A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

agi125r!

Szelephézag settings. :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyra fordítva:

http://startlap.dicfor.hu/szotar/hun/eng-hun

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.12 17:05-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond: nem csalódtam benned :lol: :lol: :lol:

A komolyabbik tipp sem segített sajnos, nem ismeri ezt a szót :(

Kép
agi125r

Kép
Kép
200907?

Bond: ha rajtam múlik, a mennyek kapuját leszerelik, hogy biztosan nyitva álljon előtted! :lol: :lol: :lol:
Nagyon köszönöm! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

És kiteszik a Pokoléra, mondván minőségi csere? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Mi lesz veletek, ha elmegyek szülni? El se bírom képzelni. :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) Itt fogtok állni apátlanul, anyátlanul, Bondtalanul... :lol: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.12 17:15-kor.

Kép
Kép
200907?

Sillia!
A Szt. Imrében is meg kell venni előre az aparuhát (ún. zsilipruha), ami 2 éve volt egy ezres.

Dodi!
Gratu a szigorlatokhoz, ügyi vagy, de nem is vártunk mást.

Szisz!
Sztem tiedapának azért nem tetszik már a név, mert annyit nyomatta a család. Ezért nem szabad elkotyogni, ráérnek utólag megtudni.

Bond!
Jaj de jó, akkor még van remény, hogy ebben az életben lesz törpés törcsink.

Gabi!
Akkor üdv a fedélzeten, sebaj, lesz még vihar, zápor-zivatar (és telihold).

Nekem most voltak olyan keményedéseim, hogy kissé meg is ijedtem (plusz tök simán tudtam wc-zni is, ami az utóbbi hetekben nem ment egyszerűen), így időszerűnek láttam, hogy összepakoljam a kórházi motyót.
Mindjárt csobbanok is egyet, hogy lesz-e belőle vmi, bár én még kb. 2 hétig nem szeretném, ha Bodza kibújna.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sillia!

A Szt.Imrében is meg kellett volna venni..
Vendég

Bond: a kórházi csomagod kötelező eleme a wifis laptop! :lol: :lol: :lol: Csak, hogy nekünk ne legyen kémhiánybetegségünk :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Na meg volt az első nst-m.Azt hittem h ott ülök órákig,mert lusta lesz,ehhez képest úgy be volt indulva,h azt mondta a szülésznő ennyi mozgás az összes előírt nst-re elég lett volna. :lol:
Inkább arra kellett várni h kicsit elnyugodjon,és végre nyugalmi állapotban is láthassuk h mennyit ver a szíve.
Amúgy meg már úgy indult a reggelem,h azt hittem szólnom kell a páromnak,mert nem tudok busszal bemenni.
Ennek a fele sem tréfa!Két olyan jóslóm volt,h az eddigiek lópikulák voltak..
Persze az nst-n csak kisebb keményedések voltak.
Jövő héten csütörtökön megyek újra.
Mozgalmas lesz:Hétfő varratszedés,kedd apasági,szerda szünet,csüt. nst...
Csak úgy száguldanak a hetek! :lol:

Gabi :Ez a front még nem az a front volt? :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

agi125r! :)

De az Apa melós gépe. :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Ancsurti,
Szerintem fontos, hogy ne mindenki ugyan úgy gondolkodjon. Hülyére unnám magam, és egyébként sem vagyok tévedhetetlen, elég sokszor kell azért módosítanom a véleményemen, ha a tényekbe ütközik. :lol: Ha van olyan érv, ami meggyőző rágcsálás után is, elfogadom és módosítok. :D A homeo engem azért akkor ki szokott akasztani, amikor valaki valós ismeretek nélkül esküszik rá és dobja a szemétbe a hagyományos orvoslást. Meg nekem fontos lenne, hogy a gyógyszerben hatóanyag is legyen.

Sokat olvastam a témában, eleinte nagyon tetszett, lehet, hogy az ellenszenvem a túlegyszerűsítésből is ered. A legutóbbi ilyen könyvből: Ha a gyerek sugárban hány, akkor az tejcukor allergiát jelent és akkor adjuk ezt meg ezt a homeós bogyót. Nekem az ilyenek az egész iromány hitelességét tönkreteszik.

Az a felfogás, hogy a homeopata orvos először egy nagyon részletes anamnézist állít fel, egyértelműen pozitív, mivel ez a lélek gyógyítása is, amire a nyugati orvoslás kevésbé helyez hangsúlyt, mint amennyire kellene sztem.

Nagyon utálom, amikor a dokik csak úgy dobálóznak az antibiotikumokkal. :evil: Azt a beteg hozzáállást pedig méginkább, hogy "az orvos nem csinált semmit, nem írt fel ab-t". (inkabb "placebokent"hato golyocskak,mint heteken at tarto szintetikus bogyocskak - 100% egyetértve, azt meg nem nézzük, hogy placebo-e vagy sem 8) ) Szerintem is jobb, ha valaki kap pár bogyót és boldog tőle, minthogy komoly mellékhatásokkal járó szerekkel tömködjék, mondjuk egy vírusos torokgyulladás esetén. De tüdőgyulladást, rákot azért ne próbáljunk kizárólag homeoval kezelni.

Az alternatív az nem baj. :wink: Annyit jelent csak nekem, hogy valamitől eltérő. Ez a valamit nem értékeli fel, a választás lehetősége fontos. Amúgy is többször hajlok a "különvéleményre", mint az elfogadottra :lol: .

Ági,
Mi a jó ... az a szelephézag? :lol: Bond fordítás nekem tökéletes :lol:

007,
Amíg te kórházban vagy, Apa foglalkozzon Manóval = nem kell neki a gép. 8)

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Amíg én kórházban vagyok, addig Manó napközben anyáméknál, este Apával. Tehát köll neki a laptop. (Kb., mint púp a hátára... :? :? :? :? :? ) Apa majd akkor lesz itthon, ha már mi is hazajöttünk Hugival.

Csak neked :wink: :

http://jarmutechnika.freeweb.hu/szvezerles.htm
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Én sem hallottam soha azelőtt erről a koffeinről, de a szülésfelkészítőn mondta az előadó orvos, hogy amikor valakinek megfájdul a feje a spinálistól, akkor ezerrel szokták nyomatni a koffeint infúzióban. Állítólag az segít ilyenkor.
És én is úgy tudom, hogy nem lehet utána néhány órán keresztül felkelni. (A Gábort az elmúlt x hónapban 2x is így operálták, és amíg nem ment ki az érzéstelenítés hatása, addig egyáltalán nem kelhetett fel.)

Dodi!
Gratulálok, amúgy mindannyian erre számítottunk! :D

Kép
katy76

Hát igen ez a front még nem az a front volt. De nem baj nem siettetm, úgy is akkor bújik ki amkor nekijól esik, ezt már megtanultam Rékánál, nem volt alami jó túl hordani. AZért reménykedem hogy erre msot nem fog sor kerülni. A lényeg hogy vagy szülessen meg 17.-éig, vagy 21.-e után, mert a 18.-ai hétvégén a szülésznőm nem lesz. Csak ennyi kérésem van felé.

Dodi megkérdeznéd anyukádat hogy ha a streptoszűrés pozitív akkor hogy is szokott zajlani ez az antibiotikumos kúra, nekem illetve a gyereknek?
Kicsit bővebben érdekelne.

Tabati az nst nem a fájások miatt kell hogy van e vagy nincs. Hanem hogy a baba szívhangja hogyan reagál a magzat mozgásokra, illetve a fájásokra, amiből következtetni lehet a lepény állapotára hogy mennyi oxigénnel tudja ellátni a magzatot, szóval fontos ám eza vizsgálat is. Nekem pl volt olyan fájásom ami szinte nem is fájt, még is olyan erős volt a gép szerint hogy csak néztem, és a szívhang is megugrott.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:11-kor.
Vendég

Lorca :wink: :lol: !
Akkor azert valamennyire egyiranybol kozelitjuk a dolgot megis!
A hagyomanyos orvoslasrol csak a sajat boromon valo tapasztalatrok alapjan nyilatkozok...ezek alapjan nem sok a bizadalmam :cry: Az teny hogy nem veszek be semmit,tenyleg nagyon ritkan...max.algopirynt,de masfel evben 1x!Lehet ez szerencse is...A pelda tenyleg gaz,mint tudjuk tejcukor bevonatuak a golyocskak....
Bar a gyogyteakat,fuveket is igy hasznalod..problema=megfelelo teakeverek.Hatoanyag nagyon is fontos,bar sokan mar csak a gyogyszeripar mocskossaga miatt is lehuzzak ezt a gyogymodot,es barmi rafoghato.Azert mert ra van irva egyes gyogyszerdobozra mit tartalmaz,az vagy nem ertelmezheto,vagy ha igen sem jelent sokat egy laikusnak.Eddig szerencsere az aprobb problemak megoldodtak,majd elvalik mi lesz kesobb,mikor Hanganak neadjisten baja lesz.Igazabol elozetes,alapos tajekozodas nelkul nem veszek be semmit semmire,es ha kell,mert egy kilukadt dobhartya miatti fertozes azert nem egyenlo egy orrfolyassal,el megyek dokihoz.....De alap esetben megborulok mikor apro-csepro bajokkal az ember az orvosnal kot ki....es lam mi a gyogyir...antibigyo!Mert azt mar megszoktuk!Es sajnos nagyon sokan nem tiltakoznak ez ellen,csak legyen,mert az XY doktor azt mondta!Lehet talan elobb megoldodna a betegseg ha nem igy kezelnek.....hol marad a sajat ellenallokepesseg???
Es tenyleg!Emiatt fontos a valasztas lehetosege!
De kezd ugy tunni mintha erdekeltsegem lenne ebben...de nem...csak en meg azert,mert valami megszokott,meg nem kell hogy egyettertsek vele! :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: 8) 8) :lol: :lol: :lol: (plane ha az ugyancsak a tudatlansagbol fakad...mar mint a megszokas!)De ez nalad nem igy van :wink:

Kép
Kép
ancsurti

czigka! :)

Időnként én sem tudom, hogy most ki van rossz bolygón: én vagy mindenki más? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem az őssejttel kapcsolatban akartál írni... :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond:Galaxis utikalauz.......!

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:12-kor.
Vendég

ancsurti! :)

Azt moziban láttam és tetszett. :D (Ami azért nagy szám, mert pl. a Csillagok Háborúját a mai napig nem láttam és még a sztoriról sincs sok fogalmam, annyira távol állnak tőlem az ilyen filmek. Nem tudom, nekem valahogy röhejes, hogy milyen élőlényeket meg fegyvereket találnak ki... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )
De a Galaxis... az tényleg jó volt. :wink:

Kép
Kép
200907?

Azért ez már más megfogalmazás. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kérdezz csak rá legközelebb, ha a kórházban vagy. Neked semmibe nem kerül, viszont Apát megkíméled a felesleges hercehurcától, amikor veletek is lehetne. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

lorca

[quote]H írta:a majd általánosban műtősnek akar beöltözni, már megvan a jelmez.

Ez jól hangzik, de azért bármennyire kiszsiráfra számítunk, remélem a fiunk nem lesz már harmadikos korában 195 cm mags :shock: :D

007

errefelé is a zsírosabb tej a drágább.
Vendég

sillia! :)

És ez áll a többi tejtermékre is (tejföl, tejszín, túró)? :roll:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti nekünk szerencsére nagyon jó gyerekorvosunk van, és egyáltalán nem részesíti előnyben a gyógyszereket, sok esetben én is homeos bogyókat használok nekik, és tényleg használ. Mondjuk nagy bajuk nem nagyon szokott lenni, max nátha, vagy mandulagyulladás. De utóbbira is csak akkor kapnak antibiot ha már semmi nem használ és magas lázuk van. Magamnak is sok esetben ezt használom, és nagy részt szokott is használni. Most ennél az arcüreggyulladásnál sajna nem használt.
De nagy előnyben részesítem még a gyógyteákat is. És azok is nagyon jól hatni szoktak.

Mondjuk nagy szerencsém van mert most már nem annyira betegesek. Illetve Réka soha nem is volt az. Nagyon ritka ha elkap valamit.
BEtti és Norbi meg azóta nem amióta adom nekik egész télen a vitamint. Nagyon jól bevált nálunk. És alig betegek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

nagyjából igen, a sovány tejtermék olcsóbb. de ennek azért majd utánanézek a legközelebbi bevásárláskor. A tejben azért vagyok biztos mert a PLUS-ban van 3.5-es tej és az a legdrágább.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:13-kor.
Vendég

Sziasztok!!!

Köszönöm szépen a gratulációkat lányok, büszkén bezsebelem.
De van egy nagyon rossz hírem, Domi nem jöhetett ma haza :cry: :cry: :cry: :cry: , elkapott valami fertőzést :cry: , véres volt a széklete :cry: , és K vitamin hiány is fellépett nála :cry: , most azt is kap még külön az adagja mellé.Nagyon szomorú vagyok, mit szomorú, a szívem majd megszakad :cry: :cry: :cry: , már úton voltuk érte, mikor telefonáltak a kórházból, hogy nem vihetjük haza, hát gondolhatjátok mit éltem át :cry: :cry: :cry: .
Képeket feltöltjük a gépre aztán tezsek fel, ha nem bánjátok.

Klarka: Szép neve lesz a kislányodnak :D :lol: :lol: .
Lilisgabi, Dodi: Nagy gratula a vizsgáidhoz :D .

Ne haragudjatok lányok, de valahogy most nincs energiám reagálni , azért szép csendben "kiolvaslak" benneteket.
marietta1982

Nem köpöm-vágom fejből a dolgot, de én itt tényleg ezt a trendet vette észre. :roll: :?:

A kis mamaagyad ( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: ) írja fel egy öntapadós cetlire és ragassza egy olyan papírra, ami tuti a doki kezébe kerül (kiskönyv, akármi).

Kép
Kép
200907?

marietta

nagyon sajnálom :(
remélem mihamarabb rendbejön a babókád és végre együtt lehettek otthon.
Vendég

marietta1982! :)

Nagyon sajnálom. :( Pláne így, hogy már útban voltatok. Ez nagyon durva. :( :( :( :( :( :( :( :( :(
K-vitamint minden baba kap. Neki ezek szerint pluszban emeltek rajta?
Azt hiszem, írhatnánk bármennyit, hogy ne búsulj, az most nem segít. De bármi nyomja a lelked, nyugodtan írd le. És persze nem csak ezeket a sorokat, hanem a képeket is szívesen fogadjuk tőled (is). :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:14-kor.
Vendég

Bond:Lattad??? :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Nem is gondoltam volna :oops: Azert kisse mas kategoria mint a csillagok haboruja.Na az az amit en sem ertekeltem sosem...ja azert van meg par hasonlo....
Ez egy beteges agyszulemeny,es ettol nagyon jo....szerintem nem keves LSD mamor jatszhatott kozre 8) 8) 8)

En olvastam oket eloszor,mert konyvben van egy par resze(azt hiszem 3db)Na az volt az igazi mozizas!!!

Gabi:Szerencsere vannak orvosok akik nem vetik meg ezt a fajta gyogyitast!Ennek nagyon orulok.Az antibigyora azt mondom,hogy ha tenyleg mar semmi nem segit,vagyis olyan stadiumban van a betegseg,akkor okes.Regebben nekem is volt a mandulam miatt arcureggyulladasom nem is egyszer....bar be nem vettem a gyogyszert :oops: ....De orommel hallom hogy a gyerkocoknekis bevaltak a homeosok!

Marietta:Nagyon csalodottak lehettek...sajnalom,de a lenyeg hogy meg idoben eszrevettek!K-vitamin az amugy is szukseges a babaknak.Mar nemsokara egyutt lehettek meglatod!

Kép
Kép
ancsurti

Na most latom,nem is trilogia,hanem mar 5 es 1/2 resz jelent meg konyvben :shock: :shock: :shock: Nagyon lemaradtam....

Kép
Kép
ancsurti

Marietta!

Mennek a drukkok, hogy minél előbb hazavihessétek babódat!

Gabi1!

Köszi, most már legalább tudom, mire jó az nst. :roll: Eddig komolyan fogalmam sem volt róla. Mindegy hétfőn úgyis mennem kell, csak csúsztattam pár napot... :roll:

007!

Most leülök és megszámolom a konnektorokat, de ahol sok van egymás mellett (pl. konyha, nappali ahova kerül majd a tv meg miegymás) nem tudom így fejből, van ahova 3at, van ahova 4et tettünk. Na, megyek számolni. :lol:

Kép
Kép
tabati

Feladom, 34 tuti van, de komolyan ki fogok menni valamikor és összeszámolom neked. :wink:

Kép
Kép
tabati

Kb. ennyi nálunk van, úgyhogy jól számold majd meg! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Marietta!
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez: nagyon sajnálom, el tudom képzeli, milyen sz@r lehet. Nagyon szorítok, hogy minél előbb rendbejöjjön Domi és vihessétek.

Rajtam segített a zuhany, már jól vagyok. De legalább a cumóm egyben.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Még az útról vissza is fordultunk, haza kellett jönnünk, hogy összeszedjem magam. Most már egy kicsit jobb, de nagyon hiányzik :cry: :cry: .
Akkor küldöm a képeket, majd aztán teszek fel mindig frisset, igyekszem nem túlzásokba esni, mert még a végén sok lesz belőlem :roll: :roll: :roll:
Domi baba:
Kép
Kép
Kép
Kép
marietta1982

Marietta: nagyon sajnálom! De pár nap, és minden okés lesz!
Kérjük a képeket!!!!

Én a post-it -eket apának raggatom a hűtőre!
Pl.: Mosógép melyik lukába mit tegyen, melyik programon, vagy Nócinak mit kell vinni magával a kirándulásra....

Kép
Kép]
hendegabi

Oppá, mire elküldtem, már itt is voltak a képek!
Szerintem csodaszép baba. Szegénynek hogy összeszúrkálták a kezét :(
Tejcikétek van már? Kaphatott belőle?

Kép
Kép]
hendegabi

marietta1982! :)

Nem látszik Domin, hogy megviselné a bent lét és ez mindenképpen jó jel! Összedobjuk a drukkokat és hamar hazamehet. Jó? :wink:

szonibaba! :)

Jósolgassák csak, egyelőre még ráérsz. :wink:
(Azzal együtt CTG alatt eszembe jutott, hogy milyen gáz lenne, ha hirtelen bent fognának, mint Manónál és semmi cucc sincs bekészítve. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:14-kor.
Vendég

Marietta!
Nagyon cukorfalat, nem csodálom, hogy hiányzik. De tényleg sokan szorítunk, hamar rendbejön.
És tuti nem lesz sok, úgyhogy nyugodtan bombázd csak a topikot a friss képekkel!

Bond!
Naugyehogyugye? Cuccolj csak szépen te is össze! Nem volt ez olyan igazi jósló, tényleg inkább "csak" extrém keményedés (eddig is volt, de nem ilyen hosszan). Apának nem is fogom elmondani, mert így is paráztik, ha vhova elmegyek, hogy én már csak maradjak szépen a fenekemen.
Pedig holnap még be kéne szerezni Bodza hazajöveteles ruciját. HandM-re v. CandA-ra gondoltam (nem akarja vinni az and jelet), mert Tescoban és Kenguruban nem találtam olyat, ami megdobogtatta volna a szívemet.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Már múlt héten össze akartam pakolni, de elmaradt. :oops: :oops: :oops: :oops: Tulajdonképpen minden megvan, csak kulturáltan kéne bepakolni a sporttáskába. Asszem ez a jövő hétre marad. :roll:

(Nyomd meg az ALT+38-at! :wink: )

Kép
Kép
200907?

Marietta!
Sajnálom, hogy még bent kellett a picinek maradnia, de vigasztaljon a tudat, hogy jó kezekben van! A képek láttán könnybe lábadt a szemem.....

Ancsurti!
Galaxis útikalauz stopposoknak! Én is olvastam, igaz csak az első kötetet, a barátnőmtől már régen készülök kölcsönkérni a következő részt.
Ez nem egy misztikus történet, hanem egy agyament ember full fikciója, és tényleg ettől olyan jó! Ja, és LSD biztos volt némi mennyiségben... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Marietta:Edi-bedi kismanod van!Mekkora az a cernakesztyu mellette... :shock: Na lesz meg par ilyen racsodalkozasom azt hiszem a mereteket tekintve :lol: :lol: hiaba a sok babaruha nezegetes.....
Pici kezuk mennyire lila bir lenni....a szurasoktol.....
Kepeket batran hozzal!Szerintem mindenki nagyon kivancsi,es szivesen gyonyorkodik!!!

Katy: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Marietta!

Domi baba nagyon ééédes :D ! Gondolom mennyire el lehetsz keseredve :( , de tudod, hogy mindez az ő javát szolgálja :wink: ! Stramm kiskölyök, hipphopp összeszedi magát, és napokon belül nem győzöl majd betelni (meg besokallni :roll: ) vele :D :D :D !
Megy a drukk nektek+++++++++++++++++
Addig is pihizz sokat, és ne idegeskedj, hogy legyen sok-sok tápláló tejcike a picúrnak!
(Hallottad Bondtól milyen drága a bolti :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Hát én sem vagyok a topon, most épp lelkileg :evil: !
Vizsga után egyből hívtam apát, hogy juhuuu-juhuuu (....) és siessen haza, mert végre nem kell tanulnom, és csináljunk jól vmit :D :D :D ! Ekkor ő még a kocsiját intézte Kispesten...
Én ugye addig is elmentem bevásárolni, majd tűkön ülve vártam, hogy érjen már haza....
Hívom később, hogy hol van már, hááát ő még elintézett ezt meg azt :evil: .... Erre 6-kor hív, hogy van-e itthon főtt kaja, mert mindjárt itthon van és enne :evil: ! Hát, szendvicset kapott :twisted: :lol: !
Persze mire hazaért, én b@zdmegnyuszikaafűnyíródat stílusban fogadtam, és jól kibőgtem magam, hogy nem is foglalkozik velem soha :evil: :evil: :( :( :x :x
Erre ő anyit reagált, hogy nem beszélt hozzám egy büdös szót sem, és az előbb elment a szokásos pénteki kocsikázására :( :( :evil: :evil: !

Oké, hogy túlreagáltam a dolgot, de nehogy már még ő legyen rám kiakadva, mikor én vagyok cseszettül csalódott, és én b@szom itthon egyedül a rezet...Pffff......

Na, erről ennyit, kipuffogtam magam!!!
Köszi a figyelmet :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:15-kor.
Vendég

Dodi!
Megértelek, nekem tegnap este volt hasonló kifakadásom, csak sírás nélkül.
A Gábor bejelentette, hogy akkor a szülés előtt már csak ma este, meg holnap este megy el itthonról. Ez normál esetben nem lenne baj, de annyit fájogatok mostanában, hogy para van, hogy mikor indul be a szülés. És egyáltalán nem nyugtat meg, hogy pl. Mogyoródról, a haverjától fél óra alatt itthon van. Nekem sok az a fél óra is egyedül este, első szülésnél...
Szóval megértelek, az amúgy biztos, hogy kicsit érzékenyebbek vagyunk a normálnál.

Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, itt vagyunk mi is! :wink:

Kép
katy76

Úgy látszik, akkor most ilyen a hangulat. :?
Én is épp fújtatok apára, mert szerintem mindent kitalál, hogy ne kelljen már velem is foglalkoznia vagy fél percet. :evil:
Aztán meg úgy tesz, mintha csak beképzelném magamnak!

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: