Hello Csajok!
Na újra itthon, Pötyim javulófélben, már csak nekem kéne összeszednem magam...
Hanna! Voltam a DM-ben, onnan hívtalak, csak nagyon hadartam, mert a pénztáros csúnyán nézett rám.

Szóval nem Rudi volt, csak valami hasonló, egészen sokáig néztem sem jöttem rá milyen állat volt.

Lehet ti is úgy jártok majd, mint mi a Nyunyóval, már későn kapcsoltam és nem kaptunk pont olyat, más meg nem kellett a kis szarosnak, már 7-8 hónaposan felismerte.
Jandrea! Passz, ez kemény dió. Mármint, hogy mi volt előbb. Az hogy felvetted, amikor sírt az természetes, nem hiszem, hogy elkapattad volna. Állítólag ilyenkor még nem rafkósak. Pötyinek volt ilyen időszaka, de akkor kisebb volt és utólag derült ki, hogy mivel még nem látott, hát baromira unatkozott. Neki a kendő volt a megoldás (2 hetes korától ment ez 1 hónapos koráig). Próbáld meg esetleg, hogy beszélsz hozzá, de nem veszed fel. Akkor is sír? Vagy ne ugorj elsőre és kicsit késleltetve vedd fel, de lásson. Az is lehet, hogy nála korábban van a szeparációs szorongás. Passz...
Alvás: enyim gyerek nagyon furin működik. Míg legtöbb babát elaltatni nehéz, nálunk visszaalvás nem megy. Simán elalszik nappal is, én ha látom hogy ásít és nyüszíti az elsőt, már viszem is aludni, simi-simi, cucó be, nyunyó a kezébe és már alszik is. Éjjel, egyszer kel fel enni, utána még a cucó sem kell, simán alszik tovább, sőt olyan is volt, hogy most hogy megy a hasa, éjjel felébresztettem tisztába tenni, mert nagyon marós, nyálkás, bűzös a kakija, féltem a bőrét. SImán alszik basszus tovább.
De nappal van hogy felébred kereken 30 perc után és ha beledöglök sem tudom visszaaltatni. Pedig álmos, mert sír, dörzsöli a szemét, stb. Most kapja ez a Camomillát, de most hétvégén az sem használt. HOGY MI A FENE VAN ILYENKOR, ha megdöglök se jövök rá. Tegnap kitartó voltam, 30 perc után felébredt, simi-simi, fenékpasolás, feje visszahanyatlik, alszik tovább (hallom a szuszogásán). Eltelik 5 perc, újra nyöszörög, emelgeti a fejét (hason alszik mindig), majd megint sssss, fejlenyomás, alszik tovább. Ezt megcsináltuk 4x-5x, majd meguntam otthagytam és aztán még ráhúzott 2 bő órát.

Anyós szerint én nem hagytam aludni...
Hozzátápi: húú én csak ámulok, hogy már mindenki hozzátápizik. Én nem sietek, most van bőven tejem és a fenének van kedve kutyulgatni amikor a cicim csak előkapom.

Pötyinél is utáltam, mert volt amikor bontogattam neki a különböző üvegeseget, mert ez nem kellett, az nem kellett, amit én főztem az sem volt jó, aztán agyalhattam állandóan, hogy akkor mit egyen a kölök.

Pötyi is konzervgyerek volt. Ami engem annyira nem zavart, mert egyszerűbb volt, de banyek a gatyám ráment. Még volt olyan, amikor másfél évesen is üvegest volt hajlandó csak megenni.

Viszont a mai napig is hétvégén tejpépet kér (Milupának a sok gabonása), de már tejjel kevetem be neki és úgy valami egészen finom.
Mi kölesgolyóval kezdtük 7-8 hónaposan, aztán kiflicsücsök, kenyérhéj. De sajna a mai napig sem nagyon komálja a kenyérfélét, úgy kell belétukmálni a szalonna, kolbász mellé.
Együttalvás: nálunk is nagyon aktuális lenne, mert meddig lesz el szegénykém a nappaliban éjjel?

Néha Pötyi kérdezi miért nem alhat Ádival, megígéri, hgy nem kelti őt fel.

Csak hát éppen Ádi keltené fel őt...

Amit ez a gyerek művel álmában. Nyög, horkol, stb... Egyszer már volt hogy Pötyi éjjel kivitette velünk, mert felébresztette őt az Ádi szörcsögése...

Van, hogy még én is ráhajtom az ajtót, áthallatszik hozzánk is...
Csöre! Lemaradtam, miért kell másik babakocsi? Nekünk Jané Carrera van, imádom. Csak nem teljesen dönthető, nem is tudok benne hason altatni.

Viszont a kerekei és a rugózása is szuper és kicsire összecsukható, ami nálam fontos volt. Neked ott nem valami "traktor" kéne???? A rossz utak miatt?
Na megyek, megint valami hülye front van, szétesik a fejem.
Barti