A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sajt: Laptető!

kakti: Apa nálunk is sokkal türelmesebb és kevesebbet is parázik, mint én. :)
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

a pénteki nap az nekem sem jött be, 14:00ig dolgoztam a város másik végén, dugó óriási és persze hogy nem érek oda 3-ra, gondoltam megkérdezem bent van-e még a dokim, erre közölték hogy pénteken csak 2-ig vannak és amúgy is ma konferencián van.Mondanom sem kell, hogy a Moszkva téren jártam ekkor, nagyon ideges lettem mert mikor előtte telefonáltam azt mondták mindig 3ig vannak.
szóval nem tudom mikor fogok tudni megint eljutni a BMC-be mert már a nagyon sokadik napon/47./ vagyok és ha nem kapok gyógyszert magától nem fog megjönni.
hogy mikor lesz a következő inszemem azt meg végképp nem tudom....
de azért sikerült egy jó hír is.. tegnap megkaptam a diplomámat....

jó 7végét nektek, mindenkinek sok türelmet a BMC-ben és a babásodóknak sok pihenést kívánok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Gratulálok a diplomádhoz. Próbáld meg a mensihozó gyógyszert sima nőgyógyásznál feliratni, ehhez nem kell a meddőségis doki, csak majd ha mész akkor tudjon róla, hogy gyógyszerrel jött meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Rózsa!
Az elevittel én is így jártam, mint te, aztán kipróbáltam a Bére Gravidát, na az sem a legjobb ezen a téren!!!
Bár, ha sok rostosat eszel mellé, nem olyan vészes, mint az Elevit.

Most van egy új termék, Femibion 800 a neve, állítólag azzal semmilyen ilyenféle gond nem akad!!

Kakti!
Küldök egy kis ++++++ energiát, ne add fel!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

rózsa: Én most eurovitből szedem a kismamás vitamint, meg mellé vettem folsavat. Nincs tőle szorulásom, bár nekem a gravidától sem volt. Nem tudom, melyik a legjobb.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó Reggelt Mindenkinek! :D

Vicky:
A laptetőm átadom a nemsokára tesztelőknek. Vigyááázz! Ééééés... domtam! :lol:

Lukácsné:
Bizony jobban jársz, ha saját nődokidhoz mész, mert én 2x is megkaptam már, h. ez meddőségi rendelés és nem nőgyógyászati. El kell különítenünk a kettőt, eleinte nekem is nehéz volt elfogadni, mivel egy cuncust hurcolok magammal :) - minek ehhez két orvos ? - de ez van. A BMC-be kifejezetten csak a meddőségi kezelések és vizsgálatok miatt járunk.

Pá Drágáim!
sajt@

Ó, a lényeg!!! Gratula a diplomádhoz!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Mártianyu: Próbálok privátot küldeni, de valamiért nem akarja a rendszer elküldeni. Nagyon sajnálom, ha félreérthető voltam, nem így gondoltam. A többi a levélben megy, ha végre egyszer hajlandó lesz a rendszer elküldeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.06.07 09:32-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Én a Femibiont szedem. Semmi ilyen tünetet nem okoz. Nem a legolcsóbb, viszont - szakembertől kérdeztem - emellé nem kell plusz folsav, meg ez-az. Én csak az 500mg-os C-vitamint nyomom mellé, de az amúgy sem árt.
(Igaz, a kolléganőm a napokban hívott telefonon, ő is femibiont szed, viszont 5 hét múlva szül. És azt mondja, az a fajtája [a Femibion 400], amit a terhesség 12. hetétől kell szedni, még drágább. De ha egyszer jó, akkor jó!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Én is a Femibion 800-at kezdtem el és tényleg semmi bajom nincs tőle.
Az Elevittől hányingerem volt és állandóan ettem, a Gravidától hányingerem volt, de a Femibiontól semmi!!!!
És az emésztésemmel sincs gond (eddig még)!!!!

Kép
akire79

Kismamik! Ti meddig szándékoztok terhes vitamint szedni? Végig? Csak mert én félek tőle, hogy túl nagyra növeszti a babát. A 12. hétig biztos, de utána? Még majd megbeszélem a dokimmal, ha már mehetek a sajáthoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné!
Óriási gratula a diplomához! Írigyellek, nekem jövő nyáron lesz az államvizsga!

Kép
akire79

Bocsi a nem kismamáktól, azt hiszem ez a kérdés inkább a másik fórumba való.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Én is úgy tudtam, hogy nagyon megnőnek tőle a babák, de a barátnőm azt mondta, hgy ő szedte végig és nem lett a kisfia óriás, hanem teljesen normál súlyú!
Szerintem ezt is orvosa válogatja én már voltam olyan dokinál, aki ellenzett minden vitamint és azt mondta, hogy csak a gyógyszergyáraknak jó és volt olyan, aki pedig támogatta, mert a mostani mesterséges zöldségekből, gyümölcsökből nem tud elegendő vitamin jutni a szervezetbe!
Hát köszi.... Honnan tudjam kinek van igaza!

Én sem vagyok vitamin párti, de folsavat, vasat és C-vitamint eddig is szedtem. Ez mind megvan a Femibionban, így legalább csak 1 félét kell szednem!

Kép
akire79

Sziasztok!

Elég sok ilyen egészség/wellness újságokat olvasok és abban tényleg benne volt, hogy ezek a mai gyümölcsök/zöldségek közel nem tartalmaznak annyi vitamint stb mint régen.
A femibiont szedem én is, de semmi mellékhatást nem fedeztem fel eddig, az esti kajálhatnékon kívül.
Gondolom azért kell váltani a 12.hét után a másik azt hiszem 400-asra mert abban már olyan összetevők vannak, amik már csak onnantól szükségesek.

Kakti!
Drukkolok nagyon jövő hétre!
Ne add fel még, én is azt hittem, hogy a fenébe a pozitív hozzáállással, nem csinál az semmit, de rájöttem, hogy igenis számít. Akkor ezek szerint majd csinálsz tesztet?

Lugi!
Az elsőt megkaptam, válaszoltam, de utána már nem jött privid. Elkallódott az éterben? :roll: Hétfőre ++++++++++++ ügyes legyél :wink:

Lukacsne!
Gratulálok a diplomához, most már csak a babára kell koncentrálnod :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

SZiasztok!

én csak javasolni tudom a vitaminokat, az én dokim is azt mondta, hogy nem attól lesz nagyobb egy baba, hogy az anyukája szedi vagy nem... De a babáknak kell a vitamin. A femibilionnál viszont figyeljetek, mert akinek pajzsmirigyproblémája van, az nem szedheti... Én elevitet szedtem, és mivel 36 hét 4 napra született manó, jó volt, mert megfelelő súlyú volt, igaz az utolsó 2-3 hétben már nem minden nap szedtem...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lukácsné! Gratula a diplomához! Szerintem is jó a sima nőgyógyi.

Én is Femibion párti vagyok, mert az Elevit és a Gravida nekem nem jött be.
Nem lesz legközelebb, hogy elküldjem apát, mivel én most ebből a depis inszemből leszek terhes. Punk-tum. :lol: Akár elhiszi apa akár nem. Sajna nem a várakozással van baj, úgy látszik mély depresszióba esett. Sok rossz dolog éri mostanában, tőlem teljesen függetlenül. Próbálkozom, hogy átvészelje. Többet nem igen tehetek. Egyébként nálunk is Ő a türelmesebb, csak most úgy látszik elszakadt a cérna. Pedig Ő is megtesz mindent, pl a kávézajos szobába is gond nélkül megoldotta.

Kakti! Még ne add fel, ott van ellenpéldának Rony. Inkább ne gondolj semmire, mint negatívra. (tudom mondani könnyű, én is csak mondani tudom megvalósítással már vannak gondok) Hülyén hangzik, de az Elfújta a szélben van az, hogy mindig azt mondja a Scarlett, hogy nem gondolok rá majd csak holnap. Szerintem ez néha bejön.

Lugi! Holnapra sok türelmet és +++++. Gondolok rád napközben.

Heni! hogy vagy? mi újság?
tigriske1978

Sziasztok Csajszik!!!

Lugi, szorítok neked holnapra!!!!!

Tigriske: most tuti,hogy összejött nektek is a pocaklakó :D .

Lukácsné: gratulálok!
kiss angyal

Kakti,

ebben a hónapban mindenkeinek sikerülni fog :D :D :D
ÉRZEM :wink:
kiss angyal

kiss angyal! Próféta szóljon belőled! :D
tigriske1978

sziasztok

köszi a gratulációt, valóban most már jöhet a 2.baby.
az a baj hogy a saját dokimhoz 1 hónapos várólista van,
"szóval két szék közül a földre ülhetek..... "
na mindegy majd meglátom mi lesz.

szép hetet mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Akkor keress egy másik nőgyógyit magánba, csak arra hogy a gyógyszert felírja. Biztosan megteszi és van olyan, aki még késő este is rendel.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukacsne, gratula a diplomádhoz!

Rony, jajj, későn figyelmeztettelek, amikor már válaszoltál:)))

Köszönöm a drukkokat holnapra!
lugi

Sziasztok csajok!

Kakti: kerti party, hogy sikerült?

Lukacsne: Gratulálok a diplomához

Lugi: mennek a drukkok holnapra

Tigriske: ti mikor mentek tesztelni?
sztyopane

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ne is mondd! Kipakoltunk, lemostam a kerti székeket, az asztalokat, erre elkezdett cseperegni az eső. Kb. 1/2 2 - 2-től megállás nélkül zuhogott - még fél 8-kor is. Hogy most mi van, azt nem tudom. Ezért aztán behúztuk a grillsütőt a lépcsőházba (ami nyitott), és ott sütöttük meg a cuccot. Aztán bent a lakásban szépen elfogyasztottuk. De sajna nagyon finom volt! :lol: Degeszre zabáltuk magunkat! Ráadásul a diótortám olyan jól sikerült, hogy még lefényképezni sem volt időm! Azt mondták, olyan, mint ha cukiból hozattam volna! Nagyon szép lett! 20-ára csinálnom kell megint (egy esküvőre), azt majd lefotózom nektek! :)

Lukácsné:
Grat a diplomádhoz tőlem is!

Lugi: sok ++++++++++ holnapra!

Böbe: gondolok rátok ezerrel! Majd tájékoztass minket, mi volt a leletösszesítőn! És (ha még előtte benézel ide): készítsd fel Apát, hogy nem lesz gyors menet! Várni kell majd, és várni, és várni! De megéri! Mert így hamarosan belecsaphattok Ti is a lecsóba! :lol:

Rony: szerinted a Femibiontól van a zabálhatnék? Mert én sokszor úgy érzem, felfordulok, ha nem eszem valamit, aztán kaja után - amikor persze kidurranok - belegondolok, hogy nem is voltam igazán éhes! Mondjuk én gyümölcsöt ennék, de nagyon! Nagymamim ma hozott nekem cserkót, hétvégén meg megyünk málnát zabálni anyósomékhoz! Már alig várom!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Nem emlékszem, mit is mondtál a tesztelésről. Csinálsz tesztet vagy megvárod a bmc-set?
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!

Igen, tesztelek, de csak akkor (pénteken) reggel.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sztyopane! Nekem 22-én kell menni tesztelni. Még odébb van, sajna.
tigriske1978

tigriske: Hamar eljön a te + teszted napja is. :D

kakti: Akkor péntek lesz a nagy nap.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Jó reggelt Mindenkinek!

Azt hiszem, be fogok golyózni... Szombatra virradó éjjel 6:15-kor keltem, mert kidobott az ágy. Tegnap 7:00-kor, de a mai éjjel volt a legrosszabb. 3:11-kor voltam kint harmadszor és nem utoljára(!!!) pisilni az éjjel, és azóta csak vergődök, és nem bírtam visszaaludni! Ha ezt az a kis szezámmagnyi izéke csinálja, aki reményeim szerint már bennem növekszik, akkor nagyon össze fogok vele veszni egyszer! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép
Lányok jöttem volna tegnap este is de mire meg irtam hopp elment az áram.
Lugi!
Megy a drukk.
Lukácsné:
Nagy gratula a diplomádhoz.
Böbe:
Nagyon szoritok nektek is hogy ti is haladjatok elöre!!Majd jösz hogy mi ujság van!!
Kakti:
Örülök hogy aránylag jól sikerült a kerti parti jobb lett volna ha nem esik az esö.Hogy vagy? Akkor te is szerettel sütni?Az a lényeg nagyon finom lett minden!!
Lányok hétvégén 2ballagásra kell menni de az a jó hogy egyik délben ebéd a másiknál meg vacsi lesz.Nagyon kiváncsi vagyok már az eredményre.Nagyon vigyázatok kiben biztok meg!!Meg fogadtam vége a jóhiszemüségemnek.Még most sem fizetek a lakok.Ma irok nekik hogy du.elmegyek.Holnap meg ügyvédnek csörgök.ha szép szoval nem adják ide a lakbért és a bánat pénzt ami 200ezzer forint.Ök válalták!!
Csézjang,Sajt,Heni,Akire,és a többiek hogy vagytok?Sziasztok! Kép

Kép
rózsa11

Ja és köszönöm a vitaminokról a véleményeteket!Gravidát sikerült venem.Majd meg láttjuk! Kép

Kép
rózsa11

Sziasztok Csajok!

Végre sikerült felhívnom a BMC-t! :D És képzeljétek csütörtökön megyek UH-ra és akkor megbeszéljük Zeke doktorral, hpogy mikor is lesz a beülti.
Kérdésem lenne, ha ma vagyok a 8 napon, akkor még elkezdhetem a méhpempőt enni vagy már késő lenne? És melyik a legjobb?

Köszi a válaszokat!
Puszi
Ildi

gyoreneildi

sziasztok 8)

Kakti, hátha a pisitúra jó jelent ++++ Örülök, hogy jobb a hozzáállásod

Lugi, ezt te most már nem olvasod, de neked is +++++++++

Tigriske, nekem is 22-én kéne tesztelnem!

Vicky, jó látni ezt a 2csíkos vonalzót itt :lol:

Nálam semmi. Tudom, a pénteki inszem után kissé korai, de megint nem érzek semmit. Még csak egy kicsit se fájdogál a hasam.
kpn

Gyoreneildi! Szerintem nem késő elkezdeni a méhpempőt, én méhpempős mézet eszek, bioboltos üvegeset.

Kpn! Akkor együtt örülhetünk majd.
tigriske1978

kpn: Kinek milyen tünetei vannak, nem egyformák. Nekem mellfeszülés még csak mostanában kezdődik.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Sziasztok!

Holnap megy v.ki BMC-be? Engem elöntött bládiméri, csak későn vettem észre, h. a nacim is olyan lett :oops: Baromira fáj a pocóm, kicsit izgulok, h. mi lesz holnap. Megint elhajt a doki, h. szedjek Metformint (vagy mit?) és halasszuk az inszemet, vagy netán jöhetnek a szurikáták :lol: Annak jobban örülnék... Akkor kezdődhetne végre az inszem stimuja.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

A BMC-t ma elöntötte a víz:) a fsz. en a vécéből ömlött a víz, nem is lehetett hátra menni.

Tigriske, nekem is majdnem fél 2 lett belőle.... és úgy elkeseredtem, hogy nem is pihentem, csak fogtam a cókmókom és lejöttem olvasni. Nagyon rossz lett a spermaeredmény:((((
Bár a doktornő azért biztatott, hogy 1 db is elég, és ne keseredjek el... Mondtam neki, hogy nagyon aranyos, de már elkeseredtem..:)

Rózsa, akkor a hétvégén tuti nem kell főznöd:)

Sajt, gyerünk a Szurikáták udvarházába!

Köszönöm a drukkokat! Én is küldök sokat nektek!!!!!!
lugi

Sajt!

Tudod csak pozitívan, persze, hogy szuri lesz. Csúnya tüszők eltűntek és jöhet az inszem.

Lugi!

Ne izgulj, minden ok lesz. Én is most tudtam meg, hogy nem kell utána feküdni (az elsőnél emlékszel, hogy feküdtünk rendesen, aztán mégsem sikerült). Írtam már, hogy apa nem értette, hogy miért nem fektettek, hát mára már tudom, hogy nem kell feküdni utána. És nem érdekes, ha nem marad bent a cucc, hiszen elég 1-nek ott lenni. Úgyhogy csak +++++. Jó lesz az és lehetünk végre kismamik!
tigriske1978

Sajtocskám!
Pozitivan és jöhetnek a szurik!Nagyon szurkolok neked!És gondolok rád!!!
Lugi!
Ne szomorkodjál igaza van a dokinéninek 1is elég!Csak pozitivan semmi negativ ne legyen a kisfejedbe :!: :!: OKÉS!
Hát nem kell föznöm meg köttöm a rengeteg csokrot imádom csinálni.Vettem ma tesztet meg nézem reggel mit mutat.

Kép
rózsa11

Sziasztok csajok!

Kakti: a lényeg, hogy a torta és a kaja jól sikerűlt :D :D :D

Sajt: Nekem is rossz volt a vérképem cukorterheléskor és mégis megcsinálták az inszemet, úgy hogy ne izgulj kezdődhet a szurikáta!!!!
sztyopane

Lugi: ne izgulj ott van az az 1-2 ami kell, mikor kell menned tesztelni?

Tigriske, Kpn: megvárjátok 22.-ét? Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!

Gyoreneildi: Neked inszem vagy lombik lesz?
sztyopane

sztyopane:
Neked mikor volt inszemed?És mikor tesztelsz?

Kép
rózsa11

Rózsa

én most várakozó állásponton vagyok, várom bládit :D
sztyopane

Lugi!

Negatív gondolatok husss! Csak +++++++! Küldöm a babaragacsokat, ja és jó randizást a fiúknak, lányoknak!

Rózsa!
Remélem holnap + lesz a teszt! Küldöm Neked is a drukkjaimat és a ragacsokat!!!

Sajt!
Ciszták lemondtak! De ha még nem akkor mondjanak le!!!! Ja és szurizni fogsz és érzem!

Sztyopane!
Lombikból maradt fagyasztot petikém és azért fogom menni, remélem már jövőhéten visszakapom őket.

Tigriske!
Köszönöm a válszodat, már kapkodom is, hogy csütörtökön szép legyen a mnyh.-ám!

Most annyira érzem, hogy sikerülni fog! De ha nem akkor is van még fagyasztott ovisom és akkor majd megyünk, de remélem azokért majd csak akkor megyünk ha tesóért szeretnénk menni.

Akinek még nem gratuláltam és mostanábban lett kismami, nekik kívánok felhőtlen babavárást és jó pocinövesztést! Remélem hamarosan követünk benneteket!

Puszi

gyoreneildi

Rózsa :

És ti most hol tartotok? :oops: Nem emlékszem Bocsi! Tesztelés előtt vagy?
sztyopane

Rózsa:

most olvastam Gyoreneildinél ,hogy holnap mentek tesztelni :D :D :D

mennek a drukkok és holnap várunk a beszámolóval
:lol:
sztyopane

sztyopane

rózsa csak 15-én megy tesztelni, rajta van a vonalzóján, most lejár az X napja és elvileg már lehet pozitív a tesztje.

Rózsa
szoritok neked a baby-hez, de ha holnap nem lesz +, attól még ne add fel mert lehet az még +++++++, mint Rony-nak.

Sajt
jelentkezz holnap hogy mit mondott a dokid.

én majd holnap telefonálok a dokimnak, hogy mit csináljak és majd jelentkezek.

most megyek mert 2láda cseresznye akar velem randizni, hogy csináljak belőlük befőttet.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

:oops: :oops: :oops: A vonalzót kihagytam, pedig mindig nézem (ezek szerint nem)

De a drukkok mennek holnapra
sztyopane

Lukacsne :
Köszönöm a helyre igazítást
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: