Orsi,
40 fokban felmászni a 4. emeletre, és végig járni a 60 fokos szobákat
Remek, pont ilyen tapasztalatokra van szükség, hogy nyugodtan készülj a szülésre.
Dodi,
A szénsav nem jutott eszembe.

Nekem már a rózsaszín Theodorával is várnom kell, amíg kijön belőle a bubi. Szabival a doki ajánlotta, hogy igyak Ca pezsitablettát, "valami" nem volt jó vele, nem ittam. Most már legalább tudom.
Amikor a Sotén járok, mindig látok anyukákat köpenyben cigizni. Néha úgy gondolom, hogy az azokra, akiknek a vérében nikotint vagy alkololt lehet kimutatni, rá kéne verni a kórházi ktg-eket.

Ráadásul a tejbe átmegy a legtöbb méreg a cigiből, keserű lesz tőle. Igy nem elég, hogy gyenge szegény baba, de egy büdös, sz.r ízű löttyön kell élnie.
így tuti nem lehet baja a babának
De örülök, hogy nem ilyen korlátolt szülész a férjem.
Ha indokolt, akkor legyen császár, mert az a jó a babának és a mamának is. Szakmájából eredően tudhatná, hogy a későbbi gondot okozó oxigénhiányt a babák már a terhesség során elszenvedik az esetek elsöprő többségében, nem csak a szülés a mumus.
Tabati,
A gátsebbel nem tiltják a mosakodást, sőőőt.
A köldökcsonknál a kismacskás fürdetés tényleg tökéletes, csak én félek tőle.

Nálunk a beleül egy pár centis vízbe és egy pelussal (tetra

) lemossuk verzió volt. Natinál megpróbáltam a legtöbb pelusozást lepasszolni, csak azért, hogy kikerüljem a csonkot. Azóta sokat haladtam.
Sillia,
Sárkány lelkű.
007,
A múlt héten kértél időpontot uh-ra és 1-jére adtak? Micsoda kivételezés!

Nekem már két hete is csak arra adtak. Hányra mész?
100-as BPD az nálam pont 10 centis átmérőjű buksi.
Az átmérő az tiszta, de nem kerek a kobak. A K=2rPI az még menne. Akkor egyértelműen: Mennyi a K, ha a BPD=100? Tudom, hogy régen volt matekórám, ha r=100, akkor K=31,4, ha a PI azóta nem változott

. A 100 az n n sok, a 31,4 viszont messze nem az.
kötözködés
Naná, az agy arra való, hogy a felmerülő kérdéseket megoldjuk vele.

Még ha kismamagy is, tartsuk csak karban.
NellikeApa,
Remek hírek!
A beékelődés elég ijesztően hangzik. Az ikrekkel kapcsolatos egyik parám, hogy beindul a szülés, egy vágás lent, azután komplikáció, császár, még egy vágás.
Nekem még az egy gyerek is teljes munkaidőt jelentett, ikrekkel jó strapabírónak kell lenni. De bőven van, ami azért kárpótolhat.
Orsi,
Hugi
hogy be ne tojjak
Nyugi, ha esetleg így lesz, akkor sem fogod megtudni.

Boldog tudatlanság.
Tabati,
Amikor be kellett mennem májusban a kórházba, vagy 10 órát feküdtem a szülőszobán, azon a hülye ágyon. Iszony kényelmetlen, de komolyan mondom, két szülés alatt nem tűnt fel. Elég sok más bajom volt és amúgy sem azon dekkoltam.

Szülés után meg pláne nem éreztem, olyan jó volt babázni meg az, hogy vége van a bulinak.