ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ne is mondd! Kipakoltunk, lemostam a kerti székeket, az asztalokat, erre elkezdett cseperegni az eső. Kb. 1/2 2 - 2-től megállás nélkül zuhogott - még fél 8-kor is. Hogy most mi van, azt nem tudom. Ezért aztán behúztuk a grillsütőt a lépcsőházba (ami nyitott), és ott sütöttük meg a cuccot. Aztán bent a lakásban szépen elfogyasztottuk. De sajna nagyon finom volt!

Degeszre zabáltuk magunkat! Ráadásul a diótortám olyan jól sikerült, hogy még lefényképezni sem volt időm! Azt mondták, olyan, mint ha cukiból hozattam volna! Nagyon szép lett! 20-ára csinálnom kell megint (egy esküvőre), azt majd lefotózom nektek!
Lukácsné: Grat a diplomádhoz tőlem is!
Lugi: sok ++++++++++ holnapra!
Böbe: gondolok rátok ezerrel! Majd tájékoztass minket, mi volt a leletösszesítőn! És (ha még előtte benézel ide): készítsd fel Apát, hogy nem lesz gyors menet! Várni kell majd, és várni, és várni! De megéri! Mert így hamarosan belecsaphattok Ti is a lecsóba!
Rony: szerinted a Femibiontól van a zabálhatnék? Mert én sokszor úgy érzem, felfordulok, ha nem eszem valamit, aztán kaja után - amikor persze kidurranok - belegondolok, hogy nem is voltam igazán éhes! Mondjuk én gyümölcsöt ennék, de nagyon! Nagymamim ma hozott nekem cserkót, hétvégén meg megyünk málnát zabálni anyósomékhoz! Már alig várom!