Barti: hát, a múlt héten áttértünk a napi 2x alvásra. Eddig 3x aludt. Most délelőtt 2 óra, délután 2 óra, ha nincs meg valamelyik, akkor nyűglődik, és alszik még egyet.
Hát, nem tudom, Ádámnál mi lehet a gond
Híg tej: nem csak táplálkozásfüggő, alkati is.... nekem borzalmasan zsíros, viszont nem olyan nagyon sok...
Erika: nem bújt ki múltkor az a fog, csak már látszott/ látszik az ínyen keresztül a formája... gondolom, piszkosul feszítheti neki. Most a másik oldalon látom, hogy mintha kint lenne valami, de nem tudom biztosan, mert nem hagyja megnézni. Ha bármit a szájába kap, üvölt. Amúgy kézben elvan. Most a hátamon alszik kendőben.
Sziszi: van egy pici piros csík a lábán, de nem vészes. Akkor is van, ha kendőben viszem, akkor is, ha kézben fogom...
Hátamra MT-ban? Felkötöm a MT-t a derekamra, a hónom alatt hátracsúsztatom Sacit, előredőlök, eligazgatom a kis lábait, fél kézzel tartom, közben a másikkal felhúzom a MT-t a hátára. Kicsit rázogatom, amíg a helyére kerül, majd megkötöm. Én úgy szoktam, mintha hátizsák lenne a hátamon, nem keresztezem elöl. De ha mész Mártihoz, akkor megmutatja majd. Én is tőle tanultam.
Forgolódás: Csajok, NO PARA!!!! Hányszor megbeszéltük már!!! Ezért most nem írom meg, hogy milyen technikával közlekedik Saci, pedig kilestem (a kis cseles akkor nyomul, ha nem vagyunk ott... ha ott vagyunk, "repül" hogy segítsünk, vagy vegyük fel)
Mági: én készülök a talira
Szopi közbeni nyűglődés: tuti éhes a gyerek? Saci is csinálja néha... akkor nem éhes, legalábbis én ezt a következtetést vonom le... főleg, amikor már fejen áll, szájában a cicivel
Az is lehet közben, hogy elértek a 6 hós ugráshoz (arra az esetre írom, ha mégis éhes), és többet igényelnek. Most én is két ciciből szoptatok, már amikor hajlandó végre normálisan enni

ismét 3-4-5 óránként eszik
Egyébként én sem forgolódok fekve szoptatás közben, simán meg lehet szoptatni mindkét ciciből egyik oldalon fekve...
Eszter: nőkre nem tudok ilyen szobadíszes mondást

Egyébként enyém Apus sem szobadísz, ő 120 körül van, egyelőre inkább alatta. Amikor megismerkedtünk, még szobadísz volt, azóta 30-35 kg rácsúszott

miközben rám "csak" 8
Kata: azta, mivel tömöd Martint? Hihetetlen, milyen kis gömbölyű a drága

Nagyon jól néz ki
Kit is láttam még? Boróka és Benedek is tündériek

Tényleg micsoda koronája van Borókának

Mi az, hogy az nem név? Ezt nem is értem... azt igen, hogy kint a kertben terem (mert nekem is van), de egy nagyon kedves lánynév
Barti: Ti is szépek vagytok

Milyen édesen pancsolnak a gyerkőcök
Mit akartam még írni?!!!!