Sziasztok!
Hanna:nagyon édes Olivér ebben a piros szerkóban! Irtó jól áll neki.
Bartika:rátok jár a rúd, most meg a fogfájás. Kívánom, hogy minél hamarabb bújjon ki a fogacska, hogy megszűnjön Ádám fájdalma.
CSÖRE:nagyon jól néz ki az új járgány! Fusson jó sok km-t:)
Erika:nagyon édes a kislányod! Látni rajta, mennyire élvezi.
Katuska:látom Máté megint alakított.

Szegény seprű, mit vétett?:)Sajnálom anyukádat! Már csak ez hiányzott szegénynek.
Enikő:hűű, micsoda méretekkel rendelkezik Milán!!
Bálintanyu:örülök, hogy Bálint javulgat. Remélem hamar rendbe jön!
Csajok:olyan jókat derülök rajtatok.

Micsoda kifogások a fürdőruhás és nélküli fürdés ellen.

Még jó, hogy én nem megyek, én vinném a pálmát. Az én 86 kilómat nem hiszem, hogy sokan túlszárnyalnák.

És én is hízok szoptatás alatt.
eszterem:azt a playboyos újságot én is megveszem! Csak szól, mikor leszel rajta!

Nagyon aranyos Eszter fürdőrucija.
Manócskák:sajnálom, hogy már nem tudsz szoptatni. De ha begörcsölsz, tényleg jobb, ha nem erőlteted. Nézd a jó oldalát:párod is kicsit kiveheti a részét az etetésből. És kicsit irigykedem,milyen segítőkész.

Igazi apa. Sajnálom, hogy a kislány így viszonyult a meghíváshoz, de tuti lesz még idő, mikor rátok fog szorulni.

kocsit. Igaza van párodnak, szerencse, hogy nem akkor történt, mikor te vezeted.
Csöre:Noémi sem tud enni cumisüvegből. Így most pohárral próbálkozom, de nálunk is a kiskanál a nyerőbb.

Nem tudja, mit kezdjen a cumival, csak játszik a nyelvével.
Maszatmanó:érdekes egy lánykád van.

Bizti nem jó bevásárlóközpontot választottál.

Ezért tiltakozott.

Sajnálom az ekcémát! Remélem segít az új krém!És ne aggódj, veletek nem történik semmi rossz!
Vickybabe:szerintem bunkóság volt bnődtől. Én biztos inkább kések pár percet, de segítek. ÉS legközelebb már megkérdezném, segít-e lecipekedni.
Bartika:Ádám sem panaszkodhat, 8 kg?! Na meg szép hosszú is. Lassan cserélheted a 74es rucikat is.
csöre:gratulálok Márknak és az anyukának!!!
kisbogacs:hajrá mei-tai!!!Én is licitáltam a teszveszen .

Az egyik egy ágyra szerelhető zongora, amit lábbal is lehet rugdosni. Nagyon izgulok, hogy a mienk legyen, és még 3 nap.:S Lánykám ugyanis gőzerővel rugdossa a kiságyat. Talán ezzel ellenne. A másik meg egy 16 db-os fejlesztő játékkészlet, de abból még 15 nap van hátra.
Kérdés:hogyan lehet megnézni, hogy a fagyasztott tejci jó-e még? El kéne használni a januáriakat, de nem tudom, hogy egyáltalán jók-e.