A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kitti:hú ez szuper! Punkció mikorra várható???? :lol:

Kép
Kép
melánia

csomee:LAPTETŐ!!!!!
www.ciklus.hu
Lombik baba alcím.

Kép
Kép
melánia

Egyébként vannak kérdéseim.
Felhívtam a Mensmentist.2pontos cukorterhelés:5800ft,5pontos:15.000ft.
Írjátok már meg nekem légyszí hogy melyik a jó!!! Azt mondta a csaj hogy az a jó amit a dokim kér.Na de nem kéri senki csak én szeretném.SEGÍTSETEK!!!

Kép
Kép
melánia

Melánia,
LAPTETŐ!!! bizony, itt most már tényleg kell lenni valaminek! :lol:
Megnézem az oldalt és akkor én is kitöltöm, ha lehet! Vagy csináljak nekünk ide egy olyan, mint az?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Melánia, sajnos ebben nem tudok neked segíteni, de biztos van itt valaki, aki már csináltatott ilyet.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Most nézem hogy már a 25.napon tartok.Vasárnap görcsölt a hasam aztán abbamaradt.Tegnap este meg hányingerem volt.Közeledik a mensim.Kiváncsi vagyok hogy most mikor jön meg lombikos hónap után.

Ritukám olvasgatsz bennünket???? Gyere és írj ide is nyugodtan.Szerintem örülne neked mindenki.Agnyes is itt van köztünk. :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia, nem lehet, hogy spontán babát várunk?????
Beágyazódásnál görcsölhet a pocak. 23. napnál voltál! Elképzelhető? (Jaj de jó lenne! :lol: )

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:félre értettél!!!
Az egy fórum ahol így beszélgetünk ott is.És mivel mostanába ott is sokan vagyunk így Agnyes csinált egy táblázatot a gmailre.Érted???
Cikluson még az a jó ha regisztrálsz akor a ciklusaidat beírhatod és kapsz egy táblázatot.Én ott vagyok már 2-3éve.Azóta tárolja az adataimat a ciklusomról a rendszer.

Kép
Kép
melánia

Jó sokat írtatok közben.
Bocs de enni hívott Apa.
Melánia:Ez természetes hogy néha elkeseredünk,de lesz gyermek!Nekem a KAÁLIBa az elsőnél is hatching volt!

Chilike:A hormonok dolgoznak.Küldök sok ++++++gondolatot!!!!Mi a beállításnál tartunk.

Vjulcsi:itt vagyok!Semmi sírás minden nagyon szépen alakul nálatok!Édes,kedves nő vagy és nem változol ...amit írtál.Mi jön ki?Vért nem tud venni az a nő,sőt szurni sem .Én is rosszul lettem,elhomályosult előttem minden!Holnap talizunk!

Emerenc:Hajrá,jul.kezdéshez!

Rencsi:Utólagosan ,de sok Boldog Szülinapot Kívánok!Szép gondolat az örökbefogadás.Oké,megnézzük!

Uzsuzs:Kezdéssel mi ujság?Hogy vagy?

szimbáné:És vonalzót hogy kell?És hogy mosolygós figuráim legyenek?Most 8) :D :cry: :roll: :twisted: vannak.
Vidám napot!
kitti4

csomee:hát az szuper lenne de szerintem kevés rá az esély.
Te hogy vagy???? Valami hányinger stb???

Kép
Kép
melánia

Melánia,
megnéztem én is a honlapjukat.
Nem lehet kérni előtte egy konzultációt valamelyik endrokrinológushoz?
Pont múlt héten kérdeztem én is az anyósom nem ismer-e valakit aki privát:). Erre most írtok róla. Kérd és megadatik :))
Azt nem tudom melyiknél mit néznek ,nyilván az 5 pontos több faktorra terjed ki. De ehhez nagyon nem értek, én elmennék előbb a leletekkel konzultációra. Persze akkor drágább lesz, de valószínű ő az eredményeket is el tudná magyarázni utána.
miciona

Értem már! :oops: :oops: :oops: Bocsi, kicsit lassú lett a felfogásom! De ha az ember "remélhetőleg" babás, akkor ez megengedett! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

miciona:hát mivel tegnap voltam endokrinon így gondoltam megcsináltatom azt amire elküldött.Aztán Pesten egy terhelést majd annak az eredményét is az én dokimhoz viszem vissza.Így spórolok. :oops:

Kép
Kép
melánia

Melánia: semmi sem lehetetlen! :lol:
Én jól vagyok. Azon kívül, hogy a cicim érzékeny és szerintem nőtt is egy picit, az ég világon semmi tünetem nincs. Ezért is vannak kétségeim.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:igen megengedett!!! Lásd Rencsit is!! :lol:

Kép
Kép
melánia

csomee:az csak jó ha nincs tünet.Tudom most nem örülsz neki de később jól jöhet.Nem kell a wc-én töltened az időd. :lol:

Kép
Kép
melánia

miciona:meg most nézem hogy te Pesti vagy.Így azért kicsit egyszerűbb neked a helyzet.

Kép
Kép
melánia

Eltüntetek???

Kép
Kép
melánia

szimbáné:már írni akartam neked többször hogy gyere ide közénk sűrűbben!!!! Tudom szimba ír nekünk itt okosságokat de én kiváncsi vagyok rád is. :lol:

Kép
Kép
melánia

Most mennem kell, mert Kitti felébredt és ebédet kell neki adnom. Tejszínes hagymaleves, pirítóssal és sajttal. Megőrül érte!

Délután, vagy este jövök még!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

az "előbb" voltam fennt még nem volt senki, mostmeg ... :o

csomee
nekem is s cicim kicsit érzékeny, és meg is nőtt-főleg a párom szerint :lol: , jó lenne, ha babás lennél, legalább a tünetekben bizhatnék.
ma késik az orvosom, most jött még csak beadni a progi injekciót-sokan voltak nála, ma délelőtt rendel- szerinted ez nem gáz, mindig 10-11 között szoktam megkapni, mostmeg mindjárt 1 óra!!!! :roll: :roll: :roll: :cry:
drukkoljunk egymásnak holnapra :wink:
chilike1

várj melánia drága, mindjárt irok neked is, csak visszaolvasom az előző oldalt :roll:
chilike1

Csome:Jó étvágyat Kittinek!Itt is erősebbnek látjuk!!!!!!!!Igen,légyci készíts nekünk közös táblázatot!Holnap megyünk!Várunk nagyon TITEKET!!!!!

Melánia:Köszi!Péntek vagy hétfőn.Ha hétfőn lesz Ajron lesz,(tovább képzére megy Apánk pár napra).szorítunk a spontán babához!Szimba biztos tud segíteni!(Amit kérdeztél abban).
kitti4

julcsi
köszi a reményt, mostmár kicsit pozitivabb vagyok , de a hangulatom eléggé ingadozik..., :oops:

kitti
ja biztos a hormonok, tudom én is, csak elég nehéz tolerálni, nem sokára te is megtudod ám.... :lol: :wink:

rencsi
jaj olyan ari vagy, köszi a biztatást...
az én párom is olyan , mint a tiéd, csupa optimizmus, mindig mondja is, hogy mit gondolkozok ilyen-olyan vizsgálatokon , akkor ezekkel a gyerekekkkel mi lesz :lol: -mármint akik most nővekednek bennem-, csak tudod ő egész nap nincs itthon, este hazajön, meghallgat, megvigasztal, de ennyit érzékel az egész napos őrlődésemből, eleve ő sokkal lazábban kezeli ezt a témát, nem görcsöl rajta, azt ondja, úgyis úgy lesz, ahogy lesz, nem sok mindent tudunk már az ügy érdekében tenni, egyek, pihenjek, élvezzem az itthon létet, hát kösz szépen, jó kikapcsolódás, hogy egész nap kattog az agyam, néha kicsit olvasgatok, dehát csak ideig-óráig tereli el a figyelmemet...
én is hiszek ezekben a dolgokban, akartam már menni agykontrollra , csak még nem jutottam el, próbálok lazitani, koncentrálni, meditálni erre a témára, de most egyszerűen olyan feszült vagyok, hogy nem megy...
kicsit kontrollozhatnál igy távkontrollba engem is :wink: :lol:
chilike1

Sziasztok!
Igen Meli olvaslak titeket! :D Az elmúlt két hetet sikerült csak- eddig- kb. 2 óra alatt! Persze lenne egy csomó dolgom,de kit érdekel?
Ki vagyok éhezve az információkra, és be vagyok sózva a várható kezdés miatt!

Szóval sziasztok mindenki! Csatlakoznék hozzátok én is. Eddig a ciklus.hu -ra írogattam, de váltottam intézetet, és itt több dologban tudtok majd segíteni. Dévai dr-hoz járok, 1 hónapja voltam az első konzin és ha minden igaz, jövő héten kezdjük a lombikot : 3.-at.

Eddig a SOTE I-re jártam,volt 2 lombik ( párom spermaszáma kevés,nem elég mozgékony...) de nem sikerült.Éreztem ,hogy nekem más kell,nem az a futószalag -érzés , amit már valamelyikőtök meg is fogalmazott korábban.
De eddig úgy tünik jól választottam,nagyon szimpatikus a doki,meg a hely , no majd 'meglássuk'! :D

És ti itt mindannyian : nagyon szuperek vagytok! Jó a hangulat..
Drukkolok akinek kell, és gratulálok akinek lehet !
ritu75

Én is vagyok ám!

Azt tudnotok kell, hogy Csomee-nak azért sikerült mert SZERENCSÉT HOZTAM NEKI! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

ritu
üdv a csapatban. :wink:

szerintem moncsi már szerdán is csinálhatna tesztet, miért vár péntekig?

melania
hányadik lombikod volt a legutóbbi?
azóta volt már meg a menszeszed? nekem utánna is mindig rendesen a szokásos időben jött meg...
chilike1

ercsikat
nekem is lécci, lécci,.lécci :lol: :D :P
chilike1

Ercsikati: Ezt mindenki tudja! Nélküled nem sikerül, sikerült volna! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
jaj de jó, hogy itt vagy várj akoarok kérdezni valamit...
chilike1

szóval azt hittem elmentél,

minden nap 10-11 körül kapom a progit, de ma délelőttős volt a dokim, sokan voltak nála és csak most fog ideérni 1 óra is elmúlt!!!!! :roll: :roll:
ez gáz szerinted?
te minden nap ugyanabban az időpontban kapod?
chilike1

Én 9-10 között szoktam megkapni. Szerintem az a kb. 2 óra plusz nem számít. Csak ne maradjon ki egy nap se.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ritu: :lol: :lol: :lol:
csomee:jöhetne az a hagymaleves recept!!
Kata: :lol: :lol: :lol:
Chilike:hanyadik lombik:7.lombik volt.elötte2inszem volt. :cry:

Kép
Kép
melánia

ja még 1 kérdés csomee-kám...
van beutalóm holnapra vérvételre, a teszt után megyek le, csak nem tudom, hogy az eredményt rögtön megmondják, vagy várni kell, vagy csak másnap lehet menni érte vagy, hogy műkődik?
ide megyek hozzánk a rendelőbe vérvételre-nem a Nyirőbe, mert az nekem kicsit messzebb van,-de esteleg a Nyirőbe is bemehetek, ha ott rögtön meg van az eredmény, egyébként ez fizetős vérvétel? ha igen mennyibe kerül?
KÖCI
chilike1

chilike:Kaáliba jártam Dévai elött.Egész pontosan a Szegedibe.6lombikot csináltunk ott.Azt nem mondom hogy végig mert ebből csak kétszer volt beültim.
Aztán Dévai csinálta a 7.lombikot.És 4sejtből 3osztódott.de kettőt kaptam vissza mert a harmadik nem szabályosan osztódott.Teszteltem 3pozitívat aztán elment. :cry:
Apánk megerősítette hogy elkezdődött valaki,valakik. :lol: A mi kis ikrecskéink.Jó lett volna.

Kép
Kép
melánia

melania

hú akkor én meg se szólalok) most csináltam a 4.-et, ami reméelm sikerrel járt, holnap tesztelek(
de ügyes vagy, minden elismerésem a lelki erődért!
kiderült egyébként, hogy miért nem volt sikeres az előző 6 lombik, szóval, hogy mi volt a baj?
chilike1

Chilike: Én fizetősre mentem a Nyírőbe. 2.080,- ft volt. Délelőtt fél 12-ig van vérvétel és délután 3-kor már lehet menni az eredményért. Telefonon nem mondják meg. Ha van beutalód, értelem szerűen nem kell fizetni, de az eredmény akkor is csak du-ra lesz meg.

Melánia: Este megírom a receptet és felteszem. Kb. mindennel együtt az elkészítése fél óra.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kata:igen tudjuk hogy te hoztad a szerencsét!!! :lol: Olyan ügyi vagy!!! Hogy csinálod ezt???
Én is szeretnék mindenkinek szerencsét hozni!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

chilike:egyszerűen nem jó kezekbe voltam. :cry: Nem tudjuk.

Kép
Kép
melánia

chilike:nem vagyok én ügyi.Dehogy.Kerültem én már párszor padlóra.28évesen többnek érzem magam mint amennyi vagyok.Tegnap itt a csajok el is csodálkoztak hogy ennyi vagyok.Igen,ennyi vagyok de mindig is felelősségteljes voltam.Soha nem voltam egy hebrencs nő még fiatalon sem. :oops: Érted te hogy mit akarok mondani.Szóval öregebbnek érzem magam mint ami vagyk.
Hanyadik napon vagy???

Kép
Kép
melánia

melania
na az előbb irtam neked jó sokat ez a car gép meg nem küldte el, szóval most megirom csak röviden.
ET12 napon vagyok, holnap tesztelek előszőr aztán megyek vérvételre.
de sztem akkor is nagyon ügyi vagy és kitartó, ennek biztos meg lesz az eredménye... :wink:
ha jól olvastam akkor 3x voltál beültin, úgy tudom a tb.csak azt számolja, akkor neked még van 2 nem fizetős , nem?
Igen, tudom mire gondolsz, én is egész életemben vigyáztam magamra, sosem szedtem gyógyszert, több fajta meggondolásból., pl: egészségesen élek , nem akartam a szervezetem kárositani, fogamzásgátlókkal, ne erre tessék, most a 4 lombik alatt szedtem annyi gyógyszert, mint összesen egész életemben , soha. :cry:
chilike1

csomee
megkérdeztem az orvosomat, aki adja a szurit és ő is azt mondta, hogy nem aj ez a két óra csúszás, mert ez úgyis olajos, szóval egyenletesen szivódik fel a szervezetben, fokozatosan, szóval megnyugodtam. :lol:
köszi, az infót, a vérvételről.
Inkább ide megyek hozzánk, nem a pénz miatt, hanem , mert a Nyirőbe többet kéne kocsikáznom, habár úgy olvastam, hogy te a X kerületben laksz , akkor neked is el kellett jutnod valahogy a vérvételre :P , na mindegy, reggel a teszt úgyis kimutatja amit ki kell, a vérvétel meg csak megerősiti azt.-a pozitivat :lol:
chilike1

chilike:hát fogigátlót azt szedtem anno.5évig. :cry:
Szoritok nagyon holnapra!!! Én már a múlt hónapba ilyenkor teszteltem.Általában én is kibírom sokáig a tesztelést de voltak előjelek.Nagyon kívántam a sósat.Minden sósan ettem volna.És ez furcsa volt.

Kép
Kép
melánia

bodzim:segítség kéne!!!
Átmentem a PCO-s topikba és ott a lányok a 2pontos terhelést ajánlották.Azt mondták hogy ha baj van abból kiderül.Utánna érdeklődnél a barátaidtól.
Éhgyomri vért vesznek aztán cukros lötyi majd 120perc múlva megnézik újra.

Kép
Kép
melánia

Kicsit eltünök.

Kép
Kép
melánia

melania
köszi a drukkot, én is azért birom csak ki holnapig, mert a párom lebeszélt a vasárnapi tesztről , ő is és a doki is a szerdát javasolta, hogy addigra lesz pozitiv és a páromnak mindig igaza van :lol: :lol: :lol: , szóval, ezért kivárom...
nekem nincsenek előjeleim, csak a cicim érzékenyebb meg nagyobb, mint szokott, -úgy, mint csomee-nak :wink: , szóval ez lehet akár jó is...
egyébként meg folyton sirok mindenen, még azon is amikor eszembe jut, hogy szeretem a párom :roll:
ez lehet tünet? :lol: -á, nem tudom, hogy ez hormonhatás... :lol:
chilike1

Melánia! Nem tudom, kaptál-e már választ, mert még nem tudtam visszaolvasni ezt az oldalt, örülök, h mész a Mensbe, a 2 pontos elegendő! Utána konzultációt javasolnak, h értelmezzék a leleted, mert nem véletlenül, nem írnak referencia tartományt, de előtte én megnézetem Neked, h azt ne kelljen potyára fizetned, ha gond lenne (nem lesz), akkor elég az endokrincidhez menni, ne fizess ezért. Fú, ezt jól leírtam egy körmondatban, bocsi... :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Szia, Te kis SZERENCSEMALACZKA! = Katás! :lol:

Rita! Most sikerülnie KELL!!! :wink:

Chilike! Ne félj, nem lesz baj a csúszásból!!!

Olvasom tovább.

Kép
bodza2005

Köszi lányok a kedves fogadtatást! :)

Bodza olvastam a történetedet és bizony megkönnyeztem.Jó kis írói vénája van itt egypár embernek! vagy csak ennyire empatikusak?!
Vagy én vagyok érzékeny,Pedig még hormont sem kapok..

chilike drukk neked holnapra!
ritu75

Neee már, most meg nincs is itt senki... :cry: :cry:

Melánia! 1. Most, hogy volt ez a jó kis elindulása az ikreknek, sikerülni fog!!!!!!!!!!!! Ezt vedd készpénznek!!! + Katás is összeszedi Magát, hogy hozza a szerencsét Neked is! :wink:
2. Igen, a 2 pontos bőven elég. Ha inzulinrezisztenciád lenne, akkor szerintem még ne szedd a gyógyszert, mert azzal Apánk nem vállalja a stimut, hanem a DiabessGyörgyteát idd és a diétát csináld (ez utóbbit megszerzem Neked még ma), de várjuk ki, szükséges lesz-e egyáltalán bármi. Azért ennek sem kell ám túl nagy jelentőséget tulajdonítani, csak a prevenció és a tegyük meg, amit lehet jegyében. Szerintem.

http://www.gyorgytea.hu/
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.23 15:22-kor.

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: