A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Helló csajok!
Elmentünk ma a Müpába, gyereknapi műsor volt, de nagy rakés kaki volt az egész... :?

Jelentem, második éjszakánkat töltjük úgy, hogy nem eszik Bence éjjel :lol: Ez persze nem azt jelenti, hogy végig alussza az éjszakát, mert evési időben még felébred, Ilyenkor ringatok rajta párat, és visszaalszik. Úgy gondoltam, hogy, ha 30 ml-t szlopál ,akkor nem is éhes a drága, inkább csak megszokás... :)
Kacérkodunk a gondolattal, hogy összerakjuk a gyerekeket közös szobába... Több gyerekesek??? :roll:

Csöre: milyen kocsit nézel?

Ma alma -őszi volt, utána már caak 30 ml tápi kellett :)

Enikő:
Nagyon szép a hzá!!! Kiváncsi leszek belülről is :)

Talival akkor most mi legyen? Marad a jövő hétre a pesti helyszín?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Köszönöm a 'jobbulásokat' :wink:

Hanna: hát erősen gondokodtam,hogy felkéredzkedünk hozzátok,amilyen társaság ott a Balesetin összegyűlt.... Azért ott kötöttünk ki,mert mire lett vki aki el tudott vinni,addigra minden SZTK-ban bezárt a röntgen, úgyhogy 8-kor már csak ott fogadtak :roll: Én is erősen kétlem,hogy csak ennyi a baja,de ha nem múlik,akkor megkeresek valami kevésbé 'lódoktort'!
Gratula Olivérhez!!!

Enikő: tök jó a ház! Nagyon tetszik a színe!!! :D

Vickybabe: Martin igencsak kis pufi lett, de csak olyan kis gusztán :lol: Altatás: én is imádtam,ha rajtam alszik,hasalt rajtam és szuszogott :oops: De már vagy jó 2.5-3 hónapja Apa mondta,hogy ideje lesz letenni,mert nagyon rámszokik -- persze,szívfájdalommal,de kipróbáltuk. Először pityergett,majd bevetettük a Suttogó módszert,ahogy pityereg,akkor kivettük 2 percre,amíg elhallgatott,majd vissza.Ezt 2 nap eljátszottuk jó pár alkalommal,azóta altatni sem kell, leteszem este fél 8-kor, magától alszik el 10-ig,utána annyira ébred magától,óramű pontosan,hogy kajál félálomban,majd reggel 8-ig fél 9-ig alszik.....Kopp-kopp-kopp :lol: Próba-cseresznye :wink:

Csöre: örülök,hogy Saca jól van,Mesikének jobbulást!!!

Csajok, én a sima almával nagyon befürödtem: Martin olyan fancsali ábrázattal toligálta ki a szájából a saját kezűleg reszelt-turmixolt-pépesített almát,hogy rossz volt nézni :roll: Kéárdeztem tőle,hogy na mi van,ennyire c@r? Erre teli szájjal rötyög és potyog ki az alma....Bezzeg a körte,alma-bari, banán-bari Hippeket két pofára eszi :lol: Ő már csak ilyen 'konzervgyerek' lesz? Holnap megkísérlem a rendes őszibarit!

KépKép

KépKép
kata8110

Kriszti: köszi a linket!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: nekem SOma pontosan ugyanezt csinálta.....a bébiételt zabálta amit én adtam attól undorodott, rázkódott tőle szegény.
Már majdnem egy éves a finom összetrutymózott húslevest köpte rám azt a penetráns, büdös Nestlé finomfőzeléket meg kétpofára ette............ne aggódj nem marad úgy. SOma ma bevert vacsi gyanánt 2 zsemlét egy jó adag császárszalonnával és 3 deci kakaóval....igaz már 6 éves....:-)

KépKép
peni

szóval már majdnem egy éves volt amikor -ezt akartam írni....

KépKép
peni

Peni: :lol: Jó étvágya van Somának!!! De legyen is,úgy lesz nagyfiú!
Engem sem zavar különösebben,ha a Hipp jobban kell neki,azt kap,amit szeret. Azért még pár nap múlva bepróbálkozom, hátha :lol:
Anyukám vett neki Hipp almát,amiben csak az van,hát,meglátjuk :lol: De egy üveg gyakorlatilag 3 evés alatt eltűnik -- igaz,Martin még csak nasinak kapja,mellette eszik 5x 'rendesen'.

KépKép

KépKép
kata8110

Mi ma őszibarack-almát próbáltunk. Kétpofára ette. Most vettem sütőtök-almát. A jövő héten azt próbáljuk ki.
Kata: a rendes őszibarack nálunk nem nyert. Aztán almával kevertem, és nagyon bejött. Szerintem még nem elég édes a barack, azért nem tetszett. Lehet, hogy nálatok meg az alma volt savanyú.

krisz78

Kata: tegyél fel képet "pufi" Martinról! Rég láttam. :wink:

krisz78

Krisz: én ettem meg a 'maradékot' -- vagyis nagyjából az összeset.Hát,olyan alma íze volt... :lol: Tény,hogy a Hipp nyilván másabb,meg olyan extra pépes -- meglátom,mit szól a sima Hipp almához :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Nálunk úgy tűnik, az őszibarack nem jön be: már kétszer volt probléma, pedig Vió nagyon szereti az ízét- de felfújja :cry: Először egy hete totál bezabált belőle, és este Apa azt állította, hogy szerinte kihányta- de én azt gondoltam, hogy csak egy nagyobb büfi, bukás volt, és Apa téved. Ma délelőtt újra próbálkoztunk, és délben megint hányt :cry: és ezt most én is láttam- kijött a barack-banán püré, és azóta jól van... Mindkét alkalommal a kis pocakja nagyra nőtt, felfúvódott. A barackra majd visszatérünk ősszel- az alma, almalé, alma-banán eddig simán megy és ízlik.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Kata: ha te reszelsz otthon almát akármilyen pépesre akkor sem lesz olyan mint a hipp. Ha megfőzöd az almát és egy pici főzőlével összeturmixolod akkor olyan lesz az állaga.....próbáld meg, SOma úgy megette nyersen nem....

KépKép
peni

Zétény imádja a hipp almát...a sima almát talán az megy neki a legjobban. Meg a sütötök -alma....pedig az nem valami hű de jó legalábbis nekem :oops:

KépKép
peni

Jó estét lányok!
Alvás:Általában evés után cicin elalszik,ha elég fáradt hozzá és olyankor elsétálok vele a kiságyig és berakom hasra.Mindig így alszik.DE ha magától alszik el,mondjuk a játszó szőnyegen,vagy csak magyarázás közben az ágyában míg én pakolok,akkor csak 1-1,5 órát szunyizik,ha ilyenkor gyorsan nem fordítom a hasára.
2hónapos kora óta alussza át az éjszakát és este 9-kor már általában alszik.Reggel 6óra körül kel,de van,hogy később.Párszor volt,hogy 3-kor felkelt,eleinte kivettem,de nem evett csak kortyolt és 5perc után bealudt az ölemben.Ezért ilyenkor megpróbáltam azt,hogy csak a cumit dugom a szájába és siker volt,mert azonnal vissza aludt.
A hipp bébikajákat én anno mikor elkezdtem a hozzátápit,akcióban vettem 210-ért az auchanben,a kecskemétit meg 190-ért.Azóta nem is vettem,mert akkor beruháztam 16000-ért.
Úgy mint a pelust.Mikor megszületett,annyit vettünk,hogy azóta még nem és sztem el sem fog fogyni ez a méret,előbb kinövi... :roll: :?
Enkő:Szép az új házatok,sok boldog éveket töltsetek el benne legalább 5 gyerekkel!!! :wink: :D
Kaja:A múltkor még tök jóízűen ette a vilikörtét,most meg pár kanál után lökdöste kifelé a nyelvével...Meg vagy 2 napja nem is ette meg a tízórai adagját...Nem oly éhes :roll: :o
Kata:Remélem hamar jobban lesz a lábad és mindenképpen dobj legalább egy képet a fiadról!De azt mindenképp! :D :lol: konzervgyerek :lol: :lol: :lol: Csak nem! :D :o
Zitocs:Sajnálom a hányást!Szegénykém!Az a csúnya barack... :o

Eszter

Kép
eszterem

Peni:Nálunk is a sütőtök-sütőtök-alma a favorit!De sztem is jó... :roll: Én is megenném :roll: :D

Eszter

Kép
eszterem

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, dicséereteket!
A színe egy kicsit erős nekünk (állítólag barack), de ezért most nem fogjuk átfesteni. :lol:

Eszter! 5 gyerek??? :shock: :shock: :shock:

Én a hozzátápival megvárom a finom, lédus, szabadföldi őszibarackot. Azzal fogok kezdeni. Leventével is azzal kezdtünk és imádta, persze, ha már lesz finom nyári alma azt is fog kapni, addig semmit nem adok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enkő:Mé' mi bajod az 5 gyerekkel?? :lol: :o :D :wink:

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! Ha nem nekem kell mind az 5-öt megszülni, felnevelni, akkor semmi! :lol:
Max egy gyereket szeretnénk még és elég kevés a valószínűsége, hogy 3-as ikrek legyenek! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kaja: Sacinak a szájába dugtam egy kanálhegynyi almácskát, hát, megette, nem köpte ki, de nem követelte a következőt :roll: szóval azóta nem adok neki..... A poharak továbbra is nagyon érdeklik, vizet és teát adtam neki. Nem issza meg, de a szájába vette, és továbbra is kéri :)

Mágnes: nagy kerekűt (a helyi terepviszonyokhoz), ami kicsire csukható (befér a kocsiba ötünk cucca mellett) :) tudom, hogy nehéz ügy :) és olyat, aminek megfordítható a tolási iránya... találtam párat, ami esélyes, de nem sikerült még eldönteni, melyiket, illetve nem hívtam még fel őket, vagyis mindet. A speddi ugye nem megfordítható? Elsősorban 3 kerekűeket néztem.

Csöre
csöre74

Peni: majd megpróbálom ezt a főzős trükköt! Csak anno én is megettem és szerettem,gondoltam... De Martin erős egyéniség :lol:

Eszter: holnap dobok képet! Készült egy csomó jó anyukám szülinapján is pénteken,csak azt a fotós szomszédjuk csinálta,de majd elkunyerálom őket! Van,ahol a gyerek a Kir-Royal koktéllal kacérkodik :lol: :lol: :lol: Martin imádja a vilikörtét! Meg az alma-barit,meg ezt a banán-bari kombót is...na,utóbbi nekem már kevésbé ízlik,de a másik 2 naon fini :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok, elnézést a zavarásért, de segítséget szeretnék kérni!

Kislányomat Alexát beneveztük a nőiportálon egy szépségversenyre. Nagyon nagy a verseny. Szeretnénk az első 10-be bekerülni. Jelenleg a 19 és a 21-ik hely között mozgunk.
Szükségünk lenne néhány szavazatra, rendszeres szavazóra. A verseny június 20-ig tart, egy órában egy gépről csak egy szavazat adható.

Íme a link ahol szavazni lehet, nem kell regizni:

http://www.noiportal.hu/noiportal_babas ... p.472.html

Előre is köszönöm segítségeteket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csöre:
A Speedy csak egy irányba tolható.. (viszont terepen nagyon jó)

Na mi holnap jutunk el a szimpla őszibarackig. Kezdtük fél alma kevés barack, másnap fél alma ugyanebbyi barack, ma negyed alma, több barack, holnap pedig alma nélkül marad a barack.. :)
Aztán jön a sütőtök...Aztán gőzöm nincs, sütőtök után rögtön a répa nem nyerő, így valami mást kell találnom...
A párolt gyümölcsök még nagyon jók, Ann imádta őket :)

3. éjszakánk evés nélkül :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok.
Most már sajna minden etetésnél tápszert adok már a Joelnek, mert már kevesebb a tejem neki. :(

Én nem tudom, hogy hogyan csinálta, de ma bokáig kakis volt. :D
Volt is fürdetés, amit élvezett a lelkem.

A párom lányának 12.-én lesz a ballagása 8.-ból.
Fölhívta az apját, hogy a ballagás után lesz vacsora, de arra csak az apja és a testvére menjen el az Illés.
A párom ki akadt egy kicsit és mondta is neki, hogy ha őt meghívja akkor van neki egy felesége is. Vagy meghív mind a hármunkat vagy csak az Illés fog egyedül elmenni a vacsorára, mert ő párom nélkülem nem megy.
Szerintem megint az ex kutyulta ki megint ezt is.

manocskak

Mágnes! gratula a kajamentes éjszakákhoz! én megpróbálnám az együtt alvást...kérdezd meg Annát Ő mit szól hozzá!
Gyümik után én sütőtök majd krumpli almával, répa, répa krumplival stb stb.

Petrának a vilmoskörte ízlik, az igazi alma nem, viszont a Hamé bio almája nagyon! És az tényleg fincsi....

Enikő! pöpec a ház:)

Végre hazajöttünk csongrádról. Kicsit furcsa volt újra otthon lenni, még minden nagyon emlékeztet apára. Még annyira ott van a jelenléte.
katuska79

Sziasztok!

Nem voltam gépközelben a hétvégén, de most ismét vagyunk ;)
Még nem olvastam vissza, csak egy gyors kérdés:

Csöre, Katuska, Kisbogacs és még akik használnak hordozókendőt: milyen hosszú kendőt használhatok? Gyártótól függ, hogy pl az L-es milyen hosszú, ezért légyszí méterben írjátok. Köszi.

Na, megyek visszaolvasok ;)

biga.csiga

Kata: Jobbulást!

Enikő: szép a ház! Mennyi szoba van benne?

Mágnes: mi a Kossuth téren voltunk, megnéztük apát és a papát :D Szép kis idő volt, de Milán legalább az út egy részét átaludta. A metrokocsi nagyon tetszett neki, a sok fény, meg a himbálodzó fogantyúk :lol: A tűzoltóautó, mentő, tankok, meg a rendőrautók még nem izgatták, majd ha nagyobb lesz :D Gratula az éjszaka átalváshoz. Milán ezt nem produkálja :roll:

elalvás: Milán este egyedül alszik el a kiságyában, nagyon ritkán kell segíteni neki, de akkor valami baja van. Napközben már zűrösebb az alvás, keveset alszik, és ha egyedül nem tud bealduni, akkor annyira nyüszis lesz, hogy csak a cici jön be neki, vagy útrakelünk :roll:

moffli: aranyér elleni kenyőcs (ez a neve!) nagyon jó, a mastu sem rossz, de a szopi miatt nem szabad túlzásba vinni. Nekem nem vérzett soha, szülés után se, csak borzasztóan fájt és érzékeny volt, és nagy, ezek jót tettek, meg a pihi is. Kamillás borogatást is kipróbálhatod.

biga.csiga

kenyőcs=kenőcs :oops: :lol:

biga.csiga

És még egy gyors kérdés: mennyi ideig tar/tartott a mensitek így szülés után? (és terhesség előtt? Csak, hogy legyen viszonyítási alapom...) Nekem nem csak pár napig tartott anno, de most már szinte egy hete megvan, és nem látom, hogy szűnni akarna :?

biga.csiga

Csak gyorsan, majd még jövök:
Biga.csiga: az egyik 440 cm, a másik 460 cm, a 440-essel néha nem tudom rendesen bekötni az elöl zsebes keresztezettet, de a batyuhoz (amit a talin kötöttem) már ideális. MIndkét kendő nandu, xl-es és xxl-esek.

Csöre
csöre74

Mensi: nekem nem változott... most. Mesi előtt hosszabb volt, mint a születése után. A többi gyerek nem szólt bele. Persze vannak kilengések, de az átlag ilyen.

Csöre
csöre74

Csöre: Köszi! Csak mert van egy eladó, ami 470 hosszú. Félek nem túl nagy-e, de akkor lehet megvesszük. Szerintem az ekkora még Apának is jó lenne :D

biga.csiga

Biga.csiga: ha használnád ilyen zsebes-keresztezettben, akkor kell ekkora, és Apa tutira tudja használni sima keresztezettel, vagy batyuval :wink:

Csöre
csöre74

Biga-csiga! 3 háló + nappali-étkező
Mensi! Nekem szülés előtt 3 napig tartott és nagyon kevés volt, első szülés után nem változott, most meg 8 napig tart és sokkal intenzívebb. Azért bízom benne, hogy visszaáll a régi rendbe! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: tök jók a ház paraméterei ;)
Mensi: jajj, lehet, hogy összefüggés van a Milán név és a hosszabb mensi között? :roll: Én már tűkön ülök, hogy elmúljon, így a nődokihoz sem tudok még visszamenni :x

biga.csiga

Biga-csiga! Azért vannak hiányosságai, de sokkal jobb, mint a mostani!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Elalvás: Julcsi egész nap nem alszik el magától, az esti szopi után viszont leteszem, becsukom az ajtót, és már alszik is.

Hozzátápi: ma kipróbáltuk a Hipp almát. Nem volt nagy sikere. Fintorgott rendesen. Holnap teszek még egy próbát, ha nem látok némi javulást a vonásain, akkor jegeljük még ezt a dolgot. Marad a tejci.

Kata, jobbulást!

Mesinek is gyors gyógyulást!

Kép
petne

Egy kép múlt hétről... akkor még nyár volt.
Kép

Kép
petne

Petne: nagyon édes Julcsi :D

Enikő: tökéletes ház nincs :wink: mi magunk terveztük, építettük saját igények alapján, de a használat alatt itt is kiderült, mit kellett volna másképp :D

Ja és Biga.csiga: ha nagy a kendő, még le lehet vágni, de a kicsit toldolzgatni kell, ami kicsit bonyolultabb, mint levágni :wink:

Babakocsi: most 3 kocsi áll versenyben: egy chicco, egy hauck és egy bbc... kezdem a telefonálgatást :roll: fúúúúj, de utálom :evil:

Csöre
csöre74

Noná, hogy szerdára, és nem csütörtökre szólt a csípőkontroll időpontja :x szerencsére át tudtam tenni csütörtökre (de) :) nagyon aranyos nénivel beszéltem :) szerdán Apus kukutyimban lesz, nem tudnék menni :roll:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Enikő! Szuper a házatok!

Petne! Julcsi édes!

Csöre! Jobbulást Mesinek!
Muti a kocsikat!!!
Nekem is speedy van. Nem átfordítható a tolókar.
A kerekeket egy mozdulattal le lehet venni!
Akkor csütörtökön jöttök?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Petne, Milyen édes Julcsi!!

Ezt most kaptam mail-on. Hát megint sikerült sírnom:))

Mielőtt Anya lettem volna,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Soha nem hánytak le.
Kakiltak rám.
Ettek le.

Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Soha nem fogtam le egy ordító gyereket, hogy az orvosok meg tudják vizsgálni. Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka, hogy nézzek egy alvó babát.

Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik, mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék Anyának lenni.

Nem ismertem az érzést, milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést Anya és Gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Soha nem keltem fel az éjszaka közepén minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget, az örömöt, a szeretetet, a szívfájdalmat, a csodálkozást vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni.

Kép
Kép
cs_erika

Én semmit nem terveztem be csütörtökre. Nem jön csomag, és semmi extra.Szóval ahogy a dolgok most állnak én megyek csütörtökön.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: csütörtökön, igen
köszi Mesi nevében... szerintem a gyógyulás mezejére lépett...

küldöm priviben a linkeket

Csöre
csöre74

Enikő: Szuper a kégli!!!! Sok örömöt hozzá!

Petne: Julcsi gyönyörű, az a cuki sapi- és azok az édes nagy szemek!!

Együtt altatás:
a sokgyerekes barátnőm szerint a gyerekek kimondottan igénylik, pláne, ha az egyik félősebb. Ő már hármat rak össze- persze a kényszer is szüli, mert nincs több szobájuk. A barátnőm legkisebb gyereke, alig 6 hónapos, állandóan "dorbézol" éjjel, de a nagyobbak már megszokták, alszanak mint a bunda.

Móni: mi is sarkig kakisak voltunk ma reggelre- ez egy ilyen nap :lol:

Elalvás és éjszakai alvás:
épp most kezdek aggodalmaskodni, hogy valami nincs már rendben. Eddig semmi gond nem volt, este magától aludt el, és éjjel max egyszer kelt fel, és azt is egyre inkább tolta a reggel felé. De most, egy hónapja elkezdte megfelezni az éjszakát- felkel hajnal 2 körül, aztán vagy sikerül 6-ig aludni, vagy nem. Totális visszalépés. És eszik éjjel, rendesen. A Suttogó szerint ilyenkor valószínűleg nem evett eleget nap közben- amit megint nem értek, mert elég tej van neki, mindig tudok fejni a ciciből, miután végzett. Szívás... Az elalvás is egyre nehézkesebb, a cicin elaludna, de pont erről akarom leszoktatni, mert van egy koncertjegyem a hónap végére, ami persze este van, és hát akkor a cici nem lesz otthon neki...

:lol: Most akarta megkóstolni a reggelimet: császárszalonna és csokis süti... a kis mohó :lol:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Csöre! Szuperek. :)

Kép
hanna30

9:50-re van időpontom, sztem 1/2 11-re bárhová (na jó, majdnem bárhová) el tudok menni :)
Zitocs: Saci dettó... egy ideje felkel olyan 2 óra magasságában, és nem hiszem, hogy nem eszik eleget nappal, mert egy csomót bent hagy a ciciben :roll:
Hanna: tetszenek nekem is, csak a méreteken görcsölök :roll: a hauck-ról kiderült, hogy 65 cm széles :( az nagyon nagy :( még megálmodom

Csöre
csöre74

Maszatmano! :)
Olivér is mindent megenne. :)
Kinézi a szánkból a kaját.
A hétvégén kikapta Apája kezéből a kenyeret és "ráharapott".
Nesze neked glutén mentes élet.
Persze gyorsan elvette Laca, de hihetetlen, milyen szarka. :)

Ja, ma néztem a tv-ben 6 hónapos kortól be kell vezetni a glutént.
Eddig 12 hónapos kor volt a trendi, de a doki szerint már 6 hónaposan el kell kezdeni.
Tapasztalt Anyukák?

Kép
hanna30

Katuska:
át tudom érezni, milyen lehet most neked otthon... Apu már egy éve elment, és még mindig olyan furcsa otthon... Akarok is haza menni, de semmi sem olyan már, mint régen, úton útfélen a barátaiba, kollegáiba, volt gyerekeibe botlom, a munkahelyét látom, mindneről ő jut eszembe. Anyunak még nehezebb lehet... :cry:

biga.csiga:
Azért nem alusszuk át az éjszakát, csak éppen nem eszik. Csinál helyette mást... Szüttyög, cumit kér, dübörög, forgolódik... :wink:

petne:
Nagyon szép Julcsi! olyan értelmes szemei vannak :)

csütörtöki tali nálunk esélytelen, nehezen jutunk be Pestre.. :cry:

Hát megpróbáljuk összerakni a gyerekeket, pláne, hogy Anna mostanában fél éjszaka, rémálmai lehetnek, vagy nem tudom, de tegnap előtt nem tudtuk felébreszteni, nem volt magánál, csak hajtogatta, hogy gyere, gyere... A végén le kellett vetkőztetni, és megfürdetni, persze hideg vízben és drasztikusan, de ez segített...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja mensi:
Általában 7 napos volt , jó erős.. Aztán ugyebár májusban megjött rendesen, tartott egy hétig. Elmúlt szerdán, majd vasárnap megjött, és 14 napig tartott. Elmúlt 2 napig, tegnap megint a wc papíron láttam, hogy megvan. Estére elmúlt, ma nincs... Kezdek besokkalni... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! igen anyunak még nehezebb lehet hisz Ő élt vele 45 évet....az ágyban is csak úgy le van takarva az Ő térfele, a ruhái még a szekrényben még nem volt hozzá ereje anyának elpakolni. Mondta, hogy még mindig olyan, mintha csak elment volna valahová és még magában mérgelődni is szokott miért nem jön haza...a doki azt mondta, hogy majd ha három hónap eltelik akkor lesz nagyon rossz mert akkor tudatosul igazán, hogy végleg...a temetőbe sem tudtam még kimenni. Épp most mentettem át a saját gépemre a tavaly ilyenkori keresztelős képeket amin még önfeledten táncol. Örülök, hogy sikerült ilyen vidám képeket találni róla. bocs az offért...

Hanna! Már Máté idején is hat hós kortól lehetett kezdeni a gluténos kajákat. Babapiskótával, kekszekkel kezdtük, egy zsömle vagy kifli a kézbe rágcsálni (szerintem jobb, mint a babapiskóta mert abból baromi nagy darab tud leválni ha elázik, a kifli meg csak úgy elszottyosodik), majd pici liszt a főzelékbe. A kenyér várhat még amíg tutira tud rágni. Alig tudsz gluténmentes ételt találni neki ha egy éves korig akarod húzni! A lényeg itt is a fokozatosság.

Jujj szegény Anna!!!! Máténak is vannak mostanában iylen furcsa éjszakái. Sír álmában....szerintem is kezdődnek a rémesebb álmok.
katuska79

Hanna: Mesinek is, Zazának is olyan 10 hónaposan adtam először glutént
Mágnes: :( szegény Anna
Együttaltatás: hát, Sacit nem raktam be a nagyokhoz, Zaza elég rossz alvó :( velünk alszik, de szerintem jobb lenne neki külön szobában, mert néha Apus mocorgása megzavarja...

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: