sziasztok!
jó kis szombat este, Viktorapu (katka után szabadon) tejfakasztó bulin van, megszületett egy barátunk kislánya, a mi bébünk alszik 8 óta, rendbe raktam mindent és jöttem!
Olyan nyugodt most minden
Nah, gyorsan, gyorsan kérdésekre válaszolva,
erpé Viktor jól van, nagy babó még mindig, de visszavett a gyarapodásból,
kuklinak megküldtem a 3hós adatait priviben.
babúszás: a mi dokink, aki tényleg teljesen ott van a szeren, és megbizom benne, nem tulságosan preferálja a babúszát, van pro és contra, én végul a contra mellett döntöttem, + tornáztatom, masszirozom.
Konokain: még nekem is csak egy van, azaz 4,5 hós lesz Vik, amikor megkapja az utolsót, a hozzátáplálás, meg szerencsés esetben, csak 6hósan kezdődik, szóval én is rákérdezek, jó, hogy felvetetted
Nemlajos.
éjszakai alvás, Viktornak volt két csudajó hete, 8 tól reggel fél 5ig nyomta ... de ez most megváltozott, két hete 8 kor eszik és elalszik, felébred 2kor szopizni, utána 6 kor ujra, de visszaalszik 9ig, és sokszor én is vele
huh
nemlajos, ezt a "miért nem indulok el" dolgot elég jól leírtad, szinte láttalak magam előtt, meg totál átéreztem.. Persze ez nem jó, és tényleg vhogy ki kell mozdulni...vhogy......vhogy erőt venni magunkon és kikavarodni ebből...(magamnak is írom)
Adryn, nagyon szép itthoni napokat, mivel én sem Mo-n nöttem fel, csak 12 éve élek itt és a barátok, rokonok egy másik országban, teljesen tudom miről beszélsz, az első alkalommal (6 hetesen), amikor hazavittük, jobban bírta a rokonok, barátok támadását mint mi, azóta már voltunk ujra 1 hétig, és nagyon élvezte, fontos, hogy legyenek körülötte emberek, többen mint itt, ahol azért az embernek nincs annyira jól kiépített kapcsolathálója. Szép időtöltést!!
bébikomp - lehet bea, hogy jobb, hogy így alakult a bébikomp sztory, ...ok, tudom ez olcsó vigasz, és igazából csak a a védőnő véleményére tudok hivatkozni, de kb. 3 hete kaptam tőle egy 3 A4lapot tartalmazó leírást arról, ahol gyógytornászok megindokolják, hogy miért nem jó a bébikomp, ill. milyen károkat okoz a béb testi fejlődésében, ha addig használja, amig fel nem tud állni. (legtöbben akkor használják, ugyi) Szóval csak erre tudok hivatkozni, de már több helyről hallottam, hogy nagyon nem ajánlják. Ami azonban biztos, hogy a bébek nagyon élvezik, és sokáig elvannak benne.
Katka, jó időt, szép nyaralást!
jó éjt mindnekinek!