Tali - nekem egyelőre jó a szerda is meg a csütörtök is csak véglegesítsük!!!
Ezt le kell írnom: Zillének miután letettem az éjszaki alvására a fülébe suttogom minden este, hogy Szeretem, Aludjon jól, Vegyen levegőt (amióta beriasztott) és, hogy ne bukja vissza a kaját álmában(volt rá példa) Eddig ezt három alkalommal, mint pl tegnap valamiért elfelejtettem és mindhárom alkalommal, de csak akkor fél óra múlva sírva ébredt

. Különben meg csak 3-4 óra múlva kelt fel. Egy lehet véletlen, kettő is, de három???!!!
Persze lehet, hogy mindig pont ekkor fájt valamilye és biztos én beszélem be hogy milyen okos, hogy nem kapta meg az anyai jókívánságokat és követeli!
Mági - és akkor ilyenkor mi a helyzet otthon kell maradjon Veled és nem járhat oviba, az nem jár alanyi jogon??
Zitocs - fordulás - Zille egy hete fordul át, de amióta ezt megtette annyira nincs oda érte. Amit még észrevettem, hogy a puha ágyban egyelőre jobban megy neki, mind a kemény habtapin.
Én előtte próbáltam a törülközős átfordítós gyakorlatot és hogy rásegítek neki, hogy a csipőjét emelem, de eléggé ellenált, szóval hagytam, aztán egyszercsak magától csinálta.
ekcámát sajnálom, de minden rendben lesz én nagyon sokára nőtem ki az ekcémámat, és álmomban mindig véresre vakartam.
Mosás -nekem nagyon bejött az Amway Baby mosópor, mindent kihoz. Semmeit nem áztatok, és van amit csak 3 nap múlva mosok.
Vicky - érdekes egy barátnő én is biztos szóltam volna neki.
Tea - miért kap teát, víz nem jó neki??
Kriszti - örülök, hogy jobban vagy. Amúgy Agi baba? kúszik már, mint legügyesebb topik baba? Bukásokkal hogy áltok, nálunk nem akar csökkeni, de vannak jobb napok.
Zille is folyton állna, és sajna mivel kicsit tovább van büfiztetve és nem mindig sétálok vele, tapos is rendesen, de ha meg van támasztva akkor az nem olyan nagy baj ugye???
Eszterem - nagyon cuki pici lánykád
Katuska - mentek külföldre nyaralni? Én is akkarooook, de idén szerintem marad a belföld.
Tetőtérben 27 fok van, 2 hete szereltek klímát, nem gagyit és csöpög