húú de nagyon aktívak vagytok

hálistennek

kell egy kis kikapcsolódás a munkából...
Kati üdv a csapatban!
Francesca a leszarom pirulát én is a pozitív teszttel együtt abszolváltam

iygekszem persze azóta is mindent a lehető legjobban megcsinálni a munkahelyemen, de abszolút nem tudnak lázba hozni semmivel
Majd csak 3 hét múlva akarom bejelenteni a munkahelyemen a nagy hírt, de nem tudom ki tudom-e addig húzni, mert már megint puffadok mint a vemhes tehén.. gondolom a csöves kukorica amit az elmúlt két napban betömtem sokat ront ezen most
Egy pár napig nem émelyegtem ,de most újra

uttálatos..
Látom Kriszta már megint nem tudtál aludni, neked nem lesz gond hajanlonként kelni a gyerekhez, így is úgy is fent vagy
Gyöngyi, nálam a vajas pirítós az abszolút nyerő reggelente és én is általában paradicsomot eszek hozzá.. vagy kefírt.
A kefír is jó fehérje pótlás, és ha jó hidegen eszed enyhíti a hányingert is (legalábbis nálam)
Én nem kávézok, pedig néha kéne.. az én vérnyomim is 90/70 általában.. ma alig értem fel a másodikra munkahelyemen.. éppen hogy elkúsztam az irodáig, és beleomlottam a székbe.. és csak pihegtem kb 120-as pulzussal és szürke fejjel...iszonyat..
Csajok gonodljatok bele, felnőttben is van aki 20 évesen 150 cm, meg aki 180 cm, miért kellene a magzatoknak ugyanakkorának lenni? Persze a fejlődés elején kisebb a szórás, de ki tudja megmondani a pontos tól ig határt egy már 10 hete fejlődő 12 hetes magzatnál? Szerintem ez csak statisztika, azt meg mindenki tudja az mire jó
A kedvenc példám ahol Brunei szultánja és Bill Gates között ülök a repülőn, és átlagosan rohadt multimilliárdosok vagyunk

khm a szórás egy kicsit nagy ebben statisztikai példában