Sziasztok novemberi anyukák!
Előkerültem én is, Katicának köszönöm a privit, nagyon jól esett! A talira sajnos nem tudunk menni, mert azon a hétvégén nem leszünk itthon. Remélem azért jól sikerül, a következőre talán mi is ott leszünk;-)
Megpróbálok újra csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok, de nem tudok visszaolvasni mindent, szóval ezer bocs, ha olyasmit kérdezek, amiről már esett szó (lőjetek le nyugodtan

)
Angyalka: annyira jó, hogy belinkelted azt a cikket az alvásról! Nekem is hasonló problémáim vannak, Noel sokáig végig aludta az éjszakákat, mostanában viszont akár 5x is felkel és kéri a cicit. Mindenhol azt olvasni, hogy az anyukák vissza tudják altatni a babákat simogatással, esetleg cumival. Nálunk ez abszolút nem működik. Sőt, ha nem kap cicit, ordítani kezd, és nem tudom megnyugtatni. Ha viszont kiveszem a kiságyból, cicire teszem, kb 5-10 perc alatt visszaalszik. Igazából nem is rólam van szó, hogy nem tudok aludni, hanem arról, hogy azt hittem ezzel egy rossz szokásnak adok teret. Vagyis sejtettem, hogy az ő esetében ez az egyetlen helyes dolog, és nem kell “megnevelnem”, mindenesetre tényleg köszi a cikket, nekem sokat segített rendezni magamban ezt a dolgot
Minden elismerésem a tiéd, hogy egyedül neveled a gyerekeidet! És a kisbetűs részt olvasva, azt hiszem én is ezt tenném. Aki nem kíváncsi a gyerekeire ennyi ideig, az nem igazán érdemli meg, hogy “beugorhasson” . Nővérem kisbabája 1 hónapos volt, amikor hazaköltöztek, a kedves “apuka” nem is jelentkezett azóta (a baba azóta felcseperedett, és 14 évesen semmit sem tud az igazi apjáról, mit több, hallani sem akar róla). Amúgy téged hogy érintett? Gondolom azért nem volt egyszerű döntés nem beendedni őt.
Dalmi: Pannád csudaédes (azért a fotókat mindig megkukkantottam), az éjszakáinkról fent írtam Angyalkának, szóval mi is a sokat ébredősök klubjába tartozunk. De jó, mi is szeretnénk menni állatkertbe! Jövő héten megyünk is, addig remélem megérkezik az új babakocsink
Kri: gratula a fogacskához!
Évi: hát anyósod nem lehet egyszerű eset (bár az enyém sem az

) Noel is cseresznyézett, majd küldök képet róla
Honey: de jó “látni” téged!!! Olvastam a problémádról, nagyon sajnálom

Szerintem mindenképpen próbáljátok megbeszélni. Nem lehet, hogy a gyerekek miatt nem marad a párodra elég időd? Valaki írta, hogy a kevesebb szex mögött ezer ok állhat: pl. valami miatt neheztel rád, ilyesmi. Ezt kéne kideríteni. Remélem megoldódnak a problémák
Bettike édes kis husis
Reni: szia, édes a kicsid nagyon! Persze, hogy emlékszünk rád!!!
Kata, Reni: annyira drágák így együtt a babák! Biztos jó volt a mini baba-mama tali!
Klarissza: jó a szopis sztori, jót nevettem!
Kevinnek BOLDOG NÉVNAPOT!