Sziasztok!
Köszönöm a 'jobbulásokat'
Hanna: hát erősen gondokodtam,hogy felkéredzkedünk hozzátok,amilyen társaság ott a Balesetin összegyűlt.... Azért ott kötöttünk ki,mert mire lett vki aki el tudott vinni,addigra minden SZTK-ban bezárt a röntgen, úgyhogy 8-kor már csak ott fogadtak

Én is erősen kétlem,hogy csak ennyi a baja,de ha nem múlik,akkor megkeresek valami kevésbé 'lódoktort'!
Gratula Olivérhez!!!
Enikő: tök jó a ház! Nagyon tetszik a színe!!!
Vickybabe: Martin igencsak kis pufi lett, de csak olyan kis gusztán

Altatás: én is imádtam,ha rajtam alszik,hasalt rajtam és szuszogott

De már vagy jó 2.5-3 hónapja Apa mondta,hogy ideje lesz letenni,mert nagyon rámszokik -- persze,szívfájdalommal,de kipróbáltuk. Először pityergett,majd bevetettük a Suttogó módszert,ahogy pityereg,akkor kivettük 2 percre,amíg elhallgatott,majd vissza.Ezt 2 nap eljátszottuk jó pár alkalommal,azóta altatni sem kell, leteszem este fél 8-kor, magától alszik el 10-ig,utána annyira ébred magától,óramű pontosan,hogy kajál félálomban,majd reggel 8-ig fél 9-ig alszik.....Kopp-kopp-kopp

Próba-cseresznye
Csöre: örülök,hogy Saca jól van,Mesikének jobbulást!!!
Csajok, én a sima almával nagyon befürödtem: Martin olyan fancsali ábrázattal toligálta ki a szájából a saját kezűleg reszelt-turmixolt-pépesített almát,hogy rossz volt nézni

Kéárdeztem tőle,hogy na mi van,ennyire c@r? Erre teli szájjal rötyög és potyog ki az alma....Bezzeg a körte,alma-bari, banán-bari Hippeket két pofára eszi

Ő már csak ilyen 'konzervgyerek' lesz? Holnap megkísérlem a rendes őszibarit!