A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Bea, hát ez nagyon durva... mondjuk én még semmit nem vettem se teszveszen, se vaterán, de ilyenekkel simán aláássák mindenki iránt a bizalmat... :( Szerintem is fejtsd ki, tudjon róla más is!

Pulcsi, gratulálok, nagyon ügyes voltál a tejcsivel! :)

Bébikomp: én úgy tudom, nekem volt, legalábbis úgy emlékszem, mesélték, hogy hogy száguldoztam vele az előszobában. Szerintem nem lett tőle semmi bajom. :D De azt hiszem, csak nagyszüleimnél volt, ők meg messze laktak, így ott évente csak kb 2-szer voltunk, de akkor hosszabb ideig.

Nemlajos, DÁnia és a számok: jaaaaaa :D Nem lehet, hogy a mérlegek miatt? Mintha a kórházban azt láttam volna, hogy nem grammra, hanem dekára pontosan mért volna a mérleg, vagy nem? :)

Tali: én benne vagyok délutániban is, csak az odajutás gázos, mert néha iszonyú meleg van olyankor... Nemlajos:" csak délutáni jó" :lol:

Masut
masut

hát igen, a kiságy projektünket Erpével Máté szétzúzta egy negyed 9-ig alvással, így nem tudtam időben elindulni... :?

de nagyon örülök, hogy mégis lett Kata babának ágya!
(egyébként végül Fanni elaludt a barátnőmnél és jó későn értünk haza este...)
jó balcsizást nektek!!!

Adryn
én is benne vagyok egy du-i taliban!

Bea
jaj, szegény! szerintem se állj le!
Maja tündér bogár!

ma volt először olyan érzésem, hogy nincs tejem... :? este nyúzta Máté a cicit, és most kivételesen mértem, és két mellből 40-et evett... most vagy nem volt éhes, vagy nincs elég tejem... majd meglátjuk az éjszakát, mikor kel...

Pulcsi
gratula a tejbeindításhoz!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

bea: megnéztem a felhasználó adatait, eddig csak pozitív jelzést adott. Ráadásul írt egy olyan tanácsot az értékelésnél, hogy be kell pattintani a kerekeket, meg elemet vagy mit kell a kompba tenni.

Mielőtt azt hinnéd, hogy teljesen hülyének néznélek, szólok, hogy magamból indulok ki!
Én TÉNYLEG elkövetek néha ilyen dolgokat, tegnap pl. habzó szájjal keltem ki magamból, hogy nincs sztoritévénk (tegnap tudtam meg, hogy ismétlik a Vészhelyzetet :D ), aztán kiderült, hogy van, én állítottam be... :oops: :roll:
Aztán ugyanezt eljátszottam egy kajarendelős szórólappal :oops:
Szóval ÉN biztos, hogy nem jönnék rá, hogy be kell pattintani a kerekeket (mint ahogy AZÓTA SINCS a járókánk se feljebb állítva - igen, a hátam már nagyon kivan -, mivel NEM JÖVÜNK RÁ, hogy kéne :oops: :roll: :D :D :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

adott és kapott... ez kimaradt.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

kukli :Lívia is oldalt szeret aludni :)

---->
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos, összeszerelésben van tapasztalatom(majd 10 év), szervízes tanfolyamot is végeztem, ez a bébikomp amellett, hogy agyonhasznált(és újnak lett hirdetve) nem működik és a kerekei kihullanak, ezt csak valami ezermester bácsi tudná megcsinálni.

A pozitív értékelésről meg annyit, hogy szívesen bemásolom neked a levelezésünket ez a pozitív ember milyen hangnemben beszél egy kisgyerekes nővel, szóval ezután még én voltam vallásos, hogy nem jelentettem fel!!Amúgy van két semlegese is.

Bea, Maja

Kép
bea1978

A zenélőkonzolig, amit az agyament írt, el se jutottam, mert igencsak lekötöttek a nem működő kerekek!

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="nemlajos"][ írta:nemlajosb]bea: megnéztem a felhasználó adatait, eddig csak pozitív jelzést adott. Ráadásul írt egy olyan tanácsot az értékelésnél, hogy be kell pattintani a kerekeket, meg elemet vagy mit kell a kompba tenni.

Jah, erre válaszoltam

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó hétvégét, nem hiszem, hogy a hétvégén már leszek

Livike nagyon édes

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, hja, így már oké, azt én is figyeltem, hogy kiemelte, újszerű, alig használt. Így már egyértelműen becsapás!

De a negatív véleményed is elolvastam, azt hiszem, van rá mód, hogy reagálj az ő negatív véleményére, ami meg is jelenik, hogy ne higgye ugyanazokat senki, mint az előbb én :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea Ez nem semmi! Én tuti legalább a teszveszen végigvinném az ügyet!

Pulcsi Ügyes vagy a tejcivel. Most én is úgy vagyok, mint Te voltál. Küzdök a több tejciért. Lehet, hogy kipróbálom a sütit. Csinált már valaki?

A kérdésekre: köszi, mire csütörtökön hazaértünk, már lement Máté láza. Azóta is kis mosolygós. Voltunk kint a Balcsin, jó volt. Csak most a rossz idő miatt inkább hazajöttünk. Nekünk szerencsénk van, mert 35 perc alatt ott vagyunk.

És nekünk is van oldaltalvós képünk.

Kép

Kép

Kép
rszg

Nekem csak akkor alszik oldalt az Eszti, ha cicin alszik be, de ilyenkor is hanyat dől kis idő múlva

Van akinek magától elalszik a babája? Esztit altatni kell vagy cicivel, vagy babakocsival és újabban háton kendővel.

Kép

Kép
pgyöngyi

Máté milyen édesdeden alszik. Zaba, zaba :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi Máté általában elalszik egyedül, de van mikor cici kell neki. Ilyenkor megvárom, míg kicsit elalszik, és beteszem a kiságyba. Utána már elalszik.

Kép

Kép
rszg

Gyöngyi!
Én aki valamelyik nap kétségbeesve írtam, hogy hogy fogom majd a 10 kilós seggét rázni a lányomnak :shock: :lol: tegnap meg ma is produkált 1-1 egyedül elalvást :D Nyöszörgött, nyöszörgött(de ezt a kezemben is csinálja, sőt!ott még ordít is néha, fáj neki az elalvás :lol:)tömködte a kezét a szájába és elaludt :D Remélem egyre több ilyen lesz :wink: Végülis én vagyok a hülye, mert eddig meg sem próbáltam letenni soha, mindig ringattam :?

Rszg!
Nekem olyan bátorítást adnak a képeid!Én úgy félek levetkőztetni Larát(valószínűleg a tüdőgyuszi van miatt bennem még mindig para :()ezért szerintem szegénynek folyton olyan melege van.Én pl.ujjatlant még egyszer sem adtam rá :oops: és a napozót sem merném zokni nélkül.Kalapot se tudom, mikor kell mikor nem, így szegénynek mindig abban izzad a buksija a babakocsiban.
Éjszakára se nagyon tudom, hogy öltöztessem(én fázós vagyok és magamból indulok ki, a férjem meg kiakad mindig)szóval én tök bizonytalan vagyok ebben, így szerintem többnyire túlöltöztetem :(

Kép
Kép
zazzy

gyöngyi: Döme sem alszik el önállóan. Nagy ritkán napközben, de estére vagy cicin alszik el, vagy kendőben.
Én próbálom rendszeresen, hogy hátha leteszem, és jó lesz, de mindig sírás a vége. Hát, majd kialakul :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Először is mindenkinek gratula a pindurokhoz!

Másodszor meg bocsi a zavarásért, de a Ti topikotoknak aktuális lehet.

Eladó sorba került kedvenc hintánk, tökéletes állapotban!

3 fokozatban állítható, 2 sebességi fokozattal, 5 pontos biztonsági övvel!
3 hónapos kortól ajánlott. Nálunk nagyon bevált nyűgösség esetére, mikor máshogy már nem tudott elaludni a manó. Az árban benne van még az újonan belerakott elemek!!!

Kérdezz bátran!
Ár.: 8000,-Ft

tel:06-70-316-3104
Judit Kép

Kép

Kép
mákszem

Szonja elalszik magától...néha kell egy kis pocisimogatás. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, és mostanában egy pelenkát gyűröget, húz a fejére alvás előtt. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kép

Szonja játszik :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Mondjuk ezen pont nincs a fején..... :lol: :lol: :lol:
Na eldugulok, mert velem lesz tele az oldal! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bea sajnálom ami történt a teszveszen :? Tényleg írd le oda is amit Nemlajos javasolt, hogy egyértelmű legyen hogy tényleg átvertek.

Oldaltalvós babók (és persze a többi is :wink: )nagyon édesek :D
Nimród a hasán szeret aludni, de néha elalszik a hátán is napközben mikor nagyon fáradt.
Ja és ő is mindig oda gyürmöli a pelust vagy az alvóká az arcához :D
Nálunk működik az egyedül elalvás, de szerintem ebbe közrejátszik az is hogy nincs idő ringatni már az elejétől fogva, így muszáj neki elaludnia :D Meg az elejétől fogva mindig ugyanaz a procedúra, fürdés után irány az ágy, ahol még bekapcsolom neki a forgót félhomályba, aztán szól hogy elég :D megfordítom hasra, teljes sötétség, illetve éjszakai fény, és felhúzom még az ágyában levő bohócot és alvás. És általában elsőre el is alszik, esetleg egyszer-kétszer még be kell menni cumit visszarakni.

Én ma megint kipurcantam, de. főztem, aztán egy nagy vödör meggymagozás, és végül egy jó kis futás :) azért ennek a rossz időnek is van előnye, nagyon jóóó volt futni 8) és szerencsére Nimród jó gyerek volt, bepótolta a tegnapi nem alvását.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok!

jó kis szombat este, Viktorapu (katka után szabadon) tejfakasztó bulin van, megszületett egy barátunk kislánya, a mi bébünk alszik 8 óta, rendbe raktam mindent és jöttem! :-)

Olyan nyugodt most minden :-)

Nah, gyorsan, gyorsan kérdésekre válaszolva, erpé Viktor jól van, nagy babó még mindig, de visszavett a gyarapodásból,

kuklinak megküldtem a 3hós adatait priviben.

babúszás: a mi dokink, aki tényleg teljesen ott van a szeren, és megbizom benne, nem tulságosan preferálja a babúszát, van pro és contra, én végul a contra mellett döntöttem, + tornáztatom, masszirozom.

Konokain: még nekem is csak egy van, azaz 4,5 hós lesz Vik, amikor megkapja az utolsót, a hozzátáplálás, meg szerencsés esetben, csak 6hósan kezdődik, szóval én is rákérdezek, jó, hogy felvetetted Nemlajos.

éjszakai alvás, Viktornak volt két csudajó hete, 8 tól reggel fél 5ig nyomta ... de ez most megváltozott, két hete 8 kor eszik és elalszik, felébred 2kor szopizni, utána 6 kor ujra, de visszaalszik 9ig, és sokszor én is vele :-)

huh nemlajos, ezt a "miért nem indulok el" dolgot elég jól leírtad, szinte láttalak magam előtt, meg totál átéreztem.. Persze ez nem jó, és tényleg vhogy ki kell mozdulni...vhogy......vhogy erőt venni magunkon és kikavarodni ebből...(magamnak is írom)

Adryn
, nagyon szép itthoni napokat, mivel én sem Mo-n nöttem fel, csak 12 éve élek itt és a barátok, rokonok egy másik országban, teljesen tudom miről beszélsz, az első alkalommal (6 hetesen), amikor hazavittük, jobban bírta a rokonok, barátok támadását mint mi, azóta már voltunk ujra 1 hétig, és nagyon élvezte, fontos, hogy legyenek körülötte emberek, többen mint itt, ahol azért az embernek nincs annyira jól kiépített kapcsolathálója. Szép időtöltést!!

bébikomp - lehet bea, hogy jobb, hogy így alakult a bébikomp sztory, ...ok, tudom ez olcsó vigasz, és igazából csak a a védőnő véleményére tudok hivatkozni, de kb. 3 hete kaptam tőle egy 3 A4lapot tartalmazó leírást arról, ahol gyógytornászok megindokolják, hogy miért nem jó a bébikomp, ill. milyen károkat okoz a béb testi fejlődésében, ha addig használja, amig fel nem tud állni. (legtöbben akkor használják, ugyi) Szóval csak erre tudok hivatkozni, de már több helyről hallottam, hogy nagyon nem ajánlják. Ami azonban biztos, hogy a bébek nagyon élvezik, és sokáig elvannak benne.

Katka, jó időt, szép nyaralást!

jó éjt mindnekinek!
anna**

vica te futsz, csodacsaj vagy!!!!

+ főzés

+ meggy...
anna**

én most végeztem a srácokkal...

Máté ma nyűglődött valamiért... nehezen aludt el, és szegény Fanni csak utána jöhetett... :? ráadaásul előtte nézett Némót, amiben van ugyebár Undi, akinek fogszabályzója van, és már riogatjuk egy ideje, hogy ne szopja az ujját, mert előre állnak a fogai, és majd fogszabályzót kell hordania. és most Undi annyira meghatotta, hogy erről alvás előtt csomót kellett beszélgetnünk, és kitalálta, hogy akkor ő most nem fogja szopni az ujját... és édes lelkem elaludt az ujja nélkül. hallottam, hogy többször bevette, és aztán rögtön rájött, hogy nem akarja, és kivette. megzabálom, olyan édes...
de ennek az is volt az ára, hogy kétszer annyi ideig aludt el... de nem baj, fontosabb, hogy leszokjon! viszont kiváncsi vagyok, meddig tart a lelkesedés... :roll:
és mindehhez az is hozzá tartozik, hogy a férjem ma lelépett egy balatoni futóversenyre, ahol 11-kor kerül sorra éjszaka, úgyhogy el kellett indulnia, pont a nyüglődés közepén... :twisted: Fanni meg várt engem a nagyágyban mint egy kisangyal. közben némózott... tényleg annyira szeretem, olyan jó gyerek! :D

Máté mostanában ficánkol és nyöszörög a kezemben, úgyhogy pár napja ő is egyedül alszik el. ahogy lerakom, már csukja is be a szemét! nekem tetszik ez a felállás!!! :wink:

oldalt alvó babák cukik!!!
Máté hason alszik.

Anna
hol nőttél fel? bocs, ha már írtad, elkerülte a figyelmemet... :oops:

Vica
tényleg nem vagy semmi...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

engem érdekelne ez a fodrászoktatás... de látom, hogy máj. 28-án indult a tanfolyam... :roll:
már egy ideje gondolkodom ezen a fodrászat kitanuláson, mert én vágom majdnem az összes családtagomnak a haját, és úgy érzem, nem ártana, ha értenék is hozzá... amíg gyeden vagyok még rá is érek kitanulni...

na ez egy kis mellékszál volt... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

alváshoz: én hiába teszem le Dömét, hiába simogatom, csak forgatja a fejét, meg hánykolódik :(
Ma meg... hát ma front volt 8) A javából :?
Úgyhogy megint átmentem rosszanyába, kiabáltam is, meg minden :cry:

anna: milyen érveket hozott fel az orvosod? Én egyelőre "csak" a fertőzésről és a fülgyusziról hallottam, de én már megint tájékozatlan vagyok...

csibb: én meg a varrással kacérkodom, arról papírom is van. Viszont nekem is lenne kedvem kitanulni még egy szakmát, mondjuk egy olyat, amivel pénzt is lehet keresni...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
na az a másik, ami szintén érdekel!!! :wink: ráadásul mindkettő jól jönne a gyerekeknek is!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tegnapi 4 hós:60 cm, és 5560 g, nem kell hozzátáplálni:)
konakiont annyit kell beadni, amennyi a dobozban van-nekem ezt mondta tegnap a doki, és nekünk tegnptól a napi 2 csepp d vitamin helyett csak 1-et kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

nemlajos, én azt ovastam úszás ellen, h nem jó beavatkozni a baba természetes mozgásfejlődésébe ezzel a "mesterséges" folyamattal. de sok érv van mellette, ellene, mindenki döntse el. mi is ellene vagyunk.

bébikompról én is azt hallottam, h egyáltalán nem fejleszti a mozgást, felesleges...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csibb,nemlajos: én is csatlakozom a tegnap esti nyügihez. Esztert este 10-re sikerűlt elaltatni (fél 9-től).Cicitől sikitófrászt kapott és a szokásos, eddig bevált nyugtatási, altatási pozíciók is kudarcba fulladtak.

pulcsi:ügyik vagytok:)

Kép

Kép
pgyöngyi

pulcsi: két csepp? :shock: No, hát nekünk eddig is egy volt 8)

ehh, a franc se tudja, mi jó, mi nem jó, egy biztos, én fogok akvafitneszezni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi
a koraszülöttség miatt kellett 2 csepp?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Pulcsi, nekünk is csak 1 csepp kellett a D vitaminból eddig is :)

Babaúszás: szerintem ez is olyan, mint bármi más, biztos túlzásba is lehet vinni és akkor biztos nem jó, de talán ha nem viszik túlzásba, akkor ártani biztosan nem árt. Én így gondolom. Ha élvezi, akkor jó, ha nem, akkor meg az ember úgyse viszi. Egyébként szerintem inkább az élmény a fontos, hogy baba és mama (vagy apa) együtt csináljanak valami jó élvezeteset. :) Ehhez viszont elvileg nem kell külön babaúszó foglalkozás, elég egy olyan hely, ahova nagy biztonsággal be lehet(ne) vinni a babát és pancsolni vele.

Oldalt alvó baák nagyon édesek. :) :)

Zazzay, én sem mindig tudom, hogy öltöztessem, de alakul. :) Az biztos (mármint szerintem), hogy ha mindig túl melegen öltözteted, akkor fázós lesz, mert ahhoz szokik hozzá, hogy melegen van öltözve. Cáfoljatok meg, ha nem így van. Persze alul se szabad öltöztetni... :roll: Ezzel most jól segítettem. :lol:

Csibb, hajrá Fanninak a leszokáshoz. Nagyon édes lehet, ahogy igyekszik. Elalvás látom, nálatok is alakul. :)

Én ma reggel voltam úszni és szerencsére senki nem ébredt fel addig, míg haza nem értem. Sőt, még kiteregetni is volt időm. Igaz, pötyögött az eső, de kint teregettem ki a teraszon (van fölötte tető, legfeljebb bever egy kicsit az eső), kint sokkal jobb illatúak lesznek a ruhák.

Masut
masut

én azt hittem,mindenki 2 cseppet ad :shock:
akkor lehet a korasz.miatt.4 hó alatt így 16 cm-t nőttünk:)
44cmről indult.
rszg sütit nem csináltam, viszont ettem 4/!!!!!!!!!!!!!!/doboz vaniliás karikát :lol: a tejvisszatérés miatt :wink: nekem a kekszek jót tesznek.plusz a libazsír.
csibb,ne azt nézd,hogy 40 ml...nándi sztem még mindig 80-100akat eszik,néha 60-nem mérem-nem tudom, míg más gyerekek 150-et..lehet neked is jó zsíros és tápláló a tejcid:)
apa 2 órája alszik, én meg ebédet készítettem, nándit nyugtattam, cipeltem :roll:
jövő héten leszünk 1 éves házasok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Helló!
Köszi az oldalfekvős képeket, valami tüneményesek! :lol: Lehet nekem is azért nem alszik így, mert hasonalvó? :roll:
Zazzy talán emlékszel nekünk is volt két oldali tüdőgyuszink. Ugyanígy vagyok mint te. Nekem Kata idén eddig kb. 3x volt rövid bodyban pulcsi nélkül. Mindig van rajta kismellény, vagy kisruha, bármi. Igazad van Masut, lehet fázósabbak lesznek, de sztem egy ilyen betegség után bárki így viselkedne. Tök cuki napozóink vannak, Boti ilyenkor már abban főtt,de egyszerűen nem merem ráadni a csajra. :oops:
Csibb lehet nálatok is ugrás van. Ma nekem is kevés a tejcim. Apa hozott meglepi sört. Reméljük meglesz a hatása. :wink:
Bea azon gondolkoztam, ha ki akarod próbálni, szívesen neked adjuk (nekem csak útban lesz sztem) a peg perego kompunkat. Nem új, én is használtan vettem, és van egy kis hibája is, de csak a postát kéne fizetned. Viszont kölcsönben van vidéken. Sztem 1-2 hó mire visszakapom, de előtte nem is adnám szívesen. Nem ülő gyereknek abszolút nem ajánlják.
Tegnap este lehet Kata mindenki helyett, de 6-kor elaludt. :wink: Igaz napközben szinte végig fent volt.
Megvan az új ágya. Elveszik benne, de élvezi. Bejárja rendesen. Mindig teljes fordulatban találom a másik oldalon. :lol:
Anna mentettem.
Rszg tök jó, hogy ennyire közel van Balcsi. Annak meg örülök, hogy Máté már jól van. Priviben átküldöd akkora táblát? Már elkezdtem lementeni az adatokat.
Csibb tanfolyam folyamatosan indul az oldal szerint.
Na menek, kezdődik a f1. Mindenki alszik.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé, Gyöngyi, horgolódik egy pár cipink és egy kendőnk. :wink: Köszi!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pulcsi Most én is megennék egy dobozzal!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Tényleg nagyon aranyosak az oldalt fekvő babák! Nálunk Anna csak háton hajlandó aludni, ha hasra teszem, kb 5 perc múlva üvölt.

Pulcsi!

Gratula a tejcsihez! Ügyes vagy! Mglátod, ahogy telik az idő, egyre könnyebb lesz minden!

Kuklika!

Tőled akartam kérdezni, hogy tudod Katát mindig ugyanabban a időpontban elaltatni délután?

Lányok nektek nincsenek alvási problémáitok? Sajnos én nagyon rosszul alszom, mióta megvan a pici. Akkor se tudok aludni, amikor Anna alszik. Éjszaka mindig forgolódok 1-2 órát, mire elalszok, és utána is többször felébredek és alig tudok visszaaludni. A délutáni alvással már nem is próbálkozom. Viszont érzem, hogy már kezdek nagyon kimerülni, mert azért ez a napi 3-4 óra alvás nem túl sok :(
Vendég

hehe, én spec. fent vagyok éjfélig, egyig (akkor van az, hogy teljes csend, és végre van időm mindenfélére, zavartalanul), aztán többnyire pörgő aggyal lefekszem, 7 óra felé ébreszt Döme...
Bár még utána visszaalszunk... :roll:
Nem, nekem nincs alvási problémám, csak sokáig lébecolok :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Frontról inkább ne is beszéljünk :x Az utóbbi 2 éjszaka 3szor meg 4szer volt kelés :shock: és fél 5kor úgy döntöttünk reggel van :o ma napközben is 3x10 perc alvás volt :shock: se babakocsis séta, semmi nem segített, most egyelőre beájult itt a kezemben, de hogy mi lesz megint éjszaka :? Mikor lesz ennek már vége???Afront nem addig van, míg megérkezik a rosszidő?Mert az tegnap megtörtént.Nálunk egy óra alatt kb.15 fokot hűlt a levegő.ijesztő volt.

Kuklika!
Akkor nem vagyok egyedül.De azt se szeretném pedig, ha fázós lenne, mert én nagyon az vagyok, és elég pocsék. :?

Kép
Kép
zazzy

lilla, kezet foghatunk nemalvásban...dettó úgy voltam és néha vagyok még mint te. nem tudok elaludni, ha sikerül és felriadok, utána nem megy...aztán jól felhúzom magam, h mindjárt reggel stb. és már az idegtől nem megy. sedatif pc homeos szert ajánlották.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti!

Tök ugyanez van nálam is. Ha felébredek, már én is azon idegelem magam, hogy mindjárt kelhetek, aztán már amiatt se tudok visszaaludni.
A Sedatif pc-t már próbáltam, hát semmit se ér. Vagyis nálam...
Nálad mitől változott? Csak mert irtad, hogy már nem mindig van gond az alvással.
Vendég

Hát én is szedem, megpróbálok hinni benne!!! :)
Hála égnek nem minden éjjel vergődök...hogy ettől vagy nem ettől nem tudom...meg próbálom szugerálni magam, h eddig jó alvó voltam, és most is az leszek megint. Meg anyuka ismerőseim többen mondták, h ugyanígy vannak. engem ez is megnyugtat, h nem vagyok "hülye", elején azt hittem, h csak én vagyok ilyen. Meg ha felébredek, akkor próbálok másra gondolni, nem arra, h "úristen mindjárt kelhetek...már csak ennyit-annyit aludhatok stb stb....meg későn fekszem le, mikor már tényleg álmos vagyok.
Nekem minden éjjel ilyen nemalvós?????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Neked minden éjjel nemalvós??????? (rosszul írtam az előbbiben, nem "nekem ".....)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hát azért nekem se minden este, de 7-ből 5 éjszaka szenvedek. Aztán ha már nagyon-nagyon fáradt vagyok, akkor van olyan éjszaka, hogy jól alszom.
Én is gondoltam rá, hogy jó későn fekszem le, de azt meg nem merem megkockáztatni, mert Annánál teljesen kiszámithatatlan még mindig, hogy mikor kel reggel, aztán még annyit se tudnék aludni.
Amúgy már én is azt hittem, hogy egyedül nekem van ilyen problémám.
És napközben el tudsz aludni? Vagy nem is próbáltad? A Sedatif Pc-t hogy szeded?
Vendég

Köszi csajok a kompos hsz-eket, Kukli neked külön köszi a felajánlást, de valahogy megoldom, végül is még most nincs rá szüksége, a hétvégén próbáltuk visszarakni a kerekeit, de el van törve, veszünk majd hozzá kereket, nem a legolcsóbb, de 2 kerék kell hozzá, és olcsóbb, mint újat venni, ha már így jártam. Betettem az elemet az általa emlegetett konzolba, az az egy ami szuper rajta, Maja már ugrott volna neki, úgy felizgatta a világítás, meg a sípolás.(biztos erre gondolt a csúcsszuper kifejezésnél :lol: :lol: )

Pulcsi, gratula a méretekhez, Szerdán mi is megyünk, csak mi a 3 hósra.

Jövő Vasárnap meg keresztelőnk lesz, még a fél család nem tudja, hogy jön-e, többek között a keresztszülők egy része sem, szóval érdekes lesz :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem csak egy-egy éjszaka nemalvós. De nagyon szar ez...főleg másnap. brrrrr.....én is úgy voltam, h nem mertem megkockáztatni a késői fekvést, de a férjem mondta (és igaza van), h inkább aludjak el később és alszok egyben mondjuk 5-6 órát, minthogy forgolódok és megszakításokkal mondjuk 4et. Szegénynek sokszor mondtam a magamét éjjel-hajnalban, nem hagytam őt sem aludni. hajaj....
sedatifot 3szor szedem egy nap, van, h 1-et, van, h 2-t. Lefekvés előtt ált. 2-t.
Napközben nem próbáltam aludni.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: