Sziasztok!
Átmentem hétvégére zugolvasóba...olyan sokat írtatok, hogy esélyem sincs
Milyen édes minden baba! Olyan gyorsan ügyesednek és nőnek...nem lehetne lassabban felnőniük???!!!
Mit szóltok a tuti időhöz? Marad a játszószőnyeg Lillunak, most azzal játszik, hogy szőnyegről habtapira fózkázik meg vissza
Próbálok úgy tenni, mintha mindenre reagálnék :
Hozzátápi: mi még nem kezdjük el, egyszer-kétszer kóstoltuk az almát reszelve, nem köpte ki, de nem is érdekelte különösebben. Úgyhogy nem is adok neki. Még eheti 80 éves koráig eleget. Szerencsés vagyok, hogy rendben megy a szopi, bár nehezen indult, a védőnő meg folyton azzal riogatott, hogy mivel anyámnak nem volt teje, nekem sem lesz

Én amellett vagyok, hogy akinek megy a szoptatás, szopiztasson, amíg tud. A méreganyagok mindenben benne vannak, így abban is, amiből babakaját készítünk. Tudom, az üveges kajákat szigorúan ellenőrzik, de ugye volt az a tápszerbotrány is, akkor sem tudták sima tesztekkel kimutatni, hogy mi van még a tápiban. Konklúzió: semmiben sem lehetünk biztosak
Amúgy a hozzátápit is csak ésszel lehet, az meg van, akinek nem adatott meg, pl. aki nem ad húst a kisgyerekének, mg anyám pont mesélte, hogy már két hónapos koromban tolta belém a főzit, mert nem volt teje, és ő ugyan nem tápszerez. Csak ugye nem csak a főzit, a CSOKIT is, pár hónaposan. Mikor kérdeztem, ugyan nem gondolja, hogy egy kisbabát nem kellett volna azzal tömni? Vihogva mondja, hogy nem kellett tömni, etted te magadtól is. No comment
Kaja, ital: mi gyenge tea, nagyon sokat, ásványvíz, csapvíz, bodzaszörp!!!!!, néha tej, félévente kakaó. Igyekszem nagyon változatosan főzni, írom, mikor mit, hogy ne nagyon ismételjek és minden legyen egy héten belül a menüben. Szárnyas+marhahús, de csak egy héten az egyik kaja husis, a többi tésztás-zöldséges-főzis. Halat sajnos nem, anyósom kétszer olyan szupi halat főzött, hogy azóta nem bírok ránézni, de a férjem sem

Egyébként mióta egyóütt lakunk, a férjem kb. tízszer annyifélét megeszik, mint előtte. Siker
Csöre: megvan MT!!! Imádtam a Hunbabásat, annyira stabil! Lilla nagyra nőtt (

) fenekét sokkal jobban tartja most már, mint az eddigi. Pillangós lesz, bordó pánttal, szerdán hozzuk el.
Fogzás: hétvégén lánykám annyira nyálaska volt, hogy teljesen kipirosodott a szája körül...más jel nincs. Nálatok milyen jele volt még? Ínypirosság? Nyűgösség? Más? Mivel kenitek ilyenkor? Én tiszta lanolint tettem rá (medelás krém), az jó volt. Lehet a gyógyszertárban tiszta lanolint kapni?
Na jó, eldugulok. Ím, egy kép