Niki,
Pelenka.

Micsoda megtiszteltetés.
Van valamilyen etetési rend nálatok? Itt két lehetőség van, szigorú 3 órás van vagy rooming-in.

Akkor szerdán irány haza? Végleg vagy csak hazaugrasz? A szopi akkor hogy fog működni?
Angliában van blue blanket, amit nem tudom hol, de lehet kérni. Igy még ha sárga is, lehet melletted, ha nincs inkubátorban. Kivárni a terminust nem hangzik túl jól, elég felesleges is, mivel egy 37 hetes baba már nem számít korababának, azt lehet hazaengedni.
(Valaki kérdezte, hogy mi van, ha nem írod alá a papírt. Angliai rendszert ismerve, nem hajthatják végre a méheltávolító műtétet, így esetleg küzdögetnek a vérzéscsillapítással és végignézik, ahogy meghal, hacsak nincs egy férj jelen, aki aláírhatja a papírt, miközben altatásban van vagy kómában.)
Dodi,
Végül hogy döntöttél? Jó dolog első babánál, hogy jó sokáig gondolkodhatsz a döntésen, hogy bemenjél-e vagy sem. Ha már nincs kedved levegőt venni egy összehúzódás, akár rendszeres, akár nem, azért menj be.
A nagy hassal hányásnak külön technikája van.

Roppant nagy gyakorlatom van benne, kivitelezhető.
Szisz,
Boldog Szülinapot!!!
2. X

Egy kicsit már a múlt ködébe veszett. Nem baj, legalább készülsz a jövő szülinapjaira. Eljön majd a pillanat, hogy két választásod lesz: Megszervezed vagy letagadod.
Tabati,
A felnőtt társaság az nagyon tud hiányozni.

Anyós, após nem lesz elég. Nekem férjem du 3 körül ért haza, amikor Nati született. Még az is elég sok magányos óra volt, reggel 8-10-es kelésekkel. Vannak babás, terhes ismerősök a környéken? Nati barátnője kettő, Nati 3 hónapos volt, mikortól szinte minden nap összejártunk, évekig. Sokat jelentett.
Nikici,
Az újszülöttek nagy része besárgul, a koraszülötteknek meg még nagyobb esélye van. Szinte az egész napot végigalusszák, belealszanak az evésbe, pedig ami segítene rajtuk, az a gyakori szopi (víz, tea
nem). Meg persze a kék fény és a tápszer, de főőőőleg az utóbbit jobb kihagyni. Első gyereknél az ABO még nem olyan vészes, de készülj rá, hogy nem valószínű, hogy az első adandó alkalommal hazaengednek. Ráadásul ha besárgul, minden egyes nap úgy kezdődik, hogy vérvétel, mérik a sebi szintet és az alapján mondják ki, elég alacsony-e ahhoz, hogy aznap mehetsz vagy sem.

Én minden nap bőgtem egy nagyot, amikor a válasz az volt, hogy nem.
Szonibaba,
Ha valami komplikáció van, akkor azt a terhest csak pár kórház fogadja. Volt ismerős, akinek hamarabb beindult a szülés és másik, aki toxémiás lett. Mindketten vadidegen kórházban, dokinál találták magukat. Másik lehetőség, ha a mentő visz be az éppen ügyeletes kórházba. Meg ahogy írod, az amolyan sztk-s terhesgondozottak.
Ancsurti,
Házmizéria.

Mindig van valami rossz, amire nem számít az ember és jöhet. Jó lenne azért, ha nem mostanában kéne új lakást keresni.
O.heni,
Kiemelőfilcek.
24 oldal juttatásokról?!
Czigka,
A gyomorégésnek nincs köze a hajhoz, de az első, ami bent nő, az többnyire sötétbarna. Azt mindenképp ledobják, de van baba, amelyik már születés előtt.
Következő babánál én szeretnék magamra szavazni.

Az ebédnél jó kis meglepi ért, megpróbáltam felállni és csak a többedik kísérletre sikerült, annyira fájt a keresztcsontom, hogy a lábam feladta.

Hurrá.
Meg az is izgi, hogy ki fogja zárni a sort.
007,
Lehet, hogy nekünk is át kéne térni az ajtóból a kádba cipelésre.

Csak jelenleg nem bírom el egyiket sem.

Arra nem gondoltam azért, hogy ruhástól szoktátok letusolni.
Norka,
Én hang nélkül hajlandó lettem volna fizetni is azért, hogy valaki kitöltse a bizonyítványokat helyettem.

Nincs az az iskola, amelyik meg tudná fizetni, hogy akár egyet is megcsináljak, amit nem muszáj. Nekem a legkiborítóbb az volt, hogy a sulink neve 9 szóból áll, aminek nincs logikus sorrendje. Az anyakönnyvvel együtt ezt és a többit hibátlanul, szépen leírni az 117 db. Ráadásul mindent előre megírtam ceruzával és leellenőriztem, hátha úgy nem tévesztem.
Nyuszi,
Málnalevél gyógyszertárban, bio és hasonló boltokban kapható. Vagy gyűjthetsz, száríthatsz magad is, ha van pár bokor a közeletekben.