Sziasztok!
Boo: Zsiri kuckója nagyon jó!

Irigyellek, hogy ilyen jó a kézügyességed, én max. pálcikaembert tudok rajzolni

De ha jobban megerőltetem magam, a hóember is sikerülne...
Tiedapa- megvonásod miatt nem irigyellek, de legalább majd ha hazajön, jó sokat lehettek együtt
A fiatalabb doki díját letisztáztátok már? Vagy majd, ha épp ott tartotok?
Az eladósrác nagyon elszámolta magát

Basszus, még négy hónapig meg is őrülnénk
anitja: a nutellás kalács nekem is megmozgatta most a fantáziám, de itthon se nultella, se kalács

Ezért ettem egy kis darálós kekszet- jobb híján
nikici: a vérnyomás- ingadozás biztos nem volt felemelő érzés

Pláne, hogy még a dokid sem tudtad elérni

Holnap azért említsd meg neki, hogy próbáltad hívni...khmmm....
Persze, neked is szorítok holnapra!
nyuszi: le a kalappal, hogy még ilyen ügyesen jársz kismamatornára! Én már a dvd-t sem bírom betenni, nemhogy még tornázni

Pedig tudom ám, hogy kellene, de akkora gombóc van a hasam helyén, hogy a lustaságom ráfoghatom
timea: a dokidnak említsd meg, hogy mi segített a bajaidon, hátha legközelebb receptre írja

Egyébként a szex nálunk sem indította be a szülést, pedig gondoltam rá, hogy na most megsürgetjük ezzel, de nem..... Talán valamit rosszul csinálunk??
katy: /lehet, hgoy ezt már nem olvasod, de ha mégis: / jaj, nagyon szorítok ám neked!

Tök jó, hogy te már holnap babázhatsz! Irigyellek nagyon, s remélem, hogy könnyen, gyorsan meglesz a műtét, és utána is hamar össze tudod szedni magad! Szorítok!
Azért nyaralás után szó szerint szarra hazamenni, nem ajándék
sillia: nekem is volt régebben pár olyan éjszakám, amikor bármilyen meleg is votl, de inkább becsuktam az ablakot, mert a macskák párzottak odakint. Volt olyan hangzavar, hogy bármelyik horrorfilm szinkronizálását megoldották volna /bár a sikolyt nem kell magyarra fordítani

/ Sőt, olyan is volt sok, mintha babasírás lenne, na attól kész voltam.
Az nst-re menők jártak ki cigizni?

Még ha sötétbőrűek is, azért a saját gyerekük egészségére igazán odafigyelhetnének.... Jobb az nekik, ha gyakran kell orvoshoz vinniük?
A mostani kerekebb arcod nekem tetszik

Biztos vissza fog változni, de ha tudod, tarts meg belőle valamennyit, jó?
hendegabi: a szomszéddal szippantatnám be a bűzt, amit csinált! Ja meg vele takaríttattam volna ki a wc- t! ANTSZ tisztaságúra!

A mi szomszédunk is oylan, hogy "majd ő megcsinálja", hát ne tudd meg! Van lóvé pedig, de inkább spórol, mert ő úgyis ért hozzá.... ahhha....

A fűnyíró /Ezeréves Sólyomnak hívom/ úgy nyírja a füvet, hogy a pitypang, aminek már a fehér magvas része volt, simán megúszta a fűnyírást, pedig kétszer is átment felette. Úgyhogy a fű is csak kicsit sérül errefele
Bond: én tovább aludtam, bibiiiii

Olyan negyed dél körül keltem

Na jó, azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy hajnal kettőig csináltam a gépet.... Viszont ügyes vagyok, mert nagyon pikkpakk lett

Igaz, hogy ismét Vista van, de okosan nem frissítettem IE8-ra
lorca: 8- tól délig /+20 perc/ ottlenni a kórházban? Ha babával a kezedben jössz ki, azt mondom, ok. De így???
Ablakcsere

Mi nem voltunk otthon, amikor jöttek a munkások. Ügyesen takarófóliával leterítettünk mindent, bútorokat, ágyat, szőnyeget, stb. Este hazaérve az a látvány fogadott, hogy a fólia, ami a szőnyegen volt, távozásunk után talán ha 5 percet töltött ott

Egy kupacba összerúgva, a szőnyegbe a dzsuva iszonyatosan beletaposva

Kilenckor állt neki a párom porszívózni, mert nekem megnyomták a reset gombot...

Úgyhogy jó tanács: legyél ott a munkások sarkában, szúrós szemmel kövesd őket, a takarítást spórolandó
ancsurti: 5-6 óra vasalás???

Nem semmi, én a kettőtől is kivoltam

Bár ennyi cuccnál elhiszem, hogy kellett időt szánni rá
dodi: anyósnak kolompot a nyakába, hogy zajtalanul ne közlekedhessen!
Dinnyével én is így vagyok

Néha már úgy érzem, nem megy tovább, de azért csak lecsúszik! Utána meg egy lépést tenni is kész kínzás

De muszáj megenni, mert az a jófajta, olyan, ami azt mondja: hrssss....

Azt szeretem
Én ma voltam kozmetikusnál, gyantáztattam. Hát mit mondjak, nem ez volt életem legkellemesebb élménye, de legalább ez is megvolt

Elméletileg még van három hetem szülésig, így talán lesz még egy ilyen gombócosan, úgyhogy azért nem könnyebbültem meg véglegesen....

Viszont észrevettem, hogy csak a fazongyanta volt, amitől jojóztak a szemeim, a többit ahhoz képest elég jól bírtam.

Viszont pont ott nem akarom, hogy borotváljanak, így kénytelen vagyok kínoztatni magam

De a kozmetikusom tök jó fej, simán tolerálja a nyűgösségem

Meg neki is van már két picúrja, tudja, hogy ilyenkor talán érzékenyebb is az ember lánya
A hétvégén volt egy kellemetlen élményem, ami még nem hagy nyugodni: /érzékenyebbek ugorják át/
enyémapával elmentünk a helyi bolhapiacra, mert még sosem voltam ilyenen, és azt modták ismerősök, hogy tök jó, jobb, mint egy múzeum.... És tényleg: tiszta retro- feeling volt

Lehetett ám kapni mindent: használt ruhák, cipők, autógumik, régi szocreál csetreszek, bakelitlemezek, régi mobiltelefonok hegyekben álltak. Ja, és amin kiakadtam: cégregiszter! De azt ingyen dobják a postaládába! Itt meg vki árulta...

Persze, egy idő után más semmin sem csodálkoztam: 3 db. dísztárcsa, egy db. tollasütő, ilyesmik is elég gyakoriak voltak

De ami a lényeg: nagyon sok pocakos/ kisbabás anyukát láttunk. Amikor jöttek velünk szembe, mindig visszafordultunk, és megcsodáltuk a pici babákat. Egy ilyen alkalommal a pasi tolta a babakocsit, mellette a fiatal anyuka. Mi szokás szerint visszanéztünk, ám nem azt láttuk, amire fel voltunk készülve: a kocsiban egy nagyobbacska gyerek ült, szinte alig fért bele, és tipikusan nagy kerek feje volt. Még szikrát sem kaptunk, amikor megszólalt az anyuka: Ne nézzééé, Teeee! Pedig ránézésre nem volt cigány, de a hanghordozása, stílusa legalábbis ilyen környezetre utalt. Párom sem, én sem reagáltunk, mert igazán nem az anyuka "rendreutasítása" hatott, hanem, hogy nem azt láttuk, amit vártunk. Sokáig egyikőnk sem tudott megszólalni. De persze megbeszéltük a dolgot utána, és megpróbáltunk napirendre térni felette, ami nekem valahogy nem igazán sikerült. Pedig próbálom elfelejteni, de nem akaródzik

Sajnálom szegény szülőket, mégha anyuka ennyire primitív is- ez a védekező reakció nem hiszem, hogy magasabb IQ- val megáldott emberre jellemző lenne- azért nem ajándék egy beteg, magatehetetlen gyerek. Persze, az ember biztos úgy van vele, hgoy mégiscsak az ővé, felneveli, de őt élete végéig gondozni kell!

Szerintem itt üt vissza az, hogy sokan nem járnak rendesen orvoshoz, terhesgondozásra, szűrésekre, mondván, hogy velük ilyen nem történhet. Pedig mégis

Amikor mi vártuk a down- kockázatelemzés, meg utána a Torch és uh eredményét, bennem végig az volt, hogy tényleg mindegy, hgoy milyen színű a szeme, haja, hogy milyen az orra- szája- csak egészséges legyen!!! Szerencsére azok közé tartozunk, akiknek egészséges a babája /kopp- kopp/, de sok szülőnek élete végéig adott a feladat
Remélem, nem szomorítottam el senkit, nem volt ilyen szándékom
Megyek is aludni, jó éjt