A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Jé nekem is kicserélődött a figurám a vonalzón miért lehet ez? Hogy állítsam vissza?
gyöngyi-30

Azért cserőlődött ki a figura, mert új figurákat tettek be, de nem a végére, hanem a létezők közé... így a kiválasztott figura hátrébb csúszott. De mindig az azonos számút teszi be. Rá kell kattintani a vonalzóra, újat generálni, s a profilban kicserélni. Vagy csak meg kell nézni, hogy hányadik figura az igazi, s kijavítani a harmadik számot (mert harmadik oldalon vannak a figurák).
Érthető? :?
Nekem így megy.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Javítás: a harmadik számot kell kijavítani, de nem azért, mert a harmadik oldalon lennének a figurák :)
nilszi

sziasztok!

Nagyon koszonom az aggodast es a valaszokat!

A verzesnek ket/harom oka lehetett: kialakult hematoma (de ezt nem lattak az UH-n), hormonszint ingadozas...es persze stressz is... Szoval akkor csinaltak egy gyors UH-t, a kismaszat ott ficankolt, es 11+2 naposan a trakoredore 0.85-ot mondtak

Mivel altalaban ezt 12. het utan csinaljak, ezert nem tudtam eldonteni, hogy ok vagy sem. Persze a doki azt mondta, hogy rendben, de az orrcsontot meg nem lattam (legalabbis en), ami a down szuresnel meg szoktak.

Egy szonak is szaz a vege, vigyazzatok magatokra es no para, stressz, meg egyebek. A hormonokkal nem tudtok mit tenni, de a stressz ellen igen :D...kar hogy Lesz**om priulat nem tudnak felirni, mert az kellene nekem is :wink:

Rossz hireket nem akartam hozni, igy kivartam, hogy mi lesz velunk...remelem mar semmi, csak egy gyenge szules a vegen :D

Annyira varom mar, hogy megtudjam milyen nemu lesz maszat.... :lol:
Vendég

Nilszi köszi a segítséget végre sikerült!!! :lol:
gyöngyi-30

Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok.
2009.12.30-ra vagyunk kiírva, túl vagyunk már jónéhány vizsgálaton, jövő héten lesz a következő ultrahang, már alig várom. :D

Kati
cat__

gyongyi-30: nagyon szívesen; ezek szerint érthetően körülírtam a megoldást.

Kati: Üdv közöttünk :).

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Kati, üdv köztünk. Heydie megérezte, hogy még nem kell felrakni a táblát délután :lol:

Francesca, lehet kapni ilyen lesz@om tablettát. Amikor Marcival terhes voltam, a pozitív teszthez adták automatikusan :lol: Baromi stresszes munkám van, ráadásul kb fél 9-től 6-7, nemegyszer 8-ig dolgoztam. Na amint bejelentettem, én bizony lelkiismeret-furdalás nélkül felálltam fél 5-kor, amikor lejárt a munkaidőm, és hazaindultam. Most szerencsére nem stresszes az életem, most csak arra vigyázok, hogy ne nagyon emelgessek. A szülés meg tuti könnyű lesz, miért ne lenne? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és jó hogy papolok itt nektek állandóan, hogy miket kell enni, hogy ne hízzatok túl sokat. El sem merem mondani, mit vacsiztunk :oops: Nagy adag kacsazsíros kenyér, jó sok lilahagymával :oops: :lol: Mondjuk a fiam lenyúlta kb a felét :lol: Rég ettem ilyen fincsit :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ma voltam genetikai uh-n 12+3 hetes vagyok.Tök bunko volt a II. Sote-n a doki, de a lényeg hogy rendben van minden.

A CRL : 58mm., a tarkóredő 1.5
Holnapra van időpontom az Istenhegyi klinikára kombinált tesztre. Remélem normálisabbaklesznek, mert EZ a mai orvos teljesen kiakasztott.

Alig szólalat meg, mindent úgy kellett kihúzni belőle.A tarkóredő eredménye meg csak a papírra volt leírva nem is mondott semmit, de úgy olvastam 3mm alatt jó. Akkor az 1.5 az oké?
kriszti1976

Brigi, bár még nem pont a hivatalos munkaidő végén, de én is szoktatom a kollegákat ahhoz, hogy lelépek időben :), egészen "hosszú" tud lenni az este, ha időben hazakeveredek :)
Egészségetekre!
cat__

Kriszti, túl vagy rajta, jó az eredmény, és ez a lényeg. A dokit felejtsd el. A nemét nem mondták meg? :wink:

Kati, tényleg csak így lehet. Fokozatosan hozzászoktatni. Nálam cinkes volt, mert volt 6 emberem, akiktől elvártam, hogy kész legyen a meló, és ha nincs kész munkaidőben, maradjon bent. Én meg... :lol: :lol: :lol: Már tudják Neked bent vagy még vársz a bejelentéssel? (Lapozz vissza 1-2 oldalt, van ott egy táblázatunk, ha az adatokat elküldöd PÜ-ben Heydienek, bepakol Téged is)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hova gondolsz?Ez a SZÖRny nem beszélt, nem nézett rám!Én meg folyamatosan "pofáztam"Biztos ez ment az agyára :D :D hihi

Majd holnap rákérdezek a nemére.
kriszti1976

Már megmondtam, mert a főnököm lelkesedve azzal jött kb egy hete, hogy mik a tervei velem, mit szólok hozzá..aztán megleptem a híremmel...szóhoz sem jutott.
Ok, rövidesen visszatérek és elküldöm a táblázathoz a részleteket!
cat__

JAAA én ma mondtam el főnökeimnek,Tök cukik voltak:)
kriszti1976

Kriszti, részletesebb beszámolót kérünk :lol: :lol: :lol: Holnap nem csak vérvételed lesz? Lesz megint UH is? MÁZLISTA!!!

Én ezt a terhességet lazán jelentettem be. Megkérdeztem a főnökömet, hogy ki akar-e rúgni, ha visszakerülök állományba. Mondta, hogy nem. Mondtam oké, akkor hétfőtől táppénzen vagyok veszélyeztetett terhességgel :lol: De örült neki, legalább hamar letudom a két gyerkőcöt :lol: :lol: :lol:

Kati, milyen tervei voltak? Ha nem lenne baba, örülnél neki? És így nem bosszankodtál miatta, hogy oké, hogy örülsz a babának, de elszalasztottad a lehetőséget?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem voltak rossz tervek Baba nélkül, de mivel utazással járna, így már visszatérés után sem fogom elvállalni. Nem vagyok miatta szomorú, lesz itt más érdekes dolog még...viszont azt nem tudtam megmondani nekik, hogy meddig akarok dolgozni, de biztosítottak, hogy minden úgy lesz, ahogy szeretném :). Rendesek:).
cat__

Én ahány főnökkel beszéltem, annyiféle visszatérési dátumot mondtam :lol: :lol: Így aztán nem tudták, mikor várjanak vissza. Végül csak mondtam, hogy Marci 2 éves koráig maradok, mert így határozott időre tudtak felvenni valakit, és határozott időre is neveztek ki helyettem valakit.

Annyira jó, hogy ilyen jól fogadják a munkáltatók nem?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen, örültem, hogy az első sokk után mindenki pozitívan reagált, kicsit tartottam tőle, de mindegyiküknek van már gyereke, és inkább mint magánszemélyek reagáltak :).
Kati
cat__

Sziasztok!

Francesca, Kriszti, Afra: grat az eredményekhez. Örülök, hogy ezen a héten csak ilyen híreket szállítotok!! :) :)

Cat, üdv itt!

Többiek: jó nektek, hogy ilyen jól fogadták a melóhelyen a bejelentést. Azt hiszem, én nem fogom megvárni a 12. hetet ezzel, nálunk most elég káosz a helyzet, inkább túl leszek rajta a jövő pénteken, mielőtt a főnököm elmegy nyaralni. Kolleganőim szerint tönkreteszem ezzel a nyaralását...Hát, majd meglátjuk, nem az a célom vele. Egyébként én is próbálom visszavenni a tempót, és nekem is hasonló a helyzetem, mint Hékásnak volt, mert nálunk sem az a szokás, hogy 5kor kiesik a ceruza a kezünkből. És ma is pl amikor 17.40kor leléptem, kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy az embereim még bent dolgoztak. NA de aztán megnyugtattam magam, hogy én már 7 éve nyomom a napi 10-12 órát, talán most lazíthatok egy kicsit! És még így is este 8.30, mire leülhetek, de legalább nem egyből esek be az ágyba hazajövetel után, hanem pl elviszem a kutyákat egy jó nagy sétára (hétvégén végre átköltöztek hozzánk, szerencsére jól érzik magukat :lol: )

Pici: én a betöltött heteket számolom. A megadott ip szerintem is jó a vizsgálatra, én azon aggódom, hogy ha utána a kombinált tesztre el szeretnék menni, azt nehogy lekéssem. Na jó, holnap remélem, elérem a dokit, és akkor eldugulok ezzel a témával.
:oops: :oops:

Kép
szerencsemák

Kriszti,
Engem is zavar, ha nem mondják, hogy mit látnak. Írd majd meg az új híreidet :) .
Kati
cat__

Nem baj ha két egymás utáni napon is megyek uh-ra? :roll:

Mert miután ma megvolt az erdmény felhívtam az Istenhegyi klinikát, hogy mikor menjek kombinált tesztre?És a héten egy időpont volt csak már a holnap 11 óra.Úgyhogy rávágtam egyből hogy oké, mert nem akarom húzni következő hétre. Itt a kombinált teszttel van egy uh és egy DVD is.
A telcsibe azt mondta egy kedves hölgy nem baj hogy egymás utáni napokon megyek, és máshol is azt olvastam nem árt a kicsinek.JAA és ma már magzatot írtak a papírra:-)

Meg nem is bízom ebben amai orvosban!!!!!De ugye jol megnézte???!!!!

Szerencsemák: nekem azt mondták a telefonba hogy13+6 hetesig csinálják a kombinált tesztet.Múlt héten még nálam is zavaros volt, mert másfél hete "leminősítették" 9 hetesre pedig akkor már az én számításom szerint 10+5 napos voltam.

De ma egy másik orvos ugyanazt mondta napra pontosan amit én számoltam:12+3.Na szóval ennyit ezekről a vizsgálatokról...
kriszti1976

Szia Kriszti! függetlenül attól hogy pofátlan volt a doki, ha valami gáz lett volna, biztosan szól, úgyhogy ne aggódj szerintem. Holnap meg az Istenhegyi klinikán kapsz egy megerősítést is (DVD-vel!!!) :D
kösz a megnyugtató szavakat a számolásról, igyexem nem kitépni az összes hajamat :roll: :twisted:
most legalább átérezzük, hogy mennyit jelent egy jól bejáratott doki! Na, majd a következő bébiknél már nekünk sem lesznek ilyen gondjaink :P

Kép
szerencsemák

Szcsm, nekem is fura főnököm van. Egy másik főosztályon volt, amikor egy barátnőm terhes lett. Péntek délután jelentette be neki, erre azt válaszolta, hogy na, ezzel elrontotta a hétvégéjét. Aztán átkerült hozzánk, én is bejelentettem bő egy év múlva, nekem annyit mondott, hogy húúú, b....a meg. Fejlődik :lol: :lol:

Eddig hol voltak a kutyák, hogy most költöztek át hozzátok?

Kriszti, nyugi, nem baj, ha két egymás utáni napon mész UH-ra. A doki valószínű jól mérte, de holnap úgyis újra mérik.

Én most elmegyek aludni. Muszáj kipihenni magam, holnap reggel kapom azt a ronda kiskönyvet. Még szerencse, hogy jó fej a védőnőnk. Csak az a baj, hogy szeret sokat dumálni, így tuti nem végzek majd hamar. :? :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Egyébként miért késnéd le a kombinált tesztet?Neked is mást mondtak mint amit számoltál?
kriszti1976

Nézegetem a különböző oldalakon a CRL méreteket és mindenhol mást adnak meg a 12. hétre:-)

Egyiknél 61., másik 58., harmadik 42-44., Na ebből igazodjon ki valaki.És ugyanez van ezekkel a 12.heti vizsgálatokkal is.Egyszer azt olvasom, hogy 10-12 hét., aztán 11-12., volt már 11-13.,....

Csoda hogy nem tudjuk??
kriszti1976

Na, megint elszállt, amit írtam :cry: akkor még 1x:

Hékás: az én főnököm közölte, amikor örömködtem, hogy a terhes kolleganőm 1 év múlva vissza akar jönni, hogy azt felejtsem el, mert szülés után a nőknél szoftvercsere van, és tuti nem fog visszajönni. (ez kb 3 hónapja volt) Miután mi akkor már terveztük a bébit, megkérdeztem tőle, hogy engem is lehúz-e a WC-n majd ha bejelentem a nagy hírt. Biztosított róla, hogy én különleges esetként leszek kezelve. Ezt hamarosan meglátjuk majd. :?

Kutyák eddig édesapámnál voltak, mert régen együtt laktunk. Mi januárban költöztünk el, de kutyák kerítés híján nem jöhettek rögtön velünk. Most kölcsönösen örülünk egymásnak. :lol: :lol:

Jó éjszakát Neked!

Kriszti: én 9 hetesnek számolom magam (minden racionálisan elérhető dátum ezt támasztja alá) a doki meg 8 hetet mondott. A júli 23i 12. heti UHn én 13+2napos leszek, és utána már necces hogy eljutok-e a kombinált tesztre időben. Na, ezért pörgök ezen a témán ennyire. Egyébként bocs mindenkitől, hogy itt teszem ezt, de mással még nem igazán tudom ezt megosztani, férjem meg most jött haza a haverja születésnapjáról teljesen beszámíthatatlanul :roll: :roll:

Asszem én is elteszem magam holnapra, mert hosszú napom lesz.

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Kriszti, tegnap és ma én is CRL + 12. heti UH témában nyomultam a neten, és én is más-más számokat láttam, de természetesen azoknak hittem, amelyek az én számaimhoz/számolásomhoz állnak közelebb :lol: De viccet félretéve, az én 27mm-es csomagom általában 9 v 10 hetes terhességnél van feltüntetve, semmiképp sem 8nál...

Kép
szerencsemák

Nem tok aludni.

Szerencsemák Szerintem csináld azt amit én.Iktass közbe még egy uh-t, és amit ott mondanak ahhoz viszonyíts.Mondjuk menj el akkor amikor a te számításod szerint 12 hetes lennél.Amúgy nekem is a 9. héten variált.Lehet ezt szeretik:D

Én is ezen pörögtem, ráadásul nekem nem is egy hetes eltérés volt hanem majdnem 2!!!!!!10+5 helyett 9.És akkor azt mondta 12. hetes uh-ra menjek két hét múlva, azaz 11 hetesen.Mert e szerint a doki szerint akkor a legjobb.No én úgy kértem időpontot ekkor, hogy az én számításom szerint jun20-án voltam 12 hetes és 23-án mentem.Ha korai gondoltam szólnakmajd.Erre most meg ugyanazt számolta napra pontosan mint én 12+3.

Ugyhogy ne vedd készpénznek amit most mondtak te se.Itt még előfordulnak ilyen dolgok.

Én most ezen a hülye dokin akiről írtam, ezen húztam fel magam most így éjszaka:-))

Ja meg hogy azt írta rá a papírra:végtagkezdemények ábrázolódnak.Mi az hogy végtagkezdemény??Meg hogy ábrázolódik???MÁr nem kellene lenni kezének lábának???ÁÁÁ
kriszti1976

Üdv. mindenkinek!
Hékás
Igen szerencsére van segítségem, a fiamnak már nyári szünete van, elég sok mindenben tud segíteni.
Kriszti
Én is a II.Sote-ra kaptam beutalót 12.heti uh-ra. Kell időpontot kérni? Mert nem mondta a Doki.

A derekam már egész jól működik, csak a jobb lábam zsibbad még egy kicsit. A hányinger-émelygés engem is kiborít. Csak abban bízom, hogy a 12.hét után elmúlik! :D
Remélem nem kísér végig januárig.
Volt már valaki közületek genetikai tanácsadáson?
Vagy csak én vagyok ilyen öreg :lol: köztetek??

Kép

Kép
henya75

Kriszti, hajnali 3??? :shock: Én 5-kor ébredtem fel, próbáltam aludni, de olyan éhes lettem, hogy attól hányingerem lett, és muszáj volt felkelnem enni. A fiúk még alszanak, remélem délelőtt én is tudok majd.

Végtagkezdemény? Szerintem azért írta azt, mert azért még mire rendesen kifejlődik a teljes végtag (ujjak, ízületek stb), az azért idő. Nekem anno azzal poénkodott az UH-s doki, hogy nem látja a karját, csak az ujjait. Mondom Éééééssss? Aztán elmondta, hogy nyugodjak meg, ha ujja van, karja is. Mondom tudom :shock:

Henya, én nem voltam, még pont a határon vagyok :wink: :lol: És már csak 14 nap a rosszullétekből :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, Kriszti, nekem rendesen elmúltak a rosszullétek, de arra még mindig képes vagyok felébredni, hogy ennem kell :), kitartás!! Kati
cat__

Jó reggelt Csajok!

Azt hittem, első leszek, aztán látom, h Brigi már megkezdte a sort :P (köszönöm neked megint a választ! :)) A tegnap délutánom nagyon jól sikerült, vásárolgattunk, nézelődtünk, beültünk egy kávézóba...isteni finom sütit ettem (nem tudom, mi a neve, de nem ilyen csupahab-csupacucc volt, nem is lettem rosszul tőle!), aztán este beültünk mozizni. 11 körül értem haza, eszméletlen fáradt voltam, gondoltam majd alszom egy jót, de felébredtem amikor a párom készülődött :D úgy örülök, h van itteni barátnőm, ráadásul magyar...na, bocsi, h ennyi voltam magamról :oops:

Cat - üdv itt nálunk, örülök h jöttél! Gratula a bébihez! A táblázatunkba szeretnél bekerülni? Már tegnapra is ígértem, ma már feldobom majd tényleg.

Rosszullétek lekopogom, de talán nálam is múlóban, bár nálam abszolút haladásnak számít, ha nem vagyok rosszul szinte egész nap...és pár napja már csak reggel meg késődélután-este jön rám. Remélem elmúlik... :roll:

Védőnőhöz nekem is be kell majd ugranom hétfőn a vizsgálat után, de én bírom nagyon, jófej nőci. Aztán elkezdek majd rendesen utánaérdeklődni a jógának is a jövő héten :P hűű, izgi, kezdek pörögni...

Francesca - drukkok mennek továbbra is, nem lesz semmi baj 8)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Cat - bocsi, az előbb még nem láttam, h van privim, köszönöm, h elküldted az adatokat, beteszlek a táblába :D délután hozom (tényleg :oops:), abban már benne lesztek ti is :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Jó reggelt!

Nagyon aktívak vagytok 1 napig vagyok távol és alig győzöm olvasni :lol:

Kima: A pajzsmirigyet azért írtam mert a legtöbb nőnél (szerintem) terhesség ideje alatt jelentkezik eőlször a pajzsmirigy probléma
de nem mindenkinél marad meg egész életében :)

Henya: Megyünk mi is genetikai tanácsadásra de csak julius 17-ére kaptam időpontot és oda is vinni kell a 12. heti UH eredményét, azt meg július 6-10 között csináltatom meg

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok csajok!

Már jó régen voltam bent. Tesómék itthon voltak és minden időt együtt töltöttünk. Most mentek vissza hétvégén, azóta meg ma van először időm fellépni. Keresztlányomról ígértem képet, a héten mindenképpen teszek fel!

Remélem mindenki jól van! Még nem volt időm teljesen visszaolvasni. Láttam, hogy van pár új, nekik üdv. és gratula a babákhoz. :)

Tegnap voltam védőnőnél, minden okés volt, az utolsó vizsgálat óta csak 1 kg-ot híztam. :)

Ma reggel meg megvolt a 12 hetes UH!! Nagyon szupi volt! :D

Minden rendben van szerencsére. Hogy mit bulizott a pici bent, hát készen volt. Annyira nevettem sokszor, hogy rázkódott a hasam. Mondta is a nő, hogy így nem tud képet csinálni. :lol: :lol: Először az orrát piszkálta, aztán nézegette a kezét, odarakta a fejecskéjéhez a kezét, aztán megfordult, akkor a popsiját mutatta, aztán elkezdett fejen állni :lol: Mondta is az ultrahangos nő, hogy nem baj, így legalább mindent le tud ellenőrizni.

Nálam a méretek: CRL 70 mm, NT 1.8 mm
A terhesség 12 hét és 3 nap

Kértem képet is, kaptam kettőt, majd valahogy megpróbálom feltenni. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Jó reggelt mindenkinek!
Ti mit esztek reggelire nekem semmi egészséges nem megy le...folyton szalámi de állítólag a sok só miatt nem egészséges :shock:
Lehet sok szilveszteri baba lesz?...úgy nézem majdnem senkinek nem stimmel ahogy magunknak kiszámoljuk a szülés időpontját..nekem is már a 3.-ik időpontom van,3 doki látott de mind mást mond.
Mindenkinek szép napot! :lol:
gyöngyi-30

gyöngyi: nálam teljesen változó, hogy mit eszek, valamikor parízert, valamikor májkrémet. Én inkább úgy vagyok vele, hogy a parízeren kívül semmilyen szalámit nem bírok megenni és a húst sem. Sem a disznó, sem a csirke, sem a pulyka húst.

Úgyhogy szinte egyáltalán nem eszek húst, inkább üres főzeléket, rakott krumplit, túrós tésztát, salátát.. ilyesmit. :) Nem is tudom, hogy ez nem probléma-e hogy szinte egyáltalán nem eszek húst. Pedig terhesség előtt húst hússal ettem, annyira szerettem. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Lányok!

Nagy kérdésem ti kávéztok?
Hát én nem tudom de amikor ilyen nyomott az idő muszály meginnom 1 kv-t mert nem vagyok magamnál
Nem árt ugye? :)

Móni
KépKép
reunion

reunion: Napi 1 kávét én is meg szoktam inni, ha nem vagyok magamnál. Azt olvastam ezzel kapcsolatban hogy napi 1-2 kávé még okés, de többet nem szabad. Én instant kávét iszok, nem főzöttet és úgy hogy a fele kávé a fele tej.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Na, megjártam a védőnőt. Szerencsére nem kell túl sűrűn járnom, inkább ő fog kijárni, hogy addig is látja Marcit :lol:

Adrienn, ha a popóját mutatta, esetleg valami fontos infó? :wink: :lol:

Igazából az állati fehérje a fontos, nem a hús. Egyél helyette tojást, sajtot, az is jó. Legalábbis ha a fiamnál ezt mondta a védőnő, hogy a hús pótolható ezekkel, akkor gondolom nálunk is működik.

Nekem a reggelim tök változó. Van, hogy csak egy Győri Jó reggelt csúszik le, van, hogy kenőmájas, van, hogy sonka. Ma pl tepertőkrémes kenyeret ettem, mert annyira éhes voltam, hogy nem bírtam volna kivárni, hogy még felvágottat is rakjak rá :lol: Nálam az a lényeg, hogy bármi, SOK-SOK-SOK paradicsommal :lol: :lol: :lol:

Én soha nem kávéztam. Napi 1 kávé belefér, főleg, ha alacsony a vérnyomás. Nekem baromi alacsony, de akkor sem kívánom a kávét. Sőt, még a capuccinot sem :?

Heydie, én most elég pocsékul vagyok, nagyon hányingerem van, hiába ettem. Ha átküldted hozzám a rosszullétedet, összeakasztjuk ám a bajszunkat :twisted: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Jó reggelt ismét:-)

hékás rám is rámtör éjsuaka néha az éhség, de nagyon!!Ma hajnalban is de lusta voltam felkelni, és elaludtam, reggelre meg elmúlik.

Henya én bejelentkeztem és köbö akkor is hívtak be. Szerintem azért kérj időpontot, nehogy sokan legyenek és órákig kelljen várnod.

Eddig elkerült a hányinger.Ma és tegnap viszont erőteljesen öklendeztem reggel.De nem vészes 5 percig tartott az egész. Mély levegő és a nyálat nem visszanyelni hanem kiköpni egy zsebkendőbe!!

Akinek reggel nagyon rossz próbálja ki!!

Na szép, más fellélegez a 12. hét után, nálam meg most fog kezdődni?? :o
kriszti1976

Brigi: hát fontos infó sajnos nincs. :) Kérdeztem az uh-s nőt, hogy meg tudja-e mondani, hogy kislány vagy kisfiú, de azt mondta, hogy ahhoz még pici és hogy nagy a tévedés lehetősége. Hogy majd legközelebb a 18 hetes uh-n. Így aztán nem mondott semmit, én meg nem akartam erőszakoskodni. :)

Hát sajnos a tojással is úgy vagyok mint a hússal, az sem eszem meg amióta terhes vagyok. Max. 1-2 falatot pároméból, ha sütök neki. A sajtot meg alapból nem szeretem. :) Nem vagyok egy könnyű eset. :) Más valami, amiben fehérje van???

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Hékás!
Én is határon vagyok, márciusban töltöttem a 34-et. Mostmár ezt a 14 napot kibirjuk a hányingerrel!!!
Reunion!
Te hova mész genetikaira? És mit csinálnak ott, nem tudod?

Heidi!
Felteszel engem is a táblára? Küldöm az adatokat.

nick: Henya75
név: Heni
mama szül: 1975.03.15
lakhely: Iváncsa
első poz.teszt: május 12
kórház: II.SOTE
szülés várható időpontja: 2010.01.18.
baba: kisbaby
legyen: egészséges
tesó: Dani 17éves

Kép

Kép
henya75

Sikerült 12.uh-ra időpontot kérnem július 9-én kell mennem. A genetikai tanácsadót sajnos nem tudom elérni. Egyfolytában foglalt a vonal!!!
Reunion
én 3kávét iszom naponta, bár avédőnő azt mondta csak kettőt. muszály meginnom a napi 3-at, mert másképp egyfolytában aludnék a 90/60-as vérnyomásommal :roll:

Kép

Kép
henya75

Ezt találtam a terhesség alatti hízásról, ha érdekel valakit:

http://www.kistigrisklub.hu/site.php?inc=hirek&menuId=98&hirId=1004

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hú de nagy a forgalom itt már kora reggel!

Kriszti: remélem, a mai kombinált teszt után megnyugszol. Szerintem írd össze a kérdéseidet, hogy mindet fel tudd tenni, amikor ott vagy, és ne úgy gyere el, hogy valamit elfelejtettél. Bár ezt már vszínű nem olvasod, mert mindjárt 11 óra. Várjuk a híreket, hogy mi volt!!!

Egyébként úgy látszik, ez egy ilyen nap: én is felébredtem 5kor. Mondjuk szerencsére sikerült visszaaludnom 1 órán belül, és még 8ig húztam a lóbőrt.

Adrienne: gratula a 12. heti UH-hoz. Én is már nagyon várom, hogy ilyen híreket oszthassak meg veletek!

Gyöngyi: én általában valami reggeli pelyhet (asszem kukorica) szoktam enni kakaóval, aztán sok gyümölcs. Húst én sem nagyon eszem ,mert nem annyira szeretem. Viszont megpróbálok naponta minimum fél liter tejet, 2 joghurtot, és sajtot is enni.

Hékás: én is mindent rengeteg paradicsommal eszem. Ha kisüt a nap, gyertek sétálni a ligetbe, nagyon szívesen összefutnék már Veled :lol:

Tegnap a szomszédból kaptam rengeteg málnát, cseresznyét és őszibarackot, úgyhogy a mai nassolásom is biztosítva van!

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Nyugi, Szcsm, nem úszol meg minket. Holnap megint rohangálós napom lesz, de jövő héten, ha süt a nap, tuti megyünk :lol: Mikortól dolgozol, hogy ráértél 8-ig aludni? Vagy ma szabin vagy?

Nekem elfogyott a gyümölcsöm :cry: Olyan pocsék idő van, hogy a piacra nem jutottam el, a Tescoban meg ugyebár pocsék és kemény gyümölcsök vannak. Majd egy kis fagyasztott meggyel kárpótolom magam :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Dolgozom, csak miután este 8tól munkavacsorára megyek, úgy döntöttem, hogy csak 10re jövök be. Különben este rádőlnék az asztalra ;-) Ráadásul holnap egy rendezvényünk lesz, így már 3/4 8kor a belvárosban kell lennem, nem örülök neki...

Munka mellett még a dokimat üldözöm, eddig kevés sikerrel... :|

Jövő héten eléggé telítettek a napjaim, de utána 2 hétig szerintem el tudok szabadulni napközben egy nagy sétára!

Kép
szerencsemák

húú de nagyon aktívak vagytok :) hálistennek :wink: kell egy kis kikapcsolódás a munkából...

Kati üdv a csapatban!

Francesca a leszarom pirulát én is a pozitív teszttel együtt abszolváltam :) iygekszem persze azóta is mindent a lehető legjobban megcsinálni a munkahelyemen, de abszolút nem tudnak lázba hozni semmivel :lol:

Majd csak 3 hét múlva akarom bejelenteni a munkahelyemen a nagy hírt, de nem tudom ki tudom-e addig húzni, mert már megint puffadok mint a vemhes tehén.. gondolom a csöves kukorica amit az elmúlt két napban betömtem sokat ront ezen most :roll:

Egy pár napig nem émelyegtem ,de most újra :cry: uttálatos..

Látom Kriszta már megint nem tudtál aludni, neked nem lesz gond hajanlonként kelni a gyerekhez, így is úgy is fent vagy :wink: :lol:

Gyöngyi, nálam a vajas pirítós az abszolút nyerő reggelente és én is általában paradicsomot eszek hozzá.. vagy kefírt.
A kefír is jó fehérje pótlás, és ha jó hidegen eszed enyhíti a hányingert is (legalábbis nálam)

Én nem kávézok, pedig néha kéne.. az én vérnyomim is 90/70 általában.. ma alig értem fel a másodikra munkahelyemen.. éppen hogy elkúsztam az irodáig, és beleomlottam a székbe.. és csak pihegtem kb 120-as pulzussal és szürke fejjel...iszonyat..

Csajok gonodljatok bele, felnőttben is van aki 20 évesen 150 cm, meg aki 180 cm, miért kellene a magzatoknak ugyanakkorának lenni? Persze a fejlődés elején kisebb a szórás, de ki tudja megmondani a pontos tól ig határt egy már 10 hete fejlődő 12 hetes magzatnál? Szerintem ez csak statisztika, azt meg mindenki tudja az mire jó :wink:
A kedvenc példám ahol Brunei szultánja és Bill Gates között ülök a repülőn, és átlagosan rohadt multimilliárdosok vagyunk :lol: khm a szórás egy kicsit nagy ebben statisztikai példában :lol:
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: