kitti4
hozzál már nekem is egy kis szerencsét , lécci., lécci., lécci
cs.andi
gratulálok a picihez. Igen, igazad van tényleg elég nehéz megérteni, miért kell ezeken keresztül mennie az embernek. De egyik nap pont erről irtam, szerintem ezek megfejthetetlen dolgok, nem érdemes rajtuk hosszat elmélkedni, hacsak az ember nem filózófus...

-mivel úgyis csak találgatni lehet ,a megoldás nem biztos , hogy megtaláljuk.
ercsikati
nagyon sajálom
amit melániának irtál, szinte ugyanezt irtam egyik nap én is, ugyanigy gondolom, csak dühöngeni tud az ember a sok igazságtalanságon)mármint, hogy más akinek nem is kell gyerek pikk-pakk szül párat, aki meg epekedve várja, annak meg, igy meg kell szenvednie, egy hülye kétcsikos tesztért is, és még akkor is történhet bármi-lásd csomee-t-.
de ilyenkor az a legjobb, ha rá gondolsz arra a sok szépre és jóra amivel a Jó Isten megáldott, és esetleg "kárpótol" némileg. Pl. ahogy látoom van már egy szép pici a családban, szerető párod , családod van, egészséges szép fiatal nő vagy, szóval csupa jó tulajdonságaid vannak -
a baba pedig előbb vagy utóbb, de úgyis összejön, csak addig nagyon erősnek kell lenni és kibirni ezeket a hullámvölgyeket.
csomee
nagyon sajnálom, tényleg

, de azért még lehet egy ici-pici remény, ha még mindig látszódnak a csikjaid.
nem teszteltem ma, valószinűleg holnap fogok, azt irja a teszt, hogy a beágyazódást követő 3. napon már kimutatja a terhességet, hát ajánlom is neki, hogy kimutassa!!!!
Egyébként ma kértem a dokimtól ) ő adja be nekem is minden nap a progi injekciót) szóval kértem tőle beutalót hétfőre vérvételre, az lesz a megtermékenyitéstől számitott 13. nap a beültetéstől számitva 11.-ik szerintetek annak már ki kell mutatnia valamit?
És egyáltalán mi a jó bhcg szint-fogalmam sincs menniyre kell számitanom?

csak azért , mert arra hipnotizálnám magam hétfőig
Genetikai vizsgálaton én már voltam, minden oké volt, nálunk, nem hiszem, hogy ez lehet nálatok a gond, mert ha a pici babád közös a pároddal, akkor már ott is gond lett volna-bocsi, de nem tudom, hogy állsz, szóval a babád , mikor született és kitől

-na jó ez csak vicc volt, bocsi

, illetve ő lombikkal jött-e össze, ha igen megirod nekem a sztorid , légyszi.hányadikra sikerült és hogy, stb, minden részlet érdekel
Úgy gondolom a doki nem fogja tudni megmondani, miért nem tapadtak meg , -ha tudná másképp csinálta volna-érted, szóval szerintem ez csak igy alakult
Egyszer azt hallottam, hogyha nem alakul ki ilyen esetben terhesség vagy kialakul de nem marad fennt-mármint a terhesség, az valami rendellenesség miatt van, nem a amiatt, hogy nem tapadt meg rendesen, hanem amiatt, hogy egy bizonyos szinten túl nem fejlődőtt tovább az embrió.-Tudod meséltem, hogy nekem is volt már ilyen az elsőnél, akkor hallottam ezt. Okos kis gépezet a női szervezet, ilyenkor (jobb esetben) nem engedi tovább megtartani a terhességet, ami talán jobb is
Sokat szoktam ezen gondolkozni, hogyha valaki természetes úton lesz várandós, ott ugye a természet megold mindent, eleve csak a legerősebb sperma éri el a célját, ilyen esetekben, amikor meg pl. ICSI-t csinálnak, a biológus kiválasztja a legjobb képű spermát és azt fecskendezi bele a petébe. Ami persze pont olyan, mint a való életben, nem biztos, hogy attól még, mert egy hapsi a legjobb képű a világon, ő a legjobb , legerősebb, legromantikusabb, leg., leg.,leg stb.
ezt most jól leirtam, de azért remélem értitek.