Sziasztok!
Nem egyszeru viszaolvasni,az biztos,es meg reagalni is.....
Marietta:Annyira helyes Dominik baba!!!!!!Kis pruntyocske!Sajnalom hogy nem eszik,de remelem ma mar maskent gondolja...ne vesszen karba a tejcsi...erthetetlen hogy nem adhatod oda ebben az esetben a lefejt tejet neki,eleg erdekes magyarazat,ahelyett hogy segitenenek megoldalni a problemat
Ez mindenki erdeke volna....
De fel a fejjel!!!Mar csak tenyleg keves valaszt el a hazameneteltol!!!!Az a nezes az utolso kepen...hat elolvadok!!!
Katy:Szep pocid van!Jo lehetett a csajos buli

!Meg egy picit takaritasz,olvasol,netezel...
Dodi:Jo a hazahozos szerko!En keptelen vagyok kivalasztani melyik is legyen az

Remelem mar dulore jutok a heten....
Timi:Remelem jobban vagy,es tul vagy a varratszedesen mar,es minden okes!Baba-olimpia:
Breki:Jo hogy azert beneztel hozzank!Ugyesek legyetek a korhazban...ugye mar most be kellett menned....Minden a legnagyobb rendben lesz!
Boo:Azert ez nem semmi!
GRATULALOK SZIVBOL AZ IFJU PARNAK!En is mint dodi sejtegettem az elszolasbol,de ki a fene gondolta hogy ez tenyleg az,miutan eddig eleg sokat beszeltunk rola,most meg trefalkozol itt nekunk

Es szepek vagytok!Sogorno:beszaras...irigyseg beszel belole!
Apanelkuliseghez kitartast!Be kell fogni a baratnoket segitseg celjabol!!!Vasarlas,porszivozaskutyazas....onfelaldozo magatartas!
Nikici:Na latom hozod a formad...en is ezt nyomom,bar a bevasarlas mar elmarad,kocsi nelkul keptelen vagyok barmire is...se az utazas,se a cipeles nem valo mar nekem...de a lakas ragyog,mindig van mit csinalni!Ezert is szereztunk mar be mindent,tenyl;eg csak Hangi hianyzik!!!
Az en szeme is o,75-os,de en jol boldogulok,nekem eszre sem veheto...latni fogsz mindent!
Moncsy:Edes a kutymorgo!Sejtettem hogy puli...mennyire ritka manapsag hogy ezt a fajtat valasztjak!Legyen nagy oromotok benne!
Bond:Tejleadas:en ugy tudom,mar nem vesznek be 1 liternyit sajnos....itt is volt errol egy cikk a babaneten...A tobbit vagy ingyen leadod,vagy megy a lefolyoba,illetve kez alatt
Ilyen szerkentyunk nekunk is van,evvel keresik a falakban a fa anyagot a gipszkarton mogott!!!Itt ugye minden haz szinte gipszkartonos...
Teranita:Szia!Azert meg pihizzel...eleg koran van neked is...meg birjatok ki 2 hetet!
Sillia:Basszus!Ez aztan a vizes lab!
Nekem most jobb a labam,de a kezem az katasztrofalis!De jon a meleg sajnos,es erzem hogy nem uszom meg!
Gabi:Ez nem semmi program szervezes!!!Azert lehet jobb lenne mar ha ezeknek nem kene eleget tenned!!!Jelentkezz hogy vagy!
Anitaj:Orulok hogy jobb mostanaban!
Telen itt eleg erdekes csizmadivat volt,szoval a vizes lab abban siman elfert volna...bar ketlem hogy telen ennyire vizesednek a kismamik!Na micsoda hirek!Online kozvetites???
Merion:Hormon domping...add ki magadbol amit ki kell adni!!!
Agmano:Meglatod,minden rendben lesz mire eljon a nagy nap!Es te mar azert rutinos vagy!
Lidike:Gratula a meneshez,bar ez eleg faraszto menet lehet most Nektek!Tunder egy fiad van!Tenyleg a szeme sem all jol!!!
Jo az erszeny!
Lorca:Kolokhad mentes takaritas...azert az egy alom egy reszrol nem?Apak felfogasa,kombinacioja..
Kispiskota:Biztos szep lett a felujjitas!Mai nap az nem egyszeru az biztos!
Szonibaba:Ti is mindjart keszen alltok Bodza fogadasara!
Kita:Szia!Jo kezekben leszel!Csak kitartast!
Lilisgabi:Lefogni....nekem is annyira nyomja a bugit,bar csak akkor fogom le,mikor mar nagyon durvan kituremkedik,akkor is csak azert mer kellemetlen!3-4 centikre kepes kiemelkedni
Agi:Profin ertesz azert a szamitogephez

jol nyomod
Norka:Neha en is igy vagyok,hogy minden csilli-villi,es unatkozok,de aztan csak talalok valami elfoglaltsagot hirtelen...
Nem hinnem hogy korai lenne ez a tunet...ilyenkor???
Sokan igy nyomjuk szerintem!
Timcike:Koszi az infot!Pusza Pagikaeknak!Ugyesek nagyon!
Szisz:Akkor kellemes volt a hetvege!Szuper!Hozd a fotokat!Es az UH infokat!
Nyuszi:Rendben vagytok!Hurra!Most pihenj!Aztan ujjult erovel tudod csinalni a dolgokat!
Hendegabi:Es a szived akkor hol dobog?Vagy talpmasszazst csinal gyereked???
Na jo mire visszaolvasok,mar regen +3 oldallal tobb van..szerintem ez eleg meddo valalkozas....