Nem kaptam me a hosszú levelet
Léccilécci, próbáld leírni újra, ha nem fáraszt nagyon. De ha igen, akkor inkább pihenj kérlek!
Bodzi, Szimba és a többiek,
Köszi a bíztatást! Én még kicsit be vagyok tojva a hiperstimutól, illetve nem attól, hogy bajom lesz, mert az Dévisz mellett ki van zárva, csak hogy nehogy leállítsa. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte eljutunk-e a leszívásig, mondta, hogy hát nagyon remélem
Jövő hétfőn egyébként nincs, nem tudom meddig, konferencián lesz, úgyhogy mondtam is neki, megbeszélem a srácokkal, hogy akkorra nőjennek meg megfelelő méretűre
És igen, nagyon nagyon nagyon reménykedem benne, hogy jó sokan lesznek, és meg is termékenyülnek, mert továbbra is az a nagy álmom, hogy D+ módszerrel, két babát kérjünk vissza. Mindenkiinek mondom, családnak, barátoknak is, hogy annak drukkoljanak, hogy minél később kapjam vissza Őket
Bodzikám, azt mondod, legyen hatching? Azt nem csak többedik próbálkozásra szokta ajánlani? Hanem a legelején is? Én hajlok rá, hogy kérjek... majd megbeszélem férjecskével.
Rencsi,
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Azt hiszem az az eddigi talán legboldogabb szülinapod, nem? És ennél csak jobb lesz, most kezdődik az élet igazán
Comee,
Tudtam tudtam tudtam! Szuper hírek, mennek a drukkok szerdára!
Chilike,
neked is mennek a drukkok ezerrel!
Monicsigára is sokat gondolok, ki tud róla valamit?
Kitti,
Merre jársz?
Kata,
Ügyes legyél este! Ez lesz a nyerő hónap
Melcsi,
De jó lehetett férjecskédnek, az enyém tuti biztos el fogja magát sírni ennél az alkalomnál..