A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

ÁÁÁááááá! A fiam dél óta nem alszik! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lucus: a gondolat teremtő ereje....én hiszek benne. Nem azért sír fel éjjel mert nem mondod el neki az esti "anyai szavakat" de biztosan azért nem sír máskor mert elmondod :) . Úgyhogy tessék koncentrálni és elmondani minden este....biztosan érti, érzi...
Én is folyton dumálok Zéténynek...fülig ér a szája úgy mosolyog hozzá én meg elolvadok.....ha nem is érti akkor is érzi a szeretet meg a gondoskodást...úgyhogy én egészen "kényszer kommunikációs" lettem a második gyerekkel... :) .

KépKép
peni

Lucus:
Biztos, hogy azért ébredt, mert nem mondtad el neki! :) Mi Annánk minden este lefekvéskor a fülébe súgjuk, hogy tessék végigaludni az éjszakát, ha felébredsz, nem kell sírni, hívj minket és jövünk. Amikor elfelejtjük, tuti, hogy sírva ébred!

Na 5 perccel ezelőtt végre sikerült elaltatni a fiam... Annyira fáradt volt már, hogy nem tudott magától elaludni sem.. Éppen uzsi időben aludt el.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csak szélsebesen, aztán húzok vissza vasalni:
MEGSZÜLETETT AZ UNOKAÖCSÉM, MÁRK :D :D :D

Csöre
csöre74

Csöre:
Isten hozta Márkot! :)
Milyen paraméterekkel született? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: hááát, Anyuval beszéltem telefonon, és csak ami rémlik (meg ami neki rémlett): 2940 g és 51 cm :D Nem is olyan kicsi, mint gondoltuk :)
Én még egy sms-t sem kaptam :( gondolom, most élvezik a 3-asban létet a kórházban, Öcsém majd este telefonál Anyuéknak.

Móni: igen, én is akörül saccoltam :? nekünk is volt gondunk a régi kocsinkkal, és ugyanennyit mondtak

Kriszti: örülök, hogy jobban vagy :)

Eszter: édes a fürdőruci :D meg Eszter benne :D

Viki: teát, hát, én is mecsek bébit adok neki, már azt teszek az üvegbe, Saci meg szétberregi a lakásban :D Nagyon élvezi :D Lenyelni nem szokta. Szerintem teljesen felesleges itatni bármivel is, ha szoptatod, én akkor szoktam adni neki, amikor már nem tudok meginni egy pohár vizet, mert kicsápolja a kezemből :shock: :roll:

Luca: 27 fok?! Kint is ennyi van? Már tényleg kéne vennem egy kinti hőmérőt :roll: Sajnálom a klímát, gondolom, még garanciális, de akkor is nagyon kellemetlen :(

Csöre
csöre74

csöre
Hát hallod most már elegem van, remélem most már nem kell rajta csinálni semmit, bár a párom annyit mondott, hogy jó lenne, ha még egyszer le tudnánk vizsgáztatni, aztán így is úgy is kell a nagyobb autó.
Hát végül is nem egy mai darab autó 23 éves. :D

manocskak

Lucus, amennyire hihetetlen annyira hihető, hogy azért ébred fel... (no ezt jól megfogalmaztam, ugye? :D )
Klíma :(

Csöre, gratulálok Márknak és az anyukájának! :)

Móni, sajnálom az autós gondokat :( Eskvő miatt izgulsz már? :)

Ágnesről: még mindig állandóan bukunk, bár fura mód vannak etetések, ami után véletlenszerűen elmarad a bukás... Egyre több a nem torokhang, hanem majdnem felismerhető szótag. Új mássalhangzóink a G és a K. Kúszni még az elsőre kitalált (buksit le, feneket fel) technikával kúszik, ha épp olyanja van. De még mindig imád hason fekve karokat magasra emelve kiabálni és várni hogy magától repüljön :D Viszont a lábujjait már olyan rutinnal rágicsálja, mintha mindig is ezt tette volna :shock: :D
kisbogacs

Életemben először licitálok a Vaterán (egy mei tai-ra)... már csak 14 és fél óra van hátra, de én úgy izgulok hogy nyerjek.... tiszta zizi vagyok :lol:
kisbogacs

Móni: hú, már nagykorú :lol: Mi 16 évesen adtuk el az előzőt, és nagyon sajnáltam :( Nekem azóta is az az autó az autó, a többi csak imitáció. Ha nagy leszek, és tudok venni magamnak egy kocsit, akkor hasonlót fogok venni, csak fiatalabbat :)

Csöre
csöre74

Kriszti: köszi :D
Hajrá meitai :D Látom, ezek szerint bejött :wink:
Saci is rágja a lába ujját :D Tegnap, amikor kanalaztam bele a lefejt tejet, minden kanál között rutinosan kitörölte a száját a zoknis kis lábával :D :D

Csöre
csöre74

kisbogacs
Hát igen egy kicsit izgulok, hogy hogyan fog sikerülni, bár azért egy kicsit mérges vagyok, hogy a párom lányát is elhívtuk és ő fontosabbnak tartja az anyja hastánc bemutatóját vagy mijét, mint az apja esküvőjét. :evil:
De nem baj én nálam most jött el az a pillanat, hogy én viszont nem megyek el a ballagására.

csöre
Az autót novemberben lesz 2 éve, hogy vettük, már nem volt rajta műszaki, de nagyon jó állapotban volt. Úgy ment át a műszaki vizsgán ahogy a kereskedésből kihoztuk.

manocskak

Móni: azért gondolkodtam a párod lányán: nem lehet könnyű neki. Azért képzeld el, hogy ott van neki a nem kicsit nehéz természetű, kiszámíthatatlan anyja, akivel együtt él, és biztosan szereti is, hiszen az édesanyja. Ha az anyja akár csak utalást tesz arra, hogy inkább hastáncira menjen, nehéz neki a döntés. Ne értsd félre, nem tudom, hogy milyen a kislány, de el tudom képzelni, hogy nehéz helyzetben van.
(Milyen népszerű lett ez a hastánc :roll:)
A jó autó 23 évesen is jó autó :wink:
Kriszti: hogy áll a licited? Én is izgulok :D

Csöre
csöre74

Csöre, még nem licitáltak felül és már csak 11 óra 46 perc van hátra :D Csak nem szállják meg a rendszert éjszakai és kora reggeli licitelők... :lol: :lol:

MÁgi, olvastam az ovis-bölcsis blogot... Szurkolok!

Móni, egyetértek Csörével: a kislány nehéz helyzetben van: akárhogy is dönt, valaki mindenképp haragudhat rá. Mert ha az esküvőt választaná, tuti az anyja lenne "dühös". Ráadásul egy ellenségeskedő gyermeket megnyerni jó módszer lehet, ha időnként noha azt várná, mi mégsem haragszunk rá... :wink:
kisbogacs

Kriszti:
Automatikus licitet nem tudsz beállítani? Megadod az általad még kifizethető legnagyobb összeget, és a rendszer automatikusan rálicitál a többiek ajánlatára addig, ameddig te megadtad a legmagasabb összeget (remélem nem voltam túl bonyolult..:) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

köszi a drukkot, ránkférne :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tényleg!Nem is mondtam,hogy volt ma a védőnő.Asszittem ,már nem is jön,mert akkor volt utoljára, mikor 3 hósak voltunk...Kérdeztem a babaúszást tőle,azt mondta,hogy felesleges szerinte vinni,ha van medencénk.Nyáron nyugodtan pancsizhat benne a melegben... :roll: Nem tom.
Erika,ma nem is hívtam fel az uszit.Egész nap kint rosszalkodtunk a lányommal :wink: :P Ja,persze.Nem is kell állítgatni,de ilyen idősen már pár másodpercre meg tartják magukat,vannak olyan erősek,de tényleg nem kell erőltetni.Én mikor kicsit tornázunk akkor szoktam,ha akar,had izmosodjon :oops: vagy 2x3x,feláll-leül.aztán hasra rakom és had randalírozzon :lol: Nekem aszonta a doki csípőszűrésen,meg ma a védőnő is,hogy akkor baj,ha nem bírja magát és úgy húzogatod.Amit megbír csinálni,azt azért bírja,mert erős hozzá és nem lesz tőle baja :roll: De azt úgyis látod,hogy mi a jó a saját babádnak!
Anyósom meglátta a gyereket az epres fürdőruciba és majd elájult tőle. :lol: Tök cuki sztem.. :roll: :D
Viki: Minek adsz teát neki?Igényli a plusz folyadékot?Sztem teljes mértékban elég az anyatej.Én volt hogy megcsináltam a mecsekbabyt,és 1korty után kiköpte...és gondolta magában:mi a lófa*zt adsz te nekem?Ide a cickót! :lol: :lol: Olyan fejet vágott :roll: :D
Gratulálok Márk szüleinek!A babának meg erőt,egészséget,gyarapodást!! :wink: :)

Eszter

Kép
eszterem

MÁgi, teljesen értem amit írsz, de gőzöm sincs hogy lehet ilyet beállítani :roll:
De egyelőre jók vagyunk, és már csak 10 és fél óra :D
kisbogacs

Sziasztok!

Hanna:nagyon édes Olivér ebben a piros szerkóban! Irtó jól áll neki.

Bartika:rátok jár a rúd, most meg a fogfájás. Kívánom, hogy minél hamarabb bújjon ki a fogacska, hogy megszűnjön Ádám fájdalma.:(

CSÖRE:nagyon jól néz ki az új járgány! Fusson jó sok km-t:)

Erika:nagyon édes a kislányod! Látni rajta, mennyire élvezi.:)

Katuska:látom Máté megint alakított.:) Szegény seprű, mit vétett?:)Sajnálom anyukádat! Már csak ez hiányzott szegénynek.:(

Enikő:hűű, micsoda méretekkel rendelkezik Milán!!

Bálintanyu:örülök, hogy Bálint javulgat. Remélem hamar rendbe jön!

Csajok:olyan jókat derülök rajtatok.:) Micsoda kifogások a fürdőruhás és nélküli fürdés ellen.:) Még jó, hogy én nem megyek, én vinném a pálmát. Az én 86 kilómat nem hiszem, hogy sokan túlszárnyalnák.:) És én is hízok szoptatás alatt.:(

eszterem:azt a playboyos újságot én is megveszem! Csak szól, mikor leszel rajta! :) Nagyon aranyos Eszter fürdőrucija.:D

Manócskák:sajnálom, hogy már nem tudsz szoptatni. De ha begörcsölsz, tényleg jobb, ha nem erőlteted. Nézd a jó oldalát:párod is kicsit kiveheti a részét az etetésből. És kicsit irigykedem,milyen segítőkész.:D Igazi apa. Sajnálom, hogy a kislány így viszonyult a meghíváshoz, de tuti lesz még idő, mikor rátok fog szorulni. :( kocsit. Igaza van párodnak, szerencse, hogy nem akkor történt, mikor te vezeted.

Csöre:Noémi sem tud enni cumisüvegből. Így most pohárral próbálkozom, de nálunk is a kiskanál a nyerőbb.:( Nem tudja, mit kezdjen a cumival, csak játszik a nyelvével.

Maszatmanó:érdekes egy lánykád van.:D Bizti nem jó bevásárlóközpontot választottál.:) Ezért tiltakozott.:) Sajnálom az ekcémát! Remélem segít az új krém!És ne aggódj, veletek nem történik semmi rossz!

Vickybabe:szerintem bunkóság volt bnődtől. Én biztos inkább kések pár percet, de segítek. ÉS legközelebb már megkérdezném, segít-e lecipekedni.

Bartika:Ádám sem panaszkodhat, 8 kg?! Na meg szép hosszú is. Lassan cserélheted a 74es rucikat is.:)

csöre:gratulálok Márknak és az anyukának!!!

kisbogacs:hajrá mei-tai!!!Én is licitáltam a teszveszen .:) Az egyik egy ágyra szerelhető zongora, amit lábbal is lehet rugdosni. Nagyon izgulok, hogy a mienk legyen, és még 3 nap.:S Lánykám ugyanis gőzerővel rugdossa a kiságyat. Talán ezzel ellenne. A másik meg egy 16 db-os fejlesztő játékkészlet, de abból még 15 nap van hátra.:(

Kérdés:hogyan lehet megnézni, hogy a fagyasztott tejci jó-e még? El kéne használni a januáriakat, de nem tudom, hogy egyáltalán jók-e.

Kép
moffli82

Csak tudjátok az a szomorú, hogy az esküvőnk 14 órakor lesz és kb 1/4 óra, az anyjának a hastánca 18 órakor lesz addigra bőven haza is érne. de mi úgy vettük észre, hogy a lányt az anyja az apja ellen neveli, de majd ki akar jönni hozzánk, akkor majd a párom elkapja a fejét. Amióta a Joellel volt az a baleset azóta nem is volt kint nálunk, mindig talált valami kifogást amiért nem tud kijönni és azért nekem is egy kicsit furcsa.
Meg a párom exe megint elkezdte fölhozni a gyerektartási témát, könyörgöm mi neveljük a fiát most már kb 4 hónapja a 16 000ft-os családi pótlékot ő veszi föl a gyerekre, mit akar még?
És hozzá teszem a gyerek megy jövőhéten Almásházára 5 napra az anyja meg nem kérdezte volna, hogy én ennyivel beszállok mi fizetjük ki az egészet.

manocskak

Eszter jó, hogy van otthon medencétek. Én is úgy ceretnék egy igazit. :oops: Csak a nagy házfelújítás után idén nem fér bele. De most elkezdek rá gyűjteni, és ősszel amikor akciósak lesznek tuti veszek egyet. (meglepem magam a névnapomra, az úgy is nyár végén van) Addig szerintem egy kacsaúősztatót veszek a lánynak majd.
Szoktam hagyni, hogy álljon ezt nem tudom kivédeni, és amúgy iszonyú erős a lánykám. Olyan combjai vannak, hogy csak na.

Kölcsönkértem apósom kocsiját. Abban van klíma, és megyünk ma az Ikeába. Rövidebb távot bevállalnék az án kis kocsikámmal, de ezt már nem.

Akkor mai tali elmarad igaz?

Kúszás: már nálunk is kezdődik, olyan ügyesen csinálja. Nálun is akor fej lefelé, térdek fölhúzva, fenék az égben.

Na megyek, mert hasra vágta magát, és éppen kiabál. Nálunk is desszantosat játszik. (kéz lába az égben)

Kép
Kép
cs_erika

ERika! ide jöttök az Örsre IKEÁBA? én is akarooook!!!! a légkondival nagyon nagyon vigyázz mert sajnos iszonyat könnyen megfáznak tőle!
katuska79

Katuska, igen oda megyünk, gyertek Ti is. :wink:

Vigyázok a klimával, olyan 22-23 fokra szoktam állítani. Még így is leizzad, hát még az 50 fokos kocsiban.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek! :lol:
Már nem is tudom, mire akartam reagálni.
Vicky: szerintem nem is gondolt bele a barátnőd a dologba. nagy figyelmetlenség volt, lehet, hogy viccesen megjegyezném neki.
Tea: én vizet adok Ádinak. Szerintem kell ebben a melegben a plusz folyadék. Az enyém folyton szomjas.
Eszter: behalás az epres fürdőruci. :lol: Én olyan édes kis fürdőgatyákat láttam a Tesco-ban. De megálltam, és egyelőre nem vettem.
Móni: ne rágd magad! Elég szomorú, hogy ilyen exe van a párodnak. Nagyon csúnya dolog a másik szülő ellen hangolni a gyereket. Meg ezek az anyagi követelőzések! Hát, nem egy szimpatikus hölgyemény.
Erika: mit veszel az Ikea-ban? Elkezdted berendezni az új házat?
Kriszti: Tied lett a mei-tai?

mi: hőség, hőség, hőség. És ma még jönnek hozzánk. Jaj, de nincs hozzá kedvem.

krisz78

Na asszem eljött az ideje, hogy felhívjam a dokit... Úgy náz ki,már megint vérzek... kibírtam 8 napig... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, szerintem is beszélned kellene a dokiddal, ez nem normális.

Krisz, mosogatómedencét kell vennem. Berendezéstől elég távol vagyunk. Itt lakunk már egy hónapja, de amíg a konyhabútor nincs összerakva nem nagyon tudok pakolni. Igazából a nappaliban kellene a könyveket kipakolni, és a konyhai cuccokat bepakolni. Utána kész vagyunk.

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!
Hú, de sokat írtatok!
Köszi a gratulákat, átadom az illetékeseknek :D
Móni: próbáljátok meg jogilag rendezni a kisfiú helyzetét, és akkor már nem tud követelni az ex semmit, max a kislány miatt, bár ha felesbe vannak a gyerekek, akkor talán miatta sem. A kislányt sajnálom, tényleg szar helyzetben van, nem sok mindent tehet, mint az anyja elvárásai szerint viselkedik.
Erika: hajrá IKEA, én is én is :D csak nincs kocsim :( Papáé lerobbant, és elvitte (az övé, csak mi használjuk, vagyis a mi garázsunkban áll, mert nem használjuk, csak nagy ritkán, ja, Móni, ez 20 éves :D)
Moffli: hajrá zongora :D micsoda cuccok vannak :D
A szoptatás alatti hízás teljesen normális, ne aggódj miatta :wink:
A januári tejcsi elvileg még jó, ne aggódj, ha kórság büdös, a fagyasztott tej nagyon büdi, én nem innám meg :roll: tudom, nekem nem is kell :wink:
Móni: hűtsd a cicit (írtam a másik fórumon). Jobb ötletem sajnos nincs :(
Kriszti: hogy áll a MT?

Csöre
csöre74

Móni! borogasd és mást ne csinálj vele...

Erika! mikor mentek? Én busszal tudok menni de szerencsére van a sarokról közvetlen járat az Örsre. Vennem kellene még egy kör alakú szőnyeget. Mosogató tálcát anno mi is ott vettünk kör alakút még a másik lakásba.

Beborítottam habtapival a nappalit:) vagy egy órán át ragasztottam a hátulját, hogy ne lehessen szétszedni. Máté oylan boldog, hempereg rajta, már tele hordta játékokkal:) és most makaróni tésztát eszik rajta nyersen :lol:

Mágnes! hú reméljük nincs semmi baj és csak a hormonjaid őrültek meg!
katuska79

csöre
Csak tudod, ha jogilag mennénk akkor a párom nem kapná meg a gyereket, mert az a lakás amiben lakunk az nem a mienk hanem egy francia származású családé, akik még nem voltak úgy itt Magyarországon, hogy tudtunk volna arról beszélni, hogy bejelentkezzünk ide, most egyenlőre úgy vagyunk bejelentve, hogy település szinten.
A másik amiért nem kapná meg, hogy nincs a páromnak bejelentett munkahelye. És hiába próbál keresni valamit nem igen talál.

Katuska
Köszönöm neked is a tanácsot, tényleg ki fogom próbálni.
Azt egy nap csak egyszer lehet, vagy többször is, bocsi a hülye kérdésért.

manocskak

Katuska, szerintem olyan 1 óra körül fogunk elindulni, és akkor fél óra alatt érünk oda kb.
Zsófit most fektettem le, miután felkelt és evett indulunk.

Kép
Kép
cs_erika

bassus :twisted: megírtam egy nagyobb terjedelmű üzit,erre mit csinál?na mit?tudja a lófas* :!: De elment....
moffli: akkor te sovány vagy...én 94kg-ot nyomok... :oops: Alapból meghízott állapotban kezdtem a terhességet,80kg-al :oops: és 103-al mentem szülni. :oops: szülés után lement 10kg és annyi.Azóta úgy vagyok :cry: De mindegy...:cry:majd szólok,mielőtt megjelenik a szám(playboy)
Erika:vegyetek egyet,megérdemled :!: :D JA,nagyon ertősek ezek a babák :!: :wink: :P Jó ikeát!Mit vásároltok?
Krisz:Én is a tesco-ban vettem a f.rucit,csak én nem bírtam otthagyni.. :oops: hozzá ragadt a bev.kocsihoz... :oops: :lol: valahogy :roll: ?
Katuska:az egész nappalit?akkor hempereg az egész család...Én kintre akarok venni...Nyers tészta... :o :D
Manócskák: :o :? :(

Eszter

Kép
eszterem

Móni: többször is borogathatod...
Sajnálom, így tényleg elég kilátástalan :(

Katuska: hű, mennyi habtapitok van :D

Csöre
csöre74

ERika megdumálom apával, hogy vigyázzon Mátéra és akkor bemegyek Petrával. Hátha....:)

NA megcsinálom a káposztás tojást mert úgy megkívántam.
katuska79

Katuska:Milyen az a káposztás tojás?Káposzta meg tojás? :roll: :D

Eszter

Kép
eszterem

Nyertem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma este hatkor vesszük át a mellettünk lévő üzletházban :D
kisbogacs

Hehe, én sem tudom, milyen a káposztás tojás, de nem hangzik úgy, mint amit én csakúgy megkívánnék :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Csöre! pedig tudnád miylen finom! De sokan nem ismerik, anyukám sokszor csinált.Lehet ez valamic saládi specialitás lehet.... Meg kell párolni a káposztát, majd ráütni a tojást és összekeverni, mint a rántottát. A káposztára kell pici cukor, hogy barnás legyen és picit édeskés. Tényleg nagyon finom!

Kriszti! gratulálok!
katuska79

Eszter: :lol: Nekem is szokott ez-az odaragadni a bevásárlókosárhoz. :lol:
Kriszti: gratula, tiéd a szajré!!!!
Megfőztem életem első gulyáslevesét. Hát ez nem volt nehéz. Eddig ez olyan anya-leves volt, mert mindig ő szokta csinálni. Felvettem a receptgyűjteményembe. Jó kis túrós palacsinta a második fogás. Most jól bezabbantok! :lol:

krisz78

Ikeába én is akarok... ideje lenne tükröt venni a lakásba, sose tudom hogy nézek ki :?

MÁgi, nekem is egyre kevésbé hat a vitamin. Ma is megjött :evil: Én úgy döntöttem abbahagyom a gyógyszert. (Kell valakinek olcsón két teljes levél megmaradt Azalia?)

Máté :D

Krisz, gratula, ügyes vagy! Hmm... palacsinta... én még mindig diétázom :(
kisbogacs

gyere Kriszti!

Erika! apa bevállalta Mátét úgyhogy mehetek:) szerintem kettőre odaérek...küldj priviben telószámot és akkor meg tudlak csörgetni!
katuska79

kisbogács:tükör :lol: :lol: :lol: :lol: én néha örülnék,ha nm látnám magamat... :D Én nem szedek gyógyszert...semmilyet :o :roll:
Krisz:Jó étvágyat :!: :!: :!: :D

Eszter

Kép
eszterem

Katuska, elküldtem a tel számot, mi mindjárt indulunk.

Kriszti gyere Te is nyugodtan :D

Kép
Kép
cs_erika

Kriszti: én is abbahagytam a gyógyszert. Állandóan megjött. Lehet, hogy így gátolja a fogamzást. Mindig vérzel, és nem szexelsz. :lol:

krisz78

Csajok, ezek az antibogyeszek :roll: én sem szedem már, beviszeresedett a lábam tőle.

Kriszti: gratula, ügyes voltál :D (Muti, melyiket sikerült!!!)
Tükör: :lol: :lol: :lol: :lol: minek? Nekem van, mégsem nézek bele :lol: :lol: :lol: :lol: néha pedig nem ártana :roll:

Csöre
csöre74

Én is gondoltam a gyógyszerre, de, ha abbahagyom, és becsusszan egy ármaska, én beledőlök a fakardomba (aztán örülök)..
Bár, miután már nem szoptatok, lehet, hogy más fajtát is írna fel, csak kérdés, hogy az is csinál -e ilyet... :?

Kriszti:
Gratulálok! : )
A beállítástn me tudom megmondani neked, hogy lehet automatikus licitet csinálni, mert én teszveszes vagyok, csak az ottani rendszert ismerem...Na de a lényeg, hogy sikerült :)

Képzeljétek, ma hívott a volt napköziseim ofője, hogy szeretnének meghívni a holnapi ballagásukra. Olyan jól esett : )Remélem el tudok menni..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:miért?Egy hármaska még nyugodtan jöhet...neem? :D
Én sem szedek,de őszintén nem is gondolkodtam rajta.Én jó pár évig szedtem Eszter előtt,aztán nem sokkal a lagzink után abbahagytam és csak megszakításosat játszottunk.Aztán,mikor már akartuk,hogy jöjjön,jött egyből... :D A kicsi kis csillagunk :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter:
naja, szeretnénk még egy harmadikat , de nem most... Nekem is kell egy kis regenerálódás,szülés,szoptatás,terhesség,szülés,szoptatás... Na és most tuti meghülyülnék, ha orgonasíp módon jönnének a gyerekek :) 3 éve nincs egy átaludt éjszakám sem :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: szerintem a másik fajta nem csinál ilyet. A hormonális fogigátlóval sosem volt problémám. Ezzel meg csak az. :roll:
Tök rendesek, hogy meghívtak a ballagásra. Nekem mindig olyan fura, hogy milyen hamar megnőnek. A legfurább az, mikor meglátom az iwiwen, hogy kész nők, meg férfiak, akik évekkel ezelőtt még fogócskáztak a suli udvarán. A mieink is ilyen hamar felnőnek? Ne már!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.06.11 12:51-kor.

krisz78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: