Helló, Lányok, ha még egyszer elszáll, amit írtam, akkor
Az Ünneplősöket utólag is isten éltesse, egy nagy ölelés és puszi
Grétinek és Maggie-nknek!
Miléna: lakás:
(Úgy emlékszem, új lakást vettetek, ugye? Hát, én sokáig filóztam múlt héten az új lakáson, de mivel jún. végével jár le a munkaszerződésem, új meg még nincs, egy bankhoz se tudok beállítani, hogy kérem, szocpollal bővített lakáshitelt kérnénk új lakásra. Maradnak a régiek. Meg igen drága volt az összes, amit néztem.)
Munka: sajnos tényleg egy vagyon az élet, lakáshitellel meg drámai...
Sense, Miléna: fütyi: anno talán írtam, hogy Ádinak eléggé le volt tapadva, dokinak kétszer is fel kellett szakítania, tele volt alatta steril váladékkal, azóta is húzogatjuk fel napi 1-szer, most már nagyon szép, nem is váladékozik. De az eleje szegény drágámnak tényleg nagyon fájdalmas és kellemetlen volt.
Mesi: lakás: őszintén sajnálom! Zsozsi füle, remélem, már sokkal jobban van!!! Puszi a kis drágának!
Vindo: remélem, Rugó már teljesen rendbejött! Jellemző, hogy a háromnapos lázat légúti valaminek gondolják (az orvosok), de vhol érthető, mert nem lehet kitalálni, mi az, csak utólag. Ádi is áttesett rajta tavaly novemberben, hát féltem is eléggé).
Nagyon vagány srác Rugó az autóján fordítva ülve!
Dettyk: fogmosás: nagyon ügyes és alapos vagy, most (is) tanultam Tőled
Panka szeparációs szorongása: remélem, mielőbb elmúlik ez az időszak Nálatok!
Játékkönyv: ezt nem ismerem, de nagyon jól hangzik, majd megnéztem. Nekem az Anya, taníts engem van meg, de egy ideje már nem nézem. Ádikámat a kertben a növények kikészítése érdekli egyedül, és ettől semmilyen izgis dologgal nem lehet eltántorítani...
Szegény Bencus, hol vannak olyankor a felügyelő tanárok?
A medencepartyhoz csak a legjobbakat kívánom! Aztán mesélj majd!
Móni: Köszi, hogy gondoltál ránk, drága vagy! Lóciért külön köszönet, olyan jó volt olvasni!
Ház: alakul az, ahogy Mesi is írta, és pikk-pakk bent laktok!
Sense: képek: cukorborsók a gyerekeid, igazi szépségek!
Tünde: Domi nagyon ügyes. Szegény Bence, úgy sajnálom

!
Maggie: gondolgondol Rád, avagy duplagondol!
Ágica: játszótér

(( Nálunk a helyi lógós áltisisek ülnek a játszótéren, cigarettáznak a maguk 12 évével és káromkodnak, ill. évődnek egymással. Plusz nyúzzák a nem rájuk tervezett játékokat (pl. bébihintát), eddig egy tanárt láttam erőtlenül rájukszólni. Na és ide vihetném Ádit. Jellemzően más gyerek, anyuka sehol... na, innen vágyódom én el a belvárosi kerületekbe, mert ez maga a nihil.
Regi: Szeli sérülése: még a lélegzetem is elállt, ahogy olvastalak! Jó ég! Ugye már szépen javul a lábacskája?
Viranka: nyaralás: < 5 nap = kiborulás, húha, mi 7-et terveztünk... igaz, egy gyerekkel
Niki: de jó, hogy hallottam rólatok, sokat gondolok rátok!
Heni: Ádó rá sem néz a bilire, pedig a "Dobd el a pelust, Elmo" c. dévédét naponta százszor is megnézné, ha hagynánk (de nem hagyjuk

)
Anitja: örülök, hogy jól vagytok, vigyázzatok magatokra!
Itt minden oké, csak sűrű az élet (vizsgaidőszak), kresz jövő héten. Ádi jól van, csak nagyon eleven. Meg folyton filózok, számolok, késő ősztől hogy élünk meg lakáshitelestül, családi napközi díjastul, egyebestül... hát nem tudom. És hogy miként lesz így 2. gyerekünk...?
Vindokám: csak 1-szer mentem át a gyakorlás közben a kresz-teszten, teljesen lutri az egész, mindig a közelében vagyok. A pótvizsgapénz miatt sajnálnám, ha nem mennék át elsőre. Addig is magolom, amit kell.