A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Köszi Sillia: füstölőm nincs, illatos gyertyát gyújtok, az van!

Most már lehiggadtam, de képzeljétek, hogy el akartam menni pisilni, és az egész wc úszott! Még jó, hogy le volt hajtva a teteje, mert tán még a plafont is moshattam volna! :x :x :x
Gondolom ahogy a szomszédnál megnyomatták, nálunk is följött a csatornából minden. Majd összepisiltem magam, mire letakarítottam az ülőkét, meg a környékét annyira, hogy rá tudjak ülni!

Kép
Kép]
hendegabi

Fúúúúúúúúújjj!Töltsetek Lotto-t!Hátha szerencsét hozott ez a kellemetlen kaland! :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

hgabi

Ez nem a te napod :(
Vendég

Nikici!

császárnál nem szoktak beöntést adni, csak katétert, az meg kb. 1 perc, mire felteszik. Császárnál részleges borotválás van (ettől én megkímélem őket), katéter felhelyezés, spinál, és mehet a műtét. Elég, ha éhgyomorra ott vagy időben. Se betegfelvételt nem kell intézni, semmit.

Sillia! szerintem csak Te látod annyira pufinak az arcod, nyilván változott, de terhes vagy, ez tök normális. Nekem életemben most először lehetne szépen kirúzsozni a számat, mert normál esetben tök pici, most meg olyan szép dús! :lol: :lol: :lol: :lol:
Épp tegnap mondta anyukám, hogy mindig ilyen szájat szeretett volna (tőle örököltük a csepp kis szánkat a tesómmal). :D

Kispiskóta! Nagyon édi pocid van! Az enyém kb. 2x ekkora, de ma még készítek egy utolsó sztárfotót magunkról 2 in 1-ben!

Nálunk sem lehet bejönni a kórtermekbe, csak az apukák jöhetnek egy meghatározott fél órában.
Én sem bánom, így legalább nem lesz népjárás, mindenkit le lehet szépen beszélni a látogatásról.
(bár pénteken a saját szememmel láttam, ahogy egy népes, kisgyermekes család körbeült egy ágyat az egyik kórteremben.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Csibe!
Képet megpróbálok majd küldeni Boo-nak, de én szerdán nem sokat fogom látni a picit, úgyhogy lehet, hogy csak csütörtökön megy az mms, addig meg csak a "száraz" hírek!

Szex: én is beterveztem ma estére még egy utolsót, ha össze tudjuk hozni ettől a bazi nagy hastól! Nálam már akár be is indulhat, így is úgy is meglesz holnap! :lol: :lol: :lol: :lol:
Utána 6 hét tuti böjt az én részemről... persze gondolom, hogy kisebb gondom nagyobb lesz ennél az elkövetkezendő 6 hétben. :roll:

Kép
katy76

Az itteni kórházban külön szobába teszik a cirkuszosokat,de persze csak amíg van szabad hely... :?

tímea83
Ajka

Szép jó napot mindenkinek! :D

Most azért vagyok ilyen boldog, mert épp nem esik az eső, plusz kimozdulhatok, mégha a program nst is lesz csak, amit ugye nem szeretünk annyira babival...de azért remélem jól fogunk viselkedni, mocizunk rendesen.

007!

Na, itt van neked egy sztori, bár nem apehos, de azért vicces. (igaz először nem örültem neki, meg most is rohangálnom kell miatta, de túlélem) A bankból írtak, hogy az adóhatóságtól megtudták, hogy megváltozott a nevem (érdekes, miért csak most, és a lakcímem is megváltozott az már nem is érdekli őket? :lol: ) és 15 napon belül be kell jelentenem az újat, különben irgum-burgum. :lol: De ha megtudták, akkor miért nem javították át az adatbázisukban, minek kell még nekem is bemennem. Érdekes, amikor lakcímet változtattam, akkor az apeh rögtön küldött egy levelet, hogy a megváltozott cím miatt megváltozott az adószámom. Ennyi. Miért kell mindent túlbonyolítani... :roll:

HA te nem írsz, akkor írok én helyetted, mert ma jó kedvem van, és legalább bepótolom a lemaradásomat. :wink:

Katy!

Nagyon drukkolok neked holnap! :D El is hiszem, hogy izgulsz! Nagy dolog ez ám! :D (de miért is nem várják meg, míg beindul magától a szülés? Bocsi elfelejtettem... :oops: vagyis az rémlik, hogy valami a lepénnyel nem stimmel...ugye? )

Postás eset...

No, én elég kommunikatív vagyok, de az ilyen eseteket nem szeretem. Múltkor hozzám egy pasi jött dumálni a buszmegállóban, hogy hanyadik gyerek, meg mesélt a sajátjairól ilyesmi. Alig bírtam lerázni, főleg, hogy cigi volt a kezében. Állandóan hátráltam, ahogy beszélt hozzám, meg nézegettem a cigit, hogy vegye már észre magát. :evil:

Sillia!

Na, nekem ugyanekkora a változás a fejemen...de akkor vigasztaljon minket, hogy ez normális, és reménykedjünk, hogy visszaáll hamarosan az eredeti méret... Én egy ideig mániákusan kibontva hordtam a hajam, hátha az slankítja a fejemet, de a nagy melegben nem bírtam.... :lol: azóta nem érdekel.

Nálunk igenis kizavarták a kisebbségi apukát amikor bejött. Még én is beszóltam egynek amikor épp aludni akartam és bent hangoskodott a kórteremben, hogy menjenek ki. Persze nem az a gázos fajta volt, meg nem is érdekelt akkor, hogy bent van, csak csendben maradtak volna. :evil:

Nikici!

Nem semmi vérnyomás emelkedés, meg süllyedés... :shock: Ezt tényleg mindenképp említsd meg a dokidnak, bár szerintem is csak a frontok miatt lehet. Ahogy megúsztuk a nagy kánikulát, úgy kapjuk össze -vissza ezeket a hüle frontokat. Ilyen nyarat.... :!:

Dokiddal az lett megbeszélve, hogy ha szabadságon is van, elérhető számodra? Mert ha igen, akkor megértem, hogy bepánikoltál....Igaz, ha valami nagy baj lenne, akkor szerintem nem érdekelne, hogy ki, csak doki lásson! :wink:

Timi!

Érdekes...nagyon előrehaladott állapotban lehetsz, ha már a hasad is lent van, meg csomó jóslód van...Kíváncsi leszek, te mikor kerülsz sorra. :wink:

Akkor ezek szerint a szülés is olyan, mint egy foghúzás. Utána már csak a jóra emlékszünk. :lol:

Heni!

Képzeld, azt álmodtam, hogy jött tőled az sms, hogy megszületett a babid! :shock: :lol: 8) Szőke volt és nagyon cuki! :D Nem akarom én előrehozni neked a dolgokat, de hát az álmokat nem tudja az ember irányítani... :wink:

Szonibabáéknál úgy tudom végül Lilien Bodza lett, és úgy egyeztek meg, hogy apának Lilien, Anyának meg Szoninak Bodza. :lol: Aztán majd elmondja ő, hogy alakult a meccs a szülőszobán. :lol:

HGabi!

Látom te is már a szülésről álmodsz! :lol:

Érdekes, engem még nem hivogat senki, hogy mi a helyzet, vagyis egy barátnőm hívott tegnap, de vele már régen beszéltem, és ő sem konkrétan arra kérdezett rá, hogy egyben vagyok e még, hanem csak a hogylétem felől érdeklődött. Viszont a leendő keresztanya tegnap mondta nekem búcsúzóul, hogy akkor valószínűleg már csak a kórházban találkozunk legközelebb. :shock: Ki mondta neki, hogy én a kórházban a szüleimen, meg az anyósomékon kívül bárkit is látni szeretnék??? De utánagondolva inkább jöjjenek oda, mert akkor itthon nyugtunk lesz egy darabig... :roll:

Nézd a jó oldalát! Ha nem jönne a szippantós kocsi, akkor is bűz lenne egy idő után, csak az sokkal gázabb lenne! :wink: :lol: Csatornázás mint olyan... :roll:

Csibe!

Szerintem nyugodtan mond a dokinak, hogy nézzétek meg uh-val, mi a helyzet. Biztos megnézi, mégha nem is tervezte eredetileg. :wink:

Akkor ezek szerint én is hiába várom, hogy lejjebb menjen a pocim... :( Már ülni is csak úgy tudok, ha elterülök hátrafelé.

És nálatok arra sincs lehetőség, hogy valahova kivinni a picit, ahol lehet látogatókat fogadni? :shock: Szobákba nálunk sem lehet bejönni, de van egy előtér ahova jöhetnek a látogatók.

Nyuszi!

És vajon miért halad ilyen lassan az asztalos? :shock: Nem kérdeztétek tőle? Mert nálunk most az építkezés állt le pár napra, de a szokásos, tudjuk is, hogy mást is bevállaltak a ienk mellett és beosztják a melót. mondjuk nálunk nincs is szoros időpont, és tuti még a nyáron meglesz minden, szóval nem sürgetjük őket, de azért egy lakásfelújításnál, vagy egy új bútornál nem mindegy, hogy ahol élsz lakás mennyi ideig van feltúrva. Szerződést nem kötöttetek? Csak mert írtad régebben, hogy párod tuti levon a pénzből amiért ennyit csúszott a munka. Vajon ez hogy fogja érinteni a pasit? :roll: Még ha jogos is... :roll: Vagy ezt csak mérgében mondta, mert ilyenkor az ember mond mindent, aztán csak dühöng magában a végén, hogy jól megszívtuk, tanulópénz ilyesmi...

Gabi1!

Hát egy hétvégi szüléssel én is kiegyeznék, ha már egy napra vagyunk kiírva. :wink: Tudom csak cirka 3 gyerekkel vagyok lemaradva tőled, de azért hátha... :lol: Csakis a szombat miatt, mert párom nem lesz itthon este és az mindig rosszul érint. (úgy , mint Ikokát :( )Ilyenkor általában átmegyek anyuékhoz, de most már nem utazgatnék olyan messzire...

Boo!

Szóval ezért is minden elismerésem a tied, hogy kibírod azt az 1 hónapot párod nélkül. Nekünk csak egyszer volt ilyen, akkor én utaztam munkaügyben, minden nap telefon, és kibírtam, csak egyszer sírtam :oops: , mert nem tudott a megbeszélt időben hívni, én meg egész nap azt vártam. Szóval én is melóztam, ő is itthon. De várandósan otthon ücsörögve tuti nem bírnám ki. :roll: Barátnőzz sokat, meg család ilyesmik.

Babasarok tényleg szép lett. Nekünk is megvan már, de mivel nekünk még csak egy sarok sem lesz... :oops: csak egy fal a mi ágyunk mellett, képeket sem raktam ki meg semmit. De majd az ágyat úgyis látjátok, ha fotózom benne a babit, de lehet, hogy előbb lefotózom a belsőségeket :lol: (bár nekünk ágyneműnk sincs, de van helyette szépséges fejvédőnk, meg hálózsákunk 8) ) A többi babás dolgot majd a saját szobájába szándékozom beszerezni! 8)

Kispiskóta!

Jó, hogy írod, én már oly régóta nem mértem a pocim...lehet le is mérem ha találok itthon mérőszalagot... :oops:

Mi csíkos? A pólód! 8) :lol: (nem látszik a képen semmi csík, ne aggódj)

Kép
Kép
tabati

Na elküldtem egy csomót, de valami iszonyú fura történt a babanettel, valami teljesen más fórum jött ki elküldés után! :shock: Mi vaaaaan?

Kép
Kép
tabati

A hat hét az nem kötelező böjt?Gyermekágyi bigyó.
Én sem hiszem h ez alatt az idő alatt hiányozni fog.
Ezt sem tudtam tegnapig h hiányzik.. :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Katy, köszi!

Tabati, hacsak a pólom lenne az, de a pocakom is. Az Nst-t én is úúúúútálom. Igaz Bendével holnap megyünk először, de szerintem 10-től ott fogok csücsülni, mert ez a gyerek nem egy akrobata. Mozgásának zömét este végzi.

kispiskóta

..........Ide beraktam a linket ami kijött de ha megnyitom, akkor a babanet jön be....no mindegy, felejtsétek el, kinyomom az ablakot és én is elfelejtem.... :oops:

Kép
Kép
tabati

Mi két évvel ezelőtt jártunk úgy, hogy Balatonról mentünk haza, és nem hittünk a szemünknek, egyszerűen nem is értettük, hogy mit látunk....
Az egész lakásban úszott a sz@r, papírok, csigatészta, falevelek, és nem sorolom, a bűz meg leírhatatlan volt.

Kiderült, hogy a wc-vel falszomszédos wc eldugult, mert a tetőn futó csatorna ugyanabba a strangba volt bevezetve, amibe a wc-k. És volt egy óriási vihar, ami eldugaszolta a strangot, és hol jött ki minden? A mi fürdőszobánkban... Több százezer forintos kárunk volt az ingóságokban. Én sokkot kaptam a látványtól, leírhatatlan volt. Szerencsére bérelt lakás volt, a biztosító meg fizetett mindent, de még aznap este elvittünk mindent, ami menthető volt, és már csak lomtalanítani mentünk vissza. Nem bírtam volna tovább ott lakni, olyan borzalmas volt. (a szobában a falon kb. 15 cm-ig ment fel a vízcsík, addig lehetett elázva a lakás, csak mi ugye napokkal később mentünk haza, mert épp nyaralni voltunk. Szerencsétlenségünkre alattunk nem laktak életvitelszerűen.)

Kép
katy76

Kispiskóta!

Pici nekem is van, de szerintem ha megszülök elmúlik, most sem annyira feltűnő. :wink:

Kép
Kép
tabati

Bond!
Megfogadom a tanácsod, még mindig pizsiben vagyok, semmit nem csináltam ma még. Azért most már összeszedem picit magam...

Kép
katy76

Tabati ez nem kevés, Marcitól maradt és nem múlt el, csak halványodott.

Katy a csaszi után egy jó tanács, miután felkeltettek, menj amennyit csak tudsz. Nagyon jót fog tenni!

kispiskóta

Katy!

Nem semmi sztori! :shock: Hát tuti én sem maradtam volna! De képzeld, ha saját lakás lett volna...akkor mi van? Valami fertőtlenítő cég, aztán eladni?

Nekem azt tanácsolták, hogy ha császár lesz, akkor utána ahogy írta Piskóta járkálni, de kiegyenesedve, nem görnyedve, jól kihúzva magad, hogy szépen forrjon össze minden ott a hasadban, később ne legyenek problémák belőle. :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati: 3 éve van csatorna. Gongolom azt nyomatták meg.
(hozzáteszem a szomszédom mindig naggggyoon okos(kodó), mindenhez ért, de elég suszterul van megcsinálvan náluk minden, úgyhogy még csoda, hogy ez az első alkalom, hogy elúsztunk).

szagok szűnőben, de ebédet későbbre halasztottam.....

Kép
Kép]
hendegabi

Katy:Szerintem meg ne szégyenlősködj és lazíts!
Én most végeztem a dolgommal,és úgy döntöttem hogy pihizek egyet.
Kiválasztottam a DVD-t amin aludni fogok... :lol:
Délután úgyis csavargok picit.

Pocak csíkosok!Én tudom h ez senkit nem vigasztal,de nekem a hátam és a pocakom kivételével mindenem csíkos!!!!
A mindenem kifejezés szó szerint értetendő!!!Ja a fejem és a karom sem.. :roll:
De a hátsóm végig van repedve,a derekam,a combom minden irányban,ja és a mellem!!! :cry:
Amikor éppen nem érdekel akkor tök jól érzem magam..Csak reménykedni tudok h halványodni fognak,mert ha nem akkor olimpiai(kezes-lábas) úszódresszben megyek csak ki ezentúl a strandra!!!

tímea83
Ajka

Timi!
én a búvárruhákat kezdem lassan nézegetni! :lol: :lol: :lol: :lol: csak várok, hogy mennyi megy le a méret miatt... :D

Tabati!
Igen, a lepényem el van meszesedve (III. stádium - ez a max.), ezért nem tartják bent tovább. Az áramlás nálam is jó, mint Gabinál, de a lepényből már nem igen tud tápanyaghoz jutni a Petra, ezért nemhogy hízni nem tud már bent, de néhány esetben méhen belüli fogyás is el tud kezdődni. Ezért neki már jobb lesz kint.
Amúgy a múlt héten 2900 g körül saccolták, úgyhogy nem egy óriásbébi.

Elkezdtem gyorsan inni a tejserkentő teát, hátha holnapra lesz tejem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy ez nagyon naív elképzelés?

Kispiskóta!
Köszi a tanácsot, megpróbálom megfogadni! Vettem hasi műtét utáni haskötőt, remélem, hogy az első két-három napban segítségemre lesz, aztán majd itthon már nem akarom használni.

És jelentem: lezuhanyoztam, úgyhogy most már nem pizsiben vagyok, hanem egy szál köntösben! :lol: Szépen apránként, lépésről lépésre.... estére lehet, hogy fel is öltözöm? :roll:

Kép
katy76

Timi!

Én azért nem aggódom annyira, mert nekem eddig is volt a combomon a csípőmön meg a fenekemen (ott narancsbőr is) viszont halványan, ezért nem zavart. Kamaszkoromban a combom belső felén lévő igen, meg az a legerősebb, de azt már megszoktam. Szóval szerintem halványodni fog, eltűnni nem. De vigasztaljon, hogy szerintem kevés az olyan nő, akinek nincsenek csíkjai. Még terhesség előtt is kijönnek egy fogyókúra után. (érdekes azt mondják hízásnál, de én barátnőmön láttam, amikor sokat fogyott akkor jött ki neki egy csomó.... :roll: vagy csak akkor lett feltűnő...? )

Gabi!

szagok szűnőben, de ebédet későbbre halasztottam.....

Meg tudom érteni! :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Katy, én haslekötőt nem használtam (ebben sincs egységes álláspont, hogy lehet vagy sem), de nem is tudtam volna szerintem rávarázsolni, mert azért fáj. Ahogy a pizsama nem zavart, igaz hogy az a csaszi seben túlmegy és nem nyom. Juujjjj, nagyon izgi, drukkolok. Én két hét múlva követlek! :lol:

kispiskóta

Katy estére kár felöltöznöd, mert reggel vetkőzhetsz le. :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Boo!

Nagyon édi lett a babasarok :wink: :D :D :D ! Én még a szekrényre szeretnék vmi dekorációt, mert így az az oldal elég irodás :? :lol: ! Utána teszek fel én is képet :wink: !

Csibe!

Bizony fura, hogy ilyen nagyfiú :shock: ! Persze a mérés is lehet csalóka... :roll: ! Amúgy először kicsit megijedtem (még pityeregtem is :oops: ), hogy ilyen nagy, mert féltem, hogy a cukrom miatt van, de a doki megnyugtatott, hogy biztos, hogy nem macrosom, mert...
- végig tökéletesek voltak a cukraim
- ha macrosom lenne, "csak" dagadt lenne, neki viszont minden értéke egy héttel nagyobb
- én lány létemre voltam 3500g (vitaminok nélkül!), és az anya születési súlya összefüggésbe hozható a babáéval (ez persze nem törvényszerű)
- direkt elolvasgattam több fórumot, és a 3800-4200 g-os babák igen gyakoriak manapság
- az unokatesóm 4300 g-mal született, és mindenki makkegészséges volt (van :lol: )
- ráadásul apa elég nagy darab, és hát mégiscsak az ő gyereke is :roll: :lol: :lol:

Szóval pánik elhárítva, és kénytelen vagyok felkészülni, egy "kellemes" kitolásra :lol: ! Persze szülés előtt azért megnézzük kifér-e egyáltalán :shock: :lol: :lol: :lol:

Sillia!

Nekem is nagyobb az arcom mostanában :lol: :lol: :lol: ! Tök fura, nem tudom megszokni :? ! Remélem még ha a popsin marad is szülés után vmi, ez azért eltűnik, mert ez a fej nem annyira szimpi "magamnak" :? :lol: :lol: :lol: !

Katy!

Szent Iván éji baba :D :D :D :D !
Irigy-irigy :roll: :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: 26. hétig folyamatosan, azóta úgy heti1-2 alkalommal.
De volt asszem 1-2 hét szünet is benn.
Amúgy érdekes, hogy savam minimális (legalábbis az első terhességhez képest)

Kép
Kép]
hendegabi

katy: ja nem tudtam, azt hittem Nálatok is egy nappal hamarabb be kell feküdni, nekem úgy kellett volna ha programozott csaszi.

tabati: úgy beszéltük meg, hogyha megindulnak a fájások, és őt véletlenül nem érem el, akkor a kórházból majd elérik...ne aggódjak. na oké, csakhogy ez nem fájás volt, és nem tudtam mitévő legyek, mennyire komoly, stb.
Az csak egy dlog, hogy az ember eltervezi, hogy nem fog görnyedni. :lol: :lol: én mikor hasi műtétem volt, nem tudtam teljesen kihúzni magam utána kb. másfél hétig minimum, és nem direkt, de nem ment, be is sz@rtam volna, ha nyílba kell vágni magam :D

boo: próbálunk belehúzni, már én sem bánnám, ha végre kint lenne, és babázhatnék, annyira várom!!! :D
Most minden nyali nélkül: ha TI nem lennétek, akkor tényleg nem tudom, hogy bírnám ki!
Ez nagyon aranyos, és nekem személy szerint jól esett, meg az utána következő sorok is :D :D :D :D
" szerintem nagyon édes kalácsképed van rajta!"
Ezen iszonyatosan jót nevettem, majdnem leborultam a székről! :D :D :D Nagyon kész!! :D:D:D bár tudom bóknak szántad! :D

dodi: szerintem egyáltalán nincs miért aggódnod, jól teszed, hogy nem is aggódsz! Igazi pasis méretek, sőőőőőt ma már kislányban sem ritka méret. :D :D nekem is Dorka tuti 4 kiló körüli lesz!

Lassan elkezdek készülődni, hamarosan jön haza Apa és akkor indulunk a mai körutunkra...

f.nikici

Boo:Könnyen előfordulhat! :lol: :lol: :lol:
Persze,de végül is amikor a kellemeset össze lehet kötni a hasznossal.. :lol:

Most éppen mesét nézek.Aludtam egyet a Mackótestvéren,és most a Tarzan van soron.Már el is felejtettem mennyit lehet nevetni rajt. :D
Na nem golyóztam be,csak még mindig nem szerelték meg az antennát. :roll:

tímea83
Ajka

Sziasztok

Köszi a nyákdugós infókat.
Miért is tettem fel a kérdést?
Mert vasárnap hajlnalban sötétbarnás körömnyi véres trutyi belőlem is távozott már. Valószínű az volt.
Most éjszaka alig tudtam aludni, mert végülis ez annak a jele, hogy hamarosan jön a nagy nap. Persze a férjem is teljesen beparázott, hogy bírjak ki még egy-két hetet. :? Nekem sincs szándékomban hamarabb szülni. :oops:
Előbb felhívtam testvéremet - aki márciusban szült -, mondta, hogy neki a nyákdugó egyik fele a 36. héten ment el, a másik fele egy hétre rá. Ő a 36. héttől kétujjnyira volt kitágulva, a 39. héten szült. Tudom, hogy mindenkinél más a terhesség, de azért most egy kicsit megnyugodtam.
Megmértem a hasam 117 cm, és +7-8 kg van rajtam.

Katy

Gondolok majd Rátok holnap reggel. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.06.23 13:07-kor.

Kép
Kép
orsi777

Nekem még tegnap a nagyonbabás vonalzómon az időt egy kutya jelezte, mára átváltozott alámává :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
orsi777

Látom másnál is más ábra van. Visszaállítottam a kutyit, most meg el van tolódva. :x Ki érti ezt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.06.23 13:03-kor.

Kép
Kép
orsi777

tényleg más az enyém is.

Kép
Kép]
hendegabi

Megcsináltam :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Basszus!!!Nekem meg egy ronda bogár van a vonalzómon! :shock:

tímea83
Ajka

Na már nincs! :lol: Amikor úgy is úúúgy útálom a bogarakat! :?

tímea83
Ajka

na megjöttem a ctg-ről.nem uhuzott meg,mert a rendelését is áttették
a szülőszobára,mert szültek nála és műtéte is lesz.azt mondta
majd jövőhéten.hát remélem kihúzzuk odáig...
bár egyenlőre semmi jelét nem érzem még mindig,hogy ki akarna jönni...

és nálunk a kórtermekkel összekötött folyosóra sem jöhet be
senki.a bejárati ajtó üveges és azon keresztül lehet megnézni a
látogatóknak a babukat...
szóval a kórházi dolgozókon,kisbabákon és anyukákon kivűl senki nem
lehet ott bent...

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Akkor nem derült ki,hogy megfordult-e a kisasszony?

Kép
Kép
orsi777

Reggel 8 már a Sotén talált, egész gyorsan végeztem is a vérvétellel. Onnan le, hogy megcsinálják a CTG-t, a dokim meg ígérte, hogy majd két műtét között odaugrik és megnéz. Miután letudta, megígérte, hogy a második után megnéz, mert én még mindig őriztem az eredeti helyem a padon. Majdnem dél volt, mire kész lettem. :evil: Dokira innentől már csak 20 percet kellett várni. Biztos, ami biztos, rákérdeztem, hogy rendben van-e, hogy időnként 170-180 felett nyomul, mikor mozog. Tankönyvbe illő a ctg, jött a válasz. Nagyon jól érzi magát odabent. A vizsgálat után: "lebeg a feje". Még nem állt neki készülőni, nem mi leszünk a következők. :wink:

A betöltött 38 hét után másnaponta ctg. Kis alkudozás után megegyeztünk péntek-hétfőben.

Holnap kezdik a lakás enyhe szétverését. :D Már rég végezni kellett volna, de többszöri telefon után végre mégiscsak megvan az ablakcsere időpontja: holnap 8. :? Én olyankor még az ágyikóban szeretek lenni, de sebaj, a koszözönért mindent! :lol:

Boo,
A Klinikán nem engedik, hogy két hetet túlhordjál, már a 41. héten is kezdenek egy kicsit türelmetlenkedni. :wink:
A javaslat elfogadva és támogatva. :lol:

A savtól többnyire nem csak hányingerem van, de hányok is. Jelen terhesség most a nyugis időszakát éli, majd egy hónapja, kb 6 hónap volt napi taccs szinten.

Dodi,
Nati is 3700g volt első babának, nem csak a cukor miatt lehet nagy. :wink: A fiúk viszont kisebbek, várhatóan Dani is. 8)

Tanítvány megjött, megyek kicsit melózni. :)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!

Csak egy perces bekukkantás :oops: :oops: :oops: .
Boo: Nagyon édi lett a kuckó, ezt mind te csináltad??? Hogy te milyen ügyi vagy :D :D :D !!!!
Katy: Holnapra mennek a drukkok :lol: :lol: :lol: !!!

Ha lesz időm, ami mostanában nincs nagyon, de én ennek kifejezetten örülök :lol: :lol: :lol: , akkor feltöltöm a képeket a gépre és már teszek is fel.

És hol van a képek a többi babókról :roll: :roll: :roll: ???!!!! Kérjük a képeket!!!!!!
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, drága!

Csak emlékeztetni szeretnélek, hogy tiedapa eddig is hetente több napot távol volt, tehát te egyedül voltál, mégsem építettél fel egy komplett házat mnden nap unalomüzés gyanánt :twisted: !!! Szóval leszel szíves visszavenni a tempóból, és stabil oldalfekvésben gyümitcsokitamitkívánsz majszolni, és gyereket növeszteni, különben összefogunk és büntiből pár nappal eltoljuk azt a 24.-ét :evil: :wink: :wink: :wink: !

De tényleg, oszt be a teendőket, mert holnapra elfogy az összes :roll: :lol: :lol: :lol: ! Szerezz be jó kis könyveket, meg filmeket és kösd le magad azzal! Zsirikének is fontosabb, hogy egy kipihent mami várja, mint élre vasalt pelusok :lol: :lol: !

Amúgy áldásom a 24.-ére, bár az az én napom, jó? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Persze, szívesen megosztom veled, ha kihúzzuk addig :wink: !
Igazából én egy picivel korábbra tervezem :oops:, de a doki szerint is marad addig, meg tényleg félidőben fogant szval, nagyon áll annak a napnak a zászló...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Helllloka!!!

Jovok am,csak nalunk meg mindig dolog van....

Marietta!Orulok hogy vegre egyutt vagytok,es megoldodott a dolog!Ertheto hogy nem ersz ra! :wink: Elvezd is az egyuttleteket!

Nem igazan emlekszem az elmult napok esemenyeire,csak atfutottam!

Katy:Neked megy a drukk,ugyesek lesztek holnap!!!Annyira izgi!Mindjart a kezedben tarthatod Petrat!!!!

Boo:Sajnalom hogy a kovetkezo hetekben egyedul leszel,de Miron biztos megvarja apukajatmes a tulhordassal sem fog fenyegetni!!!Minden rendben zajlik majd! :wink:
Edes lett a babasarok!Es ugyesen dekoraltal!!!Az ontapisakat a falrol lassan,es merolegesen 90 fokban probald majd lehuzni,akkor lehet hogy nem huzza le a festeket!
Nekem azert tartott sokaig a keszulodes,mert uj szekrenyt vettunk magunknak,lakas atrendezes,atpakolas.Aztan a regi rendberakasa,takaritasa,ami Hangae lett.Es hat nekunk van vagy 200-250 db rugink,bodynk,nadragunk,polocskank,pulcsi,kabatka,napozo,mindez ujjatlan,rovid es hosszuujju valtozatban,plussben es sima pamutban,halozsakok,overalok,mindez 3 fele meretben!!!Tovabba takarok,pledek,kifogok,betetek a mozesbe,agyba,hintaba...kb.15db sapka,es ugyanennnyi kiscipo!!!Ezekbol csak a takarokat,kifogokat vettem,a tobbit kaptuk,es szinte folyamatosan kapjuk,ahogy baratnom kislanya novi ki a dolgokat.Rengeteg minden dobozokban van mar!Vissza nem utasitottam oket,de ezeket rendberakni volt csak 1 het!!!5 db oriasi nagy zsak volt tele,szinek szerint....Nem felvagaskent,csak mint teny,hogy azert ezt lerendezni...napi 5-8 ora vasalas/3 nap,es kozben fuggony mosas,stb...Aldom az eszemet hogy ezt mind megcsinaltam mar par hete.Most lassan birom mar,nem is nagyon suritek egy napra tobbet,de ezzel egyutt a napi dolgok,mosas,takaritas,fozes.Apa kanapet tisztitott a hetvegen,azt szaritottam tegnap,mar csak a babakocsi karbantartas van hatra.Na nagyjabol ennyi,ezert csinaltam vagy masfel hetig,azota is teszek veszek,van mit!Ja es anyukam most kuldott meg ruhat csomagban :shock: ...es meg akar hozni!!!

Ma megyunk dokihoz nemsokara,apa porszivozott,mert itthon maradt ma szerencsere.Bejott a nagy meleg,es en keptelen vagyok orakat buszozni most mar...nem is igazan mozdulok ki emiatt....taxival megyunk ma a dokihoz is :oops: Meg egesz jol birom am,fajdogalok,nyilalgatok,de nem veszes....az alvas az amitol mar elore kivagyok,az nagyon nem megy.Most meg a meleg,mert csak hosszuujjutes hosszugatyat veszek fel,mast jelenleg nem...nem teszem ki kozszemlere vegtagjaimat,amik 34x akkorak mint voltak...lassan kicsattan a sok viz....A pocakom nekem is viszket,persze miert???Mert el kezdett repedezni...meg halovany,de reped :evil: :evil: :evil:

Kivancsi vagyok ki lesz a kovetkezo,kezdodik a menet :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Miert nem sikerul a vonalzom egyik koddal sem?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

Na jo en ezt meguntam!!!Kapja be!Basszus vagy 4x probalkoztam,nem ertem miert nem megy! :twisted: :twisted: :twisted: Ugyanugy csinaltam mint maskor....Hu de felbosszantott!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Gyors bekukk:

Szonibabáék jól vannak, tejcsi bőven, baba boldog...!
Ja, és természetes szülés volt GÁTVÉDELEMMEL!
Van esély lányok :lol: igaz, neki ez a harmadik.
Név: Lilien Bodza

Csütörtökön már itthon lesznek. Holnap megyek be hozzá, ugyanis CTG-re megyek s mivel egy kórház bekukkantok hozzá is.. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Na vegre!!!Mar azt hittem kivagom az ablakon!
Ja egyuttal modositottam 2 napot!!! :lol:

Ronmay:Koszi a hireket,nagyon ugyesek a csajok!Es orommel latom hogy maradt a Bodza!En tegnap nem akartam irni,azt hittem elvetettek ezt a gyonyoru nevet!

Boo:Ja jut eszembe!Nekem nem volt problemam a kuppal,es aplikatorral helyeztem fel ovatosan,es nagyon hatasosan gyogyitott!Azert jo is a helyzet "odalent",vagy csak letiltottak rola?

Csibe:A Ti szobacskatok is jo lett nagyon!Ugyik vagytok!Igazan kiralylanyos!En nem igazan szeretem a Walt Disney-t....de igy helyes lett,nem vitettek tulzasba a figurakat!Na az a hinta a szerelmem,de mar nem lesz,mert van masmilyen....

Kép
Kép
ancsurti

Képzeljétek, most jutott eszembe, hogy mit álmodtam:
Már megvolt a bébi és én meglepődve keltem egyik reggel, hogy hogyhogy nem keltett éjszaka, hogy éhes :shock: . Megyek a szobájábaés látom, hogy jóllakottan szunyál. Erre anyósom nagy büszkén mondja, hogy ugye milyen jófej: ő megetette cumisüvegből, tápszerrel és már nem először :shock: ! Én ezen annyira kiakadtam, hogy elkezdtem vele üvöltözni, és kitiltottam a házból :oops: :lol: :lol: :lol: ! Utána pedig babáztam, és többször is megszoptattam a bébit... :D

Lehet, hogy tudat alatt ilyen félelmeim vannak?! :shock: Asszem gondosan zárni fogjuk az ajtót, nehogy magánakciókba kezdhessen anyós :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az a tudatalatti... . Enyém anyós most jön... .

kispiskóta

Ancsurti nem semmi, amit összedolgoztál az elmúlt hetekben!!! :shock:

Ronmay köszönjük a híreket!

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: