tabati!
Persze, hogy természetes az aggodalmad, hiszen személyes tapasztalatod nincs, viszont annál több az egymásnak ellentmondó információ, vélemény és rémtörténet.
(Az ilyesmi dolgokon való problémázást luxus hisztinek szoktam nevezni. De ez nem pejoratíve értendő, hanem azt jelenti, hogy ezek szerint nincs IGAZÁN komoly problémátok, hogy ráérsz ilyeneken agyalni. És ez jó.

)
Házzal mi a helyzet, hogy álltok?
Kínos dolog ez a borítékolás. Van ali elvárja, van aki örül neki és van, aki megsértődik. Te meg elsőre nem tudhatod, hogy kivel állsz szemben...
orsi777!
"A kiskönyvet adatvédelmi okok miatt nem nézhetnénk meg."
Igen, ezt már akartam írni.
Védőnő:

. Még ha aranyos és kedves, akkor sem biztos, hogy örülnék ennyi látogatásnak.

Ha már most ennyiszer volt, akkor mi lesz szülés után?
Okmányiroda:
f.nikici!
A Krio-nál az anyai vérből végzik el azokat a szűrővizsgálatokat, amelyek ha esetleg pozitívak, akkor nem javasolják a sejtek tárolását. A Sejtbank ezt a mintából végzi:
"Közvetlenül a köldökzsinórvért hepatitis B, C, HIV, Syphillis fertőzések kizárására szűrik. A szűrések elsősorban abban az esetben jelentenek nagy biztonságot, ha az őssejtek nem az őssejtet adónál kerülnek felhasználásra, hanem például valamelyik családtagnál. Minden mintát bakteriális szennyeződés irányában is szűrnek. Minden mintában vizsgálják az őssejtek számát és életképességét. A vizsgálathoz a jelzőanyagokon kívül "flow cytometriát" alkalmaznak. "
szisz89!
"a fodrászunk elsírta magát. "
""Olyan hajat szerettem volna,amit ha megmosok,beáll magától."
Ez a művelet neked szokott sikerülni???"
Én megmosom, bekenem szebbfényelesztőleahajnak kencével, hajráf és csókolom. Se szárítás, se semmi.

(És általában frizura sem...

)
"Ha ma sem lesz végeredmény, akkor apától várom sok szeretettel az ő listáját"
Tartok tőle, hogy várhatod...
A száraz borotválást én sem élveztem, de ettől nagyobb bajom sose legyen az életben és nem lett különsebben akármilyen eredménye sem.
"Jesszus!!! Hogy bírod cipelni, ezt a hatalmas pocit???"
Úgy, hogy nincs más választása...
"főzés kellős közepén bukkant fel, és megdícsért, hogy milyen házias vagyok."

Asszem én egész mást gondoltam volna.
Infókat tőled is szívesen veszem!
A SOTE I.-n pedig bent lehetnek az apukák császár alatt, ha nem altatásban végzik. Ugyanúgy be kell öltözniük, mint az orvosoknak.
Ezüstre nekem mindig bevált a fogkrém. Bekentem vele, rajta hagytam kicsit és jóóóóól megsikáltam. Eredmény: csilli-villi.
De tényleg lehet kapni külön ezüstre való tisztító kencét is. Csakúgy, mint aranyra vagy rézre.
sillia!
"Itt nálunk pl. be kell öltözni az apukáknak a szülőszobán. Kapnak egy zöld színű papírszerű anyagból lévő kezeslábast.
Illetve ezt meg kell venni 1000Ft-ért"

És akkor még finoman fogalmaztam...
"Azzal vígasztaltak a szülészeten hogy az ezresért cserébe haza lehet vinni és megtartani emlékbe"
Egyem a zúzájukat!
lorca!
"Egy jó órát töltöttem azzal, hogy megírom az összes hozzászólásomat erre elszállt. A negyedére sem emlékszem. De nem adom meg magam"
Ezért kell sűrűn másolgatni a Word-be.

Ha elszáll az is, ott legalább automatikusan készül biztonsági másolat, amire rákérdez a legközelebbi megnyitáskor, hogy kell-e az neked.
"A homeopátia és természetgyógyászat alternatív orvoslás, szemben a nyugatival."
Másutt nem végzik?
"
A Sote körül annyi idő alatt nem talál parkolót csúcsidőben, amennyi alatt a belinkelt császárt megcsinálták."
Ha jól tudom, akkor a Horváth Mihály tértől, kifele a templomtól már ingyé van.
"
A sovány tej az olcsóbb nálunk"
Végre valahol!
"nyomi domináns B"

(

)
hendegabi!
Anyukád leépítéséhez gratula!
agi125r!
Vasról sem tudok a cseresznyében, de azt igen, hogy a vas fog.
"Szülés előtt szerintem fogsz írni Különben hogy maradhatna meg a jó statisztikád??? "
Amilyen hülye vagyok...

(De van remény!

Nem súlyos a függőségem, ugyanis csakis ezen oldalra vonatkozik, egyébként mérsékelten használom a gépet /Netet.)
Pocira vigyázni!!!!
Nellikéék nem tegnap mentek haza?
czigka!
"A Sejtbank a vizsgálatokat a kukába kerülő cuccból végzi, így az nem jár az őssejt- vagy a transzplantáció szempontjából fontos sejtveszteséggel."
Ezt hogy érted?

Tulajdonképpen az egész cucc oda kerül(ne) alapesetben.
Anyakönyvi kivonat ügyben inkább a kórházat kérdezd meg úgy, mint a többiek.
Igen, boldoggá tettem, annyira örült a CTG-mnek.
katy76!
A spinális után jópár óráig kell nyugiban maradni. Akik nem teszik, döntően azok lesznek fejfájósak.
Koffeines infúzióról még nem hallottam.
Ráaggatósat keresek. Sokáig Harpic volt. A citrusos dolgok általában bejönnek, de volt, hogy semmit nem éreztem az egyiknél, míg a másik tényleg jó volt. Pedig ugyanazt használtam.
breki76 (te kis cseles!)
Köszi a tippet!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.12 15:51-kor.