A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Akkor úgy néz ki nálunk 6 órás kelés kezd beállni!Egyrészt jó, mert hosszabb a nap, másrészt meg még aludnék reggel. De jó ez a szopi 11kor lefekvéskor, mert igy már csak hajnalban van szopi, addig meg kialszom magam!

Regi biztos szuper lesz a nyaralás anyuddal is! A lényeg, hogy te egy kicsit töltődj fel!

Mi még nem tudjuk, hogy hogy is legyen, bár 2 gyerekkel biztos fárasztóbb lenne, majd látjuk anyagilag is hogy állunk. Csak aug vége, szept. eleje jöhet szóba szerintem.

Vindo Rugónak jobbulást! biztosan a betonozás hiányzik neki, azért betegedett le :wink: Unalmas igy az élet. TEgnap Péter is betonoztak apával, hát kár, hogy nem fényképeztem :shock: nyakig cementes, meg sóderes volt, de hát neki muszáj volt segiteni.

Dettyk szegény kis Bencus!

Heni
KépKép
heni81

Ja még ezt akartam feltenni:
Kép
Egyébként Péter az a tipus, aki tudja, hogy bilibe kell pisilni, meg kakilni, de nem teszi. Hiába ül rajta, inkább visszatartja, és akkor kakil ha rajta a pelus. Nem tudom mennyire kell most ezzel foglalkozni, lehet még várok egy kicsit, nem erőltetem.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Éjjel hármasban mulattunk a csajokkal, szóval kicsit ki vagyok :roll: Végül Apa pihenése érdekében Zsófi ágyában kötöttünk ki mindhárman, azt hiszem picit elzsibbadt mindenem :?

Regi: mikor mentek Siófokra?
Baleset :cry:

Heni: Péterke :)
Vendég

Szegény Panndi:-( mi volt a gond? vagy csak nem volt kedvük aludni? Poci hogy van? megkaptam én is mérlegemet, és nem egész egy hó alatt hizott Áron 1200g :shock: na akkor ezért a sok bukás! egyébként kis okos Áron, mert mostanában csak az 1 cicit kéri, lehet rájött, hogy ha kevesebbet eszik egyszerre nem fáj a pocija. Tegnap is mintha egész nap nem fájt volna neki :D lehet már beedződött!

Péterke elvonult :shock: remélem nem a tegnapi pancsolásnak köszönhetően levertebb és nem lesz beteg.
Olyan érdekes, hogy gondolkodtam rajta, hogy pancsoljunk e d.e., vagy majd csak apával, de még jó hogy nem vártunk, mert tegnap nálunk hatalmas nagy vihar volt. Kicsit lehült legalább a levegő.

Heni
KépKép
heni81

Köszönjük a ránk gondolást, úgy néz ki, javul a helyzet.

Éjfélkor még felkelt a láztól, de reggel fél nyolcig aludt, és csak hőemelkedéssel ébredt.
Azóta sem ment fel neki.

Bár ezt inkább sejtem, mert a lázmérőt ismeretlen helyre helyezte a tegnapi nap folyamán.

Sokat iszik, enni is eszik, csak a szeme karikás, és nincs sok energiája, nem akar az udvarra sem kimenni. Most bekapcsoltam neki a Spongya Bobot, eddig játszott a szobában.

Kíváncsi vagyok, felmegy-e még a láza, és ha igen, akkor hány óra kell hozzá. Eddig öt-hat óránként ment fel, tehát most olyan két órakor kellene, ha nem javult az állapota.

Péterke nagyon aranyos :D

Dettyk, egy nagy puszi a fiad kobakjára :D

Most ennyi, V.

Kép
vindolanda

Rugónak továbbra is jobbulást!

Hoztam egy fotót :)

Kép
Vendég

Ezt is muszáj... :)

Kép
Vendég

ÁÁÁ de bájosak :D
Panndi, szépek a csajok...

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo jobbulást Rugónak++++++

Dettyk gyógypuszi a nagyfiú buksijára.

Panndi szépek a lányok nagyon :D

Sense mikor lenne?

Kaqk Emma nagyon ügyes :D

Cicus olyan mint Heni Péterkéje. Nem pisil, kakil bele de mellé igen :roll:

Nyaralás idén nem hiszem, hogy eljutnánk bárhová is.
Anyumékhoz biztos megyek pár napra cicával, de ennyi

Kész a konyha :D Tegnap már pakoltam is a szekrényekbe sokmindent. A fél konyhát már kiköltöztettem. Volt kint Fleur és Lilla. A két csaj élvezte a homokot. Mezitláb és pelusban nyomultak a végére és sikeresen összekoszolták magukat. Fleurnek nagyon csini pocakja van :D és sugárzik a csajszi a boldogságtól :D Én meg nyűglődöm az idegtől. Sosem lesz ott rend. Csak csinálom és csinálom és semmi látszatja nincs. Ráadásul tegnap cica talált egy ceruzát és gyorsan használta is. A szobájában a falon :? Lehet javítani a hétvégén azt is.

:arrow: mert bemászott a dobozok közé

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tettem fel egy csomó képet :arrow:
Egy részük pucor :oops: , így oda kerültek.

Móni, egyszer aztán csak rend lesz, meglátod. Felgyorsulnak az események :wink:

Megvettük a faanyagot, a lambériát és a gipszkartont, elég jó árban. Még cserepünk nincs. Kedden jönnek az ácsok :!:

Megyek takarítani :x :arrow:

Láttam Anikó 15-öt bejelentkezve megint :shock: 8)

Kép
vindolanda

Jesszus, micsoda balesetek vannak. Bence, meg Szeli.... :shock: De a lényeg, hogy nincs semmi bajuk!!!

Szegény kicsi Rugó. Jaj, amikor elesettek... kis ölbebabák... Jobbulást!!!!

A mai bulit kihagyjuk, Apával utólért minket egy vírusos torokgyuszi. :?

Fruzsi nagyon édes, és szerintem jobban hasonlít rád Panndi, mint Zsófi.

Gegi már nyüszög megint. Zsozsi f5-kor aludt el. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csak van még egy kis időm.

lmóni! Kérlek vedd be a lesz.rom tablettát! Ne görcsölj, jó ideig még káosz lesz, és ennek ez a rendje. Szépen lassan minden a helyére kerül, tisztaság és rend lesz. De amíg párhuzamosan költöztök, és felújítotok, addig ne várj rendet. :)
A talira már minden a helyén lesz, és te is megnyugszol! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! A Sedatif jó volt, de éjjelre nekünk inkább a Viburcol jött be.

Zsozsi most már (sajnos) ritkán alszik nap közben. Egyik szombaton jöttünk haza, elaludt a kocsiban f6-kor, és reggel f7-ig aludt. :shock:

Most elaludt f5-kor, 6-kor kelt tök nyűgösen, evett, majd visszaaludt. Lehet, hogy reggelig megint? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Vindolanda: milyen szemfüles vagy, megint lebuktam! :oops: :wink: Rugónak jobbulást kívánok!!!

Mostmár megígérhetem, hogy gyakrabban fogok jönni, ugyanis tegnap sikerült az utolsó vizsgám is, befejeztem a félévet :) 8)
El sem tudom mondani, hogy megkönnyebbültem, azt hittem sosem lesz vége.

Dávidkám jól van, éjszakák vegyesek, reggeli ébredés 6!órakor általában. Viszont ebéd után alszik kb. 2 órát, van amikor többet, van hogy kevesebbet. Adom neki a Chamomillát /9-eset/, mintha segítene :roll: Egyébként ezt lehet minden este adni??? :?:

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
aniko15

Képek Kép Kép

Kép
aniko15

Jó reggelt :?

Anikó, mindig lebuksz, hiába :wink: :D
Dávidkának hasonló a frizója, mint Rugónak.

Emese, meddig aludt Zsozsi!

R. öt után kelt, hőemelkedéssel. Olyan nyolc óránként még felmegy neki.
A törzsén viszont kiütéseket, pöttyöket látok - háromnapos lázra gyanakszom :roll:

Viszlát, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Vindo, lehet, hogy igazad van...jobbulást Rugónak :D !!!

Mesi, köszi :D , szerintem be fogom vetni :roll: ...

Aniko15, gratulálok :) ! Dávidka nagyon vagány :wink: .

Panka még alszik-az ágyamban :roll: . Olyan 1/2 12-kor ébredt most, ami haladás 8) ...Éjjel sem aludt jól, forgolódott, és többször ébredt vizet inni.
Tegnap a déli alvásból úgy aludt, hogy "Ki, málna, málna..." :shock: . Tudja, mi a jó :wink: .
Tegnap pancsi után, törölközés közben egyszer csak megkérdezte: "Géti hol van?" :shock: . Válaszoltam, hogy biztosan otthon pancsizik ő is. Megkérdeztem, szeretne-e találkozni a Grétivel? Erre ő lelkesen bólogatott: "Géti, vonat, Boti, Mia, Bái..." :shock: ...most Lottit kifelejtette :wink: , de totál kiakadtam, hogy így emlékszik :D .

Estig nem leszek, évzáró, ballagás, és remélem medence party :wink: :D .
Mindenkinek szép napot :D !
dettyk

Hát, mégsem tudom, mi lehet :roll:
Lehet, csak kikaparta, és a kiütések attól keletkeztek :roll:

Anikó, tényleg ügyes vagy.

Megyek, elpakolom a szobát, aztán adok neki virslit :arrow:
Szerintem boltba is elugrunk, és kilencre, mikorra a kaját hozzák, már itthon is vagyunk.

Ja, és éjszaka felsírt vagy nyolcszor (hat és fél óra alatt). A fogára is gyanakszom :roll:

Kép
vindolanda

Dettyk, majd hozz akkor fotókat...
Medence-party 8)

Kép
vindolanda

Zsozsi is emlegeti: Miához, hintázni, csúszdázni... :lol:

Zsozsikám kb. du. f5-től (6-kor felkelt, és extra nyűgösen evett, majd kb. 20 perc múlva visszaaludt) reggel 6-ig durmolt. :shock: . Ez már a második ilyen eset. Nem csodálkozom, mert talán ha 3 naponként alszik napközben. :?

Geginek viszont adtam ezt az alma-citromfű granulátumos teát, de nem fogom. Két éjszakával ezelőtt az éjjeli szopik helyett csak ezt kapta (azért, hogy aludjuk át az éjszakát). Nos ennek az lett a következménye, hogy hasmenése lett, és habosat kakilt. :?

Ez azt jelenti, hogy túl sok a szénhidrát a szervezetében. Megnéztem, cukor, és szőlőcukor is van a teában.

Ha valaki két mellből szoptat, akkor is felléphet szénhidrát anyagcsere zavar. Mert a tejci eleje az édes "leves", és a vége ugye a "főfogás". Ha a baba még szopizik egy cici kiürítése után a másikból (és annak csak a szénhidrátdús elejét issza meg), akkor az átszalad a belecskéjén, és ott elkezd erjedni. Ezért van, hogy ha két mellből szopizik, fájhat a hasa, mert képződnek a gázok, és habosat kakil.

Úgyhogy ez a tea lefújva. Éjjelre nem adok, napközben meg áttérünk a vízre (csak a szopik között szomjoltásra).

Ja, kedden vagy szerdán 34 fok lesz! :shock:

Dettyk! Zsozsi is sokszor ébredt a két hónap alatt este. Nem mindig vérhiszti volt, hanem ivott, vagy álmában beszélt, forgolódott, vergődött (egyszer a fejét verte ütemesen az ágy támlájába :shock: ). Szóval volt itt minden.
Egy vérhiszti alkalmával nyugtatásként (éjfél körül lehetett, még anyu is lejött), kimentünk a teraszra csillagokat nézni. Vagy 5x kellett visszamenni, különben balhé volt.

Sense! Ez a bagi dzsembori meghívásos? :) És mikor lesz?

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo! Ha 3 napos láz, akkor az egész törzsén, nyakán vannak pöttyök. A végtagjain nem. Legalábbis nekünk ott nem volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó! Gratulálok! Dávidkád édes!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Vindo!
lehet 3 napos láz :)

Anikó15!
gratula :) most már pihend ki magad és gyere dumálni velünk :)

Mesi!
hogy vagytok? Zsozsinak biztos jót tesz a nagy alvás :) Gegi 10 kg :roll: laSSAN LEHAGYJA bÁLINTOT :)

BOCS :oops:

B. is elkezdte csimplimpi időszakát egyszerűen anem tudom letenni ha felveszem ... kezével lábával úgy markol :) röhej ha nmegyek vhová akkor úgy kell intéznem h. aludjon v apjával menjenek sétálni :) amúgy pár éjszaka már megint kel és vszínű a szél a ludas,mert egész nap kómásabb :)

míra ilyn nagy hatással volt a gyerekekre :) :) :)
:arrow: mert itt ül az ölemben és bűzlik :)

jah,hajamat levágattam éljen a nyár : világosabb lett a változatsság kedvéért :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

De nagy a csend :shock:

Viranka fotót kérünk :lol:

Anikó15 gratulálok :)
Dávid nagyon cuki :D

Vindo Rugónak jobbulást+++++

Mesi sajnálom, hogy elmarad a buli.
Jobbulást++++++++++
Ja, leszaromtabletta kéne csak épp elfogyott 8)

Regi remélem szuper a hétvégéd :D :D

Maggie ugye ma volt az utolsó vizsgád?
Hogy sikerült?

Tegnap voltunk ballagáson. Jobban mondva csak az azt követő kerti patin. Gréti 11-ig bírta. Mikor elindultunk haza beájult a kocsiban és aludt reggel 7:15-ig 8) Én ébresztettem az úszás miatt. Ilyen se volt még :roll: Ja és kaptam egy dicséretet egy igencsak kritikus rokontól. Azt mondta szépen van nevelve Cica. Látszik, hogy sokat foglalkozom vele. Pedig előtte győzködte őt a HP, hogy én milyen sz.. anya vagyok. Jól esett.

Mennem kell.
Felébredt. Kimegyek vele a házhoz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Eltüntem volna? :oops:
úgy repül az idő... sok intézni valóm volt... (OEP, doki...)
Köszi Móni az SMS-t, aranyos vagy.

Egyébként ne izguljatok, nagyon úgy érzem Natibaba tök jól van odabent, sztem később fog kibújni mint Nolka (Ő a 38. hét betöltése után jött), most nagyon úgy érzem van még idő, főleg a hasmenéses időszak óta. Valahogy jobban elférünk Natasával :lol:
Jövök még hétvégén ha tudok... most még millió dolgom...

Beteg Babócáknak jobbulást!

Ünneplőknek utólag sok boldogságot!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Dettyk medencés-party képeket majd kérünk :lol:

Irina, Hörcsög, Meryke, K.Timi, Timi26, Kispocc, Nektarin, Silka merre vagytok????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja örülök, hogy jelentkeztél :D
Kinek küldöd az üzit ha jön Natasa?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Helyzet jelentés: Dominak megvolt az első kiságy nélküli-saját ágyban való elalvása éjjel és egyedül.Semmi gond nem volt furi is. Most nappal még nem megy,mert rosszalkodna inkább,pedig álmoska.Úgyhogy a kiságyban alszik most.Nálunk is van,hogy 3 órát alszik napközben,igaz reggel f7kor kelnek.Bencusom tegnap megjárta.Elmentünk a dédiházához,hogy rendbe rakjuk,apa füvet nyírt,én temetőben a sírt raktam rendbe,addig a papáék sétáltak Domival.Megyünk vissza a házhoz,nagy sírás Bence szája 3 szorosára feldagadva,megcsípte egy darázs. :( Tökre kiakadtam,szomszéd nénitől kértek ecetet azzal borogatták,míg oda nem értünk.Hagytam a házat,mondtam irány haza.Siettünk nagyon utánfutóval a kb. 40 perces utat lerövidítettük 25-27 percre kb. nem tudom pontosan de jöttünk ahogy tudtunk.Aztán adtam neki calciumot ,nem lett semmi gond hála,de nagyon ideges voltam.Utána kezdett lejeb menni a duzzanat. Estére tűnt el.Megtámadták szegényemet.Azt mondja soha többet nem jön oda a házhoz.Remélem hamar elmegy és nem kell sokat menni oda.Szóval mindig történik valami.

Megyek mert du.-ra grillezést tervezett apa. Megvan minden,bepácoltam a husikát is.Csak egy a bökkenő,hogy a faszenet nem nézte meg,ma nézet rá,azt gondolta elég és nem .Úgyhogy ha megjön futhatok a boltba szénért... :?
varga tünde

Huu Vindo! Az egyik mollymnak jön le a pikkelye.Nem tudom,hogy mitől.Már külön is raktam.Lehet nem halat,hanem csigát kellene csak az akváriumban hagyni,azok úgy is tökre szaporodnak.Na ez csak a vicc része volt :? Tökre kiakadtam,hogy megint mi a fene bajuk van :evil:
varga tünde

Móni! Vindonak, de Apa lehet megcsinálja, hogy legyen internetem a kórházba, és akkor tudósítok egyenesben :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tünde - darázscsípés :? :?

Anitja, valaki nagyon energikus így a vége felé :wink:

Móni, hát persze, hogy szépen van nevelve :wink:

A boltban, postán stb. Rugót is agyba-főbe dicsérik, de azt nem látják, hogy itthon milyen kukac :roll: Akkor nem dicsérgetnék annyit, az tuti :D

Viranka, frizura-fotó??? :wink:
A szél tuti zavarja őket szerintem :roll:

Emese, lehet, Zsozsi csillagász lesz majd :wink:
R. is alig haladja meg a 10 kilót :lol:
A pöttyök amúgy a nyakán meg a mellkasán voltak, de most már halványabbak. Igaz, reggel óta nincs láza sem.

Rólunk: Hát, tettünk egy nagy körutat. 3/4 nyolckor indultunk, először az albérlőktől szedtük be az apanázst 8) , aztán Tescoztunk. Odafelé R. bealudt, de közben felébredt. G. persze elvitte a kocsi kulcsát magával, ki sem bírtunk szállni. Vásárolgatott persze egy fél órát :roll:
Aztán elmentünk gyógyszertárba (digitális lázmérő, vatta), az állatos boltba (nem jut eszembe a neve), majd a mekiben reggeliztünk.
Akkor tüzépezni kezdtünk. De az itteni cserépből elfelejtettünk mintát venni, így közben még tettünk egy kört hazafelé is. A második tüzépen találtunk tatai íves, horganyzott (vagy milyen) cserepet elég olcsón. Meg is vettük. Bár a színe nem pont olyan, mint a mi használt cserepünké. De olyat úgy sem találnánk pont :roll:

R. most kidőlt.
És végre nem ment fel a hője még egy órára sem, pedig hatkor kapott lázcsillapítót utoljára :D

MOst megyek, tanulok a rutin műszaki részére :arrow:

Itt is nagyon fúj a szél.

Fáradt vagyok, R. napok óta hajnalban kel és későn fekszik, plusz rengetegszer ébred. De ittam kólát 8)

Kép
vindolanda

Tanulásnak fuccs, felkelt, az ölemben alszik tovább :o

Kép
vindolanda

ilyen lett :)
látszik mini Günter is :)
Kép Kép

KépKép
viranka

Hú, Viranka, ez a frizura tényleg jól sikerült :D Csinos :wink: És Günther is :wink:

R. négy órát aludt, fél hatkor ébredt.
Na, kíváncsi vagyok az estére.
Mikor lesz álmos, lesz-e lázas stb.

:arrow:

Kép
vindolanda

Huu Viranka nagyon jó lett a frizutok!

Vindo: nem lesz semmi baj,nem lesz láz sem.. :wink:
varga tünde

Lányok, ahogy a láz lement, R. tele lett kiütéssel. A mellkasa és a pocója tele lett fél-egycentis piros kiütésekkel, amelyeknek nincs közepük.

Ez lenne a háromnapos láz?

A leírások alapján illik rá.

Kép
vindolanda

Ja, kisebbek is vannak, szóval tele van pöttyökkel deréktájt meg a mellkasán.

Kép
vindolanda

Vindo!
Igen lehet az,mostmár nem lesz semmi gond :)

Móni!
rend a lakásban :) te ugye viccelsz :) majd ha nagy lesz Gréta akkor talán esélyed lesz rá :)

Anitja!
már 35 hetes vagy :roll: apa csinálja meg neked agépet :9 online közvetítést szeretnénk :)

köszönöm :oops:

most jöttünk be az udvarról :) ezek a kölykök mit össze nem tudnak piszkálódni :) egyik kutya másik eb :) B. olyan kis hamis :) direkt piszkálja M-t aztán Ő kezd visítani :)
most meg siratják a koszt :)

S fiam szinte minden szót utánoz :) barna=balga,Gabi=Biga Eperke= epepe

:arrow: B. tápiját :)+hívnak már :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Odaírtam mindent. :arrow:

Pusszancs!

Kép
Kép
timi26

Viranka! Húúúúúúú de csinos lett a frizurád!!!!!!!!!!!! :D

Vindolanda! Nyugi! Ez valószínűleg az volt!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönjük a válaszokat :D :wink:

Kép
vindolanda

Viranka! Anitja már a 38. hétben van! :wink:

Mi jól vagyunk, hárman háromféle antibiotikumot eszünk. A közérzetünk is jó, nem fáj semmink, csak végig kell ugye szedni. Zsozsi is jól van, nem fáj a füle, hétfőn újra kontroll. Neki 10 vagy 14 napig kell szednie. Szerencsére a birkózásnak vége, önként megissza a gyógyszert és azután ünnepelteti magát. 8)

Geginek hőemelkedése van (vagy láza) 37,8. Plusz hasmenés (ami akár a teától is lehet :roll: ), nyűgös. A foga lesz a ludas, feszül sz ínye ezerrel, és mikor az ajkát le akartam húzni, hogy megnézzem (a herpeszvírus fertőzés a parám), még jobban üvöltött. Kapott Nurofen kúpot (erre a lázra még nem adnék, most a fájdalomcsillapítás volt az elsődleges). A kakija is zöldes...
Vagy a foga tényleg, vagy tőlünk nyelt be valamit.

No megyek alukálni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló, Lányok, ha még egyszer elszáll, amit írtam, akkor :twisted:

Az Ünneplősöket utólag is isten éltesse, egy nagy ölelés és puszi Grétinek és Maggie-nknek! :-)

Miléna: lakás: :evil:
(Úgy emlékszem, új lakást vettetek, ugye? Hát, én sokáig filóztam múlt héten az új lakáson, de mivel jún. végével jár le a munkaszerződésem, új meg még nincs, egy bankhoz se tudok beállítani, hogy kérem, szocpollal bővített lakáshitelt kérnénk új lakásra. Maradnak a régiek. Meg igen drága volt az összes, amit néztem.)
Munka: sajnos tényleg egy vagyon az élet, lakáshitellel meg drámai...

Sense, Miléna: fütyi: anno talán írtam, hogy Ádinak eléggé le volt tapadva, dokinak kétszer is fel kellett szakítania, tele volt alatta steril váladékkal, azóta is húzogatjuk fel napi 1-szer, most már nagyon szép, nem is váladékozik. De az eleje szegény drágámnak tényleg nagyon fájdalmas és kellemetlen volt.

Mesi:
lakás: őszintén sajnálom! Zsozsi füle, remélem, már sokkal jobban van!!! Puszi a kis drágának!

Vindo: remélem, Rugó már teljesen rendbejött! Jellemző, hogy a háromnapos lázat légúti valaminek gondolják (az orvosok), de vhol érthető, mert nem lehet kitalálni, mi az, csak utólag. Ádi is áttesett rajta tavaly novemberben, hát féltem is eléggé).
Nagyon vagány srác Rugó az autóján fordítva ülve! :-)

Dettyk: fogmosás: nagyon ügyes és alapos vagy, most (is) tanultam Tőled ;-)
Panka szeparációs szorongása: remélem, mielőbb elmúlik ez az időszak Nálatok!
Játékkönyv: ezt nem ismerem, de nagyon jól hangzik, majd megnéztem. Nekem az Anya, taníts engem van meg, de egy ideje már nem nézem. Ádikámat a kertben a növények kikészítése érdekli egyedül, és ettől semmilyen izgis dologgal nem lehet eltántorítani...
Szegény Bencus, hol vannak olyankor a felügyelő tanárok? :-(
A medencepartyhoz csak a legjobbakat kívánom! Aztán mesélj majd! :-)

Móni: Köszi, hogy gondoltál ránk, drága vagy! Lóciért külön köszönet, olyan jó volt olvasni!
Ház: alakul az, ahogy Mesi is írta, és pikk-pakk bent laktok!

Sense: képek: cukorborsók a gyerekeid, igazi szépségek! :-)

Tünde: Domi nagyon ügyes. Szegény Bence, úgy sajnálom :-(!

Maggie: gondolgondol Rád, avagy duplagondol! :-)

Ágica: játszótér :-((( Nálunk a helyi lógós áltisisek ülnek a játszótéren, cigarettáznak a maguk 12 évével és káromkodnak, ill. évődnek egymással. Plusz nyúzzák a nem rájuk tervezett játékokat (pl. bébihintát), eddig egy tanárt láttam erőtlenül rájukszólni. Na és ide vihetném Ádit. Jellemzően más gyerek, anyuka sehol... na, innen vágyódom én el a belvárosi kerületekbe, mert ez maga a nihil.

Regi:
Szeli sérülése: még a lélegzetem is elállt, ahogy olvastalak! Jó ég! Ugye már szépen javul a lábacskája?

Viranka: nyaralás: < 5 nap = kiborulás, húha, mi 7-et terveztünk... igaz, egy gyerekkel ;-)

Niki: de jó, hogy hallottam rólatok, sokat gondolok rátok!

Heni: Ádó rá sem néz a bilire, pedig a "Dobd el a pelust, Elmo" c. dévédét naponta százszor is megnézné, ha hagynánk (de nem hagyjuk ;-))

Anitja: örülök, hogy jól vagytok, vigyázzatok magatokra!

Itt minden oké, csak sűrű az élet (vizsgaidőszak), kresz jövő héten. Ádi jól van, csak nagyon eleven. Meg folyton filózok, számolok, késő ősztől hogy élünk meg lakáshitelestül, családi napközi díjastul, egyebestül... hát nem tudom. És hogy miként lesz így 2. gyerekünk...?
Vindokám: csak 1-szer mentem át a gyakorlás közben a kresz-teszten, teljesen lutri az egész, mindig a közelében vagyok. A pótvizsgapénz miatt sajnálnám, ha nem mennék át elsőre. Addig is magolom, amit kell.

Kép
Kép
irina

Most láttam a frissebb hsz-eket:

Viranka: bombázó vagy, Günther is elismerően néz szerintem! :-)

Vindo: bár távolbalátással nem foglalkozom, szerintem a 3 napos láz lesz az, ahogy leírtad. Ádinak dettó ez volt, halvány pöttyök rajta, kb. 1 nap alatt el is múlt, gyermek jól volt. Örülök, hogy túl vagytok rajta.

Mesi: remélem, Gegibabának nem lesz semmi baja, és tényleg "csak" a fogacska.

Na mék odaátra, aztán fürdés és szexi KRESZ-tesztek.;-)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Na engedélyeztem magamnak egy gyors jelentkezést, aztán megyek nyelvészkedni, Irina. Az egyik vizsgám címe: nyelvészeti alapismeretek. Hogy mi lesz???? :?: Gőzöm sincs róla.
Még jó sok mindent el kellene olvasnom, meg kellene tanulnom, de egyre fogy az idő. Szerdán nagyon gondoljatok rám, jóóóóó???!!! :lol: Ha addig nem tudnék jönni.

Tegnap meg elballagott Dávid, véget ért az ált. iskola a számára. Olyan furcsa ez, mekkora gyerekünk van! Őrület.
Ez ugye azt is jelenti, hogy kitört a szünidödő. :lol:

Most csak ennyit. Megyek vissza a dódomhoz.
Pusszancs mindenkinek!

Irina, ne magolj, teszteket csinálj, abból is jó sokat lehet tanulni. Hú, nem vagy ám, vagytok ám egyszerű helyzetben. Remélem minden jól megy majd és jut is, marad is.
dmaggie

Lányok, fél öt előtt kelt R....

De tette ezt úgy, hogy 10 körül aludt el, és közben nyolcig számoltam az ébredéseket.

Erőteljesen zombulásnak indultam :mrgreen:

Ma jönnek anyósomék, meggyszedés, kémény-rakás (végül is a múltkor nem fejezték be).

De nem lázas, ez is valami.

Irina, én a teszteken kétszer mentem végig. Jegyzeteltem, melyikeket rontottam el, és azokon még egyszer átfutottam. Onnantól csak "élesben" gyakoroltam, kb. két hét alatt jutottam el arra a szintre, hogy már nem buktam meg.

Sír, fetreng :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Regi, boldog szülinapot :D !!!

Viranka, nagyon tuti a frizurád :D !!!!

Vindo, mi újság Rugóval??

Mesi, örülök, hogy jól vagytok :D . Zsozsi aranyos lehet :D .

Irina, nagyon sajnálom, hogy a Ti környéketeken is előfordul ilyen :evil: ...na de ált. iskolások :shock: !
Milyen teszteken gyakorolsz? Vannak a neten is gyakorló KRESZ-tesztek.
Ez borzasztó, hogy mindig számolni és filózni kell :? . Remélem, sikerül jól kijönnötök, és jöhet a 2. baba :roll: .

Maggie, gratulálunk Dávidnak, és sok sikert a továbbiakban :D . Lehet, hogy elsiklottam felette :oops: : hol folytatja?

Nálunk medence-party elmaradt, illetve aki bátor volt, bevállalta: ez a 14-20 éves korosztály volt :) . Én a lábomujját sem szívesen dugtam volna bele a vízbe, olyan hideg viharos szél fújt :evil: . De azért jól eljátszottak, jól elfáradtak/tunk :wink: . Bencének is megvolt az évzáró, az osztályból 5 kitűnő tanuló lett, ő is köztük van, anyai szívem majd kicsordult, mikor a templomban az ig. néni felosvasta a nevét :wink: :D . Holnap zenesulis évzáró, és hármasban folytatjuk tovább az életünket, háááát, kicsit tartok tőle, de legalább kötetlenebbek lesznek a napjaink :) .

Regi, elfelejtettem megköszönni a kajás infót. Megnéztem, tényleg jó árban is, a választék pedig szuper, de még átrágom. Sok alapanyagom van, amiket kár lenne veszni hagyni, de tényleg nem fogok minden délelőtt a konyhában állni :twisted: . Apának is lezárul ma a bajnokság, úgyhogy fűzöm, hogy hétvégenként 1 napot hagyjanak magamra 8) , menjenek nélkülem mamázni. Abba még az előre főzés is beleférne, és végre kikapcsolódnék-EGYEDÜL 8) :D .
dettyk

Látom, "jól" van Rugó :roll: . A lényeg, hogy nem lázas.

Panka is hozta az új formáját, visítva ébredés 3/4 11, éjjel fetrengés, és többszöri ivás :roll: . Ja, beszélt is álmában: neveket emlegetett, akik a ballagáson voltak :roll: .
dettyk

Napsugarast :)

Regi!
Nagyon boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vindo! Próbáld meg visszaltatni, és esetleg Te is, szegénykéim...

Dettyk! Ez egyértelműen arra utal, hogy dolgozza fel a kis agya a napi eseményeket... amit Mesi is írt. Nálunk akkor volt ez amikor a Nagyszülők elvitték állatkertbe, a Margitszigetre, és még utána vonattal is jöttek haza. Túl sok volt Nolkának, 2 napig hőemelkedése volt és extrán nyűgös, éjjelente is rosszul aludt. Vigyázni kell a kis lelkivilágukra, lehet, hogy mi eseménydús életre vágyunk, jönnénk mennénk egész nap, de nekik ez sok.

Én Regi Szelijén csodálkozom milyen jól bírja, Ők mindig mennek valahova, vagy legalábbis a képeken úgy tűnik.

Megyek, felkelt Hercegem + fájok is egy kicsit veszek egy gyors forrózuhit amíg kakózik...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: