A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

breki76! :)

A szüleid még ott vannak? Azt hittem, hogy csak rövid időre látogatnak meg. El is hiszem, ha most inkább velük lennél, nem pedig velünk. :)

Szép méretek vannak nálatok is. :wink:

lorca! :)

"A nagy hassal hányásnak külön technikája van. Roppant nagy gyakorlatom van benne, kivitelezhető."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? (Amúgy nem muszáj a slóziba küldeni: a mosdóra kényelmesebben rá lehet hajolni, támaszkodni. Vagy az erkély korlátra... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"Következő babánál én szeretnék magamra szavazni. ... Még az is izgi, hogy ki fogja zárni a sort. "
Elsüssem a gonosz poénom? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem kell neked cipelni a gyerekeket, elég nagyok már ahhoz, hogy maguktól menjenek a fürdőkádhoz. Egy kis kosz így is bekerül ugyan a lakásba, de még mindig kevesebb cucc kerül ki belőle, mintha rögtön levennétek. :wink:

" Egy kicsit hosszabb lett volna "az olyan terhesek, akik nem szülészettel rendelkező kórházba vagy klinikára járnak terhesgondozásra, hanem valamilyen más intézménybe, például a körzetis nőgyógyászhoz." Én emlékszem rosszul? Nem a Klinikára jársz?!"
Ez szép megfogalmazás volt. :lol: :lol: :lol: :lol: Sillia Székesfehérváron vesz igénybe a magyar egészségügy szolgáltatásait.

hendegabi! :)

"Boo: én nem értem, mi bajod a Károllyal? A tavasszal elhalálozott kanmacskánknak is az volt a neve!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi történt vele? Kocsi elé ugrott a neve miatt? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs)

sillia! :)

"Végre kapok levegőt, végre nem kerülget a gutaütés itt a negyediken és reggel végre örömmel fedeztem fel a saját lábaimat, bokacsontjaimat. Hogy miknek tud örülni az ember lánya"
Az élet apró örömei. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (És lesz ez még jobb is. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

kicsidodi! :)

Jó, hogy minden rendben van, szépek a méretek és már befordult! :D :D :D :D :D (Erre inni kell! :lol: :lol: :lol: :lol: )

kispiskóta! :)

Bármi van, nekünk bátran megírhatod! :!: :wink:

szisz89! :)

Milyen félprofilra gondolsz? Az első képre? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyanyád és Izidor: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:

tímea83! :)

Hagy gyönyörködjünk mi is! :roll: :wink:

agmano! :)

Jó nektek (is), hogy tudtatok egy kicsit nyaralni. :) Továbbra is vigyázz magatokra és tényleg élvezz ki minden percet a pocakosságból, amíg még lehet.

Bizonyítvány.
Csak jól gondoltam én gyerekkoromban, hogy tök strapás lehet ilyen szépen megírni őket. Sose értettem, hogy hogy képesek rá. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lorca!

Anyu épp ma mesélte, hogy ő végigrókázta az első három, és az utolsó hónapot :? ! Volt olyan, hogy apuval sétáltak a körúton, és olyan hirtelen jött rá a hányhatnék, hogy felemelte az első kuka fedelét, és szolídan belehelyezte a gyomortartalmát :roll: :lol: . Ahogy ő fogalmazott: roppant építő jelenet volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Sztem is te zárod a sort, sőt most már remélem is :wink: :D :D :D ! Amúgyis valaki kell, aki stabilan tartja a frontot :D :D :D !

Tényleg már eszembejutott, h ki kéne találnunk vmi szisztémát arra, hogy mindenképp tudomást szerezzünk a bébik érkezéséről :wink: !
Lehet akár láncba is, hogy beosztjuk, ki kinek ír, de lehet úgyis, hogy mindenki felírja egyvalakinek a számát (aki utolsóként lehetnél pl. te is :roll: ), és akinek tutira elküldjük a "megszületett"-körüzit :wink: . Vagy mittomén..... De tudni akarooook a bébikről!

Nekem is nagyon fájt a hátam, de csak ha sokat tanultam a gépnél. (nem kéne tanulnom sztem :roll: :lol: ). Szóval vettem a Brendonban hastartó pántot, és sztem baromi jó!!!! Én már csak akkor veszem fel, ha fájni kezd, de tökre enyhíti :wink: ! Igaz baromi drága volt (7900 asszem), de legalább jó is :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Na latszik hogy feszket rakok...baromira nem tudlak kovetni titeket,es ha meg is,mire a vegere jutok,elfelejtek ezt-azt :oops: :oops: :oops:

Sillia:Annyira el vagy tunve mostanaban...van valami ami a lekedet nyomja?Vagy csak szimplan befordulas....Jo az eloked basszus!

Tabati:Kozelit a vege rendesen,kitartast...!

Gabi:Jobbulast!

Kispiskota:Orulok hogy beneztel!Ne folytsd el azert annyira az erzeseidet,de eros vagy nagyon!

Szisz;Istenke eltessen sokaig,igy utolag is,es ne keseredj el,mikor majd a kicsidtol kapod az altala keszitett ajandekot...szerintem az lesz az igazi!!!

Norka:36.het!!!!Jupijjjjeeeeeeee!!!

Timi:De jo hogy haladsz vegre te is a babacucokkal,szobaval....nagy orom mi?Muti majd :wink:

Bond:Cukipofa a kiskrapek...!!!!

Dodi:Csak ovatosan....!Jo hogy okes vagy!Telefonszam csere jo otlet!Bar en inkabb csak kuldom majd a johirt valakinek,koruzi nalam nehezkes!Csak apa teloja van osszekottetesben a magyar telefonos halozattal...

Breki:Nem csak Boo szerint...szerintem is tiszta Te a babuci!Kivancsi leszek!!!Vigyazz magatokra!

Szonibaba:Gratula a vizsgahoz!

Niki:Annyira eros Alexander...nem hinnem hogy ilyen sokaig bent tartanak...plane ha minden jol megy!Vigyel sok tejcsit neki!!!Ugy osszegyomoszolnem kis husijat!!!Tedd meg helyettem is :wink:

Boo:Karoly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
(volt egy pasim Karoly....hat necces volt a neven szoliatani az biztos...mindig a Frakk ugrottbe rola....nekem Karoly csak egy idos bacsika lehet....nem egy bebi :oops: )
Hatfajas....mindennapos kuzdelem mar szamomra!!!
Jol idozitsetek akkor ha teapa 3 heteig nyomja az ipart!!!

Huuu biztos kimaradt egy csomo minden....de evvel az oldallal boldogultam most....

Ejszaka annyira zsibbad a karom,hogy szinte mar sirok a fajdalomtol....akarhogy fekszek,akarmit csinalok....
Ma jobb a vizesedesem,huvos van elegge,es dinnyeztem is.De a sok teendo miatt nem tudom am vizszintesbe helyezni magam..hajt a vagy,hogy meg ezt ismegcsinalom,meg azt is....Ma peldaul varrtam a szopiparnara huzatot,mert amivel vettuk,az nem szimpi...szerdan paplanhuzatot gyartok Hanginak,kimostam a hordozokendomet is vegre,all a babaagy is a helyen,bar az agynemut meg nem raknam bele....
Holnap bebisinterkedek egyet :lol: :lol: :lol: 8) ,kivancsi leszek hogy birjuk,lehet kiprobalasra kerul a babaszoba :wink: !
De percenkent csodalom en is,ahogyan alakulunk....a heten tenyleg bepakolom a korhazi cuccokat is....
Fajdalmamim vannak rendesen a derekamban,a hatamban,mar a magnezium sem hasznal,max.apa maszirozasa estenkent...es ha megyek,akkor a jobboldalon alul nyilal rendesen a pocakom...
De sebaj...nem sok van vissza!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Hoztam par kepet,bar a szine nem az igazi....nem allitottam be a gepet....es meg nem vagyok am kesz,de alakul...
Kép
Kép Kép Kép

...esa szopiparna Kép

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti! Boldog névnapot! :wink:
Kép

Csodás Hanga-lakot "építettél"!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ancsurti, Anitja: Nagyon Boldog Névnapot!! :D

Ancsurti, gyönyörű lett a szoba, nagyon jó ízlésed van!!! a kézügyességedért pedig picit irigy :oops: Remek hangulatú szobát varázsoltál a pici leányzónak!

Sziszi, Boldog Szülinapot! :D
o.heni

Isten éltesse az Anitáinkat!:)

Ancsurti: nagyon-nagyon ari a babszoba, basszus nagyon kis ügyi vagy. Nem csodálom, hogy fáj a derekad.:) :shock:

bertina

Csak gyorsan!

Dodi! Örülök, hogy minden ok és, hogy megfordult Boti:lol: :lol: !

200907! Igen itt vannak, Apa csinálja a házat (már nagyon a végét járja...mármint a még elkészítendő dolgok) és úgy jobban halad ha ott alszik, Anyumék meg nem hagynak egyedül (nem is tudom hogyan oldanánk meg másképpen)!

Ancsurti, Anitja: Boldog névnapot!

Ancsurti: Nagyon tetszik a Hangaszoba...megyek oda Hangának

:lol: :lol: :lol: !!

Boo! Én nem tudom, de remélem, hogy valami belőlem is lesz a Bébiben, de akkor egy csücsörítős (hülyülős) Apa száj---tisztára, mint a Bébikének, meg egy Apa fej is itt van...eléggé kölökképű, tehát nehéz eldönteni tényleg! És köszöni Ficánka a dícséreteket! Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti, nagyon szééép lett a babaszoba, és Hanga ágya különösen tetszik!!! A szopi párna huzatába beleszerettem, kár, hogy nem lehet ilyet venni.

Boo, a párod, mit csinál, hogy három hétig nem lesz?

kispiskóta

Sziasztok

Breki nagyon jó a kép, kis édes.

Ancsurti nagyon ügyi vagy, tök jó lett a szoba.

Niki örülök hogy minden rendben van Alexel, és szerintem sem fog majd kelleni bent maradni végéig. Itt aki 34. hétre szül, és nincs komplikáció az 3 hétig van bent a kórházban.
Olyan gyönyörű kis húsos. Majd ha tudsz hozz még képeket.

Ancsurti, Anitja nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek.

Dodi örülök hogy nálad minden rendben van. Érdekes hogy nálam a hideg front az égvilágon semmit nem okoz, meg sem érzem.
Viszont melegben sokkal jobban szoktam jósolgatni.
Örülök hogy befordult lefelé.
Az első bébim 3350 g volt, de baromi nehéz szülés volt. Időben nem csak tartamában. Azért a fájásoknál nem a kilókkal szokott gond lenni, viszont a kitolásnál már igen, mert ott derül ki hogy a medencén kifér e a baba vagy nem. Nekem Betti megcsinálta az utat, utána már a 3600 és a 4000 g-al már nem volt gond,szinte tényleg csak kipottyantak. De azért 4000 g fölé nem szívesen mennék most sem.

Hogy én leszek e a következő, kitudja. Hiába negyedik. Réka is harmadik volt még a dokim is azt hitte a sok görcsölgetés után hogy majd előbb jön, erre nem hogy időre született volna még túl is hordtam.

Velem minden ok, én elkezdtem inni a málnalevél teát. Én 1 litert iszok naponta, Rékával is úgy csináltam.
Hajnal 4-kor arra ébredtem hogy iszonyatosan fáj a derekam, baloldalon de annyira hogy menni alig bírtam. Lefeküdtem és vártam hogy lesz e valami, de elmúlt. és el is tudtam aludni. Most tegnap meg ma megint lustább, alig mozog, pedig eddig rendesen aktív volt.
Holnap reggel vérvétel, este meg uh. Már nagyon várom. Csütörtökön este meg nst. Kiváncsi vagyok mutat e majd valamit.
Arcüreggyulladásom még nem múlt el, de már azért jobb a helyzet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok

Anitáknak boldog névnapot :D :D

Ancsurti

Hangaszoba nagyon egyedi lett, számomra olyan tündéres, Elfes :)
Tettszik :D

Breki

Nagyon helyes pufi babókád van :)

Íme néhány kép a tegnap esti kutya"sétáltatásból". A helyszín 3 perc séta a lépcsőházunktól, ne gondoljátok hogy természetjáró túrára indultam. :lol:
Kép kacsacsalád Kép Áfonya vadászik... Kép Közelednek Kép jönnek már...jönneeek... Kép támadnak a kacsák :)

Természetesen Áfonya ezekután kb. egy percen belül a tóba pottyant. Már nem először és gyanítom nem is utoljára. Miután kikepeszt úgy néz ki mint egy mini mocsári szörny :D :D
Vendég

Én is kipróbálnám a málnalevél teát. Ártani biztosan nem árt.
Venni nem akarok, hiszen friss málnalevél korlátlan mennyiségben rendelkezésemre áll. Szerintetek mi módon készítsek teát friss levélből? Annyi mindent olvastam a neten egymásnak ellentmondó dolgokat is. Valaki főzött már friss levelekből teát?
Vendég

sillia friss levélből nem tudom, ehhez le kell szárítani és úgy meginni. Én ittam a Rékánál és szerintem jó volt. Zárt méhszájjal indultam szülni és mire beértünk a kórházba fél óra alatt bő 3 ujjnyi lettem. És 3 óra múlva a kezemben volt Réka.
De amúgy nem drága 200 ft ért vettem

Kép

gabi1

viszont azt mondják hogy a ciklus beállítására is nagyon jó a málna levél tea. Nekem iszonyat nagy mennyiségű vérzést okozott, így én tutira nem fogom arra inni többet. Ezért szülés után sem, mert úgy látszik nálam ezt a hatást hozza ki.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Tegnap már elkezdtem visszaolvasni benneteket, de csak félig jutottam el, annyit írtatok :D !!!

Szisz: Én is utólag Nagyon Sok Boldogságot Kívánok a Szülcsinapodra! :lol: !! Remélem mire ezt olvasod, már mindenki felköszöntött akiket szerettél volna!!!! Izidor :shock: :shock: :roll: :roll: ???!!!

Bond: Manó annyira édes kis krapek :lol: :lol: !!!!!!!! A humorodra én is 5-öt adnék, ha nem bánod :lol: :lol: :lol: ??!!

Szonibaba: Gratula a szigorlathoz, te is nagyon ügyike voltál!!!!!

Hendegabi: Örülök, hogy Nóci már jól van hála isten!!! Szerintem apáinknak most esik le, hogy hamarosan itt lesz a kisbabókánk teljes emberi formájában!!!

Dodi: Vigyázz magadra, pihenj sokat. Örülök, hogy minden rendben van. De azért nem baj, hogy bementetek!!És szuper, hogy fejvégű :lol: :lol: !!! Teljesen egyetértek a körlánccal, valahogy jó lenne megoldani, hogy mindenki tudjon a babókról!!!

Niki: Mi újság van veletek!!! De jó hírekkel jössz!!! Hurráááááááááá :lol: :lol: :lol: !!!!!

Breki: Gratula a méretekhez, nagyon édes a kispicur, tök jók lettek a képek :lol: :lol: !!! Vigyázz te is nagyon magatokra és amennyit csak tudsz poihenj!!!

Boo: a derekam nekem is marhán fáj, majd leszakad :cry: !!! Szegény és most 3 hétig full egyedül :cry: ??? Na de ott van neked Müzli :lol: :lol: !!!

Ancsurti, Anitja: Boldog Névnapot :D !!!!! Ancsurti, nagyon szép lett a babaszoba, hogy te milyen ügyes vagy :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: !!!!

Sillia: Hogy Áfonya milyen édes, cukorfalat :D :D !!!

Ági: Szeretnék tőled egy kis segítséget kérni! Neked ki lett a szülésznőd? Én is szeretnék fogadni, de tanácstalan vagyok, egyet sem ismerek, neked őt úgy ajánlották?? Írtad múltkor, hogy aranyos , segítőkész, meg minden azért gondoltam, rákérdezek, hátha tudsz segíteni.

Csajok képzeljétek asztalos pajti, nem igen halad a konyhinkkal , pedig majdnem szembe szomszédok vagyunk, megígérte , hogy siet , mert hamarosan jön a baba, de nekem meg úgy tűnik még neki se állt. Én már ettől tiszta idegbeteg vagyok, hogy nem leszünk készen mire jön a babánk :cry: :cry: . Mondtam apának, is , hogy haza fogok költözni anyuékhoz, mert már nagyon elegem van :evil: :evil: :evil: !!!
Holnap meg megyek a dokimhoz, kíváncsi leszek, hogy mit mond, elég sokat keményedik nekem is a pocakom!
Jesszus mennyit írtam :roll: :roll: :roll: ???( magamhoz képest) :D :lol:

Kép
marietta1982

Lassan én is töltöm a 36 hetet... Nemrég még olyan távolinak tűnt ez :shock:

Én sem leszek már többet terhes így élveznem kellene az utolsó lehetőséget de nem megy már csak nyűglödöm. :?

Lóci már másodszor próbálkozott a befordulással. Tegnapelőtt délután nagyon erős mozgolódásba forgolódásba kezdett átrendezte a "lakást". Estére teljesen megváltozott a hasam alakja és járás közben úgy éreztem van valami a lábam közt valami fájdalmasan nyomja és feszíti a szeméremcsontjaimat. De ennek örültem mert éreztem hogy ott a fejecskéje ahol lennie kell.
Aztán néhány óra múlva minden visszaállt a régibe. Védőnő szerint is olyan a formája a hasamnak mintha nem is haránt, hanem U alakban feküdne mint Nikici babája csak az enyém popsival lefelé.
De ha próbál befordulni és mégis mindig visszatér ehhez a helyzethez akkor annak oka kell hogy legyen, akkor neki így jó.
Nagyon nem szeretnék császárt de ha Lócinak így jó akkor legyen így.
Nagyon várom a jövő szerdát, 36.-ik héten kell lennie kötelező UH-nak úgy tudom...
Vendég

Sillia igen én is most megyek holnap a kötelező nagy uh-ra ami az utolsó. Bár az én dokim minden alkalommal csinál uh-ot, úgy hogy nekem még 1 hátra van ezen kívül.

Kép

gabi1

Niki!
Micsoda jó hírek. milyen volt a pelus csere?

Dodi!
De jó, hogy Boti befordult, ügyes fiú

Bond!
Manó a pacival éédes.

Nyuszi!
Nos, végül mi lett az elfelejtett szülinappal?

Boo!
A Károly igazán szép név, nem is értelek. És milyen jól passzol a Mironhoz :?
Nem ártana kicsit trenírozni Müzlit, hogy lassan ezekre a mutatványokra is képes legyen.

Ancsurti!
Naggyon szép lett a szoba. Nekem főleg a komód tecc nagyon, hogy úgy beolvad.

Gabi!
Azért csak pihizz, még maradjon Nóri legalább egy hetet! És persze holnap amint tudsz, gyere a hírekkel, hogy mi volt!

Én ma reggel megint iszonyat fejfájásra és hányingerre ébredtem. Mi lesz itt ma?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok! :lol:

Minden anitának boldog névnapot kívánok! :lol: :lol:

szisz: neked pedig utólag is boldog szülinapot! :lol: :lol:

dodi: A helyzet az, hogy nálunk egy autó egy évnél tovább ritkán van, tehát már volt pár- mégis, így még sosem jártunk, hogy marhára szükség lenne rá, és nem tudunk venni egy normálisat :roll: Persze, ebből is tanultunk :lol:
Elképzeltem, amint ülsz egy étterem teraszán, előtted egy üveg borral! :lol: :lol: Megnézném az arcokat! :shock: :lol: :lol:

lorca: nem irigyellek a sotes mizériáért :( De talán már nem lesz ilyen több, legközelebb csak szülni mehetsz! :lol: :lol: Nekem is volt egy kolleganőm, aki nagyon rosszul volt a vastablettától, hónapokig kezelték félre, mire rájöttek, hogy ez a baja :evil: S amikor kiderült, hogy miért van rosszul, egyből sikerült összehozniuk a babát, addig hiába próbálkoztak :lol: Utána meg azért volt rosszul, de legalább nyilvánvaló volt az ok :lol: :lol:
Nekünk muszáj, hogy legyen autó, mert külvárosban lakunk, nem túl sűrű a tömegközlekedés. Meg kiszámoltuk, ha buszjegyet veszek, sokkal többe kerül elintézni a dolgokat a városban, mintha autóval járok :evil:
Natasa nagyon szép kislány! :lol: :lol:

nyuszi: a keresztszülők jelenlétét én sem értem.... :lol: Nekünk még az sem biztos, hogy lesz keesztelés /bár valószínű/, nemhogy kik lesznek a keresztszülők.... az meg, hogy szüléskor hol vannak, talán nem is fog nagyon érdekelni... :lol: :lol:

bond: jó strapás volt a szombatotok :lol: Mostanában már nem vagyunk olyan kitartóak, mint az elején- sajnos :lol: A pancsolós kép nagyon jó! Aranyosak ketten együtt :lol: Milyen elmélyülten tudnak koncentrálni a játékra! :lol: :lol:

niki: GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: :lol: Alexander már most szívtipró! :lol: :lol: :lol: :lol:
/én tartottam magam a könnyeimmel, de mikor olvastam a születése történetét, már nem bírtam :oops: :lol: Irigyellek benneteket, de tudom, hogy az elmúlt idő nem volt könnyű nektek, megérdemlitek már, hogy boldogan nézegethessétek a kisfiatok, aki nagyon gyönyörű!! :lol: :lol: :lol: /

heni: úgy látom, ha a gyerek alszik, apa helyettesíti :lol: :lol: :lol:

hendegabi: "Boo: én nem értem, mi bajod a Károllyal? A tavasszal elhalálozott kanmacskánknak is az volt a neve!" :lol: :lol: :lol: Elég nyomós érv! :lol: :lol:

marietta: nagyon szivesen megadom a szülésznő elérhetőségét:
Kádárné Lüvi Beatrix, 06-70/4511-248 A szülőszoba látogatáson én az ő csoportjában voltam, akkor szinpatikusnak tűnt, a dokim adta meg a számát. Aztán múlt héten beszélgettünk vele, továbbra is maradt a jó benyomás :lol: Ha szüléskor nincs a kórházban, ha elindulsz, szólj neki, és bejön, meg ha van már NST időpontod, akkor is ott lesz, ha tud :lol: Meg persze a nap bármely percében lehet hívni, ha valami kérdésed van :lol: Ja és kitöltöttük a mindenféle papírokat is, hogy ne akkor kelljen majd bajlódni vele :lol:

Engedjétek meg, hogy picit dicsekedjek enyémapával: szombaton első területi versenyén voltunk, és ő lett a harmadik! :lol: Szeptemberben kezdett el kick- boxolni, szerintem nagyon ügyes :lol: :lol: Persze, ő nincs megelégedve ennyivel, mert a második hely simán kijárt volna neki, de szerencsétlenül voltak összesorsolva, így maradt a 3. helyezés :? Én már akkor is mondtam neki, hogy nagyon jól bírta, pláne amikor az első helyezettel küzdött. A srác 20 kilóval és egy jó fél fejjel volt nála magasabb, meg azért már pár éve nyomja az ipart. De azért meccs végén mondta, hogy néha olyat kapott a páromtól, mintha átment volna rajta a gyorsvonat :lol: Majd edzőmeccseken még ismerkednek egymással :lol:
Amúgy a csapattársai nagyon aranyosak voltak, hoztak nekem széket /a meccsek alatt persze nem tudtam a seggemen maradni/, meg aggódtak értem, hogy az izgalomtól nehogy megszüljek ott :lol: :lol: Hát nem szültem meg, de másnap éreztem, hogy izomlázam lett a két bicepszemben /a fotózásoktól meg a videózástól/, meg a fenekemben :shock: azt annyira nem értettem, hogy mitől, de talán izgalmamban befeszítettem :lol:
Hétvégén aztán elmentünk a szüleimhez, ettünk annyit, mint máskor egy hét alatt, meg elhoztuk a babaholmikat. Kaptunk ágyikót, pihenőszéket, három szatyornyi ruhácskát, még kókuszpólyát is! :lol: Viszont csak a hét végén ejtjük meg a festést, így egyelőre minden marad a kocsiban /tele a csomagtartó/. :lol:
Ami megdöbbentett: találkoztam egy ismerősömmel, akinek most 5 hónapos a babája. Nagyon aranyos kiscsaj :lol: Pont olyan, mint kiskorában az anyukája volt :lol: Emlékszem rá, mert olyan 12 évvel fiatalabb nálam. Vele volt egy ismerőse, aki szintén az 5 hónapos babáját tologatta. Ránézésre is fiatal volt, de otthon mondták a szüleim, hogy nemcsak ránézésre fiatal, hanem tényleg csak 15 !!! éves! Basszus, én meg 34 vagyok, és eredetileg 35 körül gondoltam a gyerekvállalást. Nem vagyunk egyformák.... :lol:

Kép
agi125r

Boo

Áfonya LEhúzni már tudja a zoknit :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ági,
Mi is kiszámoltuk az autót, de mi a belváros közepén vagyunk. Innen a térről max repülőre és fogaskerekűre nem tudok felülni, így azért nálunk az autó nem létkérdés és iszony viszi a pénzt. :? Most már persze nehéz lenne feladni, de ez volt a másik indok, amiért nem volt. Ha már van, akkor nehéz bármi másra rátenni a popómat. 8)
Attól meg én is rosszul vagyok, hogy ha be kell ugrani a munkahelyemre és nincs Robi, aki furikázzon de elvitte a családi bérletet, akkor kapásból 600 Ft, pedig csak 5 megálló.
Én is úgy tervezem, hogy vagy szülni vagy kontrollra akarok menni a Sotéra, utána meg 6 hét múlva és slussz. :twisted:
15 évesen már 5 hónapos babával? :shock: Az még simán törvényellenes és apucinak börtön jár, ha már elmúlt 18.

Sillia,
Amit olvastam a málnalevél teáról, ott azt írták, meg kell szárítani. Friss teát eddig csak mentából ittam, nem tudom, hogy működhet ez málnára. :roll:

Gabi1,
Túlhordani a harmadik gyereket...ilyent ha kérhetném, ne is említs, még Hármaska meghallja, hogy ez a lehetőség is létezik. :lol:

Ancsurti,
Wow, nem csodálom, hogy a design szakmában dolgozol. :lol:

Dodi,
Anyukádat nem irígylem a kuka jelenetért. :oops: :lol: Nekem valahogy szerencsém van, ha rohanni kellett, akkor mindig itthon voltam. 8)

007,
Bizonyítványokról: Van egy külön foglalkozás is, diplomaíró. Mármint aki az okmányokat írja. Inkább wc pucolást választanám a Szigeten. 8)
Bennem soha nem merült fel, hogy melós lenne. :lol: Tagadásban éltem le gyerekkoromat, biztos emiatt a tudatlanság miatt mertem tanári pályára adni a fejemet.

Nyuszi,
Nati első babának volt 3720g, 34-es fejjel. Nem mondanám különösen nehéz szülésnek. Szabi volt a húzósabb, pedig ő csak 2800g volt 32.5-ös fejjel (plusz a mancsa). Ez is a nem lehet előre tudni kategória.

Tabati,
Nálunk kötelező volt kézzel írni mindent. :twisted: Most, hogy nem kell, azt hiszem már lehet pecsételni és az anyakönyvet pedig nyomtatni. :twisted:

Szisz,
Nem véletlen, hogy ilyen sok tanár van. :lol: Meló során folyamatosan beszélünk, százával vannak körülöttünk az emberek, akikkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot, nehéz ezt hirtelen kikapcsolni. :lol: Ráadásul, legalábbis részemről pont azért vagyok nyelvtanár, mert szeretek kommunikálni. 8)

Húúú, déltől fogorvos, majdnem elfelejtettem...

Kép KépKép
lorca

Agi!

Biztos lenne döbbenet a fejeken :lol: ! Időnként iszom egy-egy kávét (főleg ha alacsony a vérnyomásom), de már azt is csak itthon szeretem meginni, mert akad, aki furán néz... :roll: :lol: !
Na meg tegnap a szomszédom..., mert nekünk nem volt itthon borunk, és felhívtam, hogy nem tudna-e adni egy kis pohárban. Hétköznap, délelőtt, egy kismamának....Hát, vágott fejeket :lol: :lol: :lol: ! De aztán elmeséltem mi van, és akkor nagy kegyesen kaptam egy decit :wink: !

Gratulálok a párodnak, tényleg nagyon ügyes :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, még tegnap akartam írni, hogy én már nem nagyon fogom erőltetni az Uh-t, mert képzeljétek, tegnap is kb. 5-7 perc után megint majdnem elájultam a hátonfekvés miatt :evil: ! Csillagokat láttam, kezdett szétesni a kép, és pillanatok alatt levert a víz, nem gyengén :? ! Brrr, de rossz volt!
Szóval még egyszer megyek egy kötelezőre, aztán slussz...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szép napot mindenkinek!

Először is hatalams gratula nikinek!!!nagyon édes Alex!!!
egyenlőre a mostani táblába raktam be az adatokat,de majd csinálok
egy másik táblát is...majd a centit megírnád,mert azt nem tudom a
táblához...

Szisz!
Boldog Szülinapot neked utólag is!!!
Anitáknak meg Boldog Névnapot!!!

Dodi!
biztos az időjárás is közre játszhatott a görcsölésedbe,mert
nekem is szombat meg vasárnap este is görcsöltem kicsit,bár
a tied bizit durvább volt.
jó ötlet,hogy értesítjük egymást valahogy a szülésről.
nekem Anitja már megadta a számát és én is neki,de még pár számot
szívesen fogadok priviben,ha gondoljátok...vagy tényleg kialakíthatunk
valamilyen sms rendszert...

és íme a mai tábla egy babókával bővülve:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Ancsurti!
nagyon szépet csináltál Hangának!!!!

Kép
Kép
csibe83

boo

Áfonya vizesen, lógó zöld hínárokkal??? Ezt még te sem akarhatod látni :!: :!:
Azért legközelebb megpróbálom lefotózni, de olyankor már nem szívesen áll modellt. Tegnap is lett olyan kép ahol a kutyának kellett volna lennie ott vízpart és fű látszott ugyanis egyszerűen kiszaladt a képből :D

Az utolsó hetek menetrendjét még én sem tudom pontosan, hetente kell menni az biztos, lehet a legvégén már naponta. Én pl. egyedül és busszal fogok kijárni a kórházba. Mondjuk szerencsére a lépcsőháztól a kórházkapuig visz a busz. Azt is tudom, hogy órákat kell majd várnom a terhesambullancián, mert mindenki elém kerül akinek saját orvosa van. Nos, nekem meg időm van... :?

A derekam nekem is nagyon fáj, alig tudok menni de nekem csak tegnap óta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.02 11:48-kor.
Vendég

Boo, értem. Hát nem túl jó. Apán kívül abszolút nincs segítséged?

Esküszöm nem emlékszem, hogy kellett járni a végén vizsgálatokra, de mintha a 35. héttől Nst-re hetente a terminusig, onnantól meg nekem 2 naponta Nst és ASK. Egyedül mentem, ha gond lett volna Apa úgyis ott tudott volna teremni.

Csibe, köszönöm, hogy beraktál a táblába.

Szonibaba, múlóban a fejfájás már?

Sillia, tök jó helyen lakhattok, legalábbis a 3 perc séta nekem tetszik!!! Áfonya meg nagyon tündéri!!!!!!!!!!!!!!

Én ma ezidáig 6-szor keményedtem, pedig melegfront van... . :?

kispiskóta

kispiskóta

Békebeli panellakótelepen lakom de a város szélén. Mellettünk két tó és az erdő :)

Így nem nehéz sétálni a jó levegőn és állatkertbe sem kell menni hogy sokféle vizimadarat és mindenféle élőlényt lássak.

A mindenféle élőlénybe sajnos beletartoznak a hajléktalanok, drogosok, partra dobált döglött halak és a büdös részeg horgászok is. :?

Így aztán csak apával sétálok szinte mindig .
Vendég

Sillia, na ez a gáz, hogy minden tönkre van téve.:?

Ancsurti, Anitja, Boldog Névnapot!

kispiskóta

Boo!

Én is abból gondoltam először, hogy visszafordult, hogy egészen lent éreztem csuklani kb. egy hete. Aztán tegnap előtt este is, és ugye tegnap megbizonyosodtunk, hogy lent van a buksija, szóval ezek szerint igen :wink: . (Persze nem ér megdobálni, ha mégsem! :lol: De neked miért lenne faros...?)

Derékfájósok... :( :( :x :x !
Nekem még mindig a hányinger a "favorit". Olyannyira, hogy éjjel 3-kor írtózatos hányingerre keltem :evil: ! De csak kiszaladtam (persze-persze, tápászkodtam :lol: ) pisilni, meg ettem pár szem kekszet, aztán szunya tovább 8) ! Viszont reggel óta bazira étvágytalan vagyok: úgy gyömöszöltem le két szelet piritóst :? !

Sztem érezni fogod, ha kell a kiséret a dokihoz. Én ugye eddig elég virgonc voltam, de a legutóbbi metrózásom (50 fokban) után nem szívesen megyek egyedül sehová :? ! Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy valahogy megdumálom a körzeti rendelőben (Veresegyház, Misszió :wink: ), hogy hagy járjak be oda CTG-re, mert mi vidékről ne kelljen már bekocsikázzunk minden másnap :roll: ! Arról nem is beszélve, hogy anyagilag sem mindegy, hogy 4 km, vagy 40! Meg amennyire apa imádja a belvárosi dugókat, sztem előbb bilincselne a kórház korlátjához pár hétre, minthogy állandóan befurikázzon :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka:Enyémapa a lányánál volt (ez egy igen hosszú és bonyolult történet, előző kapcsolatából van egy lánya) A lényeg, hogy 2 hetente a lányával van. Nagyon szereti, és nehéz neki kibírnia a 2 hetet. és most 3 hétig nem láthatja, mert az exe a pasijával, meg a kislánnyal elmennek valami rokonlátogatásra csajágaröcsögére. És úgy tűnik enyém apa 1 napot sem képes rámszánni, mert a lányzóval van. Én tök megértem h keveset látja, és hiányzik neki, de nekem 1x van egy évben születésnapom, és pláne a 20. Azért szerintem ezt illett volna velem tölteni, ahelyett, hogy tegnap este fél8-ra ért haza. És csak egy bocsit kaptam.
No de mindegy is.

Nyuszi:Sajnos egyén válogatja, hogy milyen nehéz a szülés. Anyukám sokat szenvedett velem meg a tesómmal, és nagyon fájt neki. Keresztanyám az iker unokanővéreméket 1 óra alatt letudta vajúdással együtt, 1. szülés volt, és gátmetszés nélkül kitolta őket.:D Szeretnék én is így szülni.:D

Kispiskóta:Köszi:D:D:D

Bond:"Vagy az erkély korlátra..."
Guszta lehet kihányni x. emeletről. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem az utolsó képen látszik az arcod félig profilból.

Boo:"most kezdődnek Apa 3 hetes etapjai"
szegénykém, nem lehet könnyű.De semmi gond, mi itt leszünk neked, ha Tiedapa nincs otthon.
"Apa most utazott el, így nemtom kihozza reggel ágyba a kakaót, és ki húzza fel rám a zoknit meg a cipellőt, mert Müzli ilyen kunsztokra még nem képes "
De aranyos a Tiedapa!! Enyémapát most a napokban tanítottam meg, hogyan főzzön magának délután kávét. 1. próbálkozásra úszott a tűzhely a kávéban. :D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti:Köszi :D:D:D
Neked viszont nagyon boldog neved napját!!!:D:D:D:D
Amikor anyuék behozták a tortát ebéd után, akkor bébikénk úgy elkezdett rúgdosni, tisztára úgy jött ki, mint ha ő is csatlakozott volna a happy birthsday-hez. :D:D:D:D:D
Én beleszerettem ebbe a virágos mintába!! Ez sk, vagy valami matrica? Nagyon szép lett!!!

Anitja:Neked is boldog neved napját!!:D:D:D:D

Marietta:Neked is köszönöm a köszöntést!
Nyugi mindennel el fogtok készülni időben!:)

Agi:
Neked is köszi!:D
"nemcsak ránézésre fiatal, hanem tényleg csak 15 !!! éves!"
És még nekem mondták a többiek, hogy szemtelenül fiatal vagyok a 2 x-emmel!!!!

Kép
szisz89

Ancsurti! Nagyon szép lett a babaszoba,ügyi vagy! Nekünk elvileg a héten lesz kész a bútor és akkor megyünk is ki a Brendonba az ágyat megvenni Lilinek,már csak az hiányzik elvileg.
Hétvégén összepakoltam a kórházi cuccomnak a nagyját,de még csak elő van készítve,a táskába még nem tettem bele. De legalább ez is megvan.
Igen,lányok,remélem,hogy mindannyiunknak könnyű szülése lesz,de ha mégsem így lenne,akkor legalább az lesz előttünk,hogy miért/kiért szenvedünk ennyire és annál jobb nincs szerintem. Azért a 36.héttől én is kipróbálom ezt a málnalevél teát,hátha jó lesz.
Agi! Nálunk azért annyira fontosak a keresztszülők jelenléte,mert mindketten nagyon a szívükön viselik a sorsukat és szeretnének ott lenni,ha Lili világra jön. A keresztanya a legjobb barátnőm,aki Németországban él és nemrég kiderült,hogy ő is babát vár,tehát egy jó darabig sajnos csak telefonkapcsolatban leszünk,így ő pláne itt szeretne lenni és júli 5-ig itthon lesznek. Meglátjuk,hogy Lili hogy dönt :lol:
Boldog névnapot az Anitáknak!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bonjour für evribodri! :)

boo!

"Apa most utazott el, így nemtom kihozza reggel ágyba a kakaót, és ki húzza fel rám a zoknit meg a cipellőt, mert Müzli ilyen kunsztokra még nem képes"
Akkor lassan ideje lenne elkezdened a gyereknevelést. :roll: Zsirike is pont ilyen lesz azzal a különbséggel, hogy csak az alapszoftverek futnak rajta, semmi extra funkciója nem lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudom, hogy eddig sem volt idáig lelkiismeretfurdalásod miatta, de az epres csoki igenis a gyümölcsök közé tartozik. :wink:

"azt szeretném kérdezni, hogy mikor és pontosan hogyan van az az időszak a várandósság legvégén, amikor hetente, aztán naponta kell bejárni kontrollra? Titeket visz valaki, vagy egyedül mentek be? Azért kérdem, mert én valszeg egyedül leszek, és nem tudom, hogy az ember a 38-40.hétben miféle önállóságra képes? Ha kelleni fog segítség, akkor lassan el kéne kezdenem megszervezni, hogy Apa helyett, ki és mikor tud majd segíteni."
Igazság szerint ez úgy van, hogy ha az ember rá van kényszerítve, akkor bármit meg tud oldani (ilyenkor általában háborús felvételek jutnak eszembe) :roll: .
Marhára nem emlékszem pontosan( :oops: :oops: :oops: :oops: ), de azt hiszem, hogy a 38. héttől van a heti egyszeri és talán a 40.-től a heti többszöri CTG-zés (legalábbis a Klinikán).

kicsidodi!

Kukába hányás: ez nagyon disztingvált és kulturált megoldás volt. Ilyet csak egy úrinő csinál ahelyett, hogy csak úgy eldobná. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Tényleg már eszembejutott, h ki kéne találnunk vmi szisztémát arra, hogy mindenképp tudomást szerezzünk a bébik érkezéséről !
Lehet akár láncba is, hogy beosztjuk, ki kinek ír, de lehet úgyis, hogy mindenki felírja egyvalakinek a számát "

Amiről te beszélsz, azt a mi korosztályunk minden évnyitón eljátszotta: riadóláncot szerveztünk arra az esetre, hogy ha a szocializmusnak vagy az úttörő mozgalomnak gyors segítségre lenne szüksége. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj, semmiről nem fogsz lemaradni. Először jönnek majd az "elment a nyákdugóm, magzatvizem, segítséééééééééég" stb. jellegű bejegyzések és ha az illető 2-3 napig nem ad hírt magáról, akkor tuti, hogy megszült időközben.

Hastartó pánt: :D

"Meg amennyire apa imádja a belvárosi dugókat, sztem előbb bilincselne a kórház korlátjához pár hétre, minthogy állandóan befurikázzon"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti!

Ez a dekoráció gusztustalanul jól néz ki!!! :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D (Mint már mondtam, én mindenki előtt meghajtom a fejem, akinek a kézügyessége meghaladja a kört és négyzetet - azaz az enyimét. :oops: :oops: )
Átugorhatnék egy kicsit hozzátok, hogy átérezzem a hely mentális hatását? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (A kiságy színe és fazonja külön tetszik :wink: )
Látod, lassan már minden megvan. :wink: A vasalásért külön vállveregetés jár (csak, hogy jobban utáld: nem attól fáj a karod? :roll: ) 8)

A héten én is összekészítem a kórházi motyómat.

Boldog némdéj napot tenéked! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

anitja!

Éljenek a Kármenek! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76!

Bevallom, én nem tudom, hogy kire hasonlít a baba, de a szája az egggyyértelműen az apjáé. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1!

Gyerünkgyerünkgyerünk a javulással! :wink:

sillia!

Tök jó ez a sorozat. :D :D :D :D :D
(A múltkori nyiratkozás óta többször is eszembe jutottatok, amikor hasonló kistestű kutyusokat láttam és TÉNYLEG úgy néztek ki, mint egy almacsutka. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"Áfonya vizesen, lógó zöld hínárokkal??? Ezt még te sem akarhatod látni "
Dehogynem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982!

Mondd meg az asztalosnak, hogy ha nem húz bele, akkor Apa helyetted őt fogja felkapni és gerincrevágni a konyhapulton. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil:

agi125r!

Azért vigyázz Apára, elég lesz mostanában egy kisemberkéről gondoskodni!
"izomlázam lett a két bicepszemben /a fotózásoktól meg a videózástól/"
Ha nem tudnád, ezeket hívják a musculus photozus izmoknak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

15 éves anyuka: ...................................

szisz89!

Azt hiszem, hogy ancsurit a legidősebb első gyermekes anyuka. :roll: Igazság szerint a fiatalabb és az idősebb korban történő gyerekvállalásnak is vannak előnyei és persze hátrányai is.

"Guszta lehet kihányni x. emeletről."
Nem azt mondtam, hogy guszta hanem, hogy kényelmesebb. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

lorca!

"Túlhordani a harmadik gyereket...ilyent ha kérhetném, ne is említs, még Hármaska meghallja, hogy ez a lehetőség is létezik."
Nem te vagy a főnök? :shock: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"pont azért vagyok nyelvtanár, mert szeretek kommunikálni"
Nekem nincs ilyen jó alibim. Én csak szimplán szóf...ban szenvedek. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (Ikrek aszcendesre ráfoghatom? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

(Azt hiszem hasznot húzok a gyerekemből: pénzt csinálok belőle. 8) Kitalálta, hogy leteszteli a különböző bútorokat. Tegnap ki-bezárta magát a szekrénybe, ma már kétszer belemászott a különböző fiókokba és szétdobálta a kanapét. :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? Ha valaki kíváncsi arra, hogy mennyire strapabíró, gyerekbarát vagy biztonságosak a különböző bútorai, akkor Manót jó pénzért kibérelheti pár órára. Plusz tisztába tétel, etetés, stb. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

Oké, hogy a "stabil" forumozóknál észrevesszük, de akik ritkábban jönnek, simán megszülhetnek stikában is, és hát micsoda dolog az! :evil: :lol: :lol: :lol:

Nyugi, azt egyből gondoltam/tuk, hogy a te telszámod tabutéma :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Stikában szülni tényleg nem ér. Úgyhogy, mindenki aki régen adott életjelet magáról az jelentkezzen MOST és kérünk szépen egy kis beszámolót, hogy kivel, mi van mostanában. :wink:

Az én számomat mindenki tudja: 007. 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csak az érdekesség kedvéért: ez volt niki72 első bejegyzése hozzánk:

[quote="niki72"]S írta:niki72ziasztok! :D

Szeretnek csatlakozni hozzatok, julius 18-ra varjuk a babankat. Mar regota olvaslak titeket, de nem voltam biztos benne, hogy lepest tudok tartani...van egy masfel eves kislanyom is, Rania. :D
Ugyhogy eleg elfoglalt vagyok...aztan mindemellett foiskolan tanulok, es a parom nagymamajanak heti 2-szer segitek (bevasarlas, stb..) ugyhogy nincs sok szabadidom... :? de olyan jo kis csapat vagytok, ugy ereztem, jo lenne a tagja lenni!! :)

Rolam meg bevezetesnek annyit: 37 eves vagyok, Angliaban elek, lassan 4 eve, a parom angol, akivel itt ismerkedtem meg, a baba a pocakomban lesz a masodik kozos babank. Az elozo hazassagombol van egy 16 eves nagylanyom, a paromnak pedig 2 lanya van az elozo hazassagabol (15 es 5 evesek), ugyhogy 4 lanyunk van egymas kozt..... :shock: szerintetek mit szeretnenk most?? :lol: 2 het mulva megyek uh-ra, remelem, kiderul...bar a legfontosabb , hogy egeszseges legyen persze, es akkor sem adjuk vissza, ha veletlenul kislany... :D
Ennyit egyelore.....
:)

Niki

:) :) :) :) :)

Kép
Kép
200907?

Ági: Köszönöm szépen, még ma felhívom, aztán egyezkedek vele!!
Párodnak meg nagy nagy gratula, ügyi volt nagyon :lol: :lol: .
15 éves és gyerekkel, te jóóóóóóóóóóóóóóó ég………

Boo: tényleg, ebbe bele sem gondoltam, hogy így az utolsó időkben, már amúgy is minden nehezére esik az embernek, hát még segítség nélkül :cry: :cry: :cry: .

Bond: Értettem , este el is csípem ezt a fránya asztalost, nehogy már apa őt vágja fel a konyhapultra :lol: :lol: :lol: . Én hülye meg még kifizettem neki a konyha háromnegyedét, lehet nem kellett volna :roll: :roll: :roll: :?: :?: . Ja én szívesen kibérelném Manót, olyan ari :lol: :lol: :lol: !!!

Csibe: Ha gondolod és nem gond én elküldőm a számomat neked. Asszem a májusiaknál is van-volt valami ilyesmi rendszer :roll: :roll: :roll: .
marietta1982

Nyugodtan küldheted a számod marietta...

Kép
Kép
csibe83

Boo nálunk a menetrend a 36. héttől, tehát e héttől.

szerdán az utolsó nagy labor, és aznap az utolsó nagy uh.
Csütörtökön lett volna az első nst, de dokim hívott hogy nem lesz rendelés így az elnapolva szombatra.
Az nst-re kell még mennem jövőhéten egyszer. Aztán azt követő héten (38. héten) megint egyszer. A 39. héten megyek a dokimhoz az utolsó vizsgálatra. És onnantól a kiírt időpontig heti 2 alkalom nst. Ha túl hordás van akkor kétnaponta kell menni nst-re.

Én már felírtam f.nikici számát, és ő is ide adta az övét, így mi egymást tudjuk értesíteni ha kell.
De szívesen megadom nektek is ha kéri valaki, priviben elküldöm.

Kép

gabi1

Bond!

Én is épp pár napja olvasgattam a fórum elejét, és annnyira jóóóó nosztalgiázni :cry: :D :D :D :D !
Még az is eszembe jutott, hogy valahogy összeszerkesztek egy anyagot, amit lementek, hogy meglegyen később is 8) !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tegnap apa hozott cseresznyét meg meggyet a nagyszülők kertjéből. Nagy örömmel neki is láttam ma DE

Ezek fiúcseresznyék :shock: :shock:

És a meggyek közül is minden harmadik fiú :evil: :evil:

Apa szerint nem kell megnézni és kész!
Ti képesek vagytok csak úgy tolni az arcotokba?

És én UGYANEZT a cseresznyét tömtem a fejembe szombaton egyenesen a fáról...csak reménykedek benne hogy akkor még nem volt ilyen húsos..
Vendég

gabi1! :)

Nekem is 36. héttől rémlik a CTG, de valamiért az van bennem, hogy a 38. héttől van csak hetente és a 40.-től meg már naponta vagy 2 naponta. Nem tudom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sillia! :)

Fiúk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne reménykedj, ugyanezt toltad az arcodba a fáról. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Viszont akármilyen gusztusmentesek, valójában nagy fehérje tartalommal rendelkeznek és így roppant egészségesek. :wink: (Azzal együtt én is kivágnám a fenébe... :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

szerintem mindenhol más az orvoshoz járás,mert nálunk pl úgy van,
hogy 36. héttől hetente kell menni ctg-re és 40.héttől naponta,
38.héten pedig uccsó uhu

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Először is niki72-nek hatalmas GRATULÁCIÓ Alex-hez!!!! :P :P :P

200907,

Ha ritkán is, de most a felszólításra feltétlenül jelentkezem...

Köszönjük jól vagyunk, ez a 36. hetünk még így egyben. Jövő szerdán megyünk az utolsó nagy laborra és az első CTG-re. Tegnap este óta csak a torkom fáj, de az nagyon... :( Először a nem kevés fagyira gyanakodtam, amit az utóbbi napokban magamba termeltem, de ez elég makacsnak tűnik...pedig már az undormány sósvízzel is öblögettem a torkomat. :(

A héten már minden helyiségbe beköltözhetünk az új házikónkba, és akkor megszűnik ez a kétlakiság, ami most még jellemző ránk.

A táblából ez már nem látszik, de azt hiszem én vagyok a legidősebb elsőbabás...37 leszek idén, úgy 1,5 hónap múlva.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sillia!

Mondom a trükköt:
Egyet sem lett volna szabad megnézned! :lol:
Úgy már én sem eszem meg, ha látom, hogy mind kukacos :? ! De ha nem tudom, nem fáj (ártani meg amúgy nem árt).... :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

valóban így van. de megnéztem! és volt olyan amelyikben Dalma egész kukac-családot talált... így valahogy már nem kell :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: