A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Anna megy oviba jövőre?
cSÖRE:Múlt sz.elei f.ruckó! :lol: :lol: Van olyan a sógromnak.Abban szokott feszíteni nyáron a hab testével.Persze ez modern változat,de az az egybe részes... régen, vagy 70éve hordták a férfiak:lol: :lol:
Vicces benne...

Eszter

Kép
eszterem

Peni:most miért mondod?! :lol: Mellettem mindegyikőtök bombázó.. :D Tehát nyugodtan...Meg különben is kit érdekel?!Jó néha kiakadok a bálna testemen én is,de aztán megvonom a válam...Le sza*om!Leszek én még a playboy címlapján... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok, bocsi, de régen néztem be hozzátok.
De a hetem elég mozgalmas volt és még mindig mozgalmas, készülődünk a szombati esküvőnkre a párommal.
Ja és persze a nagyobbik fiam illetve a párom fiának a szülinapjára.
A Joelt esténként a párom vette át a fürdetését, már előre levetkőzik felülről, mert fürdetés után úgy néz ki mintha ő is fürdött volna.
Meg is eteti utána, így nekem nem sok dolgom van már.
Éjjel 1/2 12-kor föl kelt a párom csinált neki tápszert (a Joel még aludt) és megetette utána reggel csak 1/2 8-kor kelt föl. :D :D
Megetettem őt, de sajnos már szoptatni nem szoptatom, mert begörcsöl a hasam és a gyerek orvos is azt tanácsolta, hogy ha ilyet észlelek akkor inkább már ne szoptassam őt. :(
Kénytelen vagyok kiszedni neki reggelente a takaróját, mert egyfolytában forgolódik a kiságyban mint a ringlispír.

manocskak

Móni: sajnálom, hogy már nem tudsz szoptatni, de hidd el, az adható legtöbbet nyújtottad így is Joelnek.

Na, Lányok, felvettem a tavaly előtti bikinifelsőmet :lol: :lol: :lol: ha nem tudnám, hogy nőtt a cickó, most észrevenném :D azért takar, de úgy nézek ki, hogy most, ha kívülről látnám magam, nem lenne túl fényes véleményem magamról :lol: :lol: :lol:
Eszter: a lányoknak szoknya is volt a felszerkóhoz, nem csak az a testresimuló kezeslábas :D

Képzeljétek, nem is írtam tegnap: fejtem a szülői előtt, hogy ha éhes Saci, Mama tudjon neki adni enni. Amikor hazaértem, éppen etette :D Saci egyszerűen nem tud inni a cumisüvegből. Egyáltalán nem. Mind a ketten nevettek azon, hogy rágja a cumit, jön a tej, és csorog ki a szájából :D Próbáltam utána pohárból beletömni, mind mellé ment, majd kanállal sikerült talán 10 ml-t beletölteni (na, azt viszont mindet lenyelte), de a vége már nem kellett neki. Ez aztán a hatékonytalan evés :? 90 ml-ből 10 ml :? De lényeg, hogy ette a fejt tejet, mindegy, hogy hogyan.

Csöre
csöre74

Móni! rendes a párodtól, hogy segít neked! Egyébként hogy érzed magad???

Mágnes! ha már felvették akkor nem fogják kitenni. Egyébként meg ha nincs minicsoport az oviban akkor még talán jobb is ha egy évet előtte a bölcsibe jár így nem kell az oviban évet ismételni az évvesztesség miatt. Azért az elég rossz mikor mindenki elballag neki meg maradnia kell még mert iskolába viszont úgysem tudod beadni csak egy évvel később. Jól fogja magát érzeni a bölcsiben is és igen csinálják azt, hogy év közben át lehet menni az oviba! Intézmény függő...

Eszter! remélem jó nagy a medencétek mert ha mind csobbanunk akkor hajaj :) :) Húúúú de jó lenne!
katuska79

Csöre:jah!tényleg...volt rá varrva ilyen seggtakarós szoknya. :lol:
Rám se jók a bikinik...de fel se merném venni(tangásak)kinevetnének :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

kATUSKA! Hajaj!! :lol: :lol: :lol: Nyugi elférünk... :lol: Legfeljebb újra kellesz tölteni vízzel:lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Katuska:
hát nem tudom... ha nincs állásmo, és itthon vagyok, szerintem simán elutasíthatnak mégis... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

katuska
Köszönöm kérdésed egész jól vagyok, bár most inkább egyre fáradékonyabbnak érzem magam, még ott van a szombat is amire készülnöm kell az esküvő miatt. De nem lesz nagy banzáj, hiszen csak a tanuk és a gyerekek jönnek el.
Egy kicsit furcsán ért minket, hogy tegnap elmentünk a párom lányához, hogy meghívjuk őt is az esküvőre, erre mit válaszolt, hát anyunak is akkor lesz a hastánc gálája vagy mije, és most nem tud eljönni, megjegyzem az anyjának este 6-kor lesz nekünk délután 2-kor lesz az esküvőnk. Eléggé szarul esett nekem is és a páromnak is, hogy az apja esküvőjére nem akar eljönni.
Meg is kérdezte az apja tőle, hogy nem is akar majd kijönni hozzánk? erre azt mondta, hogy de csak most ez így jött össze, hát nem baj lesz ennek még böjtje szerintem.

manocskak

Akkor tali jövőhétre áttolva?

Jó kérdés, hogy tudok-e menni. Valamelyik nap hivatalosak vagyunk a barátnőmhöz, és nem tudom melyik nap. De ha nem aznap, akkor megyünk.

Eszter, hol laktok Csepelen? Én ott nőttem föl, ott jártam bölcsödétől kezdve a középiskoláig. Aztán férjhez mentem és 18. kerületi lakos lettem. Na jó, a költözés hamarabb volt 3 évvel mint az esküvő. Sikerült felhívnod az uszit? Mit mondtak?

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: :D Naná, a 10ml is haladás :D Nem is tudom, lehet, hogy ilyen esetben érdemesebb lenne a pohárból itatást tanítani neki, de pont a drága és nem pótolható anyatejjel inni tanítani... Nem egyszerű!

Fordulás:
hátha még nem unjuk a témát. Viola már megint nem fordul egyáltalán ( :wink: 1 hónaposan dühében fordult, mert hasratettük, majd 2 hónaposan abbahagyta, 3 hónaposan hasról hátra fordult- mert nem akart hason maradni- és közben édesen mosolygott, 4 hónaposan abbahagyta) Most gondoltam, hogy gyakoroljuk- és olvastam olyan tippeket, hogy a lepedőt el kell kezdeni emelni az egyik oldalánál, hogy "ráébresszük" a fordulás technikájára, és akkor majd megtanul fordulni. Nos, kipróbáltam, és rájöttem, hogy a csajsziból birkózó lesz. Egyszerűen nem tudom felborítani, annyira ellen helyezi a súlypontját, ha hason fekszik :D A hátról hasra fordulásra pedig tegnap a bőrgyógyász- vagy a bőrgyógyász lámpája motiválta- és majdnem sikerült neki, de csak majdnem...

Bevásárlóközpont-fóbia: na, ez is új dolog, de nagyot szívok, ha így marad. Már 3-szor csinálta meg drága kislányom, hogy a bevásárlóközpont vagy bolt közepén sakál módon elkezd óbégatni- és amikor rémülten kirohanok vele, hogy tuti éhes, akkor amint kilépünk az ajtón elkezd édesen mosolyogni és játszani a csörgőkkel, amikkel addig egyáltalán nem foglalkozott, mert óbégatott :roll:

Fogzás: ezt sem értem igazán- ez ciklikus dolog? 1 hete mint az őrült rágtuk a kezünket, folyt a nyálunk ezerrel... néha üvöltöttünk és MUSZÁJ volt rágni valamit. Gondoltam, hogy jön a foga. Több ezer forintért bevásároltam fogzás tüneteit csökkentő csodaszereket... s a "fogzási probléma" egyszerre csak abbamaradt. Most is mindent megkóstolunk- de ennyi. Fogacska sehol... :?:

Bőrproblémák: Ekcéma... kaptunk rá megint kenőcsöt, állítólag nem olyan brutál, mint az elocomos... a pöttyök azóta visszajöttek, a meleg se segít. Amúgy 3 sz..r napon vagyok túl. Szombaton érettségi találkozóm volt, és az egyik osztálytársam elmondta, hogy a lányán 4-5 hónaposan jött ki az ekcéma legsúlyosabb fajtája, most 5 éves, és véresre karmolja magát, nem lehet rajta segíteni... ételallergiás, pollenallergiás... közben a férje rákos lett... ezt mind végighallgattam és annyira kibuktam rajta, hogy totál depi lettem. Csak tegnap nyugodtam le valamellyest, hogy a bőrgyógyász azért nem volt tőlünk úgy kétségbeesve mint a gyerekdoki... Tudom, hülye dolog, hiszen azért mert szegény osztálytársam családja ilyen szerencsétlen, nem biztos, hogy nálunk is baj lesz... de olyan rossz volt hallani. Az emberbe belevág, hogy a biztos kis boldog világa bármikor összeomolhat.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs:
a lepedős dolgot az én barátnőm is javasolta,de mire eljutottunk odáig, hogy kipróbáljuk, hasrafordult..

Szerintem nyugi, nekem sírt a szám pár hete, hogy a fiam fekszik,mit egy darab fa, és aztán minden előzmény nélkül egyszer csak hasra vágta magát, és azóta is folyton forog. Be fog indulni nálatok is, nincs még elkésve :)

Bevásárlóközpont: ilyen gondunk nincs, mindkét pulyám shoppingolós, imádnak boltba járni, Bence a fényes lámpák miatt, Anna pedig pakol magának a kosárba :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska:
Az itteni tescoban a Thomas felhúzhatós mozdony 499 ft lesz!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló!

Túl a főzésen, vasaláson. Folyik rólam a víz.

Móni: szép legyél ám szombaton! Képeket kérünk! Előre is sok boldogságot. (bár tudom, ez nálatok formalitás, hisz régóta együtt vagytok)

Tegnap beruháztam egy strandsátorra. Na nem volt nagy összeg, pont akciósak az Auchanban. Nyáron, ha megyünk a Balcsira, védi Ádámot a naptól, meg a széltől. Meg vettem micimackós napvédőt a kocsi hátsó ablakára. A férjem jól kinevetett, hogy ő nem fog ilyen "babás" cuccot kirakni az ablakba. Jól van, majd az én kocsimra rakjuk. :lol: Neki meg marad a ronda fekete. Hehe.

Ma kipróbáljuk a krumpli-alma párost. Legalább nem fogja be a ruháját narancssárgára. Olyan durva foltokat hagy a sütőtök, hogy fél napig áztatok. Most kipróbáltam az Ariel folttisztító termékmintát, elég jó, de brutál drága.

Katuska: én is láttam a Thomas mozdonyt az akciós újságban.

krisz78

krisz
Köszönöm ,megpróbálok.

De mára megint kész vagyok. Múlthéten vittük villanyszerelőhöz az autót, mert a párom a városban volt és nem akart elindulni az autó, akkor a mágnes kapcsoló ment el 10 000 ft-ba került.
Már megnézettük tavasszal egy autószerelővel az autót, hogy majd a féltengelyeket ki kell cserélni, erre most hív a párom, hogy eltört így máris a szerelőnél kötött ki az autó, bele sem merek gondolni, hogy az mennyibe fog kerülni.
Még annak örülök, hogy a páromnak nem történt baja, erre ő azt válaszolta, hogy ő annak örült, hogy nem akkor történt amikor én voltam a városban az autóval, pláne akkor a Joel is velem volt.
Ez kész minden héten van valami. El sem hiszem. Bár igaz, hogy nem egy fiatal autó, de nagyon szeretem vezetni, azért is vettük meg a párommal, mert nekem is tetszett.

manocskak

Erika: Csepelen Királyerdőben lakunk.Még nem hívtam fel az uszit,eszembe se volt :oops: Majd mindjárt,csak nem tudom,mert a sógornőm lányának lesz a szülinapi bulija...De azé megkérdem.
Az én lányom imádja a bevásárlókat,na meg egyátalán az utazást,csavargást... :roll: :D

Eszter

Kép
eszterem

Királyerdő Tamariska domb-nál.Így tudod?

Eszter

Kép
eszterem

Móni: ezek a kocsik sajnos ilyenek! Nekem szerencsém van, a tesóm szervizeli a kocsikat, így teljesen nyugodt vagyok. Sajnos sok az olyan szerelő, aki csak lenyúlja a pénzt, aztán meg alig csinál valamit. Meg hát, baromi drágák ezek az alkatrészek. Nekem két hátsócsapágy fog most 30 000 Ft-ba kerülni. Úgy, hogy tesóm nagykeráron kapja, és nulla forint a munkadíj.

krisz78

Királyerdőt tudom hol van, tamariska domb nem rémlik. Barátnőmék a Hollandi útnál laknak, a strandtól pár percre. Oda megyünk jövőhéten. Remélhetőleg nem akkor amikor a tali lesz.
Mi a Cservenka M. utcában laktunk Csillagtelepen.(most már Kossuth Lajos) Anyuék hivatalosan még most is ott laknak, csak az a lakás ki van adva, és Szigetszentmiklóson (lakihegy) laknak.

Kép
Kép
cs_erika

Jaj, majdnem elfelejtettem: van 4 db MAM típusú cumim. (anyósomtól kaptuk, ő is kapta vkitől. Csak mi Nukot használunk) Szerintem kb olyan méret, hogy most kezdhetik el használni. Ha kell valakinek szóljon. Szívesen odaadom. Itt csak kidobnám.

Kép
Kép
cs_erika

Köszi Erika Zétény nem cumizik.
Nekem van egy csepeli élményem.....valamiért kellett mennem...száz évvel ezelőtt...olyan mocskosul eltévedtem hogy 2 órán át kavartam csepelen nem találtam ki. Akármerre fordultam mindig az a rohadt gubacsi híd volt előttem..........
Na, azóta nem voltam csepelen....hiába a tájékozódás nem az én pályám ...ezért járok mankóval azaz gps-sel....néha még így is elkavarok :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Sziasztok!

Katuska, betörés :evil:

Erika, nagyon jók az uszis videók. Mi is készülünk már, elkezdtük hidegebb vízben fürdetni, és néha a nagy kádban pancsol Julcsi.

Csöre, nem akarom elkiabálni, de nekünk is ez volt a cumisüveggel. Először tolta ki a szájából, aztán harapdálta. Most végre elfogadja, és eszik is belőle rendesen. A reggeli 2 szoptatásból 100 körül még le tudok fejni, azt délután megkapja, és egyszerre meg is eszi.

Zitocs, szerintem ne lepedő emelgetéssel motiváld, hanem azokat a mozdulatokat csináld helyette, amiket neki kellene. Kezét elhelyezed, lábát felemeled, átteszed a másik oldalra. Ha érdekli a téma, innen már csinálja magától. Ha nem érdekli, akkor szerintem kár is erőltetni.
A bőr problémákat nagyon sajnálom, borzasztó lehet látni.

Foltok: ti hogy csináljátok? Áztatás után a mosógépbe teszitek a folttisztítót, vagy mosógép előtt kiveszitek a foltot? Milyen folttisztítót használtok? A kaki simán kijött eddig, de az alma makacsabb foltnak bizonyul.

Kép
petne

Holnap jön a házidoki oltani Zétényt a prevenar oltással....van aki már megkapta? Nagyon szenvedős utána? :roll: . Utálom az oltás napokat.....nagyon, előre tiszta görcsbe vagyok.....

KépKép
peni

Petne: én vanish szappant használok és vanish folttisztítót. A foltot jól bedörgölöm vanish szappannal mosás előtt, hagyom kb negyed órát a ruhát úgy beszappanozva...aztán bedobom a gépbe. Ha nagyon gáz a helyzet akkor a mosószerhez adok még egy kis folyékony vanisht is....
Szinte minden folt kijön..van amit kétszer mosok...pl a sütőtökös fehér bodykat.......dehát ez van. Hipóval nem akarok nekimenni attól olyan rossz minőségű lesz a textilia...legalábbis ilyen emlékeim vannak a hipózásról.

KépKép
peni

Peni: mi már az első Prevenart megkaptuk. Nem volt utána semmi gond, szerencsére.

Petne: én még a mosás előtt szedem ki a foltokat. Rögtön beáztatom, különben nem jön ki a gyümölcs.

krisz78

Sziasztok!

tali: Edithez beülnénk, de jövő csütörtökön Apa szoliban, így ha Edit mégis tudna jönni (bár neki a szerda jó talán), és beférnénk hozzá, akkor BKV-znunk kell valameddig, ahol Edit fel tudna minket venni... Szóval ez így elég bajos :?
Ha kerületet nézünk akkor Kriszék, Bartiék, Zitocsék a szomszédságban vannak, Jandreáék szerintem közelebb, de ők nem jönnek.
Ha így marad az időpont, és nem tudunk Editékkel menni, akkor nekünk bukta a tali :( Qrva messze van, hogy átbumlizzak a városon gyerekestűl, kissé hiányzó lábujjkörömmel... :roll:

Csepel sincs a szomszédban :roll: De a medence csábító.... Apa nagy vízimádó, ha lesz ott babatali megpukkad majd az irigységtől :lol:

peni: jót röhögtem az írásodon :lol:

Zitocs: veletek nem lesz semmi gond, ne is agyalj ilyeneken, mert akkor bekövetkezik.

Sír a fiam, most szaladok! majd jövök még, és folytatom a reagálást

biga.csiga

Erika:Ahha!Tudom hol van.Tőlünk nem messze van a Hollandi és a strand...A tamariska domb meg egy természet védett terület,fenyő erdő,Botanikai rezervátum...Ide szoktak jönni baglyokat,meg madarakat nézni,fotózni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterem 2010.06.22 14:58-kor.

Eszter

Kép
eszterem

Bigacsiga:Had pukkadjon! :lol: :lol: Miért ti hol laktok?

Eszter

Kép
eszterem

sziasztok,

sikerütl végre belépnem, gyorsan írok...ha hirtelen megint eltűnnék, tudjátok, miért van :evil: :?

Tali: nekünk rugalmas még a jövő heti program, úgyhogy elvileg belefér :wink:

Eszter, a medencés tali is jól hangzik, benne vagyunk 8)

Peni, Prevenart mi is megkaptuk már mindkét részletét. Együtt kaptuk a kötelezővel és a rotával is, úgyhogy nem tudom, mit okozott az utána levő tünetek közül... :roll: Drukk, hogy Zétény jól bírja!

Hanna, Olivért megzabálom abban a motoros szerkóban! Hol lehet ilyet kapni?

Csöre, lényeg, hogy elfogadta a lefejt tejcsit :lol: a hatékonyságon meg dolgozni kell még kicsit :lol: Hogy haladsz a munkával?

Leírok egy sztorit, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Elmentünk vásárolni a bnőmmel az ikeába, én babakocsival, ő egyedül. Kicsit sok cuccot vettem, illetve nem oylan sokat, de 2 nagy dolgot, amit sehogy nem tudtam úgy vinni, h még toltam is a babakocsit közben. A pénztárig segített kivinni, a pénztáros csajszi kérdezte, hozzon-e valakit, aki segít levinni az autóig. Mindezt végighallgatta a bnőm is, majd gyorsan elköszönt mondván, hogy jaj bocsi bocsi, nagyon sietnie kell (tényleg időre ment valahová, de max 5 perc lett volna segíteni nekem lecuccolni a kocsiba...) Így aztán vártam az áruházi segítségre, de nem jött pár percig, aztán L. nyűgös lett, így kénytelen voltam egyedül leközlekedni a cuccokkal-gyerekkel-babakocsival.
Szerintetek bunkóság volt, h otthagyott? Vagy csak nekem magasak az elvárásaim, mert szerintem én fordított helyzetben gondolkodás nélkül segítek...Szólnátok ezért neki legközelebb? Sértődést nem akarok...

Na megyek amíg alszik L. megpróbálok gyorsan megebédelni :D
vickybabe1

Hali csajok!
Zitocs! Fogzás nálunk is csak egy éjjel tartott. :roll: Sajnos ez tényleg így megy majd. Hullámokban jön elő, ahogy a fogacska mocorog az ínyben és tolakszik előre. Pötyinél pl. maga a kibújás már mindenféle "effekt" nélkül történt, de amíg oda eljutottunk... :roll:
Mi is ma voltunk oltáson. 8 kg és 70 cm a "kisfiam".
Ma kapta meg a 2. rotát és a 4 hós oltást. Prevenart mi múlt hónapban kaptunk. Ádit eléggé megviselte, egész du. jajongott, szó szerint, és egész nap ölbebaba volt, pici hőemelkedéssel, két napig. :?

Csajok, én nem vállalom Dunaharasztit, nagyon messze van és nem érnék vissza időben, mennem kell Pötyiért az oviba. Szóval engem húzzatok ki. :(

Csöre! Köszi a linket a kendőzésről, tök jó hátrakötős tippet kaptam, elől ugyanis már nem bírom a hapsim. :? Most megpróbálom hátul. Mondjuk ebben a hőségben lehet kisebb fogyással lesz ránk ez az összetapadós póz. :roll:

Katuska, merre lakik anyud? Annyira ijesztő, hogy már semmitől nem félnek ezek a népek. :? Gondolják, a gyereket úgysem lövöd le. :roll:

Na megyek, én is ledőlök.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Tali: mi nem tudunk menni, mert én nem vezetek (jogsim van, de inkább megkímélem a többi járművet az utcán magamtól :-) ).
Tömegközlekedéssel meg őszintén szólva fogalmam sincs, hogy lehet kijutni Dunaharasztiba. Mondjuk én még Biankával nem is mentem sehova tömegközlekedéssel. Nem tudom, miért, de egy kicsit tartok tőle.

Mancsokak: sok boldogságot kívánok Nektek! És gratulálok!

Krisz: gratulálok a díjhoz!!!! Már most úgy gondolom, hogy majd szívesen vinném Biankát a te osztályodba!!! :-)

Peni: mi már kaptunk Prevenalt, minden rendben volt utána. Egy kicsit bágyadtka volt, de szerencsére ennyi.

Kép
jandrea

Vicky, Szerintem inkább figyelmetlenség, nem? Én simán szólnék: "...húúú, jól otthagytál a múltkor, vért izzadtam, mire lepakoltam mindent". Hátha kapcsol legközelebb.
Amúgy meg gondold át érdemes-e lovagolni ezen, mennyire barátnőd az illető. Ha igazi akkor én eleve megkértem volna, segítsen. Lehet, hogy bele sem gondolt, mert nincs gyereke. Ja és néma gyereknek anyja se érti a szavát - tudod! :wink: :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

krisz
Nem ő nem olyan, sőt még egy kicsit olcsóbban is szokta nekünk megcsinálni, azért is hordjuk hozzá. Olajcseréhez, meg mivel az autónk diesel a párom keresztapja szokta szerelni még ami olyan.

jandrea
Köszönöm szépen, már csak 3 nap, te jó ég.

manocskak

Na, vagyok.

Eszter: 15.

fog: az én alsó bölcsességfogam több, mint 10 éve jövöget, évente kb. kétszer bedurran, aztán leáll. Milán fogai bizta gyorsabbak lesznek, de ő sem állandóan nyügi a fogzás miatt...

Barti: szép nagy Ádi ;)

Vicky: segítenie kellett volna... Én szóvá tenném, és a sértődés sem izgatna, mert akkor ennyit is ér az a barátság. De én ilyen típusú vagyok :roll:

peni: A perevenarokon mi is túl vagyunk, amikor azokat kapta Milán, akkor szúráskor elpityeredett, és azoknak a helye jobban beduzzadt, de amúgy semmi más nem volt. Milán soha nem nyüszis, álomkóros, lázas stb... az oltásoktól (kop-kop-kop)!

csöre: Milán hiába tud cumisüvegezni, ő is okszor ráharap, vigyorog, játszik. Elveszem, akkor meg tátog ezerrel. Nekünk a kanál nagy talány, szopizni akarja :roll: :D

Kóstoltunk almaelvet, ma meg almapürét is. Hát vegyes a fogadtatás, apránként lesz kóstoltatás, nem kapkodunk, mert nem remeg érte :lol:

Jandrea: Milán tök jól elvolt a BKV-n :D Kilátott az ablakon, mert rám volt kötve, tök csöndben volt, aztán el is rázta a busz. A helyet is átadták, meg is lepődtem :roll: Féltem, mit szól majd hozzá, mert autóhoz szokott, de úgy hogy rajtam volt, szerintem még élvezte is :D Egy ismerősünk mondta azt, hogy a BKV-hoz szokott gyerekeket az autó nyűgözi le, imádják, az autós gyerek, meg a BKV-ért rajong, és ünnep neki a buszoszás, meg a villamos. Biztos van benne valami ;)

folttisztítás: vanish szappan, aztán beáztatom Tide-ba, de nálunk eddig csak kakit kellett kiszedni. A Nivea naptejet kellett volna még, de az nem jött ki :?

biga.csiga

Gyorsan, mert ki sem látszom a dzsuvából :?

Prevenar: mi a kötelezőkkel kaptuk, nem tudom, melyik milyen tünetet okozott....

Barti: örülök, hogy találtál jó tippeket :D Melyik kötéssel kötöd hátra?

Viki: nemtom... Bartival értek egyet barátnő témában
Munka: áááá, csak egy alkalmi dolog volt :) nem akarok még visszamenni :) azzal hamar megvoltam (megbeszéltem a kolléganőmmel, ő megcsinálta).

Mosás: áztatok folttisztítóval, ha nagyon gáz, akkor a mosógépbe is teszek folttisztítót. Én egyébként DM sajátmárkásat használok.
Apropó DM: megnéztem a kuponjaimat, mert múltkor írta Biga.csiga (ugye jól emlékszem?), hogy neki lejárnak... nekem jövő augusztusban fognak :shock:

Móni: nem akarok vészmadár lenni, de egy féltengely nem 2 fillér :?
Párod lánya :shock: no comment

Zitocs: sajnálom a bőrgondokat, remélem, sikerül rájönni hamar, hogy mi okozza.

Megyek vissza a taposómalomba, mert leáll az örlés :shock: :?

Csöre
csöre74

Andrea: Saci, mint Biga.csiga Milánja a BKV-n: mindenkire vigyorgott, gagyarászott, tetszett neki :D

Biga.csiga: Saci leszippantja a kanálról, amit adok neki (én még nem táplálom hozzá, a D vitamint és tegnap a lefejt tejet adtam). Kivéve, amikor beleberreg a kanálba :? :lol: akkor fröcsög minden :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kezdek végre jobban lenni, így talán van esélyem ismét bekapcsolódni és lassanként felvenni a fonalat újra. Remélem mindenki jól van. Mi ma voltunk ismét csípőkontrollon (most megint UH-n), s fura mód most megint minden rendben van :shock:

Biga.Csiga, mikor-hogyan adjam vissza a 2 kölcsönkapott mei tai-t?
kisbogacs

Csak gyorsan benézek, mert ezer megy egy dolgom van :cry:

Tali: nekem az egész attól függ, mikor jön anyósom, ezt meg még nem tudom. Biztos jön valamikor, nem bír ki 2 hetet unoka nélkül, de ha itt van, akkor nagy bunkóság lenne talira menni, bármennyire is szeretnék :cry: Kriszti: ha mégis összejönne, a Délinél fel tudnálak venni, addig el tudsz jönni gyorsan metróval.

Mi tegnap kaptuk volna a Prevenalt, de most a köhögés miatt elhalasztottuk egy héttel.

Volt ma itt védőnéni, megnyugtatott, hogy semmi gond Bálint mozgásfejlődésével (ezt múltkor mondta dokinéni, igaz, hétfőn már teljesen más mondott :evil: ), ha 6 hónaposan fordul meg, az tökéletes. Amúgy egy hajszál választja el attól, hogy háttról hasra forduljon, a kis (nagy?) buksiját nem emeli még a törzse után.

Képzeljétek, már augusztusra nem találok szabad szállást a Balatonnál :evil: A TV-ben meg állandóan sírnak, hogy milyen rossz a szezon a Balcsin....

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Prevenar:
Mi is megkaptuk mindkettőt, nem volt semmi gond, sem láz, sem levertség. Ez is babafüggő, van,aki minden oltásnál lázasodik, és vannak, akiknek meg sem kottyan..

Krisz:
nem akarlak elkeseríteni, de az alma szintén nagyon durva foltot tud hagyni, annak idején Anna kedvenc pulcsiját kellett kidobnom, mert az alma brutál pacnit hagyott utána... :cry:

foltok:
Most találtam meg eddigi legjobb folttisztítómat.. :) A szomszéd csajszi szintén kisgyerekes, panaszkodtam neki, és mondta, hogy amway folttisztító spray.. Na vettem egyet.. Hát csajok... Anna 3 napos hófehér bodyn ejtett eperleve huss, és el is tűnt! A fűfoltot is kiszedi, szóval bejött :)
Bencénél nincs gond, mert tuti előkénk van, csak letörlöm és kész.

Vicky:
Barátnőtől nem volt szép a dolog, de lehet szimpla figyelmetlenség is.. Nekem is rosszul esne biztos, de nem biztos, hogy szólnék.. Persze ha előfordulna még ilyen, akkor más a helyzet..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Prevenar, mi már megkaptuk mind a 3-at, most a gennyes agyhártyagyuladás ellen fogja kapni majd 5 hónaposan.

Csajok, nem tudom mit csináljak ezzel a lánnyal. Amint a lábamhoz, ér a lába, vagy valami keményhez azonnal nyomja ki magát. Én meg még nem szeretném engedni, hogy álljon, de amint leültetem a lábamra újra nyomja ki. Ha meg nem engedem, akkor ordít. Így most "büntiből" a játszószőnyegen játszik.
Úgy tűnik úgy gondolja,hogy velem csak feáll, leült tud csak játszani. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

vicky:én el sem engedtem volna,amíg nm segít... :roll: és ha késik,nagy kaland :?: :!: én tuti nm hagyok így senkit ott...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterem 2010.06.22 15:02-kor.

Eszter

Kép
eszterem

Erika: semmi baja nm lesz,ha játszotok egy kicsit.Eszter is ezt műveli... :roll: :wink: :D

Eszter

Kép
eszterem

Köszi a véleményeket...hát én is ezek között vergődöm. Persze szólhattam volna neki én is, de én úgy vagyok ezekkel, hogy aki magától nem veszi a lapot, annak fölösleges mondani. Más dologban is volt, hogy ugyanilyen figyelmetlen volt (ölemben a gyerek, tolom a babakocsit, 3 perc alatt haladok 1 métert - végignézi, és csak ezután jön oda, hogy segítsen-e...), szóval nem egyszeri és nem véletlen az eset.
De amúgy szerintem nem fogok érte szólni. Lelkifurdalása van az tuti, mert utána írt egy sms-t, hogy ne haragudjak...

Erika, Eszter! Levente is imád állni :wink: :lol:

Eszterem, nem semmi a kiscsaj! Nagyon ügyesen ül!

Ercsi, megnéztem az úszós videót is, nagyon édi Zsófi, tisztára kedvet kaptam :lol:

Megkóstoltuk az előbb az édeskömény-teát, kár volt...az ebéddel együtt jött is vissza az egész. Ti milyen teát adtok a Manóknak?

Folttisztításra próbáljátok meg, hogy mosás előtt cseppentetek a mosogatószerből a foltra, sok mindent kivisz!

Kriszti, rendbe jöttél már?

Edit, nem semmi, hogy nincs már szállás a balcsin...mindenki oda megy az idén? :roll:

Na úgy hallom mennem kell...
vickybabe1

Eszter! behalok a fürdő rucin!!!! édes!!!!!

a gyümölcsfoltokat tejbe kell áztatni mosás előtt!

na megcsináltattuk mindkét gyerkőc útlevelét. gyorsan és flottul ment és még a képek is jók lettek. a lányt hordozóban fotozták.
katuska79

Vickybabe! teát? semmilyet...ha adnék akkor csak mecsekbabyt
katuska79

Lányok mosás S.O.S.
Éppen ma reggel írtam itt hogy én vanish szappant használok és nekem nagyon bevállt....hát most van itt egy poló amit fél napja gyúrok a vanish szapannal és semmi....

Tegnap eltörött a fürdőben a mosógép cső és ömlött a víz...amég a férjemmel vízteleníteni próbáltunk Somácskám jó 3 maréknyi cseresznéyt szétpasszírozott a hasán....a poló színe: fehér halvány szürke csíkos....
Estére mire eltakarítottam a vizet megfeledkeztem a polóról...és úgy maradt...ma reggel óta kűzdök vele, mi a francot csináljak????
Kuka? :oops: :roll:

KépKép
peni

Vicky, ha írt sms-t a barátnőd, akkor magától is leesett neki a dolog, én sem szólnék neki.
Köszi, még vannak kisebb fájdalmak, de már sokkal jobban vagyok. A biztonság kedvéért azóta is diétázom, bár egyáltalán nem biztos, hogy bármi köze van a rosszulléteknek az evéshez :?

Eszter, jó a fürdőruha! A kis Eszter már magától ül fel?
kisbogacs

Eszter, nem akarom hagyni, csak tényleg egy picit. Akkor is ha imádja nem tesz jót a gerincüknek.
Amikor voltunk ortopédia kontrollon, megkérdeztem a dokit, és csak csóválta a fejét. Azt mondta, hogy amit magától tud. Vagyis amikor már annyira erős, hogy felhúzza magát. Hát ez is hamar el fog jönni. Persze szoktam hagyni, hogy "álljon" de nem engedem rá a sújt a lábára. Aztán nézhetnénk évek múlva amikor gerincproblémái vannak.

Kép
Kép
cs_erika

Tali - nekem egyelőre jó a szerda is meg a csütörtök is csak véglegesítsük!!!

Ezt le kell írnom: Zillének miután letettem az éjszaki alvására a fülébe suttogom minden este, hogy Szeretem, Aludjon jól, Vegyen levegőt (amióta beriasztott) és, hogy ne bukja vissza a kaját álmában(volt rá példa) Eddig ezt három alkalommal, mint pl tegnap valamiért elfelejtettem és mindhárom alkalommal, de csak akkor fél óra múlva sírva ébredt :shock: :shock: . Különben meg csak 3-4 óra múlva kelt fel. Egy lehet véletlen, kettő is, de három???!!!
Persze lehet, hogy mindig pont ekkor fájt valamilye és biztos én beszélem be hogy milyen okos, hogy nem kapta meg az anyai jókívánságokat és követeli!

Mági - és akkor ilyenkor mi a helyzet otthon kell maradjon Veled és nem járhat oviba, az nem jár alanyi jogon??

Zitocs - fordulás - Zille egy hete fordul át, de amióta ezt megtette annyira nincs oda érte. Amit még észrevettem, hogy a puha ágyban egyelőre jobban megy neki, mind a kemény habtapin.
Én előtte próbáltam a törülközős átfordítós gyakorlatot és hogy rásegítek neki, hogy a csipőjét emelem, de eléggé ellenált, szóval hagytam, aztán egyszercsak magától csinálta.
ekcámát sajnálom, de minden rendben lesz én nagyon sokára nőtem ki az ekcémámat, és álmomban mindig véresre vakartam.

Mosás -nekem nagyon bejött az Amway Baby mosópor, mindent kihoz. Semmeit nem áztatok, és van amit csak 3 nap múlva mosok.

Vicky - érdekes egy barátnő én is biztos szóltam volna neki.
Tea - miért kap teát, víz nem jó neki??

Kriszti - örülök, hogy jobban vagy. Amúgy Agi baba? kúszik már, mint legügyesebb topik baba? Bukásokkal hogy áltok, nálunk nem akar csökkeni, de vannak jobb napok.

Zille is folyton állna, és sajna mivel kicsit tovább van büfiztetve és nem mindig sétálok vele, tapos is rendesen, de ha meg van támasztva akkor az nem olyan nagy baj ugye???

Eszterem - nagyon cuki pici lánykád

Katuska - mentek külföldre nyaralni? Én is akkarooook, de idén szerintem marad a belföld.

Tetőtérben 27 fok van, 2 hete szereltek klímát, nem gagyit és csöpög :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
lucus16

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: