A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Angyalka :D :lol: :D :lol: :D :lol:
olyan jó, hogy jelentkeztél!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ancsa, Te is írj légyszi vagy küldj telefonszámot privibe, aggódok mi van Veled?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Visszaolvastam kicsit.
Judit!Örülök,hogy örültök!Remélem,hogy minden a terveitek szerint alakul!
Csuri!Gyönyörűek a lányzóid!!!Minden elismerésem a Tiétek!Az a torta...nekemiiiiis!!! :P :lol:
Évi!Nem hinném,hogy fosianyuka lennél. :D Csak ráérősen vezeted be a gasztronómiába. :wink:
Ááá valamit biztos elfelejtettem.
Na,de viszont ezt nem hagyhatom ki.Akit nem érdekel ugorja :wink: !
1 év,4és fél hónap után apuka előkerült!!!Jött ma minden bejelentés nélkül,hogy elvinné a gyerekeket ünnepelni valamerre. :shock: Réka szerencsére éppen előtte aludt el nem sokkal,Áron meg "haverozott".Próbáltam kipuhatolni,mire ez a nagy fellángolás,de nem sok sikerrel.Negyed óra után fogta magát és elment.Belegondoltam,hogy mi van ha mindkét gyerek itt éri.Réka azt sem tudja ki,Áron meg már elfelejtette.Mire mindketten rájönnének,hogy ki is ez az ember,és örülnének,hogy van apjuk,addigra megint szépen lelép majd?Én meg megint magyarázhatom,csak mostmár mindkettőnek,hogy apa szereti őket,csak sok a dolga nem tud jönni.Ezt mindaddig,míg nagyobbak nem lesznek,és megértik mi történt és történik.Ezek után kiváncsi leszek,élni fog-e az eddig be nem tartott láthatással.
Ja és ne értsétek félre,nem akarom tiltani tőle a gyerekeinket!,csak félek,hogy csalódást okoz nekik is.Hát ennyi lett volna.

További eső és szélmentes,napsütéses ünnepet kívánok Nektek!
angyalka007

Há-há!
Megvan mit felejtettem el!
Évi!Szerintem,míg nem te nyomkodod a fülét és akkor sír,addig nincs gond.Most fedezte fel,hogy olyan is van neki. :wink: :lol:
Mostmár tényleg elég belőlem!Alszom egyet a mai napra. :roll:
Jó éjt mindenkinek!
angyalka007

Az okot lehet tudni miért lépett le? Ha nem akarsz ne írj róla, de legtöbbször másik hölgy a ludas...kisgyerekes apukákat könnyen el lehet hódítani, mert megváltoztak otthon a körülmények...anya a 9 hónap alatt nem is nézett már ki olyan jól, nem minden pasi szeret bele várandós feleségébe akarom mondani sokan akkor ábrándulnak ki. Várandósan nem biztos, hogy minden nő szereti a sexet a pasiknak pedig ekörül forog a világ...na meg egy újszülöttel vannak tennivalók bőven, apa kicsit háttérbe szorul.
Na és tisztelet a kivételnek, de a legtöbb pasi önző és nem tudja elfogadni, ha nem körülötte forog a világ!
Nem beszélgettél el vele, hogy most ő mi a francot mondott volna a gyerekeknek, hogy hol volt, hol nem volt mint a mesébe?

De azért ez elég vicces vagy inkább szánalmas, majd nem másfél év után eszébe jutott, hogy ma gyereknap van :twisted:
A szülei, mint nagyszülők tartják a kapcsolatot a gyerekekkel?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Gyors bekuuk. Újabb foggal lettünk gazdagabbak, és 2 nyűgös éjszakán vagyunk túl. Ez a 3. fogunk. :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Angyalka, nem alszik egy ágyban velünk, csak egy szobában, de az sem sokáig lesz, mert leválasztjuk a szobáját! Itt Tamásiban csak 2x kelt fel éjjel, viszont csak 10-től reggel 6-ig aludt. HIhetetlen számomra, hogy elég neki 8 óra alvás. Nappal meg de fél óra, du fél óra. :shock:
Basszus a gyerekek apja nem semmi. Nem kiabáltad le a haját? Felháborító, hogy így szórakozna a gyerekei érzékeny kis lelkivilágával. Tényleg jobb is, ha nem voltak otthon a gyerekek. Negyed óra alatt feladta? Ha komolyan gondolta volna a kapcsolat újra felvételt, várhatott volna még rájuk, vagy valami. Meg esetleg veled is beszélhetett volna róluk. Tök durva! Nem értem az ilyen embereket.

Kri, gratula a fogacskához. Fennt jött ki?

Évi, sztem is csak felfedezte ezt a testrészét... :) HOrdozóval járkálunk időnként, csak sokat mocorog benne, ki akar fordulni belőle. :)

Kép
Kép
dalminha

KLarissza, még nem adtam neki a mi kajánkból, de jóllakik a szopi + bébikajával, mert szinte mindig jön vissza neki, és rázza a fejét ha elég neki. Többet nem akarok belediktálni, csak amíg jólesik neki.
Ditta, akkor a mi manóink ilyen rossz alvók csak?
Kincsőanyu, Panna sztem élvezte az állatkertet, csak nézte a közeli állatokat, pl őzikéket, kismajmokat, az akvárium nagyon érdekelte (otthon is van)
Csuri, csak kérdezgettelek, de nem is írtam, hogy
Annának nagyon boldog 3. szülinapot kívánok!!!

Kép
Kép
dalminha

Dalmi bocsi lehet kissé félreérthető voltam arra gondoltam csak, hogy ha nem anyatejet adok Mátyásnak, hanem mást bébikaja vagy hasonló akkor sokkal tovább alszik délután mintha csak tejet kapna. Gondolom szilárdabb kaja jobban lakatja.

Angyalka beengedted :?: én be se eresztettem volna!!! Ilyen lelépés után nyugodt szívvel lehetsz apaellenes! Nem hiszem, hogy érdemelnek még egy esélyt. Enyimek apja kéthetente jön és elviszi őket pár órára. Általában 9-re ígéri, de még sosem jött 11 -nél előbb. Nagyobbik fiam már így kérdezi:
- apa mit mondott hányra jön?
- 9
- ja akkor még játszok úgysem ér ide 11-nél előbb.
Ja és elég rosszul látok nagyítóval kellett kibetűzni :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Bocsi ,h nem írok,de időhiányban szenvedek.

Évi!

Aranyos vagy h aggódsz,írtam is privit,mikor utoljára írtam,de most láttam h nem ment el :twisted:

holnap lesz időm délelőtt és mesélek.lehet h rendeződnek a dolgok,csak lassan.emberem itthon van.na de majd holnap,mert most itt van és nem szereti ha kiteregetem a szennyest

Jó éjt nektek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey
sokat gondoltam Rátok! Szorítok h. rendeződjetek. Nem jelölsz vissza iwiwen? :wink:

Dalma
köszi vagyok én, olvasóban. Csajom megbolondult, nem hajlandó csak cicivel a szájában aludni, ahogy leveszem ébred és visít. :twisted: így napközben nem érek ide, este meg annyit termeltek, h. mire mukkanék már minden lerágott csont. :lol: Alvások miatt ölelés Neked. Szegény. Talira gyertek már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nagggyon szép gyerekeket láttam sorban!

Csuri
Jó buli lehetett. Isten éltesse! A csákós képek nagyon tutik! -sapkával és anélkül is.

Anya
Á nem csak vicc volt a kubaiság. 8) írok privit a taliról azoknak akik mostanában nem érnek ide, ok.?

Klarissza
a cici.hu-n nagyon röhögtem! :lol: :lol: :lol: :lol: nem elveszett a gyerek, na! :wink:

ja, és nekem is fogatlan a ragadozóm!

Kép
katica_75

Ancsa! :D de jóóóóóóóóóóóóó!

Kri, fogacskákhoz gratula, a nyügis éjszakák :cry:

Dalma, 10-6-ig szerintem nem rossz, Pannának most kevesebb pihi is elég biztos fél, hogy lemarad valamiről.
Lilla is olyan tájt ébred és közöttünk kajával visszaalszik.

El is felejtettem írni, hogy szombaton mikor elmentem hajnalban apa maradt Lillával és 8-ra jött édesanyám, mert apa ment dolgozni, de már nekem este szólt, hogy holnap lehet jön az anyja :twisted:
Anyumnak már nem szóltam, mert késő volt, de nem is ez a lényeg szombaton fél 1.kor megjelent anyós a barátnőjével látogatóba, mint valami vendég... anyukám olyan szinten lefáradt, azt mondta kislányom minden elismerésem nektek ez a nő nem teljesen százas. Totál kiakasztotta a viselkedésével, pedig nekem egy birka türelmű, jó alkalmazkodó, kedves anyukám van, de ez már neki is sok volt.
Mondta is a páromnak, hogy legközelebb akkor jöjjön anyud, ha Te is itthon vagy :roll:

Lilla ma már nem volt zizi, igaz délután elmentünk cseresznyézni - Ő a levelet szedte, neki az tetszik. Szóval ma már volt program és az idő is jó volt délután.

Bocsi, már megint sokat írtam!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Gyorsan írok,amíg alszanak a gyerekek.
Szóval....

Évi!
pont most írtál erről a témáról.ami minket érint,mármint,h a várandósság,szex,anya nem kívánja úgy mint előtte és h nem a pasik körül forog a világ.
igen ez az esetek többségében így van,hát nálunk pont fordítva!!!!
Én pl.a terhesség alatt is úgy kívántam,mint előtte.és hozzá kell tenni h nálunk még 1 évvel ezelőtt is volt h napi szinten 3szor!!!!mondjuk akkor még a férjem volt a kezdeményezőbb,de én sem bántam :oops:
ehhez képest mikor elkezdett nőni a pocakom,a férjem egyre kevesebbet kívánta a szexet.én ezt betudtam a terhességnek,és gondoltam majd ha megszülök,minden visszaáll.hát nem.én csak vártam,és vártam.nem hagytam el magam.próbáltam csinos lenni,vettem új ruhákat,és ma már csak 2 kiló van rajtam (a terhesség előtti súlyomhoz képest).de nem akar ígyse szexelni,azaz ritkán,kb 2hetente.én ezt nem értem,és vele nem lehet beszélni,mert azt mondta neki ez a természetes most,és hagyjam békén.közben ha sétálunk,v kocsival megyünk valahova,minde lányt,nőt úgy megnéz,h attól tartok szemtengelyferdülése lesz,és ezt mindazt úgy h ott vagyok mellette. a netről olyan képeket töltött le,h a belem kifordul,pedig nem vagyok prűd.töröltem a gépről,erre a telefonjára mentette le őket.nekem ez rosszul esik.h itt van neki egy csinos feleség de ő mégis másokat kukkol.és mostanában olyan hangnemet engedett meg magának h a fülem ketté állt.Pl Ha megkérdeztem hol van,akkor azt mondta valahol,és mikor mondtam magyarázza ezt meg akkor azt mondta nekem nem magyarázkodik,és h Fogd be a pofádat,takarodj stb.ennél azt mondtam h na akkor most te takarodsz,ez ugyanis az én lakásom,és itt így nem beszélnek velem.erre összepakoltam pár napi cuccát és elzavartam.mondtam gondolkodjon a kapcsolatunkról,mert ha ezt folytatja nem lesz jó vége.aztán hazajött h ő csak engem szeret,és nem kockáztatná h a lányát ne lássa,és h csak én vagyok neki stb.
hát itt tartunk.nem tudom higyjek-e neki.én nagyon szeretem őt,de lassan kiöl belőlem minden szeretetet.és én higyjétek el nem akarok napi 3szor szexelni,nekem elég lenne a heti 1-2,ha azt látnám,h ő is akarja és kívánja,és nem csak az lenne,na fordulj oldalra,1perc és kész.én szeretkezni szeretnék,nem d...ni.! :oops:
vagy mondjátok meg Ti h látjátok ezt.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica!

Már rég visszajelöltelek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

És néhány fotó
A keze,mint Popej-nek :lol:
Kép

Mostanában így alszik
Kép
És így kel
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey - Ancsa:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
Vendég

Majd jövök még késöbb csak Jenni elég zizi már így kora reggel és itt vergődik a kezemben , ha elaludt jövök.
Vendég

Hello!

Hát Honey nem egyszerű az te életed sem. A baj azzal van, hogy amit a felnőttektől látnak, hallanak a gyerekek olyaná válnak ők is. Nálunk apukával szoktunk viccelődni én pampogok (mondom a magamét :lol: ) Ő pedig a kezével kacsacsőrt csinál és tátogatja. Na a múltkor a gyerekem ugyanezt csinálta akkor szóltam apának, ez nem jó játék a gyerek ne úgy viselkedjen már az anyjával ahogy nem kellene. A volt férjemtől akkor váltak el az útjaink amikor odáig fajultak a dolgok, hogy azt állította, hogy biztos megb.... -tam magam valakivel azért nem akarok vele lefeküdni. Ez már csak utolsó csepp volt a pohárban. Velem aztán senki ne beszéljen így! Szerencsére mi anyák úgy vagyunk kódolva, hogy tudunk férfi nélkül csak a gyerekeinkre gondolva élni. Nem úgy mint a férfiak. Szerintem ez alaposan meg kell beszéljétek kinek mi az igénye és abból nem engedni! Párkapcsolat, csúnya beszéd, csajok nézegetése.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!
Ezer éve nem voltaam. Bocsi. De jó az indok!!!! Végre beköltöztünk!!!!!! Csak most lett net. Igyekszem jönni. Látom mindenki szépen növekszik. Igyekszem viissszaolvasni!

Rólunk röviden: Lacika 9 kg. Mindent eszik. Már 6 foga van. És a 80-as ruhákat tapossuk. Gyönyörűen ül és izeg mozog, de még nem indult meg a kúszás.

Honey, Betti cuki!!!

Kép
Kép
gabi82

Évi:az tulzás hogy nyomatom a husit Kevinnek.Ugya adtam neki hogy gyümivel.de sokat szopizik csak napi egyszer kap mást.

Honmey:tekjesen igazad van.Remélem rendeződnek a dolgok.Probáljátok megbeszélni .

[color=red]Honey Ancsa: nagyon sok boldog névnapot kivánunk!!!!!![/color]

000kata

Honey:nagyon édes és gyünyörű a lánykád.nem rakod még lejebb a kiságyat?

000kata

Köszönöm szépen lányok!

Kata!
De-de a héten lejjebb rakjuk,mert az ördög nem alszik!

Megbeszélni sajnos nem nagyon lehet vele az ilyen dolgokat,mert olyan mintha előttem is szégyenlős lenne.mikor észrevettem miket tölt le a netről,akkor is szégyelte magát,ami elsősorban abban nyilvánul meg,h még őőőő besértődik,duzzog és elvárja h én engeszteljem.amit idáig meg is csináltam.most már nem.lesz..rom.ha neki más nők jobban tetszenek,menjen.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera!

Tényleg!Ő is egy kis Popej!most nem tudom Betti hány kiló,mert 7 hósan nem vittem tanácsadásra,de 6 hósan volt 8kiló.de nem semmi 5hósan a 9kiló :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera:szép a kisfiad :lol: szép súllya van de az a jó szerintem :lol:

000kata

Évi: Kevin csak a gyümiket eszi meg vagy ami gyümivel van azért adom a husisat.A zöldségeket nem eszi
:cry:

000kata

Bocsi hogy részletekbe irok csak Kevin nem hagy írni :lol: :lol: :lol:

Anya: nem megy a vonalzom :cry:

000kata

Na most jó :lol:

000kata

Honey és azt megkérdezted már, hogy mit lát ezekben mi kelti fel ennyire az érdeklődését? Azt írtad gyomorforgatókat tölt le esetleg, mint a dedóban kérkedik a haverjai előtt? A kozmetikusom férje pont ezt csinálta akkor hagyta abba, amikor egy közeli haverja mondta neki, hogy nem normális, menjen pszichológushoz ha ez neki tetszik! Na azóta nem töltöget vagy legalábbis nekünk már nem mutogatja!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

000kata

Ancsa, boldog névnapot kívánok! Örülök, hogy ember meglett. Csak megjön az esze. De tényleg ne hagyd magad. A sex kérdés majd idővel oldódik (nálunk sem az igazi :) ), de a csúnyán beszédet ne hagyd. Képzeld, én is találtam egyszer a gépünkön letöltést, aztán kiderült, hogy a keresztfiunk volt az, aki ilyent nézett a laptopomon. :)
Katica, örülök hogy vagy! Köszi a virtuális ölelést!

Kép
Kép
dalminha

A nálunk sem az igazi után nem :) -t, hanem :( -t akartam írni

Kép
Kép
dalminha

BOLDOG NÉVNAPOT ANCSA !
Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Jó rég jártam erre.Remélem mindenki jól van.Mi jól vagyunk bár én eléggé megvagyok fázva,de már jobb kicsit.Remélem emlékeztek még rám azért :D :) Nagyon édesek a babák :D Szép nagy már mindenki :D Nekem sajna nem nagyon van időm gép előtt ülni Krisztián nem nagyon engedi.Ha párom itthon van akkor meg csinálom a dolgom.Azért megpróbálok újra vissza csatlakozni.Már Krisznek is van fogacskája igaz ez még csak az első :D Már szépen tudunk űlni kitámasztva.Meg már négykézláb mászik :D És 2napja elkezdte gyakorolni a felülést is :D

Teszek fel pár friss képet róla :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

7500gramm és 70cm.

Mindenkinek további szép napot kívánunk!
Reni és Krisz

Kép
Kép
reni_24

Voltak nállunk Reniék és ezek nállunk készültek,olyan édesek:

Kép

Kép

Kép

Kép

000kata

Nagyon édesek az biztos :D Két rosszcsont :lol:

Kép
Kép
reni_24

Honey, Betti szuperaranyos! :)
Kata, Reni, nagyon édi a két kissrác! Látom egy húron pendülnek! :)

Kép
Kép
dalminha

Ancsa, értem totál a problémádat, de az internetről való letöltögetés és más nők nézegetése tudom, hogy rosszul esik, de a pasik már csak ilyenek :( és ez nem jelenti azt, hogy nem szeret!!!
Más szemmel nézi azokat a nőket és másként Téged. Te a gyermeke anyja vagy a NŐ akit tisztel, szeret és becsül!
Engem inkább az eltűnése aggasztana, hogy hol járt, mert az már nem egyértelmű.
Te ismered, hogy ki az akinél meghúzhatja magát, de ha nem akar erről beszélni, ne forszírozd, mert azzal csak még jobban tönkreteszed a házasságot.
Próbáljátok meg "tiszta lappal " folytatni, rendbe hozni a kapcsolatot.
Valamilyen szinten ilyenkor nyeregbe érzik magukat a fiúk, amikor pici a gyerek, mert meg van kötve a kezünk, nem lehet csak úgy ekkora babáktól jönni-menni...van amikor ezt ki is használják.
Nem beszélve arról, hogy mennyi változáson ment keresztül a család a babavárástól a mai napig.
A barátait is Te ismered, azt is Te tudod mennyire befolyásolható, sokszor a barátok viszik félre az apukákat, olyanokra gondolok akik nem rendezett kapcsolatban élnek csak tingi-lingiznek :roll:

A szex témával kapcsolatban az a véleményem, ha egy kapcsolatban ez nem működik, akkor le lehet húzni a rolót, mert akkor csak feszültségek vannak és semmi nem jó, de ezt nem lehet számokkal mérni, hogy heti vagy napi...van amikor tényleg ritkábban igényli a férfi és a nő már kombinál :shock: pedig leki probléma is állhat a háttérbe!
Barátnőméknél amikor ilyen jellegű gondok voltak elmentek pár alkalommal pszichológushoz ( párterapeuta ) és együtt meg külön-külön is kibeszélhették a problémájukat.

Amennyire ismerlek- egy pár privi és innen az oldalról- én okos nőnek tartalak és meg fogod oldani a kialakult helyzetet úgy ahogy Neked és a gyerekeknek a legjobb!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hello!

Ditta neked akartam mesélni a rányitásról. Ákoska nyitott ránk egyszer meg is kérdezte mit csinálunk, mondom bírkózunk (még jó hogy én voltam felül így hihetőbb volt) erre - Én is!. Nem te most alszol oké? anya elkísér! Szerencsére a meztelenségemen nem lepődött meg, mert szoktam így mutatkozni előttük, sőt még együtt fürcsizni is szoktam velük. Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel a kérdéssel, de nálunk nagyon bevállt.

Még egy sztori: 2 hete begyulladt a mellem, mert Mátyásom nem nagyon evett egyik nap. Lázas is lettem és nagyon fájt. Drága Ákosom felajánlotta, hogy ha gondolom Ő kiszopizza, hogy anyának ne fájjon! :lol: Megköszöntem neki felajánlkozását, de kis mosoly kíséretében hárítottam. Alig vártam, hogy kimenjen a szobából és kinevethessem magam. 3 évesen még csak-csak na, de 8 évesen? :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:Nagyon jok a sztorik :lol: és a szopis hát nagyon édes :lol:

Dalma:köszönjük :lol:

[color=red]Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok Kevinkémnek!!!!Ma van az első névnapja[/color] :lol:

000kata

hahó

olvasok ám csak irni sosincs időm:(

honey: remélem sikerül rendbehozni a dolgokat!

kevin babának boldog névnapot!!!!!

minden baba nagyon édes ás gyönyörű:):)

tulvagyunk a 3nap almaleven ma volt első pürénap. először nézett rám h mit akarok de amugy szivesen eszik:)

viszont az almareszelővel nem vagyok megelégedve sztem tul darabosra csinálja! v az már ugy jó? a bolti pürék nem darabosak :roll: kicsit még áttörtem szürőn is inkább... félek ha félrenyeli nem fullad meg? :roll:

azt szeretném még kérdezni h ha mondjuk allergiás vmi gyümire v zöldségre azt mikor és honnan tudom? most nem arra gondolok h befullad v ekcéma az nyilvánvaló de pl emésztési gondook... olyan csunya zöldes nyálkás kakija van/volt. almalé után 2 nap meg mint az ecet olyan büdi is.. az normális?

köszi előre is most mennem kell hátha tudok este jönni és reagálni többet..

andy

Kép
andy30

Andy a gyümi allergiák ált. csalánnal és hasmenéssel járnak ekcéma később alakul ki. Ha zöldes és büdi és nyálkás előfordulhat, hogy nem tudja még annyira megemészteni ami újat kapott, ez azért 3-4 nap után rendeződik, de megmutizhatod a dokidnak is megnyugtatás képpen.

Kevinke sok boldog névnapot!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok novemberi anyukák!

Előkerültem én is, Katicának köszönöm a privit, nagyon jól esett! A talira sajnos nem tudunk menni, mert azon a hétvégén nem leszünk itthon. Remélem azért jól sikerül, a következőre talán mi is ott leszünk;-)

Megpróbálok újra csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok, de nem tudok visszaolvasni mindent, szóval ezer bocs, ha olyasmit kérdezek, amiről már esett szó (lőjetek le nyugodtan :D )

Angyalka
: annyira jó, hogy belinkelted azt a cikket az alvásról! Nekem is hasonló problémáim vannak, Noel sokáig végig aludta az éjszakákat, mostanában viszont akár 5x is felkel és kéri a cicit. Mindenhol azt olvasni, hogy az anyukák vissza tudják altatni a babákat simogatással, esetleg cumival. Nálunk ez abszolút nem működik. Sőt, ha nem kap cicit, ordítani kezd, és nem tudom megnyugtatni. Ha viszont kiveszem a kiságyból, cicire teszem, kb 5-10 perc alatt visszaalszik. Igazából nem is rólam van szó, hogy nem tudok aludni, hanem arról, hogy azt hittem ezzel egy rossz szokásnak adok teret. Vagyis sejtettem, hogy az ő esetében ez az egyetlen helyes dolog, és nem kell “megnevelnem”, mindenesetre tényleg köszi a cikket, nekem sokat segített rendezni magamban ezt a dolgot :-)

Minden elismerésem a tiéd, hogy egyedül neveled a gyerekeidet! És a kisbetűs részt olvasva, azt hiszem én is ezt tenném. Aki nem kíváncsi a gyerekeire ennyi ideig, az nem igazán érdemli meg, hogy “beugorhasson” . Nővérem kisbabája 1 hónapos volt, amikor hazaköltöztek, a kedves “apuka” nem is jelentkezett azóta (a baba azóta felcseperedett, és 14 évesen semmit sem tud az igazi apjáról, mit több, hallani sem akar róla). Amúgy téged hogy érintett? Gondolom azért nem volt egyszerű döntés nem beendedni őt.

Dalmi:
Pannád csudaédes (azért a fotókat mindig megkukkantottam), az éjszakáinkról fent írtam Angyalkának, szóval mi is a sokat ébredősök klubjába tartozunk. De jó, mi is szeretnénk menni állatkertbe! Jövő héten megyünk is, addig remélem megérkezik az új babakocsink :-)

Kri:
gratula a fogacskához!

Évi: hát anyósod nem lehet egyszerű eset (bár az enyém sem az :lol: ) Noel is cseresznyézett, majd küldök képet róla :D

Honey:
de jó “látni” téged!!! Olvastam a problémádról, nagyon sajnálom :( Szerintem mindenképpen próbáljátok megbeszélni. Nem lehet, hogy a gyerekek miatt nem marad a párodra elég időd? Valaki írta, hogy a kevesebb szex mögött ezer ok állhat: pl. valami miatt neheztel rád, ilyesmi. Ezt kéne kideríteni. Remélem megoldódnak a problémák

Bettike édes kis husis :-)

Reni:
szia, édes a kicsid nagyon! Persze, hogy emlékszünk rád!!!

Kata, Reni: annyira drágák így együtt a babák! Biztos jó volt a mini baba-mama tali! ;)

Klarissza:
jó a szopis sztori, jót nevettem! :-)

Kevinnek BOLDOG NÉVNAPOT! :-)

Judit
Kép
sonny

Kata, Reni csudi helyesek a kiskópék!!!

Kevinnek Boldog 1. Névanapot :D

Klarissza! jó a birkózós sztori, a cici Ákoskáddal :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy! almareszelőn nem lehet darabos, az igazi almareszelőre gondolok! Attól jobban sztem az almát nem kell pépesíteni.
Én már nem is mixelek, mert elég ha villával összetöröm kell, hogy szokja, mert később a darabosnál nagyon megszenvedtek :roll:
Vasárnap a csirkemellet is keresztirányba késsel vágtam szét és megette, ezektől nem fulladhat meg, ne aggódj!

Allergiára Klarissza leírta az okosságot :D

Voltunk ma mázsálni a védőnéninél 7,7 kg és 65cm a hosszán kiakadtam, mert 1 hónapja is annyi volt :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Rólunk: Noelnak tegnap bújt ki a 3. fogacskája :) Még nem mászik, de négykézláb halad mint egy kis béka. Amúgy már feltérdel, és félig ülésbe húzza magát, szóval mindenhez csak egy kicsi hiányzik :-) De persze nem sietünk sehova :lol:
A hozzátápit megkezdtük mi is, először 2 hétig, hallani sem akart róla, majd szép lassan eljutottunk, hogy tegnap megevett egy fél üveg alma-sütőtököt. Ma folytatjuk a barátkozást a répával.

Mennem kell, Noel kéret :-)

Judit
Kép
sonny

Pici Kevinnek Boldog Névnapok Kívánunk!!! Puszi az édes pofikájára!!! :lol: :D :lol:

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sonny:Örülök hogy jöttél.Kevin is csak cicire alszik visssza.Hiába simizem csak cici!

Lányok: köszönjük a névnapi köszöntést,átadtam Kevinkémnek. :lol:

Tegnap óta nagyon nyügi szegénykém este 11 ig sirt alig tudtam elaltatni végül kupot adtam,most is nyügös.Néztem a kis innyét és megnyilt neki egy kis helyet akkor biztos ez fájhat neki :cry: remélem hamar kibujik első fogacskánk,rossz nézni ahogy szenved :cry:

Andy:szerintem normális hogy ilyen a kakija,új kajától van Kevinnek is olyan volt először.

000kata

Andy, múltkor Te kérdezted a glutént?
Tegnap reggel a Babavilágba azt mondta egy doki, hogy a gyerekek fejlődéséhez igenis kell a glutén és 6 hós kortól kell adni, elavult már a régi elmélet miszerint korán elkezdett glutén tartalmú ételek lisztérzékenységet okozhatnak :roll:

Dalma, milyen volt az iccaka? Nálunk ment a nyüszi :roll: a számát sem tudom, hányszor kellett mennem Lillához, 5 körül meguntam és behoztam közénk utána nyugi volt 8-ig.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya: Köszönjük :lol: :lol: :lol:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: