Sziasztok
Csíkok: nekem a 37-38. hét környékén pattant szét a bőröm, először a köldököm körül vettem észre, h teljesen elvékonyodott, fénylett a bőr, aztán minden nap egyre több és több jelent meg (és mivel a 41.héten volt hajlandó megmutatni magát a fiam, így képzelhetitek mi lett a vége..

). Frissen nem volt vmi örömteli látvány, aztán szülés után, meg pláne nem!! Rohantam is vele bőrgyógyászhoz, h mit tegyek, de csak széttárta a doki a karját és mondta, h kenegessem + legyek türelmes, majd idővel halványodnak.
Ami igaz az igaz, mára már nem lilás pirosas színben pompázik, de tény, h ott vannak. Most egyenlőre még újabbak nem jelentkeztek, de bármi lehet.... Eddig én Babé stria elleni krémmel kenegettem, de tényleg nem a krémen múlik, hanem alkat kérdése..szerintem kenhettem volna a legdrágább csodakencéjével is, nálam akkor is megjelentek volna..anyukámnak dettó ugyanilyen a hasa.
Marietta, ez igen gyors szülés volt!

Gratulálok még egyszer, nagyon ügyesek vagytok! Kívánom, h minden rendben legyen!
Sikerült megint megkönnyeznem egy újabb születés sztorit. Húú és még mennyit fogok itt olvasni!
NellikeApa! Nagyon tündériek az ikrek!!
Tabati, jó uszit!
Poloska: fúúúj!! Én málnával jártam így, azóta nagyon figyelek.
Lorca, nekem tetszett az esszéd!

Hasonlóképpen gondolom én is, nálam is itt lapul a polcon a szülők könyve, szoktam forgatni.
Apropó! Ha már gyereknevelés: Barnabást nagyon nehezen lehet a fogmosásra rávenni, pedig már annyi mindennel próbálkoztunk, erőltetni nem akarom, nehogy pont ellenkezőleg hasson. Csak úgy hajlandó mosni, ha ő egyedül teszi, de az max annyi, h kiszívja a fogkeféből a vizet, v a fogkrémet..ha próbálok neki segíteni kiabál velem.

Ha én is mosom a fogam végignézi, tetszik neki. Eleinte próbáltam picit zsarolni, h akkor teszek fogkrémet a fogkeféjére, ha előtte megengedi, h én mossam meg a fogait. Pár napig működött, ma már ez sem..szerintetek mit tegyek?
Ancsurti, nagyon jól haladtok, a végén kiderül, h mindannyiunk közül Ti álltok a legjobban!

Aztán tessék végre pihenni is, lábakat fel és elő a kedvenc filmekkel, könyvekkel!!
Bond: puszidobálós Manó: megzabálom!!!
Converso: dokid

Reméljük a holnapi doki szimpi lesz!
Hgabi, nekem is most jelentette be az orvosom, h júl 6-ra ne időzítsek, mert külföldön lesz konferencián….szupi
Koponyavégű babóknak és anyukájuknak gratula! (Hgabi, Silllia)
Boo, Bond: igen azt elfelejtettem írni, h nem profi képeket akarok készíteni, csak szimplán hétköznapi használatra kellene. Viszont ami fontos lenne (és a jelenlegi masina erre képtelen

) h ne legyen piros a csudikék szemű fiam egyik fotón se, a vakufeltöltés viszonylag gyors legyen, stb…
Elég béna vagyok, azt sem tudom milyen fényképezőgépek vannak, biztos utána lehetne nézni, de én alig tudok netezni, mert a fiam nem hagyja, ha meglátja, h itt kuksolok a gép előtt, rögtön felpattan mellém és már jöhet is a móka kacagás!

Szóval ezért is kérdezlek Benneteket, ha van vmi bevált, jó márka, típus szívesen venném az ötleteket!
Közben babukám elaludt, megyek kávézni.
Sziasztok,