A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ancsurti!

:shock: :shock: :shock:
Te meg vagy veszve?! :evil:
Én minden mosás után vasalok, de az az 5-6 póló is fujfujfuj már! Nemhogy órákig :shock: ! Kaptunk mi is sok-sok cuccot, én is kimostam mindet, de amik nagyok, azokat csak bedobáltam a szekrény aljába, és kész :wink: !
Kíméld most már magadat te is!!!

Bár ránk is vár még egy nagytakarítás apával, amit erre a hétre terveztünk, de ebben az időben csak aludni lehet :oops: :lol: :lol: :lol: ! Szóval tolódik egy kicsit...

Lányok én nemrég toltam be egy (bazinagy) negyed dinnyét, és mindjárt kipukkadok :shock: ! Még egy falat, és visszaköszön... :oops: :lol: :lol: :lol: ! Már közben éreztem, hogy sok lesz, de direkt a legédesebb részét hagytam utoljára, így érthető módon mindet meg kellett ennem :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

A babakocsit végre beüzemeltük, a hordozóval együtt várja tulajdonosát. :D Robi a lakásban rodeózott vele a nagyokkal. Iszony élvezték, itt sikongattak. Szabi is nagyon élvezte, olyan furcsa volt őt babakocsiban látni, pedig nem is olyan régen még az élete része volt. Szalad az idő...

Katy,
Tejserkentő teát ne igyál! :lol: Attól nem lesz tej, de ha magától is jól beindulna és te arra még rá is erősítesz, akkor nagyon be fognak durranni a cicik. És az fáááj. :wink:
Posta :lol: :lol: :lol: És mi van, ha beindul a szülés? Max megszületik a baba.

H.gabi,
Mi panelban laktunk, mellettünk lévő lépcsőházban az egyik ismerőst árasztott el minden, ami a felette lévő jópár emelet termelt. Valaki egy nyúzott nyulat :x tuszkolt le a wc-jén, az meg, mily csoda, eldugaszolta a csatornát. Ők is repestek az örömtől és boldogok voltak, hogy pont nálunk kellett kibuknia az összes sz..nak, amit egy tízemeletes termel.
Remélem, mostanra már javult a helyzet. :roll:

Sillia,
Tényleg jól kikerekedtél, de azért nem maradsz így. :wink: Max 2-3 hétig. De pont te írtad, hogy szeretnéd, ha egy pici azért rajtad maradna szülés után. Bár gondolom más testrészedre gondoltál. :roll:

Csibe,
A CTG-n elég jól be lehet lőni, hogy fekszik a baba. Ha köldök alatt, akkor már jó. :wink:

Nikici,
Mikor mész legközelebb a Klinikára? Terhesambulancia nekem is. Gondolom most már neked is másnaponta kell bent dekkolni. :wink: Ha péntek v hétfő, akkor egyeztethetünk időpontot, mert nekem mindegy, hogy mikor megyek, amikor kész, megcsörgetik dokinénim.
Fájást nem szoktak ott mérni. Natival még volt rá példa, hogy mindkét tappancsot rámtették, de Danit már vagy 5-6x nézték, nem volt. Amikor Natival nézték, volt, hogy az utcán döcögő buszt is bemérte, uh nekem nemigen hiányzik, akkor sem volt sok értelme.

Tabati,
Megvan az előnye a téli babásodásnak is. :wink: Én félek egy kicsit a nyári időpont miatt. :lol:

Marietta,
A tejtermelés nem egy egyszerű dolog. :wink: Láttam, hogy van msn-ed, felvettelek, ha gondolod, tudok pár tippet adni. A tápi az jó, mivel pont tejallergiás babáknak van. Remélem, van rajta támogatás.

Ancsurti,
200-250 db
Kb a három gyereknek van ennyi, 9 méretben. :shock: Jól megdobtak benneteket gyerekruhákkal. :lol:

Boo,
Nagyon szép lett a babaszoba. :D A barack meg különösen tetszik, itthon már kicsit unom a rózsaszínt. A szoba már Robi érkezése előtt is az volt (vagy egy héttel megismerkedésünk előtt lett kiválasztva, már akkor tudtam, hogy lányom lesz tőle :lol: ), ha mostanában festetünk, színt azt biztos váltunk.

Azért van a sok sav, bálnásodás, hátfájás stb (mindenki helyettesítse a saját nyűgjét), hogy amikor a bébi megszületik, az összehasonlítás miatt jól érezzük magunkat. :twisted:

A BlueTag a falon (gondolom az van rajta) egy idő után zsíros nyomokat hagyhat. :? Amikor kiköltözött az albérlő a mostani gyerekszobából, egy kicsit kiestek a szemeim, a fal tiszta bárányhimlős volt utána. :?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Na visszatértem.Nem sokat kolbászoltunk,de a vége az lett h nagyon megfájdult a derekam.Na meg a szemérem csontom..hát az kiakaszt!Beszálltam a kocsiba az egyik lábam beemeltem és a másikat nem bírtam. :shock:

Gyomorsavra ajánlották nekem a Remegel nevű rágótablettát.
Gyógynövényes,és olyan mint az olvadós rágó.Valamivel tovább hat mint a Rennie ,de ez sem csodaszer.

Kicsidodi: :lol: :lol: :lol: Jól zárkózzatok be! :wink:
Látod az enyém is mit csinált tegnap :orvul palacsintát sütött! :lol:
Pedig meg lett rá kérve h ne tegye,de jelentem már nincs füstszag. :?

Kispiskóta:Ha alibi kell rám számíthatsz! :wink: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Elintéztünk még néhány dolgot, visszavittük az övterelőt is, és a kaucióból vettünk egy nagyon édi játszószőnyeget!

Megcsináltam a pocak-montázst, fel is rakom, remélem, hogy ilyen kis felbontásban is látszik azért valami...

Kép

Én is megmértem még utoljára a pocakot, 105 cm.
Most már nagyon izgulok!
Megyek csinálok vacsorát, mert aztán már nem sokáig ehetek-ihatok!

Lorca! akkor mégis mire kell inni a tejserkentő teát, ha nem a tej serkentésére? :roll: :roll: Három teát már megittam ma, többet amúgy sem akartam.

Kép
katy76

katy76! :)

Jó ez a kis album! :D

Ha eszedbe jut valami, akkor most kérdezz még, amíg otthon vagy! :D (Az őssejtes cuccot és a papírokat se feledd! :wink: )

Kép
Kép
200907?

Katy!

Nagyon jó lett a montázs :wink: !
Bár nem vagyok vmi nagy jós, de azt hiszem te ma nem fogsz sokat aludni :roll: :lol: :lol: :lol: !
Be kell, hogy valljam: egy részem ezerrel sárgul az irigységtől, hogy te már holnap a kezedben tarthatod azt a kicsi csodát, egy másik részem viszont "igényli" a maradék 4 hetemet....
Nem, most hogy ezt leírtam rájöttem: én is akarooooom mááár!!!!!! 3200g, mit fészkel még bent?!?! Tessék jönni kifeléééé, anyájához-apájához!!!! :lol: :lol: :lol:
06.24. Ooooolyan jó dátum!

Aztán ne hagyj minket infók nélkül!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy: a kis albumod nagyon jól sikerült, jól követhető a "növekedés" :D
++++++++holnapra megy a drukk +++++++++

Dodi: nem semmi álmod volt. Én tartok tőle, hogy anyámmal lesznek hasonló gondjaim - a valóságban. :?

Timea: .....hát, inkább egy kis palacsintás füstszag, mint a csatornaszag.... :x
(a felmosóban még most is érezni, pedig már 3-szor átmostam, úgyhogy megy ki a kazánházba vödröstől)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!
Voltam 4D-n,baba feje beékelődve,teljesen lent.9,2 a feje,hasa-feje körbe 32 cm,lepény tök jó,k.zsinór nincs a nyakán,kb 3 kg.Császár sebem sajna csak alig 3 mm.Ez itt a baj,emiatt lehet kiveszik hamarább,nehogy szétszakadjon.Reggel ctg,uh,vizsgálat a dokinál 10-től,utána jövök a császár (most már tuti) időpontja miatt.Max jövő vasárnap,azt már tudom.Lehet,hogy jövő kedd,én arra fogom rábírni.Nagyon fáj mindenem ott lent.
Vendég

lorca: nekem holnap kell mennem a Klinikára, és hogy utána mikor, vagy befektetnek-e, vagy mi lesz, na azt nem tudom.....

Holnapra katy megy a drukk!!!

Nekem is drukkoljatok csajok holnap!!!

f.nikici

Katy:Szorítok nektek holnap,csak bátran! :wink:
Vendég

Köszi Lányok, aranyosak vagytok! :wink:

Boo, ahogy tudok, írok sms-t!

És amíg nem leszek babanet közelben, mindenki nagyon vigyázzon magára!!!!
És Boo, ha valaki szül időközben, megtennéd, hogy értesítesz sms-en? :wink:

Hiányozni fogtok, sok puszi mindenkinek!!!!

Kép
katy76

Katy76!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz ne izgulj!!!!!!!!
A műtét után ne kelj fel, sőt a fejed se emeld, és sok-sok folyadékot igyál, viszont amikor már felkelhetsz tényleg mozogj amennyit csak bírsz!

Lilisgabi! Bikinivágásod van?

Csajok! Nekem világvégehangulat van a testemben, nagyon fáradt vagyok, erőtlen, és az agyam is zokni! Minden csontom fáj, főleg a medence környék, össze vissza keményedek, görcsölgetek, fulladok, hányingerem van nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna
most jól kipanaszkodtam magam :twisted:

és elteszem magam holnapra, vagy ki tudja :wink:
szép éjszakát Lányok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

f.nikici! :)

Bármi van, valahogy tudasd velünk, lécci!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi,
Azért jó, hogy már tudod a kb időpontot. :wink:

Dodi,
Te még nem sürgetheted. :lol: Még nincs meg a 37 heted. :lol:

Katy,
Ha még vagy... :lol: A montázs nagyon jó. :D

Az elején nem kell serkenteni, csak akkor, ha később esetleg nincs elég tej. Egy időre született baba úgy van felkészítve erre a világra, hogy szépen megdolgozzon azért, hogy beinduljon a tej, napokig elvan kb nulla bevételen. Nem kell se tea se tápszer. Ez így természetes! Szülés után, mindegy, hogy csaszi vagy normál, egy nagy adag hormon kezd benned dolgozni, annak kell meghozni a tejet.

Nekem a tej mindkétszer fokozatosan indult be, de még így is eléggé brutál volt a méretváltozás. Nem csak amiatt a pár ml tej miatt nőnek a cicik, hanem mert ödéma is ki szokott alakulni. Az a rengeteg víz, amit a szervezet ilyenkor tárol, most megpróbál kiürülni, a keringési rendszer egy kicsit megbolondul. Amíg nem indult be, addig nyugodtan szopizhat váltott ciciből, hogy minél több inger érjen, minél hamarabb beinduljon. Ha már beindult, mindegy, hogy másnap vagy negyednap, vegyél vissza, inkább csak egyik cici, majd kb 3 óra múlva a másik. Ha hirtelen többet termelsz, mint amennyit a pici poci elbír, akkor túltöltődik - és fáj. Nem kell belehalni, de ha fejésre kényszerülsz, attól még több tej fog termelődni. Ez nem jelenti azt mégsem, hogy később több lesz. Ha fejni kell, az könnyebben okozhat mellgyulladást, minthogyha a baba szopizik. Főleg az elején kell vigyázni a fejéssel, ha muszájból a nővérnek kell segíteni és fáj, ne hagyd, mert abból gond lehet. Csak óvatosan. A kézi fejés jobb, mint a gépi, de ha durva, akkor inkább a gépi.

Nikici,
Holnapra megy a drukk. :)

Kép KépKép
lorca

Anitja!

Totál uganígy éreztem ma magam! :evil: Lehet, hogy én is terhes vagyok??? :roll: :lol: :lol: :lol: !!!! Bár csak keményedtem, görcs nem volt...A többi detto!

10:30-kor keltem, elmentem közértbe, utána 12:30-kor ledőltem apával (ő 6 óta ügyintézett, és nagyon keveset aludt), de végülis csak én aludtam 14:30-ig! Csináltam ebédet, aztán egész délután semmit!!! :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol:
Most meg megyek aludni :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Na, ilyen egy tisztességes kismama hétköznapja az utolsó hetekben :twisted: 8) 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lorca!

Tudom-tudom :oops: :lol: !
Nem is "vergődök" még, de már babáznék... :roll:
Apa meg pláne: egy ideje minden este mondogatja (...) olyan édes :wink: !
Ma meg már anyu is azt mondta, jöhetne kifelé, mert meg akarja harapdálni a talpikáit :lol: !

Szóval teljes a készültség :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Mindent bele!!!
Vendég

Katy76, holnap gondolunk Rátok! Nagyon szorítok!!!!

Nikici, holnapra nincs időpontom, a szülésznőm nappalos lesz, remélem nem kell majd sokat várni (egyébként szerintem olyan dél körül tudok majd bemenni)
Múlt héten kedden 8-ra volt időpontom, kb 10re :shock: lett is szabad hely+gép..elég nagy dömping volt :?
Megy a drukk ++++++

Tabati, ari vagy, h megálmodtad nekem a babót! :lol: Még nem szeretnék szülni, legalábbis nem ezen a héten…
Viszont ma sikeresen nekiálltam fürdőt sikálni, majd leszakadt a derekam, nem is bírtam befejezni…aztán ebéd után olyan jót aludtam, hogy csak na! Bízom benne, h nem indítottam el semmit, a derekam még most is fájdogál :( . Megyek én is elteszem magam holnapra. Jó éjt!
o.heni

Sziasztok! :lol:

Boo: Zsiri kuckója nagyon jó! :lol: :lol: Irigyellek, hogy ilyen jó a kézügyességed, én max. pálcikaembert tudok rajzolni :oops: De ha jobban megerőltetem magam, a hóember is sikerülne... :lol:
Tiedapa- megvonásod miatt nem irigyellek, de legalább majd ha hazajön, jó sokat lehettek együtt :lol: :lol:
A fiatalabb doki díját letisztáztátok már? Vagy majd, ha épp ott tartotok?
Az eladósrác nagyon elszámolta magát :lol: :lol: Basszus, még négy hónapig meg is őrülnénk :lol: :lol: :lol:

anitja: a nutellás kalács nekem is megmozgatta most a fantáziám, de itthon se nultella, se kalács :cry: Ezért ettem egy kis darálós kekszet- jobb híján :lol:

nikici: a vérnyomás- ingadozás biztos nem volt felemelő érzés :( Pláne, hogy még a dokid sem tudtad elérni :( Holnap azért említsd meg neki, hogy próbáltad hívni...khmmm....
Persze, neked is szorítok holnapra! :D :D

nyuszi: le a kalappal, hogy még ilyen ügyesen jársz kismamatornára! Én már a dvd-t sem bírom betenni, nemhogy még tornázni :( :oops: Pedig tudom ám, hogy kellene, de akkora gombóc van a hasam helyén, hogy a lustaságom ráfoghatom :lol:

timea: a dokidnak említsd meg, hogy mi segített a bajaidon, hátha legközelebb receptre írja :lol: :lol: Egyébként a szex nálunk sem indította be a szülést, pedig gondoltam rá, hogy na most megsürgetjük ezzel, de nem..... Talán valamit rosszul csinálunk?? :shock: :lol:

katy: /lehet, hgoy ezt már nem olvasod, de ha mégis: / jaj, nagyon szorítok ám neked! :lol: :lol: Tök jó, hogy te már holnap babázhatsz! Irigyellek nagyon, s remélem, hogy könnyen, gyorsan meglesz a műtét, és utána is hamar össze tudod szedni magad! Szorítok! :lol: :lol:
Azért nyaralás után szó szerint szarra hazamenni, nem ajándék :roll: :evil:

sillia: nekem is volt régebben pár olyan éjszakám, amikor bármilyen meleg is votl, de inkább becsuktam az ablakot, mert a macskák párzottak odakint. Volt olyan hangzavar, hogy bármelyik horrorfilm szinkronizálását megoldották volna /bár a sikolyt nem kell magyarra fordítani :oops: / Sőt, olyan is volt sok, mintha babasírás lenne, na attól kész voltam. :roll:
Az nst-re menők jártak ki cigizni? :evil: Még ha sötétbőrűek is, azért a saját gyerekük egészségére igazán odafigyelhetnének.... Jobb az nekik, ha gyakran kell orvoshoz vinniük?
A mostani kerekebb arcod nekem tetszik :D Biztos vissza fog változni, de ha tudod, tarts meg belőle valamennyit, jó? :D

hendegabi: a szomszéddal szippantatnám be a bűzt, amit csinált! Ja meg vele takaríttattam volna ki a wc- t! ANTSZ tisztaságúra! :lol: :lol: A mi szomszédunk is oylan, hogy "majd ő megcsinálja", hát ne tudd meg! Van lóvé pedig, de inkább spórol, mert ő úgyis ért hozzá.... ahhha.... :lol: :lol: A fűnyíró /Ezeréves Sólyomnak hívom/ úgy nyírja a füvet, hogy a pitypang, aminek már a fehér magvas része volt, simán megúszta a fűnyírást, pedig kétszer is átment felette. Úgyhogy a fű is csak kicsit sérül errefele :lol: :lol:

Bond: én tovább aludtam, bibiiiii :lol: Olyan negyed dél körül keltem :lol: :lol: :lol: Na jó, azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy hajnal kettőig csináltam a gépet.... Viszont ügyes vagyok, mert nagyon pikkpakk lett :lol: Igaz, hogy ismét Vista van, de okosan nem frissítettem IE8-ra :lol: :lol:

lorca: 8- tól délig /+20 perc/ ottlenni a kórházban? Ha babával a kezedben jössz ki, azt mondom, ok. De így??? :shock:
Ablakcsere :roll: Mi nem voltunk otthon, amikor jöttek a munkások. Ügyesen takarófóliával leterítettünk mindent, bútorokat, ágyat, szőnyeget, stb. Este hazaérve az a látvány fogadott, hogy a fólia, ami a szőnyegen volt, távozásunk után talán ha 5 percet töltött ott :cry: Egy kupacba összerúgva, a szőnyegbe a dzsuva iszonyatosan beletaposva :cry: :cry: Kilenckor állt neki a párom porszívózni, mert nekem megnyomták a reset gombot... :roll: Úgyhogy jó tanács: legyél ott a munkások sarkában, szúrós szemmel kövesd őket, a takarítást spórolandó :lol:

ancsurti: 5-6 óra vasalás??? :shock: Nem semmi, én a kettőtől is kivoltam :roll: :lol: Bár ennyi cuccnál elhiszem, hogy kellett időt szánni rá :lol:

dodi: anyósnak kolompot a nyakába, hogy zajtalanul ne közlekedhessen! :lol: :lol:
Dinnyével én is így vagyok :lol: Néha már úgy érzem, nem megy tovább, de azért csak lecsúszik! Utána meg egy lépést tenni is kész kínzás :lol: De muszáj megenni, mert az a jófajta, olyan, ami azt mondja: hrssss.... :lol: :lol: :lol: Azt szeretem :lol: :lol:

Én ma voltam kozmetikusnál, gyantáztattam. Hát mit mondjak, nem ez volt életem legkellemesebb élménye, de legalább ez is megvolt :lol: Elméletileg még van három hetem szülésig, így talán lesz még egy ilyen gombócosan, úgyhogy azért nem könnyebbültem meg véglegesen.... :lol: Viszont észrevettem, hogy csak a fazongyanta volt, amitől jojóztak a szemeim, a többit ahhoz képest elég jól bírtam. :lol: :lol: Viszont pont ott nem akarom, hogy borotváljanak, így kénytelen vagyok kínoztatni magam :roll: :lol: De a kozmetikusom tök jó fej, simán tolerálja a nyűgösségem :lol: Meg neki is van már két picúrja, tudja, hogy ilyenkor talán érzékenyebb is az ember lánya :lol:

A hétvégén volt egy kellemetlen élményem, ami még nem hagy nyugodni: /érzékenyebbek ugorják át/
enyémapával elmentünk a helyi bolhapiacra, mert még sosem voltam ilyenen, és azt modták ismerősök, hogy tök jó, jobb, mint egy múzeum.... És tényleg: tiszta retro- feeling volt :lol: Lehetett ám kapni mindent: használt ruhák, cipők, autógumik, régi szocreál csetreszek, bakelitlemezek, régi mobiltelefonok hegyekben álltak. Ja, és amin kiakadtam: cégregiszter! De azt ingyen dobják a postaládába! Itt meg vki árulta... :lol: :lol: Persze, egy idő után más semmin sem csodálkoztam: 3 db. dísztárcsa, egy db. tollasütő, ilyesmik is elég gyakoriak voltak :lol: De ami a lényeg: nagyon sok pocakos/ kisbabás anyukát láttunk. Amikor jöttek velünk szembe, mindig visszafordultunk, és megcsodáltuk a pici babákat. Egy ilyen alkalommal a pasi tolta a babakocsit, mellette a fiatal anyuka. Mi szokás szerint visszanéztünk, ám nem azt láttuk, amire fel voltunk készülve: a kocsiban egy nagyobbacska gyerek ült, szinte alig fért bele, és tipikusan nagy kerek feje volt. Még szikrát sem kaptunk, amikor megszólalt az anyuka: Ne nézzééé, Teeee! Pedig ránézésre nem volt cigány, de a hanghordozása, stílusa legalábbis ilyen környezetre utalt. Párom sem, én sem reagáltunk, mert igazán nem az anyuka "rendreutasítása" hatott, hanem, hogy nem azt láttuk, amit vártunk. Sokáig egyikőnk sem tudott megszólalni. De persze megbeszéltük a dolgot utána, és megpróbáltunk napirendre térni felette, ami nekem valahogy nem igazán sikerült. Pedig próbálom elfelejteni, de nem akaródzik :( Sajnálom szegény szülőket, mégha anyuka ennyire primitív is- ez a védekező reakció nem hiszem, hogy magasabb IQ- val megáldott emberre jellemző lenne- azért nem ajándék egy beteg, magatehetetlen gyerek. Persze, az ember biztos úgy van vele, hgoy mégiscsak az ővé, felneveli, de őt élete végéig gondozni kell! :( Szerintem itt üt vissza az, hogy sokan nem járnak rendesen orvoshoz, terhesgondozásra, szűrésekre, mondván, hogy velük ilyen nem történhet. Pedig mégis :( Amikor mi vártuk a down- kockázatelemzés, meg utána a Torch és uh eredményét, bennem végig az volt, hogy tényleg mindegy, hgoy milyen színű a szeme, haja, hogy milyen az orra- szája- csak egészséges legyen!!! Szerencsére azok közé tartozunk, akiknek egészséges a babája /kopp- kopp/, de sok szülőnek élete végéig adott a feladat :(
Remélem, nem szomorítottam el senkit, nem volt ilyen szándékom :)
Megyek is aludni, jó éjt :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Anitja:Igen,bikinivágás,miért tudsz valamit?Ne hallgasd el! :D

Nem tudok aludni,mert apuka 1/2 1-kor nagy hangzavarral megérkezett aludni,amivel felvert.2-ig forgolódtam,aztán feladtam.Lejöttem,ettem egy jót mérgemben.(töpörtyűkrémes kenyeret)Ja,és valaki írta a nutellás kalácsot.Nem vagyok oda a nutelláért,de ma ettem belőle én is,nehogy kilógjak a sorból,visszamardjon a gyerek a fejlődésben. :lol:

Most kicsit utánaolvasok a neten,hogy mi baj lehet,hogy alacsony a trombocitaszámom.Sejtem,hogy mi,de most van időm utánaolvasni.

Nagyon remélem,hogy megállapodok reggel a dokival a műtét időpontjában. :roll:
Vendég

Én se sokat aludtam :roll: nagyon fájtam mindenhol, 4.30 óta meg frankó fájásaim voltak, na nem keltem ki az ágyból megnézni mennyi időnként, de olyan 20 percesre tippelek. Azt hiszem ma meglátogatjuk a kórházat :roll:

Lilisgabi! Azért kérdeztem mert nekem is bikinivágás van, azt gondoltam "T" vágásod van :roll: hogyhogy 3 év után még problémás lehet, de annyira, hogy csaszival fenyegetőznek :shock:
Akkor én mit szóljak az 1 év 9 hónapos vágással :shock:
Nemakarokcsászárt-nemakarokcsászárt!!!!!!!

Ja! a nutelláskalácsos én voltam, most vajaslekváros zsömlét reggelizek :lol: Lehet ma mindenki lekváros zsömlét fog enni? :lol:

No majd igyekszem jönni még...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! Azt akartam még írni a gyomorsavról, hogy az nem csak azért lehet, mert nyomja a Baba a gyomrod, hanem attól is, hogy a hormonok lazítják a szöveteket, és a gyomorszáj is ellazul a gyomorsav pedig visszafolyik.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gut morgen! :)

Most csak egy rövidke, aztán majd ha Manó elment, akkor jön a hoszzzzzzzzzzúúúúúúúja.

Már 4 előtt gondoltam katy76-ra, ugyanis akkorát aludtunk tegnap délben Manóval, hogy éjjel már nemigazán tudtam, így fent vagyok gyakorlatilag hajnal óta.
Ha jól alszom, akkor valószínűleg meg sem érzem azt a pár görcsöcskét a jobb oldalamban, ami akkor szokott lenni, ha megvan.
Még odébb vagyok a szüléstől, ne aggódjatok. :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

007

már majdnem felhívást írtam ki a keresésedre!!!!
Vendég

Katy, drukk!!!!!!!!!!!!!!

Léptem Nst-re, Bende már kimozogta magát reggel, így szerintem este végzek... . :?

kispiskóta

Katy

Szorítunk!!!
Vendég

Várom az ablakosokat. A délutáni sziesztámból ébresztettek tegnap, hogy közöljék, ma 8-kor itt vannak. Szerintetek? :roll:

Anitja,
A gyomorszáj lazulhat, de nálam a baba is befigyel. Elég sokszor próbálja a szegycsontomat lebombázni. A tegnapi ctg-n úgy kellett többször visszanyomnom, hogy kapjak levegőt. :twisted:

Ági,
Nincs az a mesterember, akit felügyelet nélkül mernék hagyni. :lol: Még akkor is meresztem a szemeimet, amikor Robi csinálja a dolgokat. :oops: Még így is képesek trehány munkát csinálni, nem akarom tudni, mi lenne, ha csak itthgynám őket. :roll: Remélem, nem csinálnak túl nagy mocskot, végülis csak három ablakról van szó. :?

Persze, az ember biztos úgy van vele, hogy mégiscsak az övé...
Sajna nem. :( Egy csomó beteg, de nem reménytelen babát otthagynak a kórházban, vagy raknak intézetbe később. Egyáltalán nem csak a terhesgondozáson múlik, mindenkinek benne van a pakliban. Persze az, hogy nem lövöm magam napi szinten vagy csúszok félkómában a lépcsőházban négykézláb segít, de van, amit nem lehet elkerülni, az anya kora sem feltétlenül számít.
A legtöbb baba azért egészséges, nekem minden bizalmam ebben van. :D

Azt hiszem, próbálom magam hasznossá tenni. Előbb utóbb csak befutnak. :?

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt mindenkinek

Katy neked megy a drukk nagyon, de jó neked nem sokára babázol.

Nikici tőled meg várom az sms-t ha valami híred van.

Én nagyon jól aludtam éjszaka, olyannyira hogy máskor alig bírok kikászálódni az ágyból ha pisilnem kell, de ma éjszaka meglepő módon szinte kiugrottam, és még nem is fájt semmi csontom.
Na ezt most már viszont nem mondhatom el, mert most már azért fájdogál a lábam, medencém, szóval a szokásos.
De a másik hogy most baromi rossz kedvem van. Semmihez nincs kedvem, legszívesebben egész nap feküdnék. Nyűgös és hisztis vagyok.

"Beszélgettem Nórival" és mondtam neki hogy most már nagyon szeretném ha hétvégéig kibújna, mert már igen csak nehéz a popsiját cipelni és minden bajom van. És különben is a testvérei nagyon várják. Erre persze ő lelkesen mozgolódott. Remélem ez azt jelenti hogy igen anyuci értettem. Azt is megkérdeztem tőle hogy vagy inkább szeretne hétvége után szeretne, na arra nem reagált.
Úgy hogy kíváncsi vagyok megértette e és jól kommunikáltunk:) Ti szoktatok amúgy?

Szerencsére ma nem kell főznöm, anyu csinált paradicsomos káposztát. AZ egyik kedvenc kajám, és mondtam neki hogy főzzön már mert kitudja mikor szülök és akkor utána már egy darabig nem fogok tudni enni belőle.
Úgy hogy ma pihis nap van elvileg.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Izgulok mindenkiért akinek ma esedékes a nagy nap! :wink:

Lassan én is indulok,ma lesz az UH.Remélem beszorít NST-re a dokim mert marha nehezen mozgok,nem sok kedvem van holnap újra útra kelni.Ja és ez a :!: :?: kórház egy domb tetején van!Nem normálisak.
Nekem vagy 5-ször kell megállnom mire feljutok. :?
Egyenlőre még azt sem tudom h veszem fel a cipőmet. :roll:
Most nincs itthon apa h segítsen, ja és már az én lábam is dagad ám!
Na vége a panasz napnak! :lol:
Megyek magamra szerkesztem a lábbelim,mert még lekésem miatta a buszt.Ja és itt még mindig esik!Ott is? :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!!

Végre kész lettek az asztalosok tegnap,de még mi is egy kicsit dekorálunk apával,aztán teszek majd fel képeket róla. Összességében nagyon szépen dolgoznak,csak hát nem a gyorsaság az erősségük. Tuti ők bevállaltak mellett még más melót is. Délután hatalamas takarítást csináltunk,kipucoltuk a szekrényt,meg a szobát is rendbe raktuk,mert az asztalosok miatt már 2 hete nem volt normálisan kitakarítva.
Este meg mentünk megint CTG-re. Nagy szerencsénk volt,mert síri csend volt a szülészeten,egy lélek nem szült/vajúdott,úgyhogy megnéztük a szülőszobát. Ha lehet ilyet mondani egy kórházi szobára,nagyon szépek. 5 szoba van,ebbből 1 alternatív. Nagyon jó fej a szülésznőnk,haláli humora van. A CTG-n minden ok volt,annyira,hogy Lili olyan eleven volt,hogy alig bírta a gép megtalálni hol van,a szülésznő 3-szor tette más helyre a tappancsot. :lol:
Legközelebb hétfőn megyek,vérvétellel egybekötve.
A délelőt folyamán visszaolvasok,aztán jövök,ma csak az ügyvédhez megyek a lakás eladás miatt.

KépKép
KépKép
nyuszi81

jó reggelt!

már nagyon izgulok katyért...Boo majd várunk a hírekkel...

Ancsurti!
mi sem szerettünk egyáltalán walt disney-s dolgokat,de valahogy
amikor elmentünk függönyt keresni a gyerekszobába,akkor
beleszerettem,így nem volt más választás.ezért gondoltam még a
szőnyeget hercegnősnek mellé,de ennyi.annyira habos-babos
szobát én sem akartam...de köszi a bókot...

Boo!
a hintákat csak ajánlani tudom.mivel 0hónapos kortól már használható
sokáig...és csak jókat hallottam róla...már nikicinek egyszer felraktam
egy linket a leírásáról,de ha gondolod megadom a linket ahol
többet olvashatsz róla...

és a mai táblák:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Hú, remélem Katy túl van már a "dolgon".

F. Nikici: persze, neked is megy a drukk ezerrel.
És persze mindenkinek, aki ma vizsgálatra megy, vagy bármi esemény van kilátásban.

Tegnap este nagyon nyügi voltam, sirtam is egy nagyot, pedig igazi okom nem is volt rá.
Úgy látszik, ez a vége-időszak már nagyon megvisel. Remélem a baba megszületése után jókedvűbben állok neki mindennek!
Tegnap Nóci aludt az oviban, melynek egyenes következményeképp itthon nem akart. Úgyhogy 11 óra környéke volt az, amikor végre sikerült úgy kiosonnom a szobájából, hogy nem ordított!
Holnap meg ovis kirándulás lesz. Remélem igaza lesz az időjósoknak, mert holnapra nem mondanak errefelé esőt, csak felhőket, és 25 fokot.
Ja, és reggel iszonyatos lábgörcsre ébredtem. Már nem is tudom mióta nem volt ilyenben részem.
Egyenlőre másom nem görcsöl, sőt viszonylag jól is aludtam, viszont a tegnap este sokatok által leírt hányingeres érzés nálam is itt lapul.
De nem panaszkodom, inkább próbálok kitalálni valamit, amivel jókedvre derítem magam....

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi! Drukkolok,hogy Nóri vegye az üzeneted felé és kibújjon végre hétvégéig,hogy már ne kelljen sokat "szenvedned". Amúgy azon kívül,hogy sokat nem aludtam,mert tegnap délután én is pihiztem,nekem is nyugis éjszakám volt,csak 2-szer voltam pisilni és nem fájt semmim.
Utálom ezt az időt,mert nem száradnak rendesen a ruhák,kvázi nem tudom mosni a következő adagot,pedig már szeretném. Már csak a ruhácskák vannak hátra, a pelusok,törcsik és takarók megvannak. Remélem ma már kisüt a nap egy kicsit.
Mi lehet Katyval? Mikor császározzák,tudjuk?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na, kérem. Manó úton van, úgyhogy nekiállok irogatni. (És utána lighanem húnyok egyet, hogy aztán délután bepótolhassak mindent, amit közben megcsinálhattam volna. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Boo: nálunk még mindig zuhog az eső. Lassan gumicsizma kéne, hogy ki tudjak menni! (Úgyhogy ne reménykedj, mert általában innen megy felétek az újabb időjárás!)

Kép
Kép]
hendegabi

nálunk most szerencsére nem esik az eső, és néha a nap is előbukkan.

Kép

gabi1

Megkatpam az sms-t Katytól:

MEGSZÜLETETT PETRA 9 ÓRAKOR, 53 CM ÉS 3380 GR. VELEM LEHETETT PICIT, NAGYON ÉDES, MÁR JÖNNEK A FÁJÁSOK...
KÜLDÖK KÉPET IS! KATY

átküldte mms-ben a képet is, megpróbálom feltenni!!! nagyon szép a babája!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hatalmas gratula Petra babához. Sok tejcsit kívánok neked.

Na még a könnyem is kijött. :) :) :) :)

Kép

gabi1

Éljen!
Nagy nagy gratuláció Katynak és Petrának! Sok boldogságot, jó egészséget, mielőbbi jobbulást kívánunk nekik!
Szép nagy baba lett!
Boo: köszi a híreket, várjuk a képet!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok !

Tiszta nyűgös vagyok, pedig nem esik az eső, sőt még néhol kék színe is van az égnek. Voltam már reggel korán az OEP-nél, de már 9-re itthon voltam, azóta meg nem találom a helyem. Nem vagyok álmos, aludni nem tudok, a tévében nincs semmi jó, olvasni most nincs kedvem. Az a gáz , hogy volt egy mozgalmas történésekkel, impulzusokkal teli munkám és mióta nem dolgozom , nincs adrenalin.

:D :D :D :D :? :? :? :? :? :?

It vagyok egy 37 nm-es kecóban, Apa ma 5 előtt biztosan nem jön, barátnők dolgoznak, menni nem akarok egyedül sehova, úgyhogy azt hiszem szépen lassan begolyóóóóóózok.Ráadásul sehogy nem jó : se ülve , se felpolcolt lábbal, se feküdve, ááááááááá

Babócával beszélgetek , de max. oldalba rúg, ja és ha elkezd mocorogni , akkor olyan fura érzés ahogy nyomul a kis fejecskéjével lent.

Katiiiii : olyan jó, hogy Te már babázhatsz ma, olyan kiváncsi vagyok már, hogy mi van Veletek . Ment/megy a drukk innen is.

Kép
ikoka7

Kati :

Gratulálok !!!! Kicsordult a könnyem ! :oops: :oops: :oops:

Boo :

Köszi az infót !!!

Kép
ikoka7

megpróbálom csatolni Petra képét

Katy Petrája :D
Kép

méretei: 53cm és 3380g :D :D :D

KépKép

KépKép
boo

Na, nekem most jött ki a könnyem.
Nagyon szép baba!!!!!!! És szép méretek.
Még egyszer óriási gratula!!!

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Széééép nagy baba !

Nekem ekkorára saccolta a doki múlt hét szombaton. Amúgy megmértem 110 cm a pocim átmérője, lefele meg 37 cm, olyan furcsa, hogy elfér ott egy ekkora Manó.

Kép
ikoka7

juhuuuu-juhuuuuu :mrgreen: :mrgreen: !
Gratulálok!

Borzalmas éjszakám volt: nyuszóka próbált helyezkedni, de mindig olyan pózt talált, amitől úgy éreztem szétrobban a hasfalam :evil: ! (Ezt a tieitek is csinálják?) Ha a hátamra feküdtem, "behúzódott", de ugye csak perceket tudok háton feküdni, mert elnyomja azt az eret (...), szóval muszáj volt odalra feküdnöm, ő meg megint kitolta magát.... Ezt játszottuk 2-ig, és utána is többször erre keltem :? !
(És nekem is minden kelésnél eszembe jutottak Katyék, hogy ma bébikéjük lesz :wink: !)

De tényleg nagyon fájdalmas ám! És kivülről is durván néz ki, apa mindig ilyen fejet vág: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :o :o :o

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: