hogy egyedül sírdogáljanak az ágyukban. Ha ezzel elrontom, hát vállalom a következményeit, mert azon az állásponton vagyok, hogy a gyerekeim érezzék azt, hogy mindig mellettük vagyunk és ha szeretetre van szükségük, akkor azt megkapják. "Zsarnokoskodjanak" csak, hisz az a dolguk :D

Egyelőre ennyi, rohanok, mert kézzel mosom Anya melltartóját, meg a bébik textilpelusait, aztán még ki kell vasalnom holnapra a munkaruhámat, bepakolom a batyumat aztán megyek Bp.-re, mert Anyával kimegyünk babaruhát venni, hogy legyen méretünk is itthon. Hazajövős ruhát hétfőn már beszereztünk :D

Nyuszi: szép lett a trónörökös "birodalma" :wink:

200907?: ha jól emlékszem, Neked szokásod az első beírásokat "előkukázni". Ha Anya hazajött és belefér az idődbe esetleg a "kispapa" első hozzászólását feltehetnéd, hogy lássa Ő is (persze csak ha nem gond) :wink:

Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek!
nellike

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy 19-én 12:14-kor megszületett a Kisfiúnk 3570g és 54 cm-el 9/10-es apgarral, császármetszéssel. A CTG rossz eredményt mutatott és a szülőszobára tettek ott is ugyanaz volt. Hatalmas haja van (sokan inkább Kislánynak nézik). Ma volt a varratszedésem, internet, gép még nincs a házban, csak felugrottunk a lakásba, hogy megosszam az örömhírt. Tegnap oldalra fordult...gyorsan felvettük videóra :shock:, majd ha lesz gépem, akkor azt is felteszem a netre! Nagyon nyugodt Baba, csak amikor fáj a pocija akkor sír. Tegnap óta van tejem is , de ki kell még egészíteni táppal, remélem nem sokáig!!!!

Most rohanunk vissza, szoptatni, addig Anyukám vigyáz a Picire, ezért nem olvasok vissza, de aki már babázik annak szívből gratulálok, aki meg még egyben van, annak kitartás és sok-sok drukk!!!! Megéri!!! Már alig várom, hogy jöjjön a következő Bébi is Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Védőnéni még mindig sehol :evil: (gyorsan bevágtam egy tányér sóskát az éhhalál küszöbén)

F.Nikici: sok választás nem volt, mert pályázaton nyerték az utiktg-et
Ugyhogy muszáj volt oda menniük.
Halasztani meg már késő lett volna (add be ezt kb 30 3 és 7 év közötti gyereknek, meg a szülőknek, akik szabadságot vettek ki errre a napra!)
Óvónéni: ......már régen volt (kb 20 éve)

Kép
Kép]
hendegabi

nellikeapa: gratula, hogy a manók ilyen szépen fejlődnek!!! és részemről megy a drukk, hogy jövőhét elején végre Ti is otthon lehessetek mindannyian!!! :D

f.nikici

Sziasztok!

Hírrel jöttem meg van Nóri baba 11.55-kor 3840gr, 55centivel megszületett![/b]

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Na, tessék. Míg megírtam ezt a három sort, 2 nagyon fontos hozzászólás is érkezett!!!!!!!

Először is Breki!!!! Nagy nagy gratuláció ehhez a gyönyörűséges hajasbabához!
Nagyon aranyos (mint egy kis macika), és bizony szép méretekkel rendelkezik!!!!

Nellikeapa: örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. Azért nem hiába szurkoltunk.
Tudod mit: a helyetekben igenis elkényeztetném a babákat!!!!!
(alighanem a sajátommal is azt fogom csinálni)

Kép
Kép]
hendegabi

Breki!

Gratulálunk!
Csodaszép hajasbaba :D :D
Vendég

breki: hát engem sikerült rendesen meglepnetek!!! :shock: :shock: :shock: DE HATALMAS GRATULA a KISFIATOKHOZ, ÉS GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!! :D :D :D És ahogyan mosolyog....hihetetlen ilyen apró és mosolyog, meseszép :D :D
Na ezek után már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mekkora haja lesz Dorkilinek, mivel nekünk is azt mondták a Genesisben, hogy van haja, és kócos :lol: :lol:

hendegabi: ja, akkor az úgy már más :roll: védőnéni :twisted: :twisted: :twisted:

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: