A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Amúgy nekem is szülőágyon csinálták az nst-t, és megállapítottam, hogy nagyon kényelmetlen, alig bírtam megfordulni rajta, meg lemászni róla, és ilyenen kell szülni? :shock: Bár nálunk mindenféle alternatív bigyó is van, de sokan mondják, hogy hiába, a végére az ágy a legkényelmesebb.....ezt most még nem tudom elképzelni sajna... :roll:

Kép
Kép
tabati

A kórházban megtudtam, hogy ott nem alkalmazzák a beöntést, ott kúpot kap a kismama. Bár én komolyan attól félek a legjobban a szülésnél, hogy be ne tojjak, ha lenne, biztos kérnék beöntést.

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Természetesen már fel is vagy véve! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szülőszoba látogatási tapasztalatok: :D :D :D :D :D :D , tusolót illetően pedig bízzunk benne, hogy túlzott egy kicsit a szülésznő. :wink:

f.nikici! :)

Bocs, de a tesód története attól tartok, hogy már a rémtörténet kategória. Azaz extrém dolgok előfordulhatnak, de messze nem ez a jellemző. :roll:

Kiéhezett kismamák figyelmébe :wink: :

http://videa.hu/videok/zene/robbie-williams-rock-dj-enek-klip-KuPnQ2IMSKfbxeCU

(Aki kiéhezett, de úgy gondolja, hogy most mérsékelten erős idegzetű, az állítsa meg 2:50-nél. Én ezt a verziót még sose láttam. :o )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.16 13:15-kor.

Kép
Kép
200907?

Nikici!

Ja tényleg!!Banyek!!! :shock: nem fogom látni a babámat!!! :shock: :shock: :lol: :lol: De ha már lement a műtét csak a varrás van hátra, biztos kérhetem, hogy rakja rám valaki a szemüveget nem? :lol: De most komolyan... :oops: párom annyira szemüvegfüggő, hogy még úszni is abban úszik. :lol: Fürdésnél is csak feltolja a fejére ha meg akarja mosni az arcát. :lol:

Kontaktlencsében nekem asszem 2x sikerült aludnom véletlen, ebből egyszer volt olyan, hogy arra ébredtem, hogy tuti ég a ház, mert olyan füstösen láttam. :lol: De szerencsére egyszer sem gyulladt be a szemem. Bondnak valszeg olyan a lencséje, amiben lehet aludni. Ugye?

Kép
Kép
tabati

szegény húgom egyszer elaludt a tévé előtt kontaktlencsében, és arra kelt fel, hogy lát, annyira boldog volt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

tabati! :)

Másfeles dioptriával te is jól fogod látni, nyugodj meg! :lol: :lol: :lol:

Igen, nekem olyan lencsém van, ami 1 hónapig lehet fent úgy, hogy azzal alszom. Köszöni a szemem, jól van (általában 3 havonta csekkoltatom le) :wink:

Kép
Kép
200907?

osri777! :)

"szegény húgom egyszer elaludt a tévé előtt kontaktlencsében, és arra kelt fel, hogy lát, annyira boldog volt"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miért lenne ciki, hogy alig bírtál lekecmeregni az ágyról? :shock: Az én dokim mindig nyújta a kezét és lesegít. :wink: 8) :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Jó, akkor nem ciki, csak olyan tehetetlen tehénnek éreztem magam abban a pillanatban :oops: :oops: .

Kép
Kép
orsi777

Lüke vagy. Te egy kismama vagy, nem sokkal a szülés előtt. Pattogjon a Rubint Réka! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lidike: maximálisan egyet értek Veled. Én a minap megkaptam, hogy bizony nem igazi anya, aki csaszival szül, mivel ugye nálunk fenn áll....igaz nem szóról szóra így mondta, de ez volt a lényege, csakhogy én az ilyeneket elengedem a fülem mellett, ki nem sz@rja le, hogy ki mit gondol?!?!
Én nem készültem/készülök a szülésre, úgysem én döntöm el, hanem a természet....pl. ha vki programozott csaszira készül, de a baba úgy gondolja ő nem úgy akarja, és megszületik mielőtt fel lehetne készülni, akkor mi van?? semmi, nem lehet csinálni semmit.
Az, hogy vannak akik eleve félnek a szüléstől lehet bármi oka. Nálunk anyósom kimondottan császár párti, anyum szintén. Mindketten kipróbálták igaz mindkettőt. Anyumnál nehéz szülés volt, de szerencsésen megúszta tesóm is és ő is. Én meg faros voltam, így programozott csaszival születtem...
Anyósom már nem volt ilyen szerencsés sajnos, az első baba meghalt szülés körülötti komplikációk miatt (köldökzsinór, agyvérzés, oxigénhiány, leejtették), 3 éves korában, és azt mondta senkinek nem kívánja azokat az éveket...
Az anyósom első tesója is meghalt köldökzsinór miatt, sógornőmnek is az első kisbabája....szóval itt érthető, hogy csaszi párti. Párom mikor született ragaszkodott hozzá, dokik csak a szájukat húzták, végül megcsaszizták, utána a doki mondta, hogy de jó hogy így ragaszkodott hozzá, ugyanis a zsinór ugyan úgy volt páromon is mint az első babán, és tuti nem élte volna túl...3x nyakán és egyszer a lába között...
Én nem szoktam elítélni senkit, semmi féle elgondolása miatt, mivel biztosan megvan rá az oka, hogy úgy gondolja, vagy egyszerűen csak úgy érzi....na meg sosem lehet tudni ki mikor milyen helyzetbe kerül :roll:
Pl. a dodi által leírt esetben a szülész férj lehet látott már éppen elég szülés közbeni komplikációk miatti fogyatékosságot (mivel ebben dolgozik), emiatt meg tudom érteni, szerintem nagyon sokat jelentenek a lelki hozzáállások a dolgokhoz!!

Én személy szerint már örülnék ha csaszi lenne (mégha tartok is tőe), mivel már felmerült nálunk is a zsinór probléma, nem teljesen félelemmentesen mennék neki egy sima szülésnek (ha tegyük fel addigra befordul), ilyen családi tragédiák után...na de majd pénteken kiderül, hogy mi is a helyzet

f.nikici

Bond!

Ja, igen, velük minden rendben amúgy, bár nekem az is fura, hogy csak 7 kilót hízott összesen, pedig eleve 45 kilós volt a csaj :roll: ! Kicsit érdekes nekem ez az egész....

A klippet én csak 2:50-től néztem :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Hááát, ez elég érdekes... :roll: :roll: :roll: :roll: Bízzunk benne, hogy ők tudják mit csinálnak. :roll:

"A klippet én csak 2:50-től néztem"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: nem rémtörténetnek szántam, hanem ez egy valós eset, van ilyen is, igaz nem mostanában történt, hanem kb 10 éve :lol: :lol: most nem tudom milyen lencsék vannak, nem követem, mivel az én szemem begyullad tőle :roll:

tabati: nem tudom, hogy odaadják-e, de azt mondja mindenki nagyon közel teszik, így látni fogom. Sógornőm szegény nem látta az ikreit csak egy-egy foltot pedig közel tették neki, csak hát közel 7es a szeme...úgyhogy akkor szerintem a mi szemünkkel majdcsak látjuk a kicsikéinket Te is és én is :D

f.nikici

Sziasztok

Arik vagytok. Itt vagyok és még egyben. Nem volt jó a netünk ezért nem tudtam jelentkezni.

Este még fel kellett hívnom a dokimat azt mondta, hogy ha nem erősödött akkor most már csendesedni fog, igaza lett. De azt mondta hogy ha megindul akkor azonnal hívjam, és mi is induljunk rögtön.

Még befeküdtem fürdeni melegvízbe, aztán utána volt még 1-2 fájás, és aztán elmúlt. Éjjel ébredtem egy pár fájásra, de abból sem lett semmi.

Most fáj a derekam, meg a hasam alja, néha keményedek, de semmi több.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

jelentem megérkeztem a terhesgondozásról...
megovlt a ctg-m is.ctg alatt számolnom kellett a baba mozgását,
nem értettem miért,de számoltam...
orvosnak mondtam az uhut és mondta,hogy a farosság miatt pedig
jó lenne tudni,hogy mizu odeabent és így jövőhéten együtt
felmegyünk az uhuba v valami ilyesmi.más kórház uhuját nem fogadhatja
el.max,ha nagyon muszály,akkor elmegyünk még1 4D uhu-ra.jaj
de fogom sajnálni :wink: :wink: :lol: :lol: :oops: :oops:

amúgy minden ok.méhszáj C3000.levette a kenetet,jövőhéten van
meg az eredménye és akkor vesznek vért is...

szonibaba!
elméletileg ma már lesznek törcsik.legalábbis tegnapra ígérték a
sparosoknak,hogy lesz...

007!
nem lehet sehol máshol venni sajna azt a brendonos játékot,mert
valószinüleg a brendon levédette és csak ők árulhatják...
de tényleg majd max leugrunk érte siófokra,hacsak addig nem lehet
majd itt pesten is kapni...

Balcsi:
hát persze majd meglátjuk hogy alakul,de úgy terveztük,hogy
augusztus vége felé leugrunk pár napra...

Kép
Kép
csibe83

f.nikici! :)

Tudom, hogy nem annak szántad! :wink: (10 év ebben a viszonylatban egyébként nagy idő)

tabati! :)

"szerintem a mi szemünkkel majdcsak látjuk a kicsikéinket Te is és én is "
Sőt, még egymáséit is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

De jó, hogy jelentkeztél! :D :D :D :D :D :D :D :D

Jó, hogy a dokid képben van és gyakorlatilag ugrásra kész. :) CTG-re akkor nem kell menned, nem néz rád ilyen fájások közepette?

Kép
Kép
200907?

Óóóó Gabi! Pedig már.... :wink:

007!

Igaz, csak akkor tűnik fel, hogy nem látok, ha leveszem a szemüveget. Ha sokáig nincs rajtam (pl. itthon), akkor úgy gondolom látok. :lol:

Kép
Kép
tabati

Legközelebb hétfőn megyek a dokimhoz akkor vizsgálat is lesz, már ha addig nem szülök meg. Amúgy a tegnapi nst jó lett, csak azt a 3 fájást mutatta, és utána kezdődött a sűrűbb mikor már elindultunk haza felé.

Császár: én is hülyeségnek tartom lenézni azokat akik császárral szültek. De amit én sem értek meg az az amikor csak kényelemből választják ezt a szülési formát. Mint tudjuk elég sok ilyen van.

nelli apa örülök hogy szépen gyarapodnak a csöppségek. Nem sokára mehettek haza de jó lesz:)

Kép

gabi1

Kép fejet nem nézni
Kép 35 hetes "pocakfotó"

Kép
Kép
orsi777

gabi: üdv ismét!! már vártam az sms-t, azt hittük azóta már babázol, de szerintem nemsokára baba lesz itt, ennyi fájdalom már csak csak azt jelenti :wink: drukkolok, hogy addig beinduljon amíg a szülésznőd itthon van!!

csibe: van ahol számolgatni kell, nekem eddig még nem kellett. igaz a múltkor én pl nem is éreztem hogy mocorog és mégis mocorgott a gép szerint, akkor olyankor mi van?! :shock:

f.nikici

07 a mostani keményedés nem vészes, max óránként vagy 1-1 és nem is fáj, nem olyan mint a tegnapi. Ez csak sima jósló, nincs értelme bemennem. Mozgás meg sokkal kevesebb mint tegnap, de azért mozog.

Kép

gabi1

csibe83! :)

"ctg alatt számolnom kellett a baba mozgását"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Minek, hiszen gyönyörűen látszik rajta!? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

"más kórház uhuját nem fogadhatja el"
Nem ismerem az ide vonatkozó előírást, de még messze vagyok a meggyőzött állapottól. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Csibe!

Én már tuti begurulnék és már csak azért sem azt venném. Na nehogy má' !! Biztos máshol is lehet venni hasonlóan szép játékot! Majd még ti törjétek magatokat!! :evil: Jobb helyen megrendelik, ha hiányolsz valamit. :evil:

Kép
Kép
tabati

Ez alapján a kép alapján olyan "függőlegesnek" néz ki a pocid. :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(A fejedet ha akarnánk se sűrűn nézhetnénk, mert annyira sötét a kép. :roll: :roll: :lol: :lol: )

gabi1! :)

Akár így, akár úgy, de sikítsd ha van valami, mert a nagy izgalmunkban mi fogunk hamarabb szülni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

tabati: "igaz, csak akkor tűnik fel, hogy nem látok, ha leveszem a szemüveget. Ha sokáig nincs rajtam (pl. itthon), akkor úgy gondolom látok."

Ez nagyon jóóóóóóó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most lehet hülyén hangzik, de én is így vagyok vele, sokszor itthon szemüveg nélkül vagyok, este pl. tvzésnél is leveszem mert nyomja a fejem, mégis látok, igaz nem egy kis képernyős a tv sem :lol: :lol:
De amint kiteszem a lábam a lakásból rögtön észre veszem, hogy basszus a szemüvegem, nem látok.... :D :D :D :D :D

f.nikici

most lépek kicsit, apa hamarosan jön haza, és indulunk, addig meg cseresznyézünk egyet Dorkával :lol: :lol:

f.nikici

a beöntésre akartam még írni hogy én az első kettőnél kaptam, akkor még mindenkinek adtak. Nekem nem volt bajom tőle, sőt még hozzá tenném 07 írásához azt is hogy tágulás szempontjából is jó a beöntés.

A harmadiknál nem kaptam, és borotválás sem volt. Azért nem kaptam mert már nem volt rá idő. Mivel bő 3 ujjnyira nyitva voltam. Viszont előtte nap voltam vagy 4x wc-re, akkor tisztultam. És szülés közben nem jött semmi. Most nem tudom kapok e, de nekem mindegy jó volt így is meg úgy is. nem vagyok ellene.

Kép

gabi1

007!
én se tudom minek kellett számolnom,de számoltam jó kislány módra :lol: :lol:

tabati!
én mindent megtettema játékért.még a központot is felhívtam,
hogy át tudnak-e hozni másik üzletből és azt mondta,hogy nem...
ha kell akkor a legközelebbi helyen megvehetem...
csaka játék miatt nem utazom sehova,de ha éppen arra járok akkor
majd megveszem...

Kép
Kép
csibe83

Orsi,
40 fokban felmászni a 4. emeletre, és végig járni a 60 fokos szobákat
Remek, pont ilyen tapasztalatokra van szükség, hogy nyugodtan készülj a szülésre. :lol:

Dodi,
A szénsav nem jutott eszembe. :oops: Nekem már a rózsaszín Theodorával is várnom kell, amíg kijön belőle a bubi. Szabival a doki ajánlotta, hogy igyak Ca pezsitablettát, "valami" nem volt jó vele, nem ittam. Most már legalább tudom. :mrgreen:

Amikor a Sotén járok, mindig látok anyukákat köpenyben cigizni. Néha úgy gondolom, hogy az azokra, akiknek a vérében nikotint vagy alkololt lehet kimutatni, rá kéne verni a kórházi ktg-eket. :evil: Ráadásul a tejbe átmegy a legtöbb méreg a cigiből, keserű lesz tőle. Igy nem elég, hogy gyenge szegény baba, de egy büdös, sz.r ízű löttyön kell élnie. :x

így tuti nem lehet baja a babának
De örülök, hogy nem ilyen korlátolt szülész a férjem. Ha indokolt, akkor legyen császár, mert az a jó a babának és a mamának is. Szakmájából eredően tudhatná, hogy a későbbi gondot okozó oxigénhiányt a babák már a terhesség során elszenvedik az esetek elsöprő többségében, nem csak a szülés a mumus.

Tabati,
A gátsebbel nem tiltják a mosakodást, sőőőt.
A köldökcsonknál a kismacskás fürdetés tényleg tökéletes, csak én félek tőle. :lol: Nálunk a beleül egy pár centis vízbe és egy pelussal (tetra :twisted: ) lemossuk verzió volt. Natinál megpróbáltam a legtöbb pelusozást lepasszolni, csak azért, hogy kikerüljem a csonkot. Azóta sokat haladtam. 8)

Sillia,
Sárkány lelkű. :lol:

007,
A múlt héten kértél időpontot uh-ra és 1-jére adtak? Micsoda kivételezés! :lol: Nekem már két hete is csak arra adtak. Hányra mész?

100-as BPD az nálam pont 10 centis átmérőjű buksi.
Az átmérő az tiszta, de nem kerek a kobak. A K=2rPI az még menne. Akkor egyértelműen: Mennyi a K, ha a BPD=100? Tudom, hogy régen volt matekórám, ha r=100, akkor K=31,4, ha a PI azóta nem változott 8) . A 100 az n n sok, a 31,4 viszont messze nem az.

kötözködés
Naná, az agy arra való, hogy a felmerülő kérdéseket megoldjuk vele. :lol: Még ha kismamagy is, tartsuk csak karban. :lol:

NellikeApa,
Remek hírek!
A beékelődés elég ijesztően hangzik. Az ikrekkel kapcsolatos egyik parám, hogy beindul a szülés, egy vágás lent, azután komplikáció, császár, még egy vágás. :roll:
Nekem még az egy gyerek is teljes munkaidőt jelentett, ikrekkel jó strapabírónak kell lenni. De bőven van, ami azért kárpótolhat. :wink:

Orsi,
Hugi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy be ne tojjak
Nyugi, ha esetleg így lesz, akkor sem fogod megtudni. :lol: Boldog tudatlanság.

Tabati,
Amikor be kellett mennem májusban a kórházba, vagy 10 órát feküdtem a szülőszobán, azon a hülye ágyon. Iszony kényelmetlen, de komolyan mondom, két szülés alatt nem tűnt fel. Elég sok más bajom volt és amúgy sem azon dekkoltam. :wink: Szülés után meg pláne nem éreztem, olyan jó volt babázni meg az, hogy vége van a bulinak. :lol:

Kép KépKép
lorca

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.16 14:17-kor.

Kép
Kép
200907?

Gabi! Örülök ,hogy jól vagytok és még egyben,bár gondolom te már inkább túllennél rajta. Szerintem nem várja már meg a baba a jövő hetet,amikor mennétek a dokihoz :D
Beöntés: elvileg az Istvánban nem adnak,de lehet kérni. Nem tudom mit csináljak,mert tényleg kellemetlen,ha odacsinál az ember,bár azt mondja mindneki,hogy pont nem azzal leszek elfoglalva. Viszont elképzelem,ha kérek... Akkora hassal futni a wc-re...háááááááát! Dodi! Te fogsz kérni?

KépKép
KépKép
nyuszi81

lorca! :)

11-re. De azért még bepróbálkozom, hogy nem-e lehetne-e... :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nyuszi81! :)

Azért ne úgy képzeld, hogy 100 m-en kell lealáznod Ben Johnson-t! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Lencse sztem azért ajánlotta a szemészem az eldobhatót, mert asszem annak alapból nagyobb az oxigénáteresztő képesége. Nem tudom. Most két heteset használok, amiben elvileg szintén lehetne aludni, de csak jobb a szemnek, ha tud pihenni kicsit.

Császárhoz nem nagyon akartam(akarok) hozzászólni, csak annyit, hogy ha orvosilag indokolt, akkor teljesen o.k., más esetben én személy szerint igenis elítélem. Ezzel együtt mindenkinek a maga dolga, hogy hogy születik meg a gyereke.

Nikici!
Leejtették? :shock:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Már megint nagyon sok(k) :shock: amit írtatok...
Így meg sem kísérlem elolvasni, inkább írok magunkról önző módon :oops: :

Hétvégénk iszonyat fárasztó volt (legalábbis nekem), szombatok voltunk egy csomó helyen fürdőszobai dolgokat nézni, de nem jutottunk sokkal előrébb, mert végül semmit :? nem vettünk. Viszont sikerült rendesen lejárnom a lábam! Vasárnap reggel szerintem ugyanabban a pózban ébredtem, ahogy lefeküdtem, és még akkor is hulla fáradt voltam. :shock:
Vasárnap viszont vásárolgattunk egy kicsit, csupa felesleges dolgot :roll: aztán férjem barátainál vendégeskedtünk. Barnabás nagyon jól viselte az egész napos programot, pedig kb 20 percet sikerült aludnia napközben (amíg egyik helyről átértünk a másikra)
Tegnap meg egész napos barátnős program volt: Barnabást sikerült ismét totál kifárasztani, bnőm kisfia Soma kezelésbe vette a kislegény! 8)

Végre ma találkoztam a szülésznőmmel, nagyon kedves, szimpatikus nő!! :D Túl vagyok én is az első NST-n. Persze Zalán alig akart mocorogni, ettem-ittam, csikiztem, de semmi. :? Kb 3x mozdult meg, azt is csak iszonyat komótosan.. :roll: Bezzeg amikor eljöttem a Klinikáról olyan hullámzásba kezdett a kis piszok! Most is nagyon ficánkol, úgy látszik a gyümölcsös joghurt amit pár perce küldtem le nagyon tetszett neki.

Lábdagadás: hát lányok úgy tűnik engem se kerül el, pedig igazán kihagytam volna! Tegnap ahogy bnőméknél ücsörögtem a kanapén egyszercsak lenéztem a lábamra és ilyen fejet vágtam :shock: :shock: , kb 2x-ese volt a lábfejem, meg a bokám, mint egyébként szokott :o . Gyorsan felpolcoltam, de nagyon nem segített. Ma szintén bedagadt a sok gyaloglástól...:cry:

És akkor most amíg a fiam pihizik, elkezdem visszaolvasni azt a 6 oldalt ami kiesett.. :roll:
o.heni

Nyuszi!

Nem tudom :roll: ...
Mert a szülés alatt kényelmesebb lenne,de ha meg nem muszáj, akkor minek? Nekem amúgy már volt és abszolút nem fáj :wink: ! Most asszem kérni fogok, de előtte inkább megkérdezem errőlaszülésznőt, mert ő biztos jobban ért hozzá. Ha ő javasolja, kérni fogok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezt ismeritek? Szerintem kurv@ jó! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=XnJQMReXzD8

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Marha nehezen sikerült ma belépnem a babanetre,le kellett cserélnem a régi jelszavam...szóval megdolgoztam érte! :wink:

A beöntésről:Jó annak aki dönthet róla,mert nálunk ha van rá idő akkor automatikus a borotválással együtt.
Én a kellemetlen szitu miatt ódzkodom tőle.

Ma délelőtt végre elintéztük az apaságit,igaz két körből sikerült mert az orvosi igazolásra nem emlékeztem h ehhez kell.
Úgy elfáradtam!Menet közben olyan érzésem van mintha egy helyben toporognék..
Találkoztunk az egyik volt munkatársunkkal és tök bunkón akkorát hőkölt mikor meglátott! :oops:
Tudom h a súlyomnak szólt,folyton az volt a kedvenc témája h mikor betanítottam anno olyan vékony voltam h a gatya nem ért a hátsómhoz..Úgyhogy megsértődtem!
Na de mit csináljon az ember lánya...ez van.Ezen nem az utolsó hónapban állok neki keseregni.
Igazából a nagy kannáim,és a karom zavar,olyan igazi konyhásnénis lett!Tudjátok.. :wink:
Na de ha sokat szívózik valaki.. :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Úgy döntöttem h ez a fog mizéria nem ronthatja el az utolsó napokat,heteket.Ha sokat parázok tuti azért indul be előbb a szülés.
A párom szerint ha nyitott szájjal nyomok nem lesz baj.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

kismamaagy

Reggel mindig kikelek már az ágyból,amikor párom elindul dolgozni, tehát 6-kor.Ma is így történt ez, úgyhogy hasznossá is tettem magam, mert reggel még fitt vagyok, aztán délutánra egy rakás sz@r. Beraktam egy adag mosnivalót, leszedtem a megszáradtat, elmosogattam ( estéről maradt 2-3 dolog ), kiteregettem ééés marhára megéheztem , de valami gyümit szerettem volna enni. Zuhanyzás , indulás, ajtó kinyit, ajtó becsuk, ööööö becsuk, ööööö bakker a kulcs bent maradt, mert kívül gomb van.Még szerencse, hogy volt nálam pénz, telefon, kocsikulcs. Hívtam páromat, de persze nem volt nála a kulcs , hanem a cégnél a szekrényébe, úgyhogy bóklászásra voltam ítélve. Be is mentem a munkahelyemre, aztán pedig egy barátnőmhöz, így tök jól telt az idő fél2-ig, aztán hazajött a drágám és én is jöhettem. Annnyira nyominak éreztem magam, még nem csináltam ilyet.

dodi, nyuszi

Mivel egyhelyen szülünk lenne 1-2 kérdésem :

1. szülőszobai és kórházi cucc külön tatyóba ?

2. Babócának kell vinni ruhát a bent töltött napokra, vagy csak hazajövetelre, amit behozhat Apája is a mózessel együtt ?

3. Hát igen épp most merült fel a beöntés téma. Dodi, ha azt mondod nem gáz, akkor szerintem én kérek, mert nem szeretném odapottyantani az aznapi termést. Nem tudom, de azt hiszem az nekem nagyobb ciki, mint a beöntés utáni szaladjunk szaladjunk, hadd lobogjon a hajunk.

Megyek eszem egy "kis" dinnyét.

Kép
ikoka7

Ikoka! Én pénteken megyek be a szülésznőhöz,akkor tudok neked csak érdemben válaszolni a kérdéseidre. Már felírtam én is,hogy mit szeretnék tudni. Remélem lesz rám elég ideje. De addig is Dodi biztos jobban képben van. Én is kiváncsi lennék,ha tud valamit ezekről a dolgokról.

KépKép
KépKép
nyuszi81

tímea83! :)

Hogy mennyire vannak képben Apáink.
A minap azt beszéltük, hogy elé lesz-e az adott kaja mennyiség. Kérdem én:
-Tudod mekkora most az én gyomrom?
Válasz:
-...? Nagy?
-Gyerekkel a hasamban? Szülés előtt nem sokkal???? KICSI!!! :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ezt rögtön meg is cáfoltam egy nagy adag túróscsuszával, de az már más kérdés... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

ikoka7! :)

"ajtó kinyit, ajtó becsuk, ööööö becsuk, ööööö bakker a kulcs bent maradt, mert kívül gomb van"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A lényeg, hogy a gyereket ne hagyd el! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi

Mi pedig szombat reggel 8-ra megyünk. :D De várom az infót. Mit szeretnél még megkérdezni ? Hátha én is akarnám, csak még nem tudom :D :D :D :D :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Én még a szobákról szeretnék informálódni,egyelőre úgy tűnik,hogy alapítványiba szeretnék menni(már ha lesz hely),de ha mégsem,akkor mire számítsak. Aztán hogy a TB kártyát automatikusan intézik-e,mert valahol igen,valahol nem. Meg hogy miket kell bevinni a babának?
KI is lesz a szülésznőd és a dokid?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Dr. Mészáros László és Bőröndi Zsuzsi

Kép
ikoka7

907?:Ő csak a kaja mennyiségét nézte.. :lol: :lol: :lol:

Néha a párom olyanokat kérdez h elgondolkodom rajt h vajon mennyi idő után merem őket majd kettesben hagyni.
:roll:

tímea83
Ajka

Sziasztok Kismamik!
Megvan a babakocsink ime pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na szóval első pár kép a mózessal, a köv. hordozóval és utolsók sportüléssel. Összesen 102.150.- ft volt ebbe van : váz,mózes, sportrész és hordozó (autósülés) és táska. Mindegyik részéhez külön-külön lábzsák tartozik, még a hordózóhoz is.

Vissza olvasok aztán majd jövök még.
Velünk minden rendben.

Puszika

Kép
Kép
minimano74

Nyuszi, Ikoka!

Dodi nem tud semmit (még) :oops: :oops: :oops: !
Tudjátok, ez amolyan cipész cipője-dolog.... :roll: :lol: :lol: :lol:

Most épp egy beadandóval küzdök, és asszem most félbe is hagyom (pedig sose szoktam), mert újságíró létemre 3 óra alatt írtam 2 oldalt :shock: ! a Hátam már majd' leszakad, az agyam nem fog, mindjárt éhenhalok, szóval ennyi volt....
Amúgy ma ügyi voltam sztem, mert kitakarítottuk a fürdőt, porszívóztam, csináltam ebédet, és vacsira somlóit, meg még vmi levest összedobok, és azért a sulival is haladtam kicsit na :roll: .
:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Manó!
Szupi a kocsi. A színe nem kimondott csajos, a virágoktól az egész mégis az.

Beöntésről akartam még írni, csak ugye kismamaagy (bár nem olyan extrém, mint Ikokának): Amikor Szonjival beértem a kórházba, már nem volt ár iső (3 ujjnyi volt a mszáj), így meg sem kérdezték, hogy akarom-e, mondták, hogy már nincs értelme. Marcinál detto ez a helyzet, kérdezni sem volt értelme. Egyiknél sem csináltam magam alá, viszont Szonjinál előtte otthon vagy 3-szor voltam wc-n, Marcinál pedig 2 órán keresztül okádtam (szintén indulás előtt). Gondolom van összefüggés. Hogy most lesz-e azt majd hozza a helyzet. Amúgy anno az egész szülésből csak a beöntéstől féltem, amit ugye akkor megúsztam, viszont Szonji utánvolt egy ciszta műtétem és ott nem volt kecmec, kaptam. Még röhögtem is (na jó, azt azért nem), hogy úgy látszik a sors min. egy beöntést elrendelt nekem, csak nem úsztam meg. Nem volt olyan szörnyű, mint ahogy féltem tőle.

És még az is lemaradt, hogy nekem is megvolt ma az első ctg, ahol Bodza sem volt éppen aktívnak mondható. Pedig ebéd után voltunk és még egy kis csokikát is leküldtem neki. Levették a strepto-s cuccost is, jövő héten ismét ctg és eredményhirdetés.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi!
Egy kis somlóit igazán átküldhetnél.
Miről kell írnod?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Somlói????Hol,hol? :P :P :P :P