Szép jó napot mindenkinek!
Most azért vagyok ilyen boldog, mert épp nem esik az eső, plusz kimozdulhatok, mégha a program nst is lesz csak, amit ugye nem szeretünk annyira babival...de azért remélem jól fogunk viselkedni, mocizunk rendesen.
007!
Na, itt van neked egy sztori, bár nem apehos, de azért vicces. (igaz először nem örültem neki, meg most is rohangálnom kell miatta, de túlélem) A bankból írtak, hogy az adóhatóságtól megtudták, hogy megváltozott a nevem (érdekes, miért csak most, és a lakcímem is megváltozott az már nem is érdekli őket?

) és 15 napon belül be kell jelentenem az újat, különben irgum-burgum.

De ha megtudták, akkor miért nem javították át az adatbázisukban, minek kell még nekem is bemennem. Érdekes, amikor lakcímet változtattam, akkor az apeh rögtön küldött egy levelet, hogy a megváltozott cím miatt megváltozott az adószámom. Ennyi. Miért kell mindent túlbonyolítani...
HA te nem írsz, akkor írok én helyetted, mert ma jó kedvem van, és legalább bepótolom a lemaradásomat.
Katy!
Nagyon drukkolok neked holnap!

El is hiszem, hogy izgulsz! Nagy dolog ez ám!

(de miért is nem várják meg, míg beindul magától a szülés? Bocsi elfelejtettem...

vagyis az rémlik, hogy valami a lepénnyel nem stimmel...ugye? )
Postás eset...
No, én elég kommunikatív vagyok, de az ilyen eseteket nem szeretem. Múltkor hozzám egy pasi jött dumálni a buszmegállóban, hogy hanyadik gyerek, meg mesélt a sajátjairól ilyesmi. Alig bírtam lerázni, főleg, hogy cigi volt a kezében. Állandóan hátráltam, ahogy beszélt hozzám, meg nézegettem a cigit, hogy vegye már észre magát.
Sillia!
Na, nekem ugyanekkora a változás a fejemen...de akkor vigasztaljon minket, hogy ez normális, és reménykedjünk, hogy visszaáll hamarosan az eredeti méret... Én egy ideig mániákusan kibontva hordtam a hajam, hátha az slankítja a fejemet, de a nagy melegben nem bírtam....

azóta nem érdekel.
Nálunk igenis kizavarták a kisebbségi apukát amikor bejött. Még én is beszóltam egynek amikor épp aludni akartam és bent hangoskodott a kórteremben, hogy menjenek ki. Persze nem az a gázos fajta volt, meg nem is érdekelt akkor, hogy bent van, csak csendben maradtak volna.
Nikici!
Nem semmi vérnyomás emelkedés, meg süllyedés...

Ezt tényleg mindenképp említsd meg a dokidnak, bár szerintem is csak a frontok miatt lehet. Ahogy megúsztuk a nagy kánikulát, úgy kapjuk össze -vissza ezeket a hüle frontokat. Ilyen nyarat....
Dokiddal az lett megbeszélve, hogy ha szabadságon is van, elérhető számodra? Mert ha igen, akkor megértem, hogy bepánikoltál....Igaz, ha valami nagy baj lenne, akkor szerintem nem érdekelne, hogy ki, csak doki lásson!
Timi!
Érdekes...nagyon előrehaladott állapotban lehetsz, ha már a hasad is lent van, meg csomó jóslód van...Kíváncsi leszek, te mikor kerülsz sorra.
Akkor ezek szerint a szülés is olyan, mint egy foghúzás. Utána már csak a jóra emlékszünk.
Heni!
Képzeld, azt álmodtam, hogy jött tőled az sms, hogy megszületett a babid!

Szőke volt és nagyon cuki!

Nem akarom én előrehozni neked a dolgokat, de hát az álmokat nem tudja az ember irányítani...
Szonibabáéknál úgy tudom végül Lilien Bodza lett, és úgy egyeztek meg, hogy apának Lilien, Anyának meg Szoninak Bodza.

Aztán majd elmondja ő, hogy alakult a meccs a szülőszobán.
HGabi!
Látom te is már a szülésről álmodsz!
Érdekes, engem még nem hivogat senki, hogy mi a helyzet, vagyis egy barátnőm hívott tegnap, de vele már régen beszéltem, és ő sem konkrétan arra kérdezett rá, hogy egyben vagyok e még, hanem csak a hogylétem felől érdeklődött. Viszont a leendő keresztanya tegnap mondta nekem búcsúzóul, hogy akkor valószínűleg már csak a kórházban találkozunk legközelebb.

Ki mondta neki, hogy én a kórházban a szüleimen, meg az anyósomékon kívül bárkit is látni szeretnék??? De utánagondolva inkább jöjjenek oda, mert akkor itthon nyugtunk lesz egy darabig...
Nézd a jó oldalát! Ha nem jönne a szippantós kocsi, akkor is bűz lenne egy idő után, csak az sokkal gázabb lenne!

Csatornázás mint olyan...
Csibe!
Szerintem nyugodtan mond a dokinak, hogy nézzétek meg uh-val, mi a helyzet. Biztos megnézi, mégha nem is tervezte eredetileg.
Akkor ezek szerint én is hiába várom, hogy lejjebb menjen a pocim...

Már ülni is csak úgy tudok, ha elterülök hátrafelé.
És nálatok arra sincs lehetőség, hogy valahova kivinni a picit, ahol lehet látogatókat fogadni?

Szobákba nálunk sem lehet bejönni, de van egy előtér ahova jöhetnek a látogatók.
Nyuszi!
És vajon miért halad ilyen lassan az asztalos?

Nem kérdeztétek tőle? Mert nálunk most az építkezés állt le pár napra, de a szokásos, tudjuk is, hogy mást is bevállaltak a ienk mellett és beosztják a melót. mondjuk nálunk nincs is szoros időpont, és tuti még a nyáron meglesz minden, szóval nem sürgetjük őket, de azért egy lakásfelújításnál, vagy egy új bútornál nem mindegy, hogy ahol élsz lakás mennyi ideig van feltúrva. Szerződést nem kötöttetek? Csak mert írtad régebben, hogy párod tuti levon a pénzből amiért ennyit csúszott a munka. Vajon ez hogy fogja érinteni a pasit?

Még ha jogos is...

Vagy ezt csak mérgében mondta, mert ilyenkor az ember mond mindent, aztán csak dühöng magában a végén, hogy jól megszívtuk, tanulópénz ilyesmi...
Gabi1!
Hát egy hétvégi szüléssel én is kiegyeznék, ha már egy napra vagyunk kiírva.

Tudom csak cirka 3 gyerekkel vagyok lemaradva tőled, de azért hátha...

Csakis a szombat miatt, mert párom nem lesz itthon este és az mindig rosszul érint. (úgy , mint Ikokát

)Ilyenkor általában átmegyek anyuékhoz, de most már nem utazgatnék olyan messzire...
Boo!
Szóval ezért is minden elismerésem a tied, hogy kibírod azt az 1 hónapot párod nélkül. Nekünk csak egyszer volt ilyen, akkor én utaztam munkaügyben, minden nap telefon, és kibírtam, csak egyszer sírtam

, mert nem tudott a megbeszélt időben hívni, én meg egész nap azt vártam. Szóval én is melóztam, ő is itthon. De várandósan otthon ücsörögve tuti nem bírnám ki.

Barátnőzz sokat, meg család ilyesmik.
Babasarok tényleg szép lett. Nekünk is megvan már, de mivel nekünk még csak egy sarok sem lesz...

csak egy fal a mi ágyunk mellett, képeket sem raktam ki meg semmit. De majd az ágyat úgyis látjátok, ha fotózom benne a babit, de lehet, hogy előbb lefotózom a belsőségeket

(bár nekünk ágyneműnk sincs, de van helyette szépséges fejvédőnk, meg hálózsákunk

) A többi babás dolgot majd a saját szobájába szándékozom beszerezni!
Kispiskóta!
Jó, hogy írod, én már oly régóta nem mértem a pocim...lehet le is mérem ha találok itthon mérőszalagot...
Mi csíkos? A pólód!

(nem látszik a képen semmi csík, ne aggódj)