Sziasztok!
Minden anitának boldog névnapot kívánok!
szisz: neked pedig utólag is boldog szülinapot!
dodi: A helyzet az, hogy nálunk egy autó egy évnél tovább ritkán van, tehát már volt pár- mégis, így még sosem jártunk, hogy marhára szükség lenne rá, és nem tudunk venni egy normálisat

Persze, ebből is tanultunk
Elképzeltem, amint ülsz egy étterem teraszán, előtted egy üveg borral!

Megnézném az arcokat!
lorca: nem irigyellek a sotes mizériáért

De talán már nem lesz ilyen több, legközelebb csak szülni mehetsz!

Nekem is volt egy kolleganőm, aki nagyon rosszul volt a vastablettától, hónapokig kezelték félre, mire rájöttek, hogy ez a baja

S amikor kiderült, hogy miért van rosszul, egyből sikerült összehozniuk a babát, addig hiába próbálkoztak

Utána meg azért volt rosszul, de legalább nyilvánvaló volt az ok
Nekünk muszáj, hogy legyen autó, mert külvárosban lakunk, nem túl sűrű a tömegközlekedés. Meg kiszámoltuk, ha buszjegyet veszek, sokkal többe kerül elintézni a dolgokat a városban, mintha autóval járok
Natasa nagyon szép kislány!
nyuszi: a keresztszülők jelenlétét én sem értem....

Nekünk még az sem biztos, hogy lesz keesztelés /bár valószínű/, nemhogy kik lesznek a keresztszülők.... az meg, hogy szüléskor hol vannak, talán nem is fog nagyon érdekelni...
bond: jó strapás volt a szombatotok

Mostanában már nem vagyunk olyan kitartóak, mint az elején- sajnos

A pancsolós kép nagyon jó! Aranyosak ketten együtt

Milyen elmélyülten tudnak koncentrálni a játékra!
niki: GRATULÁLOK!

Alexander már most szívtipró!
/én tartottam magam a könnyeimmel, de mikor olvastam a születése történetét, már nem bírtam

Irigyellek benneteket, de tudom, hogy az elmúlt idő nem volt könnyű nektek, megérdemlitek már, hogy boldogan nézegethessétek a kisfiatok, aki nagyon gyönyörű!!

/
heni: úgy látom, ha a gyerek alszik, apa helyettesíti
hendegabi: "Boo: én nem értem, mi bajod a Károllyal? A tavasszal elhalálozott kanmacskánknak is az volt a neve!"

Elég nyomós érv!
marietta: nagyon szivesen megadom a szülésznő elérhetőségét:
Kádárné Lüvi Beatrix, 06-70/4511-248 A szülőszoba látogatáson én az ő csoportjában voltam, akkor szinpatikusnak tűnt, a dokim adta meg a számát. Aztán múlt héten beszélgettünk vele, továbbra is maradt a jó benyomás

Ha szüléskor nincs a kórházban, ha elindulsz, szólj neki, és bejön, meg ha van már NST időpontod, akkor is ott lesz, ha tud

Meg persze a nap bármely percében lehet hívni, ha valami kérdésed van

Ja és kitöltöttük a mindenféle papírokat is, hogy ne akkor kelljen majd bajlódni vele
Engedjétek meg, hogy picit dicsekedjek enyémapával: szombaton első területi versenyén voltunk, és ő lett a harmadik!

Szeptemberben kezdett el kick- boxolni, szerintem nagyon ügyes

Persze, ő nincs megelégedve ennyivel, mert a második hely simán kijárt volna neki, de szerencsétlenül voltak összesorsolva, így maradt a 3. helyezés

Én már akkor is mondtam neki, hogy nagyon jól bírta, pláne amikor az első helyezettel küzdött. A srác 20 kilóval és egy jó fél fejjel volt nála magasabb, meg azért már pár éve nyomja az ipart. De azért meccs végén mondta, hogy néha olyat kapott a páromtól, mintha átment volna rajta a gyorsvonat

Majd edzőmeccseken még ismerkednek egymással
Amúgy a csapattársai nagyon aranyosak voltak, hoztak nekem széket /a meccsek alatt persze nem tudtam a seggemen maradni/, meg aggódtak értem, hogy az izgalomtól nehogy megszüljek ott

Hát nem szültem meg, de másnap éreztem, hogy izomlázam lett a két bicepszemben /a fotózásoktól meg a videózástól/, meg a fenekemben

azt annyira nem értettem, hogy mitől, de talán izgalmamban befeszítettem
Hétvégén aztán elmentünk a szüleimhez, ettünk annyit, mint máskor egy hét alatt, meg elhoztuk a babaholmikat. Kaptunk ágyikót, pihenőszéket, három szatyornyi ruhácskát, még kókuszpólyát is!

Viszont csak a hét végén ejtjük meg a festést, így egyelőre minden marad a kocsiban /tele a csomagtartó/.
Ami megdöbbentett: találkoztam egy ismerősömmel, akinek most 5 hónapos a babája. Nagyon aranyos kiscsaj

Pont olyan, mint kiskorában az anyukája volt

Emlékszem rá, mert olyan 12 évvel fiatalabb nálam. Vele volt egy ismerőse, aki szintén az 5 hónapos babáját tologatta. Ránézésre is fiatal volt, de otthon mondták a szüleim, hogy nemcsak ránézésre fiatal, hanem tényleg csak 15 !!! éves! Basszus, én meg 34 vagyok, és eredetileg 35 körül gondoltam a gyerekvállalást. Nem vagyunk egyformák....