A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Így van Bond reménykedem,pedig pár napja még türelmetlenkedtem,de végül is a baba dönt. :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

katy76! :)

Én is úgy tudom, hogy a gyerekek 2/3-a így születik, csak nem propagálják. Azért jobb, ha nem a gyerek nyakán van a zsinór, de a tényleg necces az a csomó.
De erről most nincsen szó. :D Ha úgy van pénteken (és az számodra megnyugtatóbb lenne), akkor inkább ne menjél haza, hanem feküdj be hétvégére is. :wink:

Kép
Kép
200907?

Nem hiszem, hogy gond lesz, azt olvastam, hogy olyankor problémás, amikor kisebb terhességi korban meszes a méhlepény. Most ha már jövő hétig nem sokat fejlődik a meszes lepény miatt, az nem akkora gond.
De szerdán úgyis hívom a dokit, hogy hányra kell pénteken mennem, és legfeljebb rákérdezek, hogy biztos ráérünk-e jövő hétig.
De ő tényleg nagyon odafigyel, úgyhogy nem lesz gond!
:wink:

Timi!
Ne aggódj, ha mégis előbb jönne, még akkor is megbeszélheted a dokiddal a császárt!

Kép
katy76

katy76! :)

"De ő tényleg nagyon odafigyel, úgyhogy nem lesz gond! "
Helyes! :D :D :D :D :D :D :D :D
A cuccoláskor ne hagyd otthon a gyűjtőszettet és az aksikat! :wink:

tímea83! :)

Biztos van valami gyógynövény vagy homeós bigyó, amivel lehet segíteni/gyorsítani a gyógyulást. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nem egyszeru viszaolvasni,az biztos,es meg reagalni is.....

Marietta:Annyira helyes Dominik baba!!!!!!Kis pruntyocske!Sajnalom hogy nem eszik,de remelem ma mar maskent gondolja...ne vesszen karba a tejcsi...erthetetlen hogy nem adhatod oda ebben az esetben a lefejt tejet neki,eleg erdekes magyarazat,ahelyett hogy segitenenek megoldalni a problemat :roll: :roll: :roll:
Ez mindenki erdeke volna....
De fel a fejjel!!!Mar csak tenyleg keves valaszt el a hazameneteltol!!!!Az a nezes az utolso kepen...hat elolvadok!!!

Katy:Szep pocid van!Jo lehetett a csajos buli :wink: !Meg egy picit takaritasz,olvasol,netezel... :wink:

Dodi:Jo a hazahozos szerko!En keptelen vagyok kivalasztani melyik is legyen az :roll: :roll: :roll: Remelem mar dulore jutok a heten....

Timi:Remelem jobban vagy,es tul vagy a varratszedesen mar,es minden okes!Baba-olimpia: :lol: :lol:

Breki:Jo hogy azert beneztel hozzank!Ugyesek legyetek a korhazban...ugye mar most be kellett menned....Minden a legnagyobb rendben lesz!

Boo:Azert ez nem semmi!GRATULALOK SZIVBOL AZ IFJU PARNAK!En is mint dodi sejtegettem az elszolasbol,de ki a fene gondolta hogy ez tenyleg az,miutan eddig eleg sokat beszeltunk rola,most meg trefalkozol itt nekunk :wink: :lol: :lol: 8) Es szepek vagytok!Sogorno:beszaras...irigyseg beszel belole!
Apanelkuliseghez kitartast!Be kell fogni a baratnoket segitseg celjabol!!!Vasarlas,porszivozaskutyazas....onfelaldozo magatartas!

Nikici:Na latom hozod a formad...en is ezt nyomom,bar a bevasarlas mar elmarad,kocsi nelkul keptelen vagyok barmire is...se az utazas,se a cipeles nem valo mar nekem...de a lakas ragyog,mindig van mit csinalni!Ezert is szereztunk mar be mindent,tenyl;eg csak Hangi hianyzik!!!
Az en szeme is o,75-os,de en jol boldogulok,nekem eszre sem veheto...latni fogsz mindent!

Moncsy:Edes a kutymorgo!Sejtettem hogy puli...mennyire ritka manapsag hogy ezt a fajtat valasztjak!Legyen nagy oromotok benne!

Bond:Tejleadas:en ugy tudom,mar nem vesznek be 1 liternyit sajnos....itt is volt errol egy cikk a babaneten...A tobbit vagy ingyen leadod,vagy megy a lefolyoba,illetve kez alatt :?
Ilyen szerkentyunk nekunk is van,evvel keresik a falakban a fa anyagot a gipszkarton mogott!!!Itt ugye minden haz szinte gipszkartonos...

Teranita:Szia!Azert meg pihizzel...eleg koran van neked is...meg birjatok ki 2 hetet!

Sillia:Basszus!Ez aztan a vizes lab!
Nekem most jobb a labam,de a kezem az katasztrofalis!De jon a meleg sajnos,es erzem hogy nem uszom meg!

Gabi:Ez nem semmi program szervezes!!!Azert lehet jobb lenne mar ha ezeknek nem kene eleget tenned!!!Jelentkezz hogy vagy!

Anitaj:Orulok hogy jobb mostanaban!
Telen itt eleg erdekes csizmadivat volt,szoval a vizes lab abban siman elfert volna...bar ketlem hogy telen ennyire vizesednek a kismamik!Na micsoda hirek!Online kozvetites???

Merion:Hormon domping...add ki magadbol amit ki kell adni!!!

Agmano:Meglatod,minden rendben lesz mire eljon a nagy nap!Es te mar azert rutinos vagy!

Lidike:Gratula a meneshez,bar ez eleg faraszto menet lehet most Nektek!Tunder egy fiad van!Tenyleg a szeme sem all jol!!!
Jo az erszeny!

Lorca:Kolokhad mentes takaritas...azert az egy alom egy reszrol nem?Apak felfogasa,kombinacioja.. :lol: :lol: :lol:

Kispiskota:Biztos szep lett a felujjitas!Mai nap az nem egyszeru az biztos! :cry:

Szonibaba:Ti is mindjart keszen alltok Bodza fogadasara!

Kita:Szia!Jo kezekben leszel!Csak kitartast!

Lilisgabi:Lefogni....nekem is annyira nyomja a bugit,bar csak akkor fogom le,mikor mar nagyon durvan kituremkedik,akkor is csak azert mer kellemetlen!3-4 centikre kepes kiemelkedni :roll: :shock: :shock:

Agi:Profin ertesz azert a szamitogephez :shock: jol nyomod :lol: :lol: :lol:

Norka:Neha en is igy vagyok,hogy minden csilli-villi,es unatkozok,de aztan csak talalok valami elfoglaltsagot hirtelen...
Nem hinnem hogy korai lenne ez a tunet...ilyenkor???
Sokan igy nyomjuk szerintem!

Timcike:Koszi az infot!Pusza Pagikaeknak!Ugyesek nagyon!

Szisz:Akkor kellemes volt a hetvege!Szuper!Hozd a fotokat!Es az UH infokat!

Nyuszi:Rendben vagytok!Hurra!Most pihenj!Aztan ujjult erovel tudod csinalni a dolgokat!

Hendegabi:Es a szived akkor hol dobog?Vagy talpmasszazst csinal gyereked???

Na jo mire visszaolvasok,mar regen +3 oldallal tobb van..szerintem ez eleg meddo valalkozas....

Kép
Kép
ancsurti

Timi:Basszus...pedig kuldtem az enerdzsiket rendesen!Azert remeljuk gyorsan begyogyulsz,es Tamara meg var egy kicsit.
Arnica az nagyon jo lenne erre.... :oops:

Dodi:Ez szo szerint eleg szarugy!!!En jol boldogulok szerencsere sot jobban mint valaha...ilyen jo emesztesnek mar regen ovendhettem...Jobbulast!

Katy:Csak nem lesz itt gond...mar az is tok jo hogy ezek szem ele kerultek,nem varatlan a dolog....

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

"Jo a hazahozos szerko!En keptelen vagyok kivalasztani melyik is legyen az Remelem mar dulore jutok a heten.... "
Ha meg nem, akkor legfeljebb több babát viszel haza egyszerre. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valóban volt itt fent egy cikk arról, hogy miért csak mittudoménmmennyitlehetleadniésegyáltalán, de az régi volt, még 2003-as. A Heim Pál Kórház oldalán korrektek az infók.

Kép
Kép
200907?

Gabi!

Már rég megkérdeztem anyut, csak elfelejtettem írni :oops: :
Nincs semmi vész, ha pozitív a streptococus: szülés előtt te kapsz antibiotikumos kezelést, és ennyi! A babát persze szűrik váladékból születés után, de anyu szerint nagyon ritka, hogy addigra ne sikerülne kikezelni! ebből sose szokott baj lenni, szóval nyugi, totál rutin-dolog :wink: !

Nyuszi!

Nem tudok semmit a privi szobákról... Azt mesélte anyu, hogy tervezik, hogy csinálnak PIC2-t, de egyelőre az is csak tervszinten van. Pedig magyarország egyik legforgalmasabb szülészeteként nagyon ráférne egy koraszülött osztály!!! Anyu is így látja, csak kicsit tart is tőle, mert vlsz. neki kéne vezetni, ő meg az ilyesmit nem szereti, mert ő csak "babázni" szeret, a dirigálás, meg az ügyintézés csak púp a hátán :roll: !
Kíváncsi leszek...
Hát a "sima" aranyér is éppen elég! Nekem ugye az is van, hát így még bájosabb volt a történet :? ! Most azon "izgulok", hogy szülésig teljesen begyógyuljon a repedés (ha az aranyér nem is), mert amúgyis lesz ott elég fájás, nem kell még ez is :? ! De ezek a lágyrészek hamar gyógyulnak, pr napés kutya baja 8) :D :D :D !
Fő az optimizmus :wink: !

Bond!

Actimel: bevált 8) ! Gondolhatod, az első felvonás után mennyire esett jól, de legalább nem kavicsállaga volt :oops: :lol: !

Nem megy le... :lol: Ez olyan Dumb és Dumberes :lol: :lol: !A hasmenés nem a szülés egyik előjele :roll: ?

Ja, amúgy apa javasolta, hogy tartsam vissza addig, amígy majd' be nem....és akkor talán nem okoz akkora károkat :roll: ....
Na, hát most szembesültem vele, milyen elcseszettül nehéz lesz "nem nyomni", mikor a szülésznő erre kér :shock: :lol: :lol: !

Katy!

Köszi az együttérzést :wink: ! Én ferrocento-t szedek, és tökéletesen bevált, csak elfogyott a gyógyszertárban,én meg mondtam a csajnak, hogy nem kezdek újba, csak akkor addig adjon vmi olcsót, amíg nem jön az enyémből. Kicsit túlteljesített, mert adott egy 700 ft-os pezsgőtablettát, ami a normál vasszükséglet felét fedezi :x ! Nem elég, hogy kismamaként nem is ihatnék pezsgőtabit (most már tudom), ráadásul 3-asával kellett szednem, hogy érjen vmit... :evil:
De holnap már veszek "jó vasat" :lol: !

Tímea!

Hát, te is nagy kerrierista vagy, szegénykém :( ! Remélem minden rendben lesz! Ha addig beindulna a szülés, simán meg tudnak csaszizni, ha meg nem, akkor bátran vállalhatod :wink: !

Katy, Bond!

Nekünk azt mondta a Krios faszi, hogy ne tegyük be hűtőbe az aksikat, mert azt hagyják otthon a legtöbbször! Csak hagyjuk benne a táskában, és a kórházban adjuk oda a szülésznőnek, hogy tegye be hűtőbe! Legtöbbször van annyi idő a levételig, hogy lehüljön, de ha nem is lenne (pl. marietta-féle szülési morál :lol: ), a vér sok-sok órát elvan szobahőmérsékleten, tehát amíg megy szülés után az "üngyülübüngyülü" akkor is elég lehűteni :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Annyira jo volt a tegnapi napom csajok!!!!
Pagika altal sikerult leveleznem egy lannyal,itt el Kanadaban,masfel oranyi vezetesre.Napi kapcsolatba kerultunk szepen lassan...mindkettonkre rafer....O most a 38.hetben jar! :wink: Sok dolgot sikerult megbeszelnunk,lelket onteni a masikba ha erre szukseg volt,tapasztalat csere,stb.
Erre tegnap msnen kerdezi,ma mit csinalunk,mert beugrananak a ferjevel picict!Basszus,en ugy el kezdtem izgulni,es megorultem a dolognak,mivel mar tervezgettuk egy ideje....Azt hittem sosem jon letre.....
Es lam,megerkeztek!Annyira jot beszelgettunk,apaink is megertettek egymast!Volt jo kis szekelykaposzta ebedre,meg sutike,elsetaltunk fagyizni...es mindenki mosolygott a ket egyforma pocakos lattan...Egeszen estig itt voltak!Nagyon jol esett nekem,de ok is elveztek,nagyon nem tartjak senkivel a kapcsolatot,mert sok a rossz tapasztalatuk...
Remelhetoleg a kozeljovoben is majd talalkozunk,es osszeereszthetjuk a lanyokat is kesobb!!!
Az o anyukaja penteken erkezik....nagyon szurkolok hogy birjak meg ki a nagyi erkezeseig...

Felmerult az otlet,lehet megis megoldhato lenne hogy anyut kihozzuk...Mar bogtem is nagyot,de meg nem elhetem bele magamat....De orulnek...!

Nekem meg a NAGYTAKARITAS hatra van...Nappali+etkezo suvickolas,olyan emberes....hetvegen kanape tisztitas,es apa meg a furdot rendberakja.Ennyi!Ezt meg beosztom a hetre,aztan tenyleg csak a napi rutinfelaldatok!

Kép
Kép
ancsurti

Köszi lányok a drukkokat!
Szedek homo..homeopátiás bogyókat két félét is.Remélem meggyorsítják a gyógyulást!

Ancsurti:Annyira örülök h találoztatok!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem azért minket sem hanyagolsz el... :wink:
Drukkolok h sikerüljön és anyukád veletek lehessen!

tímea83
Ajka

kicsidodi! :)

Az ilyen Actimel jellegű dolgokból, joghurtokból stb. nincs az a mennyiség, amire rá tudnék unni. :roll: :oops: :lol:

A hasmenés lehet a szülés egyik előjele is, de ez nem olyan jellegű volt. Csak az adagja volt elefántos... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

A hűtőtáskán ott figyel a tacepaó, hogy vegyük ki az aksikat a fagyasztóból és csavarjuk be úgy szintén már bekészített konyharuhába (és még véletlenül se legyen a hőmérő közelében) :wink:

ancsurti! :)

Elhiszem, hogy örültél és jól érezted magad! :D Találkozzatok minnél többet! :wink:

(A tévében kengurut sütnek én meg fiú cseresznyéket ivartalanítok Ubulnak. :shock: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Szerezd is csak be a jó vasat, fog az még kelleni a szoptatás elején is, akkor is ugyanolyan fontos, hogy ne legyen vashiányod, mert erőd sem lesz többek között!
Ráérsz még abbahagyni!

Ancsurti!
Nagyon drukkolok, hogy Anyukád ki tudjon menni, tudom, hogy milyen fontos! Én is mindig számolgattam a heteket, napokat, mikor tudtam, hogy Anyu jön ki hozzám Riminibe (pedig az csak 1035 km).

Beszerveztem gyorsan a hétre egy pedikűrt, 2 barátnőt a legkedvesebbek közül, és maradt még egy szabad péntekem is! :lol: Arra egyelőre nem tervezek, mert ugye aznap megyek a kórházba vizsgálatokra.

Petrám éppen szétfeszíti az anyja hasát, annyira fáj, hogy mindjárt besz@rok.... Naponta többször eljátssza, hogy kinyomja teljesen a fejét és a hátát (most már biztosan tudom, hogy azt), a fenekével meg jól szétnyomja a hólyagomat. Gyakorlatilag levegőt sem bírok ilyenkor venni. :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép
katy76

Dodi! Én ehetem a gyümölcsös activia-kat százasával,egyenlőre nem látom (érzem) a hatását.... De akkor holnap veszek Actimel-t is,hátha az segít.
Épp áztatom a lábam egy lavor vízben,hogy egy kicsit lemenjen a vizesedés,bár egész délután szintem pócoltam és kiolvastam a Fejős Éva új könyvét közben. Szóval ma mondhatjuk úgy is,hogy semmit nem csináltam :D Na nem baj,holnap már muszáj lesz kivasalnom,nem úszom meg,mert mire jönnek az asztalosok,nem akarom,hogy itt legyenek a vasalatlanok.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy:Nem tagadom,nagyon jo lenne ha anyu kijohetne...ha nem is a szuletesre,de utana egy hettel is jo lenne...csak osszejonne vegre!Pedikur....azt meg beiktatom gyorsan magamnak,aztan meg egy hajfestes....nehogy aztan Hanga meglat...Ez az anyam :shock: :shock: :roll: Na meg nem is lesz ra szerintem erkezesem kesobb.Azert apro-csepro dolgokkal is el lehet verni az idot :lol: :lol: :lol: ,kozben elolvasni a lemaradast itt is,a konyveket is....

Timi:Szedd is a bogyokat!Jo lenne azert ha ez nem kavarna be a szulesbe!Hanyagolas? :oops: Dehogy is!

Pocakbor repedes:Na kellett errol irogatnunk...en is eszrevettem az elmult napokban,hogy par helyen megvaltozott a borom a koldokom menten :cry: :cry: :cry: Meg nem lila,csak megfelelo szogben latni...de elkeserito...annyira kenegettem rendesen!

Izzadas,levegotlenseg:Nem tudom,de lehet hogy a vizesedesre szedett bogyok miatt,vagy a kozelgo meleg miatt,bar itt nincsen meg 25 fok fellett a homerseklet,de 2 napja ejszaka folyik rolam a viz! :shock: Alig birok aludni...mar a hideg parasitot is bekapcsoltam nyitott ablaknal,mert az jo hideget fuj legalabb.A legkondi meg nem megy,tehat nincs meleg,csak en nem birom....
Most mar jobban aludnek,erre meg jon ez a problema....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Juhuuu-juhuuu :D :D :D ! Oooolyan jó, hogy ott kint is találtál barátokat :wink: ! Főleg, hogy talán lesz közös téma is :lol: !
Mi is a héten kezdjük apával a nagytakarítást :wink: !
Kíváncsi leszek, hogy fogom bírni, nameg arra is, hogy ő hogy fogja bírni! Sztem kamaszkora óta nem csinált ilyesmit :lol: !

Bond!

:lol: :lol: :lol:
Tacepao: te ooolyan ügyes vagy :wink: !
(Nekem még mindig szanaszét vannak a motyóim, sőt van, ami meg sincs,de nekem még van 5 hetem, jó?!?! :roll: :oops: :oops: :oops: )

Nyuszi!

Oooh, nekem annyi dolgom van még, hogy nem is látom a végét! Még mindig a nyakamon van 3 beadandó, de bazira nem akaródzik :oops: ... Vár ránk egy komplett nagytakarítás, egy nem kicsi családi házban, és a még beszerzésre váró dolgokkal tele van egy A/5-ös lap :shock: ! Ráadásul engem frusztrál, ha van vmi dolgom, de energiámmeg semmi!
Mase csináltam én sem semmit, de még csak olvasni sem olvastam :? !
Az össz amit fel tudok ma mutatni az néhány hamburger elkészítése, a fenekem teljes tönkretétele, plusz egy adag mosás, ami még ki sincs teregetve :evil: ! Pfff........na, ezért hányok be magamtól :? ! Legalább pihentem, vagy olvastam volna, de még csak az sem....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok Pocisok!

Most ne haragudjatok, de semmi kedvem visszaolvasni. Dokinál minden rendben, szívhang oké, Babóca kb 3kg, méhszáj teljesen zárt.

Sote II. Beöntést nem adnak, csak ha kérsz. Borotválás szükség esetén (gondolom ez a dzsungelre érvényes).

Jók legyetek!!!

Kép
szisz89

7 actimel, Jesszusom!!! És nem indított be?

Szerintem az én anyósom is majd csak babázni akar majd jönni, de majd segítségnek fogja álcázni...

Megyek, mert még cseresznyézem és egyebek....

Jó éjt! Pussz mindenkinek!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Egy költői kérdés:ki az aki önként kér beöntést? :lol:

tímea83
Ajka

Timi!
Akkor most neked duplán kellenek a drukkok: gyors gyógyulást és Tami maradjon még! Drukkdrukk

Ancsurti!
De jó, hogy ilyen jól sikerült a találka.
Neked is mennek a drukkjaim, hogy anyud veled lehessen.

Húú, ezeket a nagytakarításokat komolyan nem tudom, hogy tudjátok kivitelezni, én már attól is lihegek, ha a nappaliból a konyháig el kell mennem. De ma nagyon durva napunk volt, Szonji itthon volt, ez kell, az kell, Marci úgy köhögött egész nap, hogy majd kiköpte a tüdejét. Olyan fáradt volt már fél 12-kor mint egy disznó, de 10 percet sem tudott aludni a köhögéstől. Úgy sajnáltam szegényt, pedig mindent megtettem, amit ilyenkor lehet (szirup, kence a mellre-hátra, megemeltem a fejét nagypárnákkal). Most egyelőre alszik, de előre félek az éjszakától.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok

Gyorsan jelentkezem csak, megyek és meleg fürdőzöm.
Voltam nst-n, ahol volt kettő fájás. Aztán a harmadik amikor vette le az nst-t. Utána semmi. Majd útközben kb negyed 8-kor kezdődött hogy 4-5 percenként keményedett a hasam. Aztán 3/4 8-kor felhívtam a dokimat hogy most mi legyen menjek vissza, vagy inkább haza. Végül abban egyeztünk meg hogy haza jövök, és figyelgetem mérem. És 2 óra múlva telefonáljak mindenképpen. Hát azóta sem múlt, nem is erősödik, de szépen rendszertelenül jönnek a fájások. Most beszéltem vele épp, azt mondta hogy pihizzek le, és ha rendszeresebb lesz, vagy fájni is fog akkor induljak időben be és szóljak neki.
Még mielőtt lefekszem, befekszem egy negyed órára melegvízbe.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:31-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:32-kor.
Vendég

czigka! :)

Persze, hogy maradhatsz. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek csak átmeneti bajok, majd elmúlnak. (És lesznek helyettük másak. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :? )

gabi1! :)

Akkor ha holnap 10-ig nem jelentkezel, akkor részemről arra számítok, hogy SMS-t küldesz valakinek. :wink:

szonibaba! :)

Jobbulást Marcinak! :( :( :( Tied torok?

tímea83! :)

Nem annyira poétikus válasz: én. :roll:
Most már késő van ahhoz, hogy belebonyolódjak a témába, de holnap megteszem.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

007!

Írok az nst-ről, bár őszintén szólva kétlem, hogy komolyan érdekel. :lol: megkérdeztem a szülésznőt, hogy mire jó ez a vizsgálat, azt mondta, hogy semmire, protokoll. Ott ültem rengeteget, mert babum nem nagyon akart mocorogni. :evil: Szóval én úúúútálom ezt a vizsgálatot. Jövőhét kedden mehetek megint.

Viszont a császárral kapcsolatban megnyugtatott, hogy ne törődjek semmivel, itt mindenki érti a dolgát. És ha beindul a szülés, akkor hagynak 3, 4 órát :shock: vajúdni császár előtt, hogy érezze a baba, valami készülődik. És állítólag abban az időben is simán megfordulhat még. :D

Timi!

Nem irigyellek a fogad (helye) miatt! Ha tényleg ekkora a gáz, akkor inkább várni kéne még pár hetet azzal a szüléssel... (mintha rajtad múlna...) De szerintem akkor sem lenne jó a programozott császár, mert minek, ha úgyis később jön,ha már begyógyult a sebed teljesen. Ha meg korábban beindul a szülés, akkor még mindig lehet császár.

Katy!

Érdekes, nekem nem a mellemnél van a feje, hanem a köldökömnél. :shock: Mondta is a doki, hogy "nagyon " faros, vagyis nagyon lent van már a feneke. :shock: Ezt én úgy értelmeztem, hogy negatívum. Erre a szülésznőm meg most is azt mondta, hogy lent van a szívhang, a fejet tényleg a köldök környékén tapizta ki, úgyhogy nem teljesen faros, talán már próbálkozik befordulni... Szóval én ezeket már nem értem...

Kép
Kép
tabati

Gabi!

De jó lenne egy hajasbabára "ébredni" :roll: :wink: :wink: !
Csak rád számíthatok :wink: !
(Mégis az az érzésem, hogy ez a mai nem a ti éjszakátok :roll: . Bár ehhez tudni illik, hogy soha semmilyen megérzésem nem jött be, csak az, hogy terhes vagyok, meg az hogy fiam lesz, szóval az anyaiak :wink: ! A többi soha... :evil: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

tabati! :)

Már késő van ugyan és ezt már csak holnap fogod olvasni, ezt mégsem bírom szó nélkül hagyni. :roll:
1. De igenis érdekel. :roll: :wink:
2. "megkérdeztem a szülésznőt, hogy mire jó ez a vizsgálat, azt mondta, hogy semmire, protokoll."
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil: Szerintem összekeverte az AFP-vel. :evil: :evil:
3. "Ott ültem rengeteget, mert babum nem nagyon akart mocorogni."
Ezt elkerülendő szoktak segíteni a kismamáknak azzal, hogy óvatosan, de határozottan megmozgatják a pocit (a mamáknak is ér bökdösgetni, simogatni, vagy zargatni a gyerkeket!). Illetve ezért jó, ha közvetlenül a vizsgálat előtt kajálsz vagy egy kis koffeint iszol (lehet kávé, de kóla is). De van, akinek a zenehallgatás jön be. Mindegy mit csinálsz, csak legyen ébren.
4. "akkor hagynak 3, 4 órát vajúdni császár előtt, hogy érezze a baba, valami készülődik."
...feltéve, hogy a baba szívhangja is jó. Amit az NST mond meg... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo!

én most helyetted vagyok betojva! ha nekem azt mondaná a doki, hogy jövő héten felvégja a pocimat, én nem is aludnék, úgy félnék

Én ugyanezt mondtam apának, mikor meséltem a fejleményeket :oops: :lol: :lol: :lol: !

A kaja azért ránk is ugyanúgy hat :roll: :lol: ! Az egyetlen dolog, ami már szájnyálkahártyán keresztül hatni kezd, az a szőlőcukor (mint monoszacharóz), de még annak is percek kellenek, hogy változást okozzon a vércukorban! A baba az ízeket eleve nem érzi a vérben (ahogy ugye mi sem), szóval számára nincs is különbség ha éppen epret eszel, vagy rántott husit... Viszont érez bizonyos ízeket a magzatvízből, de az meg nem étkezésenként változik, hanem sokkal lassabban, és nem túl vehemensen.(tehát pl. olyasmire kell gondolni, hogy aki sok foghagymát eszik, az kicsit kiüthet a magzatvizen, mint pasiknál a spermán,) de azt nem vágja, hogy épp mit eszünk! Szóval épp emiatt olyan rejtélyes a dolog!
Én már arra is gondoltam, hogy amilyen feltétlen ingert kiváltanak belőlünk bizonyos kaják, az hat rájuk is! Tudod, Pavlovi reflex... Már attól "begerjedünk", hogy meg fogjuk enni azt a vmit, és ettől őis beindul... :D !
Vagy ez elvérzett, és gyártsak inkább másfajta ideológiát? :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelet lányok!

Ancsurti micsoda remek hír,hogy sikerült kint barátokat szerezni,ráadásul,hogy ennyire egy hullámhosszon is vagytok :) .Szorítok nektek,hogy anyukád is ki tudjon menni hozzátok,istenem az micsoda öröm lenne .Nagyon erős lány vagy,hogy így bírod nélküle :),biztos nem lehet könnyű :roll:

Gabi! Ma reggel te voltál az első gondolatom,várom az sms-t :wink: :lol:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Hát megvolt a tegnapi nap is. Borzalmas volt, de túléltük. Ma kezdek takarítani, hál az égnek van segítségem így szerintem egész gyorsan végezni fogunk.

Timi, jelen: én önként kértem beöntést és nem bántam meg. :lol:

Katy, drukk a csaszihoz, nem lesz vészes!

Tabati az Nst fontosságának semmibevételét nem értem én sem. Szerintem azért elég sok babó menekült meg ennek a kütyünek köszönhetően.

Gabi drukk, de lehet már babázol!!!!!

Ancsurti én is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnálom a vizesedéseket. Most nekem is elkezdett püffedni, de nem vészes!

Csaszi: azért lesz program csaszi, mert Marci is téraránytalanság miatt lett az, (4060 gramm és 100as BPD)- Bende tök ugyanaz a méret egyelőre, így se a doki, se én nem merek kockáztatni. Nagyon szerettem volna természetesen szülni, na de nem mindennáron.

kispiskóta

Sziasztok!

Gabi, mi a helyzet?

Én kb. 2-3 napja keményedek esténként, de olyankor mikor bekeményedik nem kapok levegőt rendesen....ja és folyon fulladok, úgy sólyajtozom egész nap, mint egy gondterhelt vizsgázó. Kinek van ilyen? A keményedések nem fájnak, csak kellemetlenek.

Kép
klarka

sólyajtozom=sóhajtozom

Kép
klarka

Jó reggelt! :)

kicsidodi!

Nincs véletlenül a közeletekben egy gyerekorvos? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta!

Azért ne hajtsd túl magad, pihenj időnként! :wink:
(Nekem csak a napokban esett le a tantusz, hogy úgy kéne elvonulni a kórházba, hogy ne legyenek itthon mosatlan cuccok Manónak. :oops: :oops: :oops: És úgy egyáltalán: nem árt kulturált körülményeket hagyni magam után, ha már egyedül lesz Apa :roll: )

klarka!

"sólyajtozom egész nap, mint egy gondterhelt vizsgázó. Kinek van ilyen? "
Mármint vizsgája? Többeknek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De pont tegnap írta sillia is, hogy ő is mérsékelten kap levegőt, úgyhogy ezzel sem vagy egyedül, nyugi! :wink:

Kép
Kép
200907?

Szép reggelt!

Jaj Gabi,de izgulok érted...hát kiváncsi vagyok,hogy hogyan telt az
éjszakád...

007!
tegnap voltam itt az intersparba és a nő azt mondta,hogy elméletileg
aznap kellett volna megkapniuk a törcsit,szóval szerintem ma már
tuti kell lennie...

teratina!
tényleg mesélhetnél még kicsit magatokról.akkor több infóm is lenne
a táblába :wink: :wink: :wink: :wink:

katy!
de izgi!!jövőhéten már te is babázol...

Timi!
hát jól rád ijesztettek,szegényke...nem is tudom én hogy fogadtam volna
ezeket a híreket.remélem az orvosoddal meg tudjátok beszélni,
hogy hogy is legyen...

és a mai tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

007!

jaj, remélem nem értetted félre, azért írtam, hogy nem hiszem, hogy érdekel, mert nekem annyira uncsi ez a vizsgálat, és annyira nem történik semmi, hogy még a sajátom sem érdekel... :lol:

Amúgy a szülésznő tényleg ezt mondta, és a dokin sem láttam különösebb érdeklődést...persze rámondta, hogy jó a görbe, megírta a leletet, de ennyi. Persze biztos csak azért írom ezeket, mert valóban semmi probléma nincs a babival, meg amúgy is érzem, hogy rengeteget mozog. Talán akinek alapból nyugisabb a babája, annak ez a vizsgálat is érdekesebb... :roll:

Ja! És pont előtte ettem, meg is lett mozgatva a pocim, és mégis megmakacsolta magát a béb. :evil:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok! 8)

Még ilyen sokat termelni, alig győztem visszaolvasni :shock: :shock: Közben megérkezett az őssejtes doboz, és a szerződés is, a dobozt nem szabad kinyitni, de akkor milyen akksiról beszéltek Ti itt????

Amúgy köszönöm a kiskori képeimre a bókokat :lol:

Csibe: tudtál már olyan játékot szerezni a Brendonban? Várjuk a képeket a szobáról!

Timcike: köszi az infókat, és mennek a további drukkok a lányokért!! Hihetetlen, hogy milyen jól bírják, nagyon ügyesek!!! :D :D :shock: :shock:

Hendegabi: nekem is volt keton a vizeletemben a múltkor, de a legutóbbiban nem, nem lehet hogy keveset ittál? Nekem valószínűleg attól lehetett.

Bond: nem dicsekvés, de engem már ez is zavar, hogy nem jól látok, azaz nem tisztán, kontaktlencsét nem lehet betenni. Muszáj pörögni, mivel senki nincs aki elvégezze ezeket helyettem...

Lorca: plázázás helyett azt olvastam palántáztatok, utána nem értettem hogyan jött oda a vásárlás, míg újra nem olvastam és értelmeztem a mondatot. :lol: :lol: :lol: Bond még mindig azt mondod nem is olyan rossz a szemem?!?! :roll: :lol: :lol: :lol: Vagy ez csak a kismamaszem????? :D :D :D

Katy: nagyon szuper, akkor majd gondolunk Rátok!köldökzsinór az valóban én is így hallottam, hogy ilyen nagy arányban rajta van a babákon, sőt a dokim is mondta. Nekem szólt, mivel kértem nézze meg hiszen 3 kisbaba már meghalt emiatt a családban...de nem tudott mit mondani, mivel nem volt egyértelmű, na de majd pénteken ismét megnézi, persze ha még mindig keresztben a kicsi, akkor nálunk is csaszi lesz.

Timi: ebben az esetben lehet jobb a csaszi. de nem kell programozott legyen, ha beindul is meg tudják csinálni. nekem is volt már szájsebészeti műtétem, és bizony valóban nem játék.
Egyik ismim simán szült, neki kiszakadt a hasi sebe, 2 éves csaszi után :shock: :shock: :shock: engem is két éve műtöttek, és most kívülről mind a négy sebem egy picit "továbbszakadt", szóval emiatt sem igazán bánnám ha csaszi lenne, sőt van egy olyan belső sebem, amit nem is varrtak, hanem magától forrt össze, az gondolom még gázabb lehet.

Ancsurit: el vagy tűnve,alig írsz mostanában. drukk hogy anyud kimehessen, elhiszem milyen fontos lenne Neked :wink: :wink: 8) 8) Tök jó, hogy találtál hasonló kismamát, és ilyen jól elvagytok, mi is még csütörtökön ülünk össze a csajokkal szülés előtt még egy traccspartyra :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek jött egy levél a Pannontól, hogy nem rendeltetésszerű használat miatt lassítják a netet a következő számlázásig :shock: :shock: :shock: csesszék meg!!! Bezzeg a hónapban egy hétig net sem volt, mert karbantartottak, persze szó nélkül, na nem baj csak számlázzanak ki annyit amennyit szoktak kiverem a balhét :lol: :lol: :lol:

Na most megyek elolvasom a szerződést az őssejtes dologhoz 8)

f.nikici

gabi: megy Értetek a drukk, bár sms-t hiába várom eddig még nem érkezett meg 8)

f.nikici

Éjszaka

9:30 lefekvés majd izzadás és álmatlan forgolódás sóhajtozás

10:20 pisilés hidegvizes mosakodás majd vízivás aztán félálomban
forgolódás és izzadás sóhajtozás

11:30 pisilés mosakodás arc hát nyak hideg vizezése vízivás

na, nem folytatom, ez így ment reggelig

:evil: :evil:

hajnal 3-5-ig sikerült picit aludnom.

Ma mintha egy picit frissebb lenne a levegő. talán...
Vendég

tabati! :)

Az ultrahangon kívűl ez az egyetlen vizsgálat, amit mindig kifejezetten várok és élvezem. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyyyira imádom hallgatni a kis szív verésüket és -nekem legalábbis :oops: - tök jó móka kisilabizálni, hogy most mit mutat a babáról, hogy érzi magát. Jó érzés, hogy hamarabb tudom a választ, mint ahogy a doki rábólint. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amíg nem látod, hogy felszaladna a szemöldökük, addig nincs gond. Ha ők elkezdenek izgulni, akkor te is kezdhetsz... :roll: Szóval, ne várj örömtáncot, ha minden rendben. De attól ez még egy fontos vizsgálat.

Ha nem akar mocorászni, akkor a vizsgálat ALATT is tessék folyamatosan inzultálni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Nikici

Mire lehet használni az internetet internetezésen kívűl?? :shock:

Talán főztetek vele vagy vizet melegítettetek? vagy mi a csoda :?:
Vendég

Sziasztok Pocakosok és újdonsült Anyukák !

Gratulálok a már megszületett Babákhoz, gyönyörűek én meg csak néztem Őket és már annyira várom, hogy láthassam a mi Zsombi Babánkat. Persze ugyanakkor baromira parázok is a szüléstől , úgyhogy bent is tartanám még, meg a karjaimban is szeretném már tartani. :roll: :roll: :roll:

Boo : Neked meg ahhoz gratulálok, hogy végre mégiscsak összeházasodtatok !!! hip-hip-hurrááááá !!!

Május 21,-én besz@rt a modemünk és mivel a szolgáltató b@szott megcsinálni, embert kiküldeni , stb. , pedig állítólag 72 órán belül meg kell csinálniuk, hogy eldurrant az agyunk és felbontottuk a szerződést. Múlt hét szerdán lett újra netünk egy másik szolgáltatótól. Már elvonási tüneteim voltak. :evil: :evil: :evil: Elkezdtem visszaolvasni a történéseket és azonkívül, hogy kb. 40 oldalnyi lemaradásom volt ( de jelentem elolvastam mindent ) csak úgy kerekedett a szemem, hogy itt mennyi minden történt. Olyan volt , mint egy jó könyv : nem tudtam abbahagyni.

Ma vagyunk 37 hetesek és már 1-2 hete én sem lennék tagja a " nincs semmi nyűgöm-bajom " tábornak. Eddig pörögtem ezerrel és nekem is , mint itt jó párunknak furcsa, hogy így be vagyok lassulva. Mindentől elfáradok , 3-ból 2 éjszaka vacakul alszom, estére úgy elnehezedik a pocóm, hogy nehéz megfordulni az ágyban vagy felkelni. Továbbá fáj a hátam, reggel az ujjaim ( de ez késöbbre rendeződik), a lábaim,...................... .Ezenkívül még mindig szeretek állapotosnak lenni, bár gyarapodtam cca 18 kg-ot , ami nem tudom hol van , mert ok, hogy a hasam bazi nagy, nőtt a valagam is, de szerencsére nem vizesedtem be , nincs lufifejem és Erzsike sem figyelt még be. Na mindegy , majd szülés után/által el is tűnik. UUUUUgyeeee ?

Velünk minden rendben. Múlt héten már voltam szerdán ctg-n, ezen a héten pedig szombaton reggel kell menjek, akkor ott lesz a dokim is és a szülésznőm is. Ja , szerdán ctg után volt egy méhszájvizsgálatom is :roll: Azt mondja a szülésznőm "ez most kicsit kellemetlen lesz ", akkor még mosolyogtam, aztán majdnem megharaptam annyira fájt. :evil: :evil: :evil: De minden ok. Zsombi persze meglátta a fényt az alagút végén és ennek örömére egész délután/este azt a pontot birizgálta. Naggggyon gáz volt.

Ezen a héten hozza az asztalos az ágyat és a komódot. Már minden ki van mosva/vasalva, betéve egy másik szekrénybe, aztán irány a komódba.Kórházi cumó összekészítve, apasági elintézve. Most már nyugodt vagyok ebből a szempontból, mert mindez múlt héten realizálódott és addig tiszta ideg voltam, hogy nincs minden készen.

Manócskám igencsak aktív, ami most már annyira nem élvezetes számomra, bár jó tudni, hogy ficánkol, csak már fáj, ha belém rúg a gyerekem. :D :D :D :D :D

További szép napot nektek, megyünk veszünk valami gyümit, mert már mást nem nagyon kívánok.

Kép
ikoka7

f.nikici!
még mindig nem sikerült beszereznem azt a játékot a brendonba és
amíg le nem utazom siófokra,addig nem is lesz...
szóval egyenlőre sajna nincsen...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, én a Gabi barátnője vagyok és megkért, hogy írjak, hogy még egyben vannak, csak nincs netjük.

Kitartást kivánok az elkövetkező napokra. :)

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Csibe!

kösd össze a dolgot egy jó kis hétvégével a Balcsin! :wink: (még így utoljára babi nélkül pároddal :wink: (szombat délelőtt csak nyitva vannak még nem? :wink: )

007!

Hát látod...ízlések és pofonok... :roll: Nekem csak nyűg...pedig amikor még nem kellett mennem én is nagyon vártam, hogy mikor kell már... :roll:

Nikici!

Meddig van a pannonnal hűségnyilatkozatotok? Minél előbb szabaduljatok meg tőlük, ha ennyire gáz a dolog. De engem is érdekelne, hogy mire lehet még a netet használni...vagy az volt a bajuk, hogy túl sokat lógtál fent? :lol:

Sillia!

A jelek szerint te nem bírod a kánikulát... :roll:

nekem viszont olyan szép 130as vérnyomásom volt tegnap, hogy bejött ez a nagy meleg, örültem neki, hogy végre nem 140 körül mozog, és csodák csodájára lábam sem dagad! :shock: Totál fordítva vagyok beállítva, mint a többi normális ember... :shock:

Gabival vajon mi lehet? :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Ahogy néhányan írtátok, hogy a hír hallatán, amit kaptam tegnap, aludni sem tudnátok, úgy én sem tudtam...
Fél 2-ig néztem a Prison Break utolsó részeit (Ancsurti, Nikici! Nekem tetszett, és örülök, hogy tényleg befejezték, mert ezt már nem lett volna érdemes tovább húzni.).
2-kor lefeküdtem aludni;
Fél 3-kor felébredtem, mert pisilnem kellett;
3-kor zajokra ébredtem, azt hittem, hogy megint itt vannak a parkolóban a "banditák", úgyhogy őrködtem egy negyed órát;
Fél 5-kor felébredtem pisilni;
Fél 7-kor felébredtem, mert nagyon hangosan fújt a szél;
Utána már 9-ig aludtam, akkor arra ébredtem, hogy a Gábor puszit ad, mert ment el itthonról.
Egy szó mint száz, rég aludtam ilyen szarul!

Egyelőre nem is a császártól és az utána következő dolgoktól tartok, hanem attól, hogy addig is minden rendben legyen.
A csaszi szar, tudom, mert a nővérem is így szült, és igen megviselte, a sok stressztől még a teje sem indult be.
De én más kórházban fogok szülni, másik orvosnál, szóval még minden alakulhat sokkal jobban, mint neki.

Nikici!
Nekünk azért vannak aksik is a gyűjtődobozhoz, mert mi a Kiróban kötöttünk szerződést, és másmilyen a két gyűjtődoboz (a Sejtbankos állítólag profibb, de annak Belgiumba + Hollandiába kell kijutnia, a miénknek meg csak a XV. ker-be).

Ikoka!
Jó hogy jelentkeztél! Ne aggódj, szerintem már nincs is köztünk olyan kismami, aki ne érezné a terhesség negatívumait is...

Tabati!
Azt, hogy teljesen faros, arra írtam, hogy nem keresztben van, amiből még lehetne befordulás, hanem totál fent van a feje.
Én az nst-t (nálunk ctg-nek hívják....) élvezem, úgy mint Bondnak, nekem is jó érzés látni, hogy mire hogyan reagál a kis szíve.

Csibe, Bond, Szonibaba!
Néztem Nektek a mi közértünkben ezeket a törülközőket, de nem volt ott sem. :( :(

Kép
katy76

Na elolvastam a szerződést, igazándiból nem sok új volt benne, kivéve azt, hogy az irányítószám rosszul lett leadva, így ott is rosszul szerepelt :oops: :lol: na de azt mondta a pasas sebaj, kézzel javítsam ki, és úgy küldjem vissza, ugyanis fel kellett hívnom, hogy megkaptam a pakkot. Azt mondta nem kell felbontani, és semmi teendőm nincs vele, csak szobahőmérsékleten tárolni, és vinni szülésre a dokinak odaadni...kiküldték a csekket is, de majd csak szülés után kell befizetni.

sillia: nem lehetett egy egyszerű éjszakád! :cry: Na de ez már lehet a szülés közeledtének egyik jele :D Én is mindig megmososm magam amikor éjjel kimegyek wc-re, a légkondit nem merem bekapcsolni, mivel még nem volt idén kitisztíttatva, na de szerdán úgy néz ki apa hívja Jacksont és akkor a héten meg is csinálják, jó lenne, még szülés előtt 8) :D
Azt írták, ha szeretnénk tudni mit csináltunk akkor menjünk be az ügyfélszolgálatra, vagy hívjuk fel őket, hát csesszék meg :twisted: :twisted: :twisted:

ikoka: mi most harcolunk az internet-szolgáltatónkkal, de hamarosan mi is váltunk kábelre, csak legyen már kész a digi, mivel egyenlőre csak upc van itt ami kábel, azokkal meg már meggyűlt a bajunk. Miért fájt a méhszájvizsgálat, mit csinált a szülésznőd? :shock: Szerintem ezek a kilók egyhamar lemennek rólad szülés után, már amikor kijössz a kórházból egészen biztosan sokkal kevesebb kiló lesz rajtad. :wink:

csibe: én itt tegnap voltam a Brendonban, csak úgy betértem vettem egy jó pár rucit még Dorkának :lol: :lol: de elfelejtettem megnézni a játékot, de ha gondolod, nagyon szívesem megnézem, és ha gondolod megveszem Neked és talizunk Bp-n (úgyis sűrűn megyek), és akkor odaadom, csak emiatt ne menjetek Siófokra 8) :D

f.nikici

Jelentem Ubul útban a telek felé, csak holnap este kapjuk vissza. Addig viszont:
-cumó összekészítés
-játék puceráj
-esetlegesen ( :oops: ) ruhapakolás.

Ésssss most neki állok írni, úgy vigyázzatok! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Én a repedéseket egy bizonyos szögből láttam (most már több ilyen szög is van sajnos :roll: ), oldalról lehet észrevenni először ha jól vetődik rá a fény. Mert nem csak megkeseríti az ember mindennapjait, hanem még alattomos is, mert úgy kell keresned.
De lehet, hogy rajtad még nincs is, bár az erős bőrfeszülés sajnos nem jó jel.
Nekem a hasamon elég feszes volt a bőröm, meg izmos is, és azt mondják, hogy így könnyebben reped, mint akinek van egy kis tartalék a hasán. Te is sportoltál éveket, gondolom, Neked sem volt ellustulva a hasad.

Amaryl!
Köszönjük az infót Gabiról!

Kép
katy76

amaryl köszi az infókat :wink:

tabati: fogalmam sincs mit "tettünk" :roll: :twisted: Na de augusztusban anyósom úgyis átveszi ezt a netet, mivel jön a várva várt Digi kábel, amúgy decemberig tart a hűségnyilatkozat a Pannonnal.
Nekem tegnap egy kis ideig 140/80 volt a vérnyomásom, de éreztem is mert szédültem, amikor hazaértünk, lehet a nagy meleg nem tett jót, de szerencsére utána rendeződött, az imént mértem 110/70 volt.
Már én is kezdtem arra gondolni amire Te, hogy Gabi szül, na de csak gondolt ránk, és üzent amarylal, hogy ne aggodalmaskodjunk :lol: :lol: Köszi Gabi :D

katy: na de ilyen befejezést :twisted: láttad a dupla, "magyarázó" részt is? csak mert azt olvastam még mindig nem biztos hogy vége van :roll:
A csaszival én is így vagyok, bár ahogy közeleg az idő, én attól is tartok, hogy nehogy úgy érezzem majd magam, mint 2 éve a műtétem után, mert akkor azt hittem ott maradok, és akkor hogy látom majd el Dor kát, a kis drágám nélkül minden bajom lesz az tuti!
A csaszi pedig tényleg doki függő is lehet, bnőmet most műtötte a dokim, és szaladt már 2 nap múlva, a múltkor megy még 2 hét után is nagyon szenvedett szegénykém. Remélem nálam is az lesz hogy semmi bajom, kínom nem lesz. :lol: Én kis naív :lol: :lol: Na DE DORKA kárpótol minden fájdalomért :wink: Gondolom ezzel Te is hasonlóan vagy, hogy minden fájdalmat megér, hogy a pici rendben és egészségben a kezedben legyen :wink:

f.nikici

Bond: amilyen fitt vagy még a ruhapakolás is készen lesz, hacsak nem az írásba temetkezel :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: