Sziasztok.
Mindenekelőtt szonibabának és katynak hatalmas gratula

Sok kitartást, erőt, mindenekelőtt egészséget és szeretetet kívánok nekik
Másodsorban: benneteket képtelenség visszaolvasni...
Ami velünk történt:
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a drukkokat, úgy látszik megtette a hatását

Mindkét bogárkám nagyon jó étvággyal bír, bepuszilják az adagjukat sitty-sutty és szerencsére súlyban is beindultak. Csak emlékeztetésképp: Zsombor 1850 g-mal született, a "mélypont" 1710 volt. Tegnapi mérés szerint 2210 g, hízásban

Zsófi 2000 g-mal született, a "mélypont" 1900 g volt. Tegnapi eredmény szerint 2370 g, hízásban

Úgy néz ki, hogy már csak holnapig kell kihúzni a gyógyszeres kezelést, a kontroll vizsgálat mindkettejüknél negatív lett, és jövő hét elején.... Ezt inkább nem is írom, majd ha már megtörtént...
Sajnos a sejtés beigazolódott, a baci, amit "bekaptak" anyatejjel jutott a szervezetbe és okozott vastagbél gyulladást. Ritka, de sajnos előfordul. A rossz hír, hogy tej nem nagyon, mondhatni, hogy apadóban. Igazából meg sem történt az igazi belövellés... Védőnőn keresztül próbálunk keríteni megbízható "tejtestvért", ha nem megy, marad a táp. Szerencsére az előtejet, amiben oly sok fontos immunanyag van, megkaphatták, az is sokat számít. Anya immár 1 hónapja kórházban, azóta a "kispapa" fórumozik Veletek...
Egy tegnapi történetet megosztok Veletek: történt ugyanis, hogy a 15 órás etetés után lefektettük a Törpöket... Zsombi nem igazán (egyáltalán nem) akart aludni, így őt kézbe vettem "szórakoztatás" céljából, hátha a karomon (mint máskor is) elalszik. Nem így történt, nagyon tetszett neki a foglalkoztatás, így fürkészett mindent. Aztán csak nem akart aludni, így az ágyon lévő szopipárnát magam köré tekertem, hanyatt feküdtem és Zsombort a mellkasomra fektettem. Megtette a hatását, rövid időn belül mélyalvási-fázis
Aztán egyszer csak a Hercegnőm elkezdett bömbölni az ágyikóban, Anya viszont éppen étkezni készült, úgyhogy gondoltam én leszek a felmentősereg... Mondtam Anyának, hogy tegye a másik karomhoz Zsófit. Mindkettejüket körbeöleltem, hason feküdtek egymás és apa testközelében, mondanom sem kell a Királylány is rövid nézelődés után mélyalvási-fázisba került úgy, hogy rátette a kezét Zsombi kezére. Tökéletes volt a harmónia, és borzasztó nyugtatóan hatottunk egymásra. A következő etetésnél úgy kellett Őket ébresztgetni. Azt hiszem, ezt otthon is fogom alkalmazni (persze mondtam Anyának, ehhez rendszeresen kellene járnom a edzőterembe, nem csak hébe-hóba, mert hamar nőnek, aztán nem fognak egyszerre ketten elférni)
Persze az éjszakai etetés után Anya gondban volt, mert Zsófinak annyira megtetszett a dolog, hogy máshogy nem is volt hajlandó aludni. Reggel a nővér mondta, hogy na tessék, apa elrontotta a babákat. Lehet, de ennyi kínlódás után nagyon szükségük van a szeretgetésre, és nem fogjuk hagyni itthon sem, hogy egyedül sírdogáljanak az ágyukban. Ha ezzel elrontom, hát vállalom a következményeit, mert azon az állásponton vagyok, hogy a gyerekeim érezzék azt, hogy mindig mellettük vagyunk és ha szeretetre van szükségük, akkor azt megkapják. "Zsarnokoskodjanak" csak, hisz az a dolguk
Egyelőre ennyi, rohanok, mert kézzel mosom Anya melltartóját, meg a bébik textilpelusait, aztán még ki kell vasalnom holnapra a munkaruhámat, bepakolom a batyumat aztán megyek Bp.-re, mert Anyával kimegyünk babaruhát venni, hogy legyen méretünk is itthon. Hazajövős ruhát hétfőn már beszereztünk
Nyuszi: szép lett a trónörökös "birodalma"
200907?: ha jól emlékszem, Neked szokásod az első beírásokat "előkukázni". Ha Anya hazajött és belefér az idődbe esetleg a "kispapa" első hozzászólását feltehetnéd, hogy lássa Ő is (persze csak ha nem gond)
Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek!