Hali!
Viola 1 órája és 20 perce üvölt a kiságyban- már ciciztünk kétszer, kapott cumit, játékot, Apa babusgatta... de amint nem lát minket, üvölt. Nem éhes, a cicin csak hülyéskedik (vigyorog, cuppog és felül). Nem akar aludni... én meg nem veszem fel, mert az nem lenne túl előremutató. Ha benézek a kiságyba rámvigyorog, csápol, gügyög. Ha elmegyek üvölt. Gondolom, ez hiszti definíciószerűen.

Lehetne kis csendes is, mert ma 2 szurit is kapott (megint hősiesen viselte- egy sikítás, és már nem is sírt, amikor kiléptünk az ajtón.), ehelyett átment "ébermanóba"

.
Esti ruci: nálunk most van rajta egy trikó, egy vékony hálórugi és egy nagyon vékony hálózsák (semmi bélés, olyan az anyaga, mint a rugié). Ha hűvösebb van, rádobok egy puha plédet.
Alma: nálunk ez a sikersztori- reszelve és főzve (a nagyi bevallotta, hogy ici-pici cukrot belecsempészett

). A többi, üveges kaját ugyebár kihányta. Ezt most panaszoltam a dokinéninek, aki azt mondta, amit ti is- várjak többet a szopival (1 órát minimum), és inkább több levet adjak neki, ne a sűrű pépet. És inkább friss gyümit, mint üvegeset. Na, ma erre megkínáltam (üveges

) almalével- és szépen visszaköpte rám az egészet- kivételesen szándékosan. Megkóstolás után nem csodálkoztam ezen annyira
Rita: jó, hogy újra jöttél! Attila gyönyörű- aha, szóval ő is labdarajongó, mi?! Viola már a 2. labdát könyörgi ki 2 héten belül (az áruházban ránéz, odanyúl, és közli, hogy "Hööö!", no, erre a lelkes nagyik megveszik neki-

így rontjuk a gyereket- emellett 1 éves korára szép gyűjteménye lesz, ha így haladunk

) A szemei borzasztó szépek, és nagyon kis formás legény!
Kriszti: Ágibaba csudaszép! És látom, szintén a Csócsálók hadát gazdagítja
Biga.csiga: nekem is a Chicco tetszik, de abszolút nem értek hozzá
Vickybabe: nagyon szépek vagytok, nagyot fejlődtetek! Figyi, én nem bukással, hanem kimondott hányással mentem panaszkodni a dokinénihez, és még arra sem mondta, hogy várjunk! Az instrukcióit ld. fenn- ha jól értettem, úgy volt vele, hogy igenis meg kell tanulni a kis gyomornak emészteni mást is, mint a tejci...
Vsziszi: király! Beszéljünk meg valami időpontot, és fel is kerekedek! A holnapi napot nem ígérem, kóruspróbám lesz és tejet kell gyűjtögetni, de péntektől valószínű mehet a dolog. A házak közt maradva bujkálhatunk a nap elől.
No, elaludt a Kisasszony- magához ölelte a patkányt (továbbra is ilyen morbid barátai vannak- a múltkor kiválasztott a Tescoban egy zöld kígyót is

Végül leültem mellé netezni, és beletörődött a sorsába...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maszatmanó76 2009.06.17 20:45-kor.